613
National Geographic Society írásai, fotói, munkái...
-
#253 Most nem annyi. De azért 1-2 millióból már kijon egy szafari.
-
#252 ja csak sánta vagyok mind 2 lábamra :) -
G_ArchAngel #251 simán, az 5,7 milliárdból 80 év a föld körül:))) -
G_ArchAngel #250 pedig ranger-nek jó lennél, mert hazataláltál kiskorodban a bükkösből:DDD -
#249 Ha nyernék a lottón biztos beneveznék 1-2 szafarira :)
-
#248 szívás, én alakalmatlan vagyok még háborúban is. -
G_ArchAngel #247 há'persze:)
polgári szolgálat:)
(általános iskola, az igazgató lánya volt a b.nőm...:D) -
#246 seregben voltál? -
G_ArchAngel #245 ha ez ilyen egyszerű lenne, akkor én is ott lennék...
kell ám egy kis tapasztalat és tudás, mert egyszerű munkásként az afrok vannak előnyben - ugye kicsit nagyobb a munkanélküliség, mint pl. Svédországban... -
#244 ha a nagymacskák a mániád mondom menj ki afrikába vadőrnek ha nem nyírnak ki a vadorzók akkor csinálhatsz egy rakás fotót és még fizetnek is érte -
G_ArchAngel #243 az jó lehet, csak kár, hogy piszkos az üveg, meg az a középen lévő leshely...:( -
#242 Legkozelebb már meg lehet nézni a kis oroszlánokat nyiregyen :) -
G_ArchAngel #241 mi Geronimoval a Bp-i állatkertben vigyorogtunk a 10cm-es kacsa fiókákon, mentek, mint akiknek turbó feltöltő van a seggükben:) távolról nem is látszottak csak a víz, ahogy megtörik, mikor úsztak felénk, annyira kicsik voltak:) -
#240 Hát igen. Ennyi szerencsém van ha megyunk anyóslátogatóba akkor van esély hogy kimenjunk.
Most szerencsém volt az asszony nem jott legkozelebb már biztos jon :) (marmint az állatkertbe) -
#239 én a Fertő tónál láttam hattyú fiókákat mókás kis dögök azok is persze az összes vizi madár mókás ahogy terelgeti a kicsiket a vízben -
G_ArchAngel #238 nem:) -
#237 áááááááááááááá -
G_ArchAngel #236 rohadt jó az az állatkert, kár hogy ilyen messze van...:( -
#235 és meghalt?? :)) -
#234 Ocsém is csinált fiókás képet. Az anyjuk hátán utaznak. Jól néznek ki. Kár hogy felulrol "durr-bele" kép. Bár lehet hogy alacsonyabb szemszogbol meg nem látszanának a fiókák.
-
#233 -
#232 A nyíregyházi allatkertben volt két aranyos papagály. A nagy ara papagályokat akartam lefényképezni de mivel elég suru a rács igy kozel kellet raknom az objektívet a rácshoz. Azok meg odajottek szórakozni. Nezegették magukat ahogy tukrozodtek az objektivben kinyúlkáltak a lábaikkal es el akarták venni a gépem :)). ha kicsit arréb mentem jottek ok is. Meg is lehetet simogatni oket úgy el voltak foglalva a gépel. -
G_ArchAngel #231 nem, fiókák is voltak, mindenki partról dobálta a kenyeret, ez ahülye meg lement a móló melletti köveken közéjük... -
#230 Mit akart a fószer?? Épp a hattyú manduláját vizsálta?? -
#229 ????? -
G_ArchAngel #228 igazából ezek a madarak inkább csak ilyeszteni tudnak, a gáz a hattyú, gólya vagy harkály...
pár éve egy hattyú betörte egy túl kíváncsi német homlokát Badacsonyban... -
#227 hát persze nem hülyék csak ijesztgetik az embert -
#226 Nekem meg pár villamosmegálló :)) -
#225 Nálam eloszor csak koroztek meg cikáztak felettem aztán midig egy-egy kivált az alakzatból es betámadt de szerencsére nem godolta olyan komolyan mert kitért elottem igaz én is elhajoltam :) -
#224 nekem szerintem több, de az egy másik topic itt mi vagyunk előnyben :) -
G_ArchAngel #223 hát jah, de nekem 45 km az első normális mozi:))) -
G_ArchAngel #222 húúú, a Kis-Balatoni Nemzeti Park az kemény 30 perc...:) -
#221 kivételesen a fővárosiak szívnak és nem mi :) -
G_ArchAngel #220 Balcsi 15 perc, Salföldi tavak 10 perc, Hegyesdi-tó 10 perc, Kornyi-tó 15 perc, Szigligeti ártér 15 perc...
na?:PPP -
#219 ez nálunk is így van a különbség hogy nekünk a kutya átmegy a kerítesen gond nélkül a macska után :) -
#218 -
#217 tavaly fenyőrigó támadta meg a kutyánkat mert meg akarta nézzni a kiesett fiókát, a kutyát bezártuk a lakásba mert vadássza a madarakat, afiókát meg átmenekítettük a szomszédba, elég nagy volt de repülni még nem tudott az annya végig ott körözött felettünk, szegény nem értette hogy segíteni akarunk. -
G_ArchAngel #216 ez nálunk keményebb: macska ül a fán nézi a cinkék odúját, a kutyám meg ül a fa alatt és nézi a macskát, én meg hogy ki nyer...:) -
G_ArchAngel #215 "van kb kép kb fél éves vagyok rajta anyámék már akkor vittek az erdőbe"
nem sikerült nekik... hazataláltál:DDDDDDD -
#214 Hétvégén engem is majdnem levadásztak a fecskék. Nem tetszett nekik hogy fénykepezem (próbálom) oket.