1070
Orbiter - A free space flight simulator
  • Mike 007
    ja úgy játszok hogy nekem nincs be pipálva a Limited Fuel a Parameters-nél
  • Mike 007
    ja...amiket felveszek(record)AZOKAT HOVAMEnti?
  • Mike 007
    aha...de megnyomtam a numpad 5-öt...még mindig forog...kezdhetem újra az egészet?mert a marsról a szaturnuszra indultam volna...aztán elkezdtem forogni...mert akko ha újra kell kezdenem akkor inkább megyek a jupiterre vagy ilyesmire,mert az nincs olyan messze...amúgy SanyiX van neked msn dcímed?
  • Sanyix
    hát 1000x fölötti időgyorsításnál nem szabad működtetni egyik rcs hajtóművet sem, és semmilyen automata vezérlést sem, mert azzal szépen begyorsítod az űrhajódat, és valószínűleg soha nem állítod meg a pörgést. Ha ez történt valószínűleg az összes üzemanyag elment a gyorsításra, ha nem akkor a numpad 5-el (killrot) állíthatod meg a forgást. Ha csak lassan forog akkor az valószínűleg a gravitációs csavaróhatás műve.
    Olyan robotpilóta nincs hogy megmondod hogy hova mennél, és odamegy mert nem ez az 1 paraméter szükséges egy űrutazásnál. A robotpilóták beállításához is ismerni kell bolygóközi űrutazás alapjait.
    Egyébként az IMFD elég önálló robotpilóta , bár külön beállítás nélkül az se mindíg tud elnavigálni a célig (főleg nem üzemanyagtakarékosan).
    Magyar leírás nincs hozzá, de van hozzáadva egy angol leírás, ami mindent megmagyaráz.
  • Mike 007
    ja,kicsomagolom a kiegészítő cuccokat...be akarom másolni az Orbiter könyvtárába,és akko vmi olyasmit ír ki hogy szeretném e lecserélni ezt a fájlt ezzel
  • Mike 007
    én vároK!!!
  • Mike 007
    tartottam...:D
  • Mike 007
    tartottam...:D
  • Mike 007
    vki segítene???most???éppen a Saturnus felé tartok!!!aztán elkezdtem pörögni mint állat...0.1x-ben is pörgök...vki segítene most hogy hogyan állítsam le?mert most a 3-ast nyomom a numpad-on,kicsit lassabb,de nem a legjobb...meg hogy robotpilóta?van olyan?beállítom és elmegy a Saturnus-hoz?addig vagyis thx!
  • Mike 007
    van magyar leírás a MULTIORB-hez?
  • Mike 007
    akko csak azt mondja el vki pls hogy az STS-101 raktár szarságát vagy mit hogyan kell kinyitni???
  • Mike 007
    kösz...már elolvastam
  • Trucker39
    Nem véleetlenül lett korábban leírva, hogy egyszerűbbel kell kezdeni. Meg kell először tanulni a valósághoz közeli, űrbéli fizikát és utána kezdeni, csak valami realisztikussal. A már korábban leírt magyar oldalon, nem véletlenül van oldalakon keresztül kivesézve a felszállás, pályára állás, dokkolás, stb. Bizony, ezeket jól meg kell tanulni.
  • Mike 007
    apollo-t leszedtem
    hogy a francba kell elindítani?
  • Mike 007
    jajaja az atlantis-nál hogyan kell be és kinyitni a gép közepén lévő szarságot?
  • Mike 007
    leszedtem az Ariane 1 2 3-at aztán nemtom irányítani:Dcsak forogni tok vele,fordulni vagy ilyesmit nem
    miért?
  • Mike 007
    de dokkolni hogyan kell?meg a bolygóközi utazást?
  • kamov
    Az Orbitersound 3.0 ra adott első Google találatról letölthető.
    Be kell másolni az Orbiter könyvtárba és elindítani az exe file-t.
    Ha ez megvan akkor az Orbiter Launchpad-ban a Modules tabon aktiválni kell az orbitersound-ot.
  • Mike 007
    jaj...dokkolni öcsém...ja meg a bolygóközi utazás,manőver...vagyis a manőver megy egy kicsit!
    de amúgy joystick-al játszotok?
  • Sanyix
    Apollohoz magyar nincs. Csak a NASSP-hoz adott checklistek, és útmutatók. Egyébként tényleg először dg-vel kell profivá válni az űrbéli manőverekben (pályára állás, dokkolás, bolygóközi utazás, stb). Aztán jöhetnek az apollo és az sts küldetések, amelyek így nem sokkal nehezebbek, de hibázni már nem lehet.
  • Trucker39
    Itt találsz segítséget a játékhoz!
    Orbiter magyar oldal
  • bacow
    nincs valami féle magyar használati utmutató az apollo űrhajóhoz nagy segitség lenne amugy nagyon komoly a program
  • bacow
    meg az érdekelne még hogy hogyan lehet a játékbol hangot elöcsikarni mert nincs semminek hangja
  • bacow
    köszi szépen a segitséget
  • Mike 007
    ja
    magyarosítás gondolom nincs vagy van?
    me kicsit nehéz,még a billentyűkiosztást is alig tudom
  • kamov
    Egy jó hely aholsok kiegészítő megtalálható:
    www.orbithangar.com

A letöltött kiegészítőket ki kell csomagolni és bemásolni az Orbiter könyvtárba. Readme fájlokat elolvasni és gondolkodni ajánlott.

Apollo ügyben a NASSP kiegészítőt kell letölteni. Rá kell guglizni.
    Az Apollo nehéz. Előtte meg kell tanulni és be kell gyakorolni a Deltagliderekkel a manővereket és a bolygóközi navigációt, aztán érdemes az Apollóval foglalkozni.
  • bacow
    igen szertnék egy apollo misziot megcsinálni csak nem tudom hogy hol kell űrhajót leszedni és hogy hova kell öket berakni
  • Mike 007
    vagyis űrhajókat
  • bacow
    hello azt szeretném kérdezni hogy hol találhato az apollo program mert szeretnék vele repülni de nem találom vagy azt külön kell hozzá és ha igen akkor honnan tudom megszerezni és használni
  • Mike 007
    már megvan az egyik,és az utolsó:repcsiket honnan lehet leszedni?
  • Mike 007
    ja és helyből hogyan tok felszállni?
  • Mike 007
    császtok!
    nekem nincs hang a játékban...ez mitől lehet?
  • USB ACTIVE
    Űrhajókat hova kell letölteni?
  • Sanyix
    Van az OMP. Guglizz rá gondolom lesz valami letöltési lehetőség.
  • USB ACTIVE
    És még valami . Van egyáltalán Multiplayer csomagja? Hol lehet letölteni?
  • Sanyix
    Hát először is meg kéne érteni a földkörüli pálya lényegét (miért marad fenn az űrhajó, miért úgy mozog, mi kell hozzá). Aztán meg felrakhatod a Shuttle Fleet addont, mert ahhoz van pályára álló autopilóta, és megnézheted hogy kéne csinálni egy űrsiklós felszállást.
  • USB ACTIVE
    Bocsi de nem értem még egészen a játékot de kezdek belejönni. Még 1 baj : Ha a Atlantis űrsiklóval (remélem tudjátok mi az ) fölszálltam , leszakadt a segédrakéta utána kicsivel a tartály is....De nem lehetett nekem olyan sebességgel menni hogy kikerüljek a Föld légköréből.
  • Sanyix
    Mi is a gond? Milyen navigációs mfd-t használsz?
  • USB ACTIVE
    Sziasztok ! Én új vagyok de gyorsan beilleszkedek:D
    Van egy útam A Vénusz felé de sosem érek oda , nem tudom még : segítsetek kérlek. Az Orbiterrel (az a űrhajó amely az ikonja) vagyok.
  • Sanyix
    Hát talán nagyobb betűkkel kéne felhívni a figyelmet a fórumra, mert úgy tűnik csak én veszem észre :)