DebrecenTopik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FtranX
Igen újvárosi Flash. Egyszer még ott is szilvesztereztem. Kocsmákba is jártunk, csak egyedül a Dream Pub neve marad meg. 😊

parizer
flash? balmazújváros? ott én is voltam párszor az osztálytársaimmal. meg a kaszában...

[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

A Békéscsaba ellen 5-0-ra vezetnek,de amit a teremben mûveltek hétvégén!!!

Ramadamammy rapidrandi

bld
A flash-be? az olyan ismerõs hol volt?

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

FtranX
régen de sokat jártam a Flash-be! 😄

SLICK
Általánost végeztem, Nagyhegyesen, a felvételi logikai jellegû volt, minden volt benne: matektól kezdve minden de könnyû volt.
6 éves szakon vagyok most vagyok 2.-os, még 2és fél év az éretteségi utánna 2 év szakmai gyakorlat...

bld
hol végezted a gimit és mibõl felvételiztél?

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

SLICK
nem, Balmazújvároson azon a lerobbant helyen 😞
de muszály mert az jó szakma és sokat lehet vele kaszálni

parizer
mármint én. de nem nekem szólt, tudom. mindegy. bocs.

parizer
gödöllõ, SZIE

FtranX
nem hiszem, mert itt az MFK-n nincs ilyen.

bld
itt debrecenben?

parizer
no igen. ez csak egy szak, és még így is nehéz!

SLICK
mármint én? Gépész-informatikus szakra járok ez két szak egy bevonva szal én duplán jól járok 😊 Csak nehéz

TE MFK-ra jársz?

Ramadamammy rapidrandi

SLICK
Hát biztos nehéz 😊 úgy mint nekem

Az nem piskóta...

Ramadamammy rapidrandi

parizer
köszönöm Mindenkinek, köszönöm!
gödöllõn tanulok, gépészmérnöki karon, kommtech mérnöknek.

bld
Milyen szakra jársz amúgy? és itt tanulsz debrecenben?

SLICK
Akkor én is hadd gratuláljak 😊))

FtranX
ugye mekkora megkönnyebbülés? nekem is már csak egy van. 😊

Gratula parizer!Neked milyen szerencséd van,mire végeztél,mehetsz is hógolyózni

Ramadamammy rapidrandi

Punkerwork
<#wave>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

parizer
na heló! végre vége a vizsgáimnak! hálelúja!

[ANARCHIA 99&#8482;] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

bld
10 troli? nm semmi!😊 sose járok trolival....😞

mint ahogy a cikk is emlitette:
teljes megújítása...azaz már van/volt

Ramadamammy rapidrandi

FtranX
van, de az összes legalább 30 éves. 😊

Punkerwork
"A Ganz Transelektro Közlekedési Rt. határidõre, március végéig leszállítja Debrecennek a megrendelt tíz trolibuszt, az oktatással együtt összesen 837 millió forintért - közölte Dunai Zoltán, a társaság vezérigazgatója pénteken Budapesten sajtótájékoztatón.

A Ganz Transelektro a megbízást közbeszerzési eljáráson nyerte: a cég új, alacsony padlós jármûveket juttat majd a városnak, ezekbõl öt önjáróan, azaz felsõvezeték nélkül is képes lesz közlekedni. Ha a trolibuszok beválnak, akkor jövõre Debrecen további tizenegyet vásárol belõlük.

A tíz trolibusz szállításával megkezdõdik a város trolibusz-közlekedésének teljes megújítása."

Debrecenben van troli? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

</elmegy a mekibe kajalni>

:p

anti hero

Éhesebbek az emberek 😊

Ramadamammy rapidrandi

bld
pesten tízszer annyian laknak ettõl m dúrvább ott az élet csak nagyobb a valószínûsége
képzeldd több gyerek is születik naponta és több hamburgert eszenek a mekiben😊))

Sztem Pesten naponta es durvabb dolgok is elofordulnak,csak ez nalunk hir ertekkel biro dolog,a fovarosban mar nem...

Ramadamammy rapidrandi

bld
na kiderült h miért zuhant be a kölyök a korlát alá, egy rendszámnélküli mocit vezetett jogsi nélkül és záróvonalon elõzött amikor lebukott és elkezdték üldözni, nos a vágóhíd utcáig jutott😊) vannak veszteségek......😊

Membrah
Békés is viszonylag..
Minden városban vannak gondok!
S van egy-két sokkal gázosab település Magyarországon!

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

bld
én láttam a balaeset helyszínét tegnap délkörül, keresztbe állt egy bora és lefogta az egész forgalmat a vágóhíd utcán (kamionok, buszok, teherautók) kb órákat késtek a buszok sztem.... de akkor még csak annyit lehetett hallani h becsúszott a szalagkorlát alá

eleg durva hely ez a debrecen ;<
eletemben kb 3szor voltam ott es olyan kis bekes varoskanak tunt :p

anti hero

lolz

anti hero

HAHHAHAHAHA n00b
><

anti hero

Én meg odahaza támasztottam oldalról a falat,mert féltem,hogy a bombázás miatt bedõl...De már megnyugodtam,kb. 11 hónapra!

Ramadamammy rapidrandi

FtranX
hogy mik vannak

Egy újabb keménycsávó:

A tizenévesnek motorosnak nem volt jogosítványa, jármûvérõl pedig hiányzott a rendszám. A fiatalemberre rendõrjárõrök figyeltek fel, amikor a fiatal a záróvonal ellenére elõzött. Igazoltatni kívánták, ám õ menekülõre fogta.
A motoros jó néhány percen keresztül száguldozott a városban, számos stoptáblát is figyelmen kívül hagyott, ámokfutása végül szerencsére nem végzõdött tragédiával.
Könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba egy motorost, aki uralmát veszítve jármûve fölött elesett, gépe pedig beszorult a szalagkorlát alá a Vágóhíd utcán, Debrecenben.

Ramadamammy rapidrandi

FtranX
Én úgy éreztem, mint ha a második világháborúban lettem volna. A panelházak között csak futva mertünk menni, mert folyamatosan hullottak a bombák. 😄D

Én Debrecenben szilvesztereztem,és a hülyegyerekeket néztem,ahogy egymásra lõtték a tüzijátékot <#ejnye1>

Ramadamammy rapidrandi

Membrah
Gratulálok ezekhez a díszes férfiakhoz...
Nagy erény egy nõt megütni...
S mi történt pontosan...
Hogyan kerültél ki közülök/tõlük?
Mit csináltak?
A szemetek...
<#boxer> <#gonosz2> <#levele>

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

SLICK
Megvertek? Hát ez kriminális! Juszt Laci báttyánk mit szólna az ügyhöz? 😄D

parizer
ja, bocs, úgy látom bld is leírta már... mellesleg csodálom, hogy a gyerekhez nem nyúltak, ugyanis ez a társaság már engem is vert meg, csupán kedvtelésbõl!

parizer
hehe, én a debreceni, adonyban szilvesztereztem.
amúgy az a gázolás a kövér egérnél volt konkrétan, nem?! csak mert az ottani emberek nem kifejezetten a szimpátia, kedvesség, barátságosság jelképei!

bld
nm rég találkoztam pár haverommal és õk mesélték(az egyik ott is volt aznap este) h néhányan a kövér egér nevû "szélsõséges társaságok által kedvelt" szórakozóhelyen iszogattak aztán amikor a hangulat a tetõfokára hágott kimentek az utcára kocsikat rongálni és az egyik ilyen célponttá vált autó tulajdonosa illetve annak társai megpróbáltak elmenni onnan de miután ebben õket megakadályozta a feldühödött csapat, akkor hajtott bele egy kis tolatás után lekapcsolt fényszóróval a kocsi tulajdonosa persze elõtte megtörtént a szokásos szóváltás, a tag ott hibázta el a gázolósdit h utánna megállt és persze a megjobban felspilázott szekrényemberek nm haboztak darabokra verni õket egyedül a hátsóülésen ülõ gyereket nm bántották....

Igen ez kényes kérdés. Igazán csak akkor tudnám rá a választ ha ott lettem volna. Lehet hogy nem érdemelte meg, de az is biztos, hogy azok sem akiket elütött. Õ sem ítélkezhet felettük. Ha balhéztak akkor hívja a zsarukat. Gondolom azért is értek ki ilyen hamar mert már elõtte valaki szólt nekik. Az azért jó hogy sztárolják õket. De szerintem már az egész kezdetekor telefonált valaki, és KÉSÕN értek oda, mert ezt az egészet meg lehetett volna akadályozni.

De ettõl függetlenül, ha ott lettem volna és az én ismerõsömet ütik el, akkor lehet hogy nekem is elborult volna a fejem de nem valószínû, inkább megpróbáltam volna valahogy segíteni.

Sok a hülye ember ez van. Na ezért nem járok én sehova Debrecenben.

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Membrah
Szerinted megérdemelték a verést?
Tudom,hogy majdnem eglincselték õket,de kérdés jogos-e vagy sem....
Én biztos jól hekybenhagynám azt,aki elüti a gyerekem/testvérem/anyám/apám/szerelmem/barátomat/barátnõmet...
Viszont az is igaz,hogy nem lenne jogom hozzá,én nem ítélkezhetek felette,még ha fáj is!