DebrecenTopik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maco13
te szardarab <#szomoru1>
kiskeke
itt van Debrecen legjobb nõje!
nem ismeri valaki személyesen is?

Membrah
ayegn ed yvga iks

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

Membrah
*ama..😛

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

Membrah
szerintem rengeteget dob, hogy higgadtan menjen be az ember..de rmeélem ez egyértelmû..:d nem rég volt egy vizsgám..4es helyett megkaptam az ötöst, mert a tanár szerint szépen, folyamatosan mondtam..amit meg nem tudtam megmondnai, az látszik, h az idegesség miatt nem ment...😄..még mondta is h ne izguljak..😄😄😄😄
vicces..úgy mentem el én is, h bukó az egész..😄..aztán..😛

azóta már csak 3 vizsga..holnap egy, és jövõhéten egymást követõ két napon amí bizonyos két legnehezebb..para..-.-

AntiHero
Mikor lesz pontosan és holl Debrecenbe a Poker Bajnokság?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

BaliBoy
Egyébként szülinaom alkalmából megajándékoztam magam egy 22" moncsival. Így most egyeznek a számok. 😄D
Szal mostantól nagyképû leszek! <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

bld
az szívás😞
nállunk is ez volt ezzel a szigorlattal, jó tételt húztam, kétszer is😊
egyébként érdemes figyelni a tételcímek méretét lehet kb-ra saccolni, most pl ez 50%ot dobott azon h sikerüljön a szigó
nállunk min minden második embert kivágta a tanár volt akinek nyugtatót kellett bevennie a csajok sírógörcsöt kaptak, gyakrolatilag minden második ember sírva jött ki😊 bíztató volt, volt akinek oylan gyomoridege volt h behányt stb
én inkább ültem és átnéztem az anyagot, esélyteleneknyugalmával léptem be az ajtón , még mosolyogtam is, szal ne parázzatok tanulni kell utánna bemész aztán meg... ha meg tuti h nem megy kakor meg csináld úgy h vicces legyen😊

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

BaliBoy
Gratulálok. 😊)

BaliBoy
...fffP (:

BaliBoy
Pedig én már azt hittem, hogy mazohista vagy. 😄
Azóta már nekem is csak 3 vizsgám van hátra de nagyon megszívtam. A köv héten lesz egy az utánna következõ héten pedig 2. Két egyenként 4 kredites. <#szomoru1> Az egyik az ismétlõ vizsga digit rendszerekbõl, a másik pedig infó 2. És mindezt megfejelve: két tanár tartotta az infó-t. Namost ez a két tanár tökéletes ellentéte egymásnak. mi sem bizonyítja jobban, hogy az évvégi zh-n 60%-os bukás volt. Na most a probléma az, hogy az a tanár akinél át lehetett menni már nem fog idén többet vizsgáztatni. <#rinya>

bld
megvan a rekord😄😄😄
5 ös lett a szigorlatom
asszem ha lenen egy szabad hetem midnennap vizsgákkal elvégeznéma sulit😄

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Maco13
D:...gof innem..rámnagyu
uyganmár..menni fog..😄

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

Membrah
uyganmár..menni fog..😄

Membrah
nem is a boldogság mondatta velem..😊
azóta maúgy még mindig egész jól állok, de eddig csak a "könnyebb" tárgyaim voltak..lesz olyan amire kell vagy 70 kötelezõt kívülrõl fújni, plusz se tétel sor, se anyag hála a tancsinak..szal nem tudjuk mibõl kérdezhetne..
szüleim most baromira örülnek mert 4,1-2 és és 4,6 között ingazodok..de amint jön az a 2-3 vizsga ami szivatós..örülök ha meglesznek egyáltalán..😄

Maco13
szerencsére Petri hálók már nincsenek, de amikor voltak nagyon utáltam <#kuss> Most viszont van helyette algoritmuselmélet, ami valószínûleg a BME mûszaki infó legparasztabb tárgya. Már csúszok miatta egy félévet, és nem kizárt hogy idén se sikerül beadni. Az utóbbi 5-6 vizsgán 80% fölött húztak...

Sok sikert a továbbiakhoz ^^
bld
HBD Bali így utólag is😊
én amúgy msot tanulok anyagtechnikát, vmi borzalom, a sok baromság amit tudni kéne holnapra, holnap meg felálítok egy új rekordot ha sikerül megtanulnom a kb. 40tételt a holnaputáni szigorlatomra😄 két év anyaga szal nagyon izgalmas lesz

BaliBoy
Megyegetnek inkább. Az elsõ vizsgán (digitális rendszerek) megrántottak, de azóta megcsináltam két másik tárgyat 3asra. A köv. ütközet csütörtökön lesz, de mivel akik már megjárták azt mondják, hogy a tanár kimegy a terembõl és beküld egy diákot maga helyett, ezért nem kifejezetten tartok tõle. 😊 Tehát vegyük úgy, hogy még van 3 vizsgám. 😄 Vagyis a harmadik a bukott vizsga pótja. És te hogy állsz? Mennek a petri hálók? 😄D

Membrah: Én ilyenben inkább nem versenyeznék. Annak örülnék a legjobban ha minél kevesebb vizsgám lenne. 😄 Egyébként grat az ötösökhöz! <#eljen>

Maco13
vizsgák mennek?
BaliBoy
Köszönöm Szépen! 😊)

Maco13
Boldog Szülinapot Bali!
Maco13
nekem is 8 van ha mindre megyek és nem húznak meg. Mellesleg voltam Tiesto-n <#beka3>
Membrah
megint vezetek...még nyolc vizsga vár rám..fincsi.
kettõt letudtam, azok ötösek lettek, remélem hasonlóképp fog folytatódni a sor.

Azt a tükörben kell?

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

parizer
én már levizsgáztam mindenbõl... na jó, az államvizsga még hátra van 😊

[ANARCHIA 99&#8482;] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

bld
a szigorlat az igazi<#idiota>nkem kettõ is lesz az egyik most lóg a levegõbe de sztem mehetek pótbeugróra, eddig 3 vizsgám volt és még lesz 1 szal izgatottan várom h mit találtak ki megint a tanárok😊

Maco13
nekem jövõ héten indul, és 7 lesz <#zavart2>
BaliBoy
Megdöglök...
Még csak 3 napja tart a vizsgaidõszak de már unom... és még leglább 5 vizsga hátra van. :S

AntiHero
Semmi kül😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Maco13
mizu?
bld
cska egy bizonyos véralkohol szint után lehet menni, nyílvánvaló h ennek megállapításához nincs szükség szakértõre😄😄

Maco13
nem véletlen az elnevezés <#idiota>
BaliBoy
Nem ismerem de már a neve is király!

Maco13
Hullamosó
bld
😄 jellemzõ😄
amúgy tényleg bepunnyadt kicsit a topic

BaliBoy
Úgy látom ha szórakozásról vagy piálásról van szó egybõl belendül a topik. <#nyes>

mateus33
Ha a diszkózenét szeretitek,akkor a fõtér környékén kérdezõsködjetek majd,onnan már 1-2perc bármelyik.

bld
hát énis catlakozom az elõttem szólókhoz, van a soho a bajcsizsilinszkin (könnyen megtalálható fõleg este😄
a másik meg ha felültök a villamosra és annak a vonalán gyakorlatilag midnen megállónál van vmi hely😄

parizer
én a bázisra és a retróra szavazok inkább... attól függ, milyen zenét szerettek!

[ANARCHIA 99&#8482;] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

BaliBoy
Az Aranybika mellett lévõ Bajcsizsilinkszki utcában egymás hegyén-hátán vannak a diszkók/pub-ok. Vagy a nagytemplom mellett (jobbra) a Kálvin téren szintén van néhány. A Déri téren is akad 1-2 a múzeumnál vagy ha van kedvetek elhagyni a belvárost akkor a Nagy erdõn a csónakázónál van jónéhány diszkó, pub. Így kapásból ennyi jutott az eszembe. Én személy szerint a Déri téren lévõ Karaoke Pub-ot kedvelem mostanság a leginkább. Igaz a beugró 1 ezres, de az teljes egészében leiható!

gErIbÁ
Hi sziasztok ,Debrecenbe mennénk osztálykirándulásra 2 és fél napra mit tudnátok alyánlani (inkább bulízós a csapat az átlag életkor 20 év ,)elõre is köszi.

Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!

Maco13
<#hehe>
BaliBoy
áhhh. ide érzem. 😄

Membrah
már mindegy..😊

hát szép volt..köszi...😊
még most is érzem a pacsuliszagot,szóval jöhet a második adag tusolás..nem bírom!😊

nah azért köszi midnenkinek...még egy évig tuti nem hervadok el..😊

bld
ismét hatalmas lesz😄😄 csak ne engedjet a páleszhez....

Maco13
isten óvjon Tõlünk <#idiota>
BaliBoy
Csak is a Ti érdeketekben teszünk mindent. Nehogy elhervadjatok. <#nyes>

Membrah
könnyû nektek hímek...😄
Isten óvjon minket a locsolóktól...😄