3221
-
#2901 régi oszt.társak, haverok?
Békás-tó reinstall rulz -
#2900 énizs téged -
#2899 Látom megtaláltad a debreceni témát. :D
Én már tegnap haza jöttem, de mondjuk hasonlóterveim egyelőre nincsenek. Itthon nem is igazán lenne kivel. :S
Egyébként a Békás-tó tudtommal többször is 'kihalt' már. Aztán újra telepítették. -
#2898 :D....löködék..:D -
#2897 holnap megyek haza bebaszni :| -
ugot2know #2896 Debrecen témát már!
pl. könyves vasárnap,kihal-e a Békás-tó,stb. -
#2895 Kb igen. :D
Pillanatnyi kihagyás és 3... :D -
#2894 akkor ez olyan mint a láncfűrész és a tangabugyi esete...:) -
#2893 Hááát... nem könnyű. Nagyon oda kell koncentrálni. Egy pillanatnyi kihagyás ... és ..... :D -
#2892 milyen volt?:D -
#2891 Én már túl vagyok rajta. ;) -
#2890 én beszállok segíteni jöhet pm-be a kommunikációs csatorna -
#2889 na háló fór óll :)
aki tud az segíthetne egy kicsit egy barátnőmnek... a szakdolgozatához ki kell töltetnie egy kérdőívet tócóskertiekkel! aki tehát ott lakik, az szóljon ha lehet, nem vesz sok időt igénybe - elektronikusan történik amúgyis az egész :)
köszi puszi
Ui.: amúgy mi a helyzet? -
#2888 A tócinak csak 1 eleje van. :DD Az pedig a Kishegyesi út felőli, mivel a Derék strassze számozása is onnan kezdődik. :)
Nem rossz dolgokat alkottam annó. :DDD Érdemes egy kicsit elmenni nosztalgiázni. Úgy döntöttem ebben az életemben pihizek. Úgy tervezem, hogy 2150 táján kezdek majd újra dolgozni. :DDD -
#2887 a 40 melyik?
ez a tócóskert tér vagy a mási eleje?:D:D
amúgy dávincsin én magam is agyalok csak sok kicsit, 20 embert meg nehéz összekalapálni -
#2886 köszi Leo, rápróbálok ;) -
#2885 Hát engem a fodrászom fogadott múlt hét szombat délután. De ez lehet, hogy csak az én kiváltságom. Egyébként ő a tóci elején lévő heliker melletti házsoron van a 40 szám alatt a karát szomszédságában. De hogy ott lesz-e most is... azt nem tom.
Egyébként. Voltam a Da Vinci kiállításon és megvilágosodtam. Én vagy a reinkarnációja. -
#2884 mondjatok egy fodrászt aki nyitva van szombat délután plz Pláza esélytelen -
ugot2know #2883 hátéiksz! -
#2882 köszönöm midenkinek!:)
-
#2881 bocs -
#2880 ez egy szép, kulturált komment volt -
#2879 neked nem is lett volna szabad megnézni :D -
#2878 szar zene:D -
#2877 Mindenkinek aki a héten ünnepelte a szülinapját. Katt!
hogy miket nem talál az ember :)) -
#2876 Boldog Szülinapot Nóri -
#2875 Csatlakozom. Én is Boldog Szülinapot Kívánok! -
#2874 Boldog Szülinapot Nóri + ugot2know -
#2873 htx srácok ^^ -
#2872 HBD Mac ha benézel még ide:) -
#2871 Boldog Szülinapot Maco! -
hidalgoo #2870 sziasztok!
nem tudja valaki , hogy a legutóbbi RádióMAXos buliról (Silence -ben volt )hová rakták fel a készült képeket ?
-
#2869 olcsó is kifizetődő is:) -
#2868 Kössz, nemtellik jobbra :) -
#2867 deszép a lógód -
#2866 Tem*tés*d reklámozd -
#2865 mennyémá anyádba -
ijblo #2864 csáá mivel aDebreceniek összetartanak egy kis segítség:)
FOGLALKOZÁSOM?
interneten pénzt keresek ja ha kedvetek van bekapcsolódhattok ebbe a kifizetődő bizniszbe nem kell mást tenned csak regelsz és letöltöd a könyvet NEM VÍRÚS!!!! én kételkedtem a dolog hitelességében de mikor eljött a fizetés rögvest kifizettek http://www.onlinevallalkozas.hu/120118
PRÓBÁLD KI NEM BÁNOD MEG -
#2863 nemsokára ott is lesz olcsóbb szélessáv, de még Debrecenbe is alig épült ki... -
#2862 DEJÓÓÓ MÁR NEKTEK D:
Józsán bezzeg bekell érni a 10000ft-os 4M/256k s ADSL EL IS! :DDD