613
National Geographic Society írásai, fotói, munkái...
-
#213 azok is tudnak mókásak lenni, rakj ki télen nekik kaját reggelente azon mozizunk anyámmal hogy miket csinálnak a madarak az etetőben -
#212 Bükk kocsival kb 20 perc a Tisza mondjuk 30 :) -
#211 :DD
Nálunk meg vannak szép lakótelepek sok verébbel meg galambbal meg rigóval :PPP -
#210 van kb kép kb fél éves vagyok rajta anyámék már akkor vittek az erdőbe, + nagyszüleim falun laktak ahol hemzsegtek az állatok, 1x láttam ahogy 1 sas levadászta a szomszéd nyusziját :))) -
G_ArchAngel #209 mert nem volt tévétek vagy az erdőben születtél, Maugli?:PPP
nálatok a hegyek, erdők miatt vannak, nálunk ugyanez megvan állóvízekkel és nádasokkal kiegészítve... -
#208 hát ja ebből jó nekem sas-t meg iyleneket hamarabb láttam szabadban mint tv-ben vagy állatkertben -
G_ArchAngel #207 itt is akad, ezért akarom elhozni errefelé Geronimot, hogy ne csak rácson keresztül lásson madarakat:) -
#206 itt a nyár -
#205 Jó neked. -
#204 Na igen. Nekem meg nem nagyon van idom. Meg kocsim sincs hogy elfurikázzak olyan helyekre ahol nagyobb valoszinuséggel tunnek fel mint Pesten. -
#203 it a környéken akad pár :) -
G_ArchAngel #202 kemény mert kevés van belőlük...
nemrég volt egy cikk a magyar NG oldalon róluk... -
#201 ragadozó madár van jó pár persze sok türelem kell ahoz hogy a szabadban tudd őket fotózni -
G_ArchAngel #200 régen használtam, de szerintem pár hét alatt belejönnék - bár nem vagyok egy nagy Corel zsonglőr, névjegykártyákat és meghívókat csináltam vele... -
#199 Te tudod a Corel-t használni? -
#198 hát vagy te vagy én; vagy mindketten :) -
#197 Igen ,de engem fóleg a nagymacskák és a ragadozómadarak érdekelnek. -
#196 Homokos mókus?! :DD -
#195 Naja Vizslatigris :))
Most az USA-ban tényleg volt, le is lotték szegént. -
#194 A népligetben? Ja, de készülj fel a homokosokra is. :) -
#193 hát szerintem van elég érdekes őshonos állat is. -
G_ArchAngel #192 Tigrisre volt esély :))) -
G_ArchAngel #191 szerintem csak régi az oldal, nem frissítették, de ha gondolod dobok egy mail-t nekik és megkérdezem... -
#190 Az a baj hogy ott a legritkább esetben jon veled szembe egy páduc vagy oroszlán de még egy sasra is kis esély van.
Legkozelebb mókuslesre megyek a népligetbe. Azt mondják ott sok van.
-
#189 menj ki akkor a természetbe :), vagy egy parkba -
#188 de csak diát várnak :) -
#187 Az a baj hogy a képeim nagy része állatkerti ami nem igazán mondható természetfotózásnak :))
Mondjuk egy álltkerti korkép-riport kijonne belole :) -
G_ArchAngel #186 a WWF Magyaroszágnál várnak fényképeket külsősöktől (thx Dzsini), itt is ellehet kezdeni... -
#185 Mondjuk nekem elég lenne a TermészetBúvár vagy a Vadon magazin. en úgyis csak állatokat fotózok :)
-
#184 #177 :))))) -
#183 hogy lehet oda bejutni? -
G_ArchAngel #182 tudod, hogy "csinált" fotóra értettem - bár állítólag tanul néhány tehetséges magyar srác az NG-nél, de már mindegyik külföldön él és angol vagy amerikai egyetemre jár... (vmelyik újságban volt is 1-2...) -
#181 Én szeretem a jégmadarat :) -
G_ArchAngel #180 és még volt egy Robert Capa nevű NG-s riporterünk, nem ilyen "jégmadarasok"...:( -
#179 Akkor még jó volt :) -
#178 akkor oda hamarabb bekerülök -
G_ArchAngel #177 hát igen, ez kb olyan lehet, mint pl. a MI-6-hez...:) vkit ki kell iktatni, hogy legyen hely...:) -
#176 nincsenek sokan, nehéz lesz bekerülni közéjük :) -
G_ArchAngel #175 Aktív NG fotósok - ha van egy kis időd nézd meg a galériákat, pl. a finn srác afgán képei sem gyengék... -
#174 az se rossz