DebrecenTopik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem ismeri valaki személyesen is?
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
vicces..úgy mentem el én is, h bukó az egész..😄..aztán..😛
azóta már csak 3 vizsga..holnap egy, és jövõhéten egymást követõ két napon amí bizonyos két legnehezebb..para..-.-
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Szal mostantól nagyképû leszek! <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
nállunk is ez volt ezzel a szigorlattal, jó tételt húztam, kétszer is😊
egyébként érdemes figyelni a tételcímek méretét lehet kb-ra saccolni, most pl ez 50%ot dobott azon h sikerüljön a szigó
nállunk min minden második embert kivágta a tanár volt akinek nyugtatót kellett bevennie a csajok sírógörcsöt kaptak, gyakrolatilag minden második ember sírva jött ki😊 bíztató volt, volt akinek oylan gyomoridege volt h behányt stb
én inkább ültem és átnéztem az anyagot, esélyteleneknyugalmával léptem be az ajtón , még mosolyogtam is, szal ne parázzatok tanulni kell utánna bemész aztán meg... ha meg tuti h nem megy kakor meg csináld úgy h vicces legyen😊
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Azóta már nekem is csak 3 vizsgám van hátra de nagyon megszívtam. A köv héten lesz egy az utánna következõ héten pedig 2. Két egyenként 4 kredites. <#szomoru1>#szomoru1> Az egyik az ismétlõ vizsga digit rendszerekbõl, a másik pedig infó 2. És mindezt megfejelve: két tanár tartotta az infó-t. Namost ez a két tanár tökéletes ellentéte egymásnak. mi sem bizonyítja jobban, hogy az évvégi zh-n 60%-os bukás volt. Na most a probléma az, hogy az a tanár akinél át lehetett menni már nem fog idén többet vizsgáztatni. <#rinya>#rinya>
5 ös lett a szigorlatom
asszem ha lenen egy szabad hetem midnennap vizsgákkal elvégeznéma sulit😄
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
azóta maúgy még mindig egész jól állok, de eddig csak a "könnyebb" tárgyaim voltak..lesz olyan amire kell vagy 70 kötelezõt kívülrõl fújni, plusz se tétel sor, se anyag hála a tancsinak..szal nem tudjuk mibõl kérdezhetne..
szüleim most baromira örülnek mert 4,1-2 és és 4,6 között ingazodok..de amint jön az a 2-3 vizsga ami szivatós..örülök ha meglesznek egyáltalán..😄
Sok sikert a továbbiakhoz ^^
én amúgy msot tanulok anyagtechnikát, vmi borzalom, a sok baromság amit tudni kéne holnapra, holnap meg felálítok egy új rekordot ha sikerül megtanulnom a kb. 40tételt a holnaputáni szigorlatomra😄 két év anyaga szal nagyon izgalmas lesz
Membrah: Én ilyenben inkább nem versenyeznék. Annak örülnék a legjobban ha minél kevesebb vizsgám lenne. 😄 Egyébként grat az ötösökhöz! <#eljen>#eljen>
kettõt letudtam, azok ötösek lettek, remélem hasonlóképp fog folytatódni a sor.
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!
Még csak 3 napja tart a vizsgaidõszak de már unom... és még leglább 5 vizsga hátra van. :S
amúgy tényleg bepunnyadt kicsit a topic
a másik meg ha felültök a villamosra és annak a vonalán gyakorlatilag midnen megállónál van vmi hely😄
[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!
Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!
hát szép volt..köszi...😊
még most is érzem a pacsuliszagot,szóval jöhet a második adag tusolás..nem bírom!😊
nah azért köszi midnenkinek...még egy évig tuti nem hervadok el..😊