3221
-
#860 na egy ivászatban én is :)
most július 24-ig végéig telejesen be vagyok táblázva (meló, nyaralás), de utána visszatérhetünk rá. :) -
#859 Egyébként nyomjunk, bár nem nagyon szoktam ide írni, de ivászatban bármikor benne vagyok. =) -
#858 Parizer beírta, hogy ott lesz ma, azt hittem ez a felhívó topictalira. (De szerintem nem az, biztos nem egyedül megy =)) -
#857 felőlem valamikor nyomhatunk egyet :) -
#856 na a Heaven & Hellben még nem voltam, de valamikor azt is meg kéne már nézni.
a fácán boroskólája tényleg finom volt, csak nem kellett volna 4-et inni 3/4 óra alatt. -
#855 Topictali? =) -
#854 miva? legjobb négyeges a városban!
amúgy ha bulizni akarsz, akkor h&h a gambrinusz köznél, a piac utcán!
-én is ott leszek ma, miután az okos elgagyisodott- -
#853 Hülye azé' nem vagyok. =) -
#852 már próbáltad? :D -
#851 Van még egy hely, közel az említett kettőhöz: Fácán
mekkorát hánytam egyszer a boroskólájuktól! :D -
#850 Ha ütni akarsz, Kövér Egér nevű helyet javaslom, belépéskor hangos "hajrá Fradi!" köszöntéssel. =) -
Cassell #849 Szintén péterfia utca egy köpésre az Ibolyától a hely neve :Jakab.Már a neve se semmi a hely meg főleg nem annyi a gond ,hogy 10 kor bezár de 8-tól 10-ig simán berúgsz mert occó occó nagyon occó. -
#848 Ibolya kocsma, Péterfia utca. :D -
#847 Augusztusban megyek Debrecenbe 1 hétre nagyiékhoz, nem tudtok mondani valami jó helyet arrafele, amivel el lehet ütni az estéket?:) -
katakatü #846 A Debreceni Csokonai Vitéz Mihály Gimnázium Kulturális Lapja -
ugot2know #845 Oszt addig is hun voltal?NAh,mar csak a heten leszek... -
#844 ja régen láttunk -
#843 HI ALL!!!!!
Mi ujság erre fele????
Végre újra jó a net és újra itt lehetek!!! :) -
#842 hát sztem énsem láttam még:) majd linkeld be: ))
a brékelésre visszatérve ez szó szerint így volt szal ott vannak a szeren a rend őrei, ill. az egyik spanom ment hazafele rh-ról kcsit romos állapotban és igazoltatták, miután ez megtörtént távozáskor megeresztett egy laza fák polísz-t erre megkérdezték h mit mondott ő meg erre azt felelte h egy külföldi zenének a videóklippjében mondogatták és h onnan tanulta: )))))) szal bekajálták h a gyerek nm tudja h mit jelent csak mondogatja: )) sztem még nagyanyám is vágja h miről van szó:) -
ugot2know #841 én nem láttam.teház hiszek -
#840 bezony! persze én még máig is kapok olyanokat, hogy fake meg minden... mindegy. aki nem látta a rúzsos pocis SG-s képet az úgysem fogja elhinni soha. -
#839 jah, és az újabb hölgy-tagokat utána sokáig nagy bizalmatlanság fogadta. -
#838 gey vadidegen volt! fel voltam regisztrálva valami oldalra, ahol meg voltak az adataim, meg a képem. az meg pont szórakozni akart, és a neten sok millió ember közül pont engem talált meg. a srác aki nyomozott az ügyben, szerintem megnézte, hogy honnan töltötték le a képet, és úgy talált meg, azon a másik oldalon. elég nagy botrány volt belőle... utána hónapokig kellett bizonygatnom, hogy ez már tényleg én vagyok :) -
#837 brékelni????
az munka! -
ugot2know #836 tegnap arra száguldottam,majdnem elütöttem 2 embert... -
#835 nm baj bizotsan összefutunk még vmikor a nyáron:) amúgy jó sztori.. és egyébként ismered azt a csajt v srácot aki a nevedben reggelt hamisan?, vagyis hogyan jutot hozzá ezekhez a cuccokhoz? és a másik, a jóakaród az h talált meg? -
#834 ja nm senki másra csak ránk, úgyhogy te nyugodtan kerekezhetsz arra továbbra is ha nm teleszkópos montembálykod van amivel (és most a kékektől kell idézzek) szal ahogyan ők fogalmaztak nm lehet !brékelni! este a templom előtt....:)))))) -
ugot2know #833 :D -
#832 Gergőre emlékszem, de arrl a részről senki másra... Ödi meg ott ült a lépcsőn a nagy raszta fejével!
és ezért nem akartam én sem utána keresni, mert iszonyat sok a hozzászólás abban a topikban. na de elmondom akkor, ezt a roppant érdekfeszítő sztorit:
szóval valaki valóban az én nevemmel regelt, az é képemet használta, az adataim, meg minden. csak hogy ez kiderült, és az egyik srác elkezdett nyomozni utánam, aztán G meg is talált, tájékoztatott, hogy mi történt, és kért hogy jöjjek rendbepakolni a dolgokat! ugye az "ANITA" név elég csúnyán el lett űztatva, úgyhogy valami teljesen más kellett... de bármit írtam be, már volt olyan. akkor kaptam egy akkori barátomtól(FRL Balázstól) egy smst, amiben ez állt: "szeretlek, mint macska a parizert"... gondoltam ez jó lesz :P és be is jött! -
ugot2know #831 micsoda?Miért?Néha arra szoktam menni 30-cal,csak azért kérdem,hogy akkor lestoppolnak?vagy mit kínálnak?vagyx csak rátok vannak szállva? -
#830 msot ami egyébként leginkább irritáló az a főteres rendőrös igazoltatós megbirságolós baromság amit velünk művelnek..
-
#829 ugye:) -
ugot2know #828 mik vannak! -
#827 lekka gergő mellett ültem asszem.. ha jól emléxem:), ödönre nm is emléxem, a parizeres sztori meg engem is érdekelne, még régen leírtad asszem de már nm nagyon emléxem arra sem:) vmi iylesmi volt h vki reggelt és a te képedet rakta be vagy vmi iylesmi de tovább már nm tom -
#826 thx.. -
ugot2know #825 50 k hozzászólásból biztos hamar ki tudom majd hámozni! -
#824 pl a fórumozók fényképeinek a topikjában is megvan legalább kétszer, háromszor... -
ugot2know #823 valami támpontot adhatnál,hol is kezdjek neki! -
#822 igen, ezt a módszert én is ismerem, és ha megkeresed, hogy hol írtam konkrétan (több helyen is fellelhető), akkor be is ollózom! -
ugot2know #821 akkor ctrl-c és ctrl-v :D