3221
-
#900 Felhős délutánt! :(
este buli? csak az eső ne essen!!! -
#899 nagyon jó műsrokat adnak ők is,de mióta láttam már a "Konzerveseket",azóta nekem inkább ők,de hangulat kérdése néha,h milyen stílusú darabhoz van kedvem...
Mi érdekel jobban az adott pillanataban... -
#898 hát nem tudom... én a studiószínházra szavazok, annál jobb szerintem nincs! -
Nadi #897 Hát ez egyértelmű:DDDD -
#896 Nálunk dupla annyi néző van a bajnokikon a fele akkora pályánkon. =) -
Nadi #895 Hát mondjuk a fagyinak a Feyenord ellen 2000 volt a belépő, ugyanúgy a kapu mögé. És a Feyenord azért jóval nagyobb csapat egy hajduk splitnél. -
#894 Mit akarsz? Lassan olasz és jugó válogatotakkal teletűzdelt sztárcsapat leszünk, jó, hogy drága a jegy. =) (értem mire gondolsz, arányaiban tényleg hülyén veszi ki magát, de a B-be a 6 rongyos bérlet gondolom diák) -
Nadi #893 De, azért kemény, hogy a diák bérletem egész évre 6000 volt, itt meg 1 meccsre 4000.... -
#892 Nem, tini koromban ott voltam, de most már I-ben nyomom. =) Szurkolni én is szoktam, szolidan. Idegenben meg nem szolidan. -
Nadi #891 Én is kint vagyok minden meccsen és szurkolni is szoktam. A Szuperkupa meccsen 5-6 fős társaság állt előttem. Az egész meccsen csak egymással beszélgettek és söröztek. Akkor mért jönnek a B-be? Nem értem.....
Te a B-ben szoktál? -
#890 Na ha B-be van jegyed, szurkoljá' mint az állat. Én nem megyek, két nap szabit ki kellene vennem, meg nem bírom ezt a nagy feszültséget.. sima bajnokit egyet sem hagyok ki (bérlet), de a múltkor a Brűzs ellen majdnem infarktust kaptam. Előtte a Bordó ellen meg főleg. Mondjuk az életem legjobb meccse volt. -
Nadi #889 Szerintem én is megyek!
Ezt csekkold:
-
#888 Nem, de holnap menni kell edzőmeccsre, ha minden igaz SIGNORI fogja magára ölteni a Loki mezét. =)) -
#887 Ahoj! -
#886 Hy -
#885 áá nm megyek mert akkor nm fogok tudni felállni a gép elől, majd lehet később... -
#884 Ugye-ugye..
Az előadás,vagy a bor miatt emlékszela darabra,amit ott adtak?;-)
Sztem nagyon érdekes volt...
gyere msnre kicsit!:-) -
#883 ja. előhívás: ) -
#882 nem tudom,h most vannak-e előadásai a konzervartaudriumnak...
De őket ajánlom..Nagyon jó darabjaik vannak...
"kicsit" elvontak,de egyéniek,s tényleg remek színészek...
Bld-del az LEőhívás c darabon voltunk...még ősszel..Rohadt érdekes volt...
A tanárt/rendezőt pedig ismerem...engem is tanított... -
Nadi #881 Hali! Volt tegnap valaki a meccsen? -
#880 Hi all!
mizujs? hogy telik a nyár? -
#879 oh, én utobbi 3 utan kerulom a szinhazakat... Kretakor szintarsulat eros eloadasokkal rendelkezik -
#878 erről jut eszembe... színházba kéne menni! -
#877 de jó má nekünk: ))
-
katakatü #876 A csokonai oldal hamarosan ismét elérhető lesz . -
#875 a háhá valóban iszonyat drága, és én sem szimpatizálok vele különösebben... mondom, mi inkább a géniuszba járunk bulizni, hétköznap meg kávézókba csínózni. -
#874 hm?:) -
#873 nekm azt mondták az ismerőseim h a hevön end hell gagyi hely és h nagyon drága ahhoz képpest
mellesleg volt oszt társamé
hat évet húztunk le együtt de annyira nm volt képes h meghívja az osztályt v vmi... -
#872 ú majdnem oda mentünk mi is!! -
#871 Annál jobb, akkor jóval olcsóbban szórakozik egy jót ez ember, és másnaposság sincs. =) -
#870 ebben mi a poén...?
ráadásul én pont "csokonais" vok...:-) -
Nadi #869 Elég jó buli volt, sokan voltunk, csak a vége felé nem sokan maradtunk. -
#868 és jó volt a buli? -
Nadi #867 Én a Flash diszkóban voltam :D -
#866 Na hi all!
Ugylátom mindenki partyzott :)
Igaz cén nem végtam készre magam de a két portoericoi megtette a hatását :) -
#865 hát... akár.
amúgy a társaság valóban jó volt, annak ellenére is, hogy senki nem ivott semmilyen "butítószert" -
#864 Mindenhol lehet jó a buli, ha megfelelő a társaság ill. esetleg a különböző butitó szubsztanciák használata. =)
Te benne lennél debreceni sg-s taliban? -
#863 nem valóban nem egyedül voltam.
lementük a géniuszba, onnan át a h&h-ba, majd vissza géniuszba, és hajnal ötkor haza... megelpően jó buli volt az okosban most! -
#862 na az jó kis party lesz! -
#861 Mmkay, akkor legyen augusztusban, magust körbevisszük egy gran turismora Petőfi Presszó kiindulással Kikötő végállomásig (Lilla-Ibolya-Jakab stb. útirányon át =)).