Orbiter - Űrrepülőszimulátor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudod a nagy sarga!, hogy azt hogy inditom be, mert tuti, hogy nem igy
Hogy tud egy tyúk sok embert megrémíteni? idézem: \"Elteszem, hogy halott vagyok és máris megrémül a fél ország.\"
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Hogy tud egy tyúk sok embert megrémíteni? idézem: \"Elteszem, hogy halott vagyok és máris megrémül a fél ország.\"
Két újdonság az orbiter.atw.hu oldalán, elindult a fórum és a PDA-sok is szinkronizálni tudják az oldalt zsebgépükre az AvantGo menüponttal.
Várlak Benneteket a fórumon!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Sound mod: http://www.orbiter.dansteph.com/index.php?disp=d
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
De úgy látszik megérte, mert van aki ebbõl is tanul...
Gondoltam szólok, hogy ma este frissítettem az oldalt!
Ha olvassátok a leírásokat nyugodtan értékeljétek, vagy szóljatok hozzá!
Ez jó visszajelzés nekem, hogy mennyire jó az, amit csinálok...
Jó olvasgatást!
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
A program lényege pont az, hogy az alapokról megtanulj ûrhajót vezetni, ha pedig tisztában vagy a mikéntjével, utána repülhetsz az Atlantis-szal is.
Aki pedig profi (lásd Razgont) repülhet az Apollo ûrhajóival is, melyet szintén külön kell letöltened!
A DeltaGlider pont azért van benne és pont azért nem a valós dolgokat szimulálja, hogy megtanulhasd azt, amit az asztronauták a saját szimulátoraikban tanulnak meg. Õk sem azzal kezdik, hogy felszállnak és irány az ISS...
Itt nem kell azza figyelni, hogy mennyi üzemanyagod van, hogy változik-e a tömege a hajónak, stb. A DeltaGlider arra való, hogy mihamarabb kijuthass az ûrbe és ott megtanulhasd a különféle manõvereket és a mûszerek használatát. No és persze az ûrrepülés fizikáját is!
De azért jó látni, hogy van aki újra és újra felfedezi ezt a programot!
Sok sikert!
U.I.: Itt mindig találsz segítséget, ha elakadsz!
Iron hívta fel a figylemem erre a fórumra. Nem is gondoltam, hogy itthon is ennyi rajongója van ennek a proginak!
Amennyiben érdekel Benneteket, januárban (újra) elindult az oldalam, amint látom páran közületek már járt is ott! Köszönöm a látogatásaitokat!!!
Az oldalt folyamatosan bõvítem, amikor van idõm, írok. Ha Nektek is vannak tapasztalaitok, akkor várlak Benneteket és szivesen veszem, ha regisztráltok és küldtök be írásokat és képeket.
Ugyan képgaléria még nincs, de hamarosan lesz, terveim szerint pedig elindul a fórum.
Az oldalt a magyarországi orbiteresek otthonának szántam, ha Ti is úgy akarjátok!
Jó repülés Nektek!
Ha csak a létezõt tartod valamire, akkor ûrsikló, Szojuz, Apollo ûrhajók is vannak hozzá. A teljes Apollo program letölthetõ hozzá.
Ha az orbiterben csak valós gépek lennének, akkor asszem pár mûhold fellövésén, és az ISS-re utazáson kívül nem sok mindent csinálnánk.
A deltaglidernek elég "futurisztikus" paraméterei vannak ,de ez elengedhetetlen ahhoz a rugalamssághoz, ami szüséges az ide-oda utazáshoz a naprendszerben.
Szóval ha nálad elrontja a lelkesedést, akkor benned a hiba.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
A nem baj, hogy ugy telepitettem, hogy egy mappában kicsomagoltam az összes zip állományt. Azután ugyanebben a mappában kicsomagoltam a legujabb Patch-et, felülírva néhány könyvtárat?
A legtöbb mod orbiter mappába másolós, de van amit máshogy kell telepíteni, és van amihez szükséges más mod is, a readme-t mindíg olvasd el, mert könnyû mûködésképtelenné tenni a játékot ha elrontasz valamit, és akkor telepítheted újra.
Ezeken keresgélhetsz:
http://www.orbithangar.com/
http://www.spacesimmods.com/index.asp
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Itt van az orbiteres képgalériám 😊
Most hallottam elõször errõl a szimulátorról. Mikori játék? Hogy tudok hozzájutni? És valóban ez a legjobb ûrrepülõ szim.?
Egyedül a holdról való visszatérés volt kócos az IMFD-vel, de aztán olvastam egy leírást, hogy LOWER ORBIT-al pofonegyszerûen meg lehet oldani, és tényleg.
Elõtte is sikerült visszatérni a holdról, meg a légkörrõl lepattanni is..😞
De így tényleg, mint a nagyok..
A holdraszállás egyébként nem olyan nehéz.
1. Felszállás, föld körüli pályára állás
2. Gyorsítás, és a hold felé vezetõ pályára állás.
3. Holdkompp kiszedése, dokkolás a holdkomppal (ha Apollo-val csinálja valaki).
4. Fékezés, hold körüli pályára állás.
5. Leszállás a holdkomppal (ez kemény, nehéz elérni, hogy ne legyen vízszintes sebesség leszálláskor)
6. Felszállás a holdról.
7. Randevú az Apollo-val ez az ami kõkemény.
8. Gyorsítás a föld felé
9. A légkörbe való visszatérés elõtt a mûszaki egység leválasztása.
Egyébként a randevú sem vészes, csak meg kell érteni a lényegét.
A lényeg az, hogy a céllal közel azonos pályán legyünk. Utána a pályát úgy kell módosítani, hogy a céllal azonos idõben közel azonos helyen legyünk. Alacsonyabb pályán gyorsabb a keringés, magasabb pályán lassabb. Be lehet úgy lõni a pályát, hogy adott helyen és idõben közel legyünk a célhoz. Akkor pedig megszüntetjük a cél és a közöttünk levõ sebességkülönbséget, majd szépen odamanõverezünk a célhoz.
Amúgy ha ebben a topicban visszaolvasol akkor találhatsz pár hasznos dolgot, nagyjából le van írva a marsra, holdra utazás menete, és az iss-re dokkolás is.
elolvastam a cikkeket, csak leirasok. azt se mondja el hogy hogy menjunk el pl a holdra.
Hoppá közben megújult ez a magyar orbiter oldal, lehet belõle valami 😊 van ismertetõ is, és gondolom még bõvülni fog, bár nekem az ismertetõben szövegként jelenik meg a html kód :\
azt sem tudtam elintezni, hogy az atlantis karjat rategyem a huble izeire. kicsit nehez.