DebrecenTopik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lekapcsolt fényszóróval hajtott bele, és 3 embert ütött el. Az egyik életveszélyesen sérült.

Két perc késlekedés, és lehet, hogy végük...

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Membrah
Szerinet pedid joggal,az ilyenekt jól el kell verni,hogy ne is mozogjon többet...
Akkor megtanulhatná,hogy mekkora egy gennyes alak!

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

Membrah
Ha jól hallottam a hírt,az történt,hogy az autós többször dudált,hogy szertene eljutni,de csak bemutogattak neki,majd kiszállt egy pasi s egy másikkal veszekedett,de még nem történt semmi komoly...
Majd visszaült a kocsiba,elhajtott,megfordult,s bumm,bele a tömegbe...
Az emberek pedig körülfogták az autót,s majd' meglincselték az autóban üllöket,egy gyerek kivételével mindegyik kapott jó pár sallert...

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

bld
miért konkrétan mi történ én nm hallottam róla

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

SLICK
hát az

FtranX
Olvastam róla. Mekkora egy szemét köcsög az ilyen!

bld
Vannak veszteségek........😊)

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

BUÉK!
Hallottátok a szilveszteri gázolást? valahol a péterfia utcán hajtott a tömegbe a csóka. 3 embert ütött el...

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

SLICK
Hi all!
Mi a helyzet?

bld
az meg azért elég szép haszon..

FtranX
ja igen. 5-en már 5 üveg pia és 5 karton cigi.

bld
hát ja lassan kezdd nagyon pangani arrafele az üzlet.....
úgy érte meg igazán de így is ha azt nézed h debrecenbõl egy ezres az útiköltség ha megy pár ember és mindenki vesz egy-egy piát...😊

FtranX
én, mióta nem lehet csak két doboz cigit áthozni, azóta nem megyek.

bld
ez volt a lehetõ legnagyobb tétel😊))
de ezt se lehetett volna áthozni mert fejenként csak 2L-t engednek a vámosok😊) szal volt benne egy kis huncutság😊)

FtranX
<#eljen> jó ízlésetek van! 😊

bld
hát mi kimentünk dutyfreebe=>1L tequila(gold)+ 1.75L absolut vodka😊 hát elfogyott

FtranX
hát filmszakadás nem, mert nagyjábl emléxem mindenre, de akkor már nem bírtam a fejemet tovább tartani. 😊)

bld
lámpaoltás vagy filmszakadás?😊)

bld
hát...nm tom😊) a fõuttól balra lévõ részen de se utcát se közeli dolgot nm tok mondani

FtranX
jah, én majdnem egy üveg John Player whisky-t ittam. 😊)
3-kor lámpaoltás volt. <#vigyor>

FtranX
Melyik részén voltatok? Van ott egy pár "ismerõsöm". 😊

Membrah
Helló!!!
Hát én se csak egy-két kortyot ittam...

bld
Mi józsán szilvesztereztünk....hát nm két pohár pezsgõ volt😊))

bld
Na halihó

FtranX
Fura, ha az embert az apja itatja le. Anyám meg is ölné apámat, ha ilyet csinálna. 😊
Amúgy jó lehet beállni már két pohár pezsgõtõl és egy portótól beállni. Nem kerül sokba! 😊

SLICK
ez jó kérdés:
😄
Na én discoba voltam. Apám mondta hogy ne igyak sokat, erre õ önt egy pohár bort ez semmi. éjfélkor hazaruccantam ekkor 2 pohár pezsgõt öntött apám, majd még öntött egy 60% Portorico-it na ettõl én kész lettem felmentem vissza a discoba és a többit képzelhetitek.
Végülis apám itatott le. Nem rókáztam ettõl a kis piálástól, de életemben elõszõr álltam be

SLICK
Nincs mit!

FtranX
ki hol szilveszterezett?

bld
😊) kösz h megvéded a debrecenieket😊) amúgy pedig nm a szórakozóhelyekkel van a gáz hanem azzal h nehéz megfelelõ szórakozóhelyet találni

SLICK
Sehol senki. Látszik a debreceniek dolgoznak. A többiek meresztik a ...

SLICK
jaja gyökér vagy és biztos szopatnak állandóan

SLICK
BUÉK

ranGer2
Valami gond van??? <#ejnye1>

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ReTeK
újévimalac !

mateus33
Tény,hogy a szórakozóhelyek elég gyengék,a közlekedés egy nagy rakás sz*r,de amúgy jó,én legalábbis elvagyok!😊

SLICK
Hm helló all!
MI a nagy helyzet?

Membrah
Miért gondolod így?
Egyébként nem kötelezõ itt élni...
Nem a világ legjobb városa,de tökéletesen megfelel...
Ha problémám lesz vele,amint tudok,továbbállok.

bld
Sztem meg nm mellesleg mi vele a probléma?

stone
Ahogy mondod<#hehe>
Kellemes ünnepeket mindenkinek😊

miaza vip fórumozó?

ja, egyébként én is debreceni vagyok, és debrecen egy nagy marék szar
ReTeK
hajrá debreceniek ! <#wave>

bld
Boldog Karácsonyt nektek is

FtranX
BOLDOG KARÁCSONYT! 😊

SLICK
Boldog Karácsonyt mindenkinek

bld
Az elv.......nekem a háttere nm tetszik ennyi engem nm ért még semmilyen attrocitás ilyen téren és elég valószínû h nm is fog de nm szeretem az ilyen rendszereket ennyi...

stone
Kiváncsi vagyok, ha akarod írd le vagy küld el.

SLICK
helló mindenki!!!! na újra itt mizuu??

Punkerwork
igen

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

parizer
várjunk csak!!
én nem is vagyok vip fórumozó... ez valami karácsonyi ajándék?

[ANARCHIA 99&#8482;] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

parizer
hehe akkor az én esetemet nem hallottad.
amúgy szerintem Bld másra gondolot.

[ANARCHIA 99&#8482;] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!