3221
-
#940 jó majd lehet feltöltök egyet poénból vmi alpárit: ) vhova
amúgy senki nm készül vmi kis nyárbúcsúztató ucccsóhétvégés dologra?
-
#939 Nem, nem! :DDD
Én kértem elősször! :DDD
Ha mutacc akkor megigérem hogy én is mutatok! :DDD -
#938 én képet: )
nm vagyok én fotogén főleg nm excibionista: ))
mutass inkább te egy képet: )) -
#937 hú az a h&h.... soha be nm teszem oda lábamat.. pff
sztem nagyon gáz az a hely -
#936 melyk ortopédiára? a LaBelly-t tudom ajánlani ugyanis, mert a legjobb talpbetéteket Ők csinálják! -
#935 tegnap amúgy a pincében voltunk, de szar volt a zene ezért átmentünk a Heaven&Hell-be. utána túl "fáradt" lettem és hazamentem. -
#934 hát én sem vagyok oda az ilyen hülyeségekért. max néha jó ilyeneken iszogatni és nézni a hülye fejeket. :D -
ugot2know #933 En nem voltam kint!Bent voltam... -
#932 Jajaja nagy tömeg volt! De bejutottam teljesen előre mindig, de ott volt nagynéném és kiráncigált hogy így nem fog megtalálni....:DD
az eszébe sem jutott volna hogy mondjuk meg beszélünk egy helyet ahol találkozunk a koncert után.....:DDD
De télleg ha kinn voltál akkor lehet hogy láttalak! Mutassál képet!! :DDD -
#931 friss hús
amúgy nmtom h miért pont egy megsztár koncerten kellen hatalams pörgésnek lennie: )
sztem egy akkora lol az egész, mondjuk lehet kicsit elfogult vagyok az ilyne vlóságsó meg társai féle népbutításokkal szemben...
amúgy énis voltam kint de meg se lehetett moccanni annyian voltak.
A fiesta mondjuk engem se villanyozott fel de a dzsipszi king ól sztárz az nm volt rossz sztem: )
-
#930 -
#929 nem tudni......:DDDDD lehet.......:DDD -
#928 tán elkapták a nyanyák? :D -
#927 ja akikkel én voltam vagyis mi voltunk csapatban 8-an mentünk ki a Fiesta koncsertre ott a fiúk jól bepiáltak de főleg az egyik aztán ott ordibált mindenkinek kritizálta őket, de hótt röhelyesen aztán egyik pilannatról a máikra eltűnt a tömegben.....:DDDD -
#926 ne is mondd, mert kiráz a hideg! :DD Legutoljára ilyet pár éve láttam, amikor Lagzilajcsit néztük részegen. :D -
#925 ja, de ők most nem koncerteztek.....:(
De hát a Megasztár koncerten annyi öreg nyanya volt, kb minden 3. ember....:DDD
és tátott szájjal bámulták a szimpadot....:DD
lekellett volna fényképezni röhögő görcsöt kaptam! :DDDD -
#924 talán rossz koncertre mentél ki. :) egyszer próbáld ki a Tankcsapdát. :) -
#923 későn szoltál! :DDD
most jöttem haza Debrecenből........3 hétig ott voltam....:DDDDDDDDD :P
és még maradtam volna tovább is, de nem lehetett! :( , Na nem baj októberbe úgy is megyek vissza kb másfél hétre.....:D
Debrcenbe csak 1-et nem bírok, hogy a koncerten olyanok az emberek mint a zombik, szinte semmi buli.......:DD
Legalább is amikor kinn voltam a Megasztár koncerten akkor ez volt.......:D
a Fiesta koncertnél már azért egy fokkal jobb volt......:DDD -
#922 mi a Borostyánban ültünk :D -
#921 én néztem a kertből, nyugágyban :) -
#920 hallod a tüzijátékot most énsem láttam: ))
bomba-vodka utánna meg irány a medence: )) szép ksi este volt:) -
#919 höhö, én még a tüzijátékot sem láttam.
azért sikerült rendesen betintázni. -
#918 pusztulatnagy tömeg volt a karneválon, nem-e? -
#917 en meg pentekig vagyok itthon.. najo akkopr asszem bukta -
#916 nah akkor jó,mert folyton változik a program..sztem majd aug. vége-szept. eleje környékén tudom visszaadni...majd írj..! -
ugot2know #915 jössz a vasárnapi misére a Nagytemplomba? -
ugot2know #914 okés,de ráér!:)...3 hét múlva? -
#913 imádni fogod mi olyanokat alpáriztunk mondjuk..: ))) -
#912 Amúgy megyek ortopédiára, de csak szeptember 12-én.
Jött nekem egy katonai alkalmassági papír, megcsináltam néhány vizsgálatot de utánna mondta a doki, hogy a hátam miatt megkell látogatnom az ortopédiát, szerinte hanyag tartásom van :/. És ebben az a poén, hogy felhívtam az ortopédiát de majd csak szept 12-én mehetek mert akkor lesz szabad hely és akkor is csak időpontot kérhetek...
-
#911 Én ráérek -.- de nem szóltatok nekem, monnyuk én lemaradtam erről a témáról -
#910 Láttam a prividet is, sajna én nem megyek haza a hétvégére, jövő péntekig Pesten leszek. -
#909 no, lesz vmi debrecen sg talalka? kicsit unatkozom errefele... -
#908 helló!
már itthon vagy?
a cd-ket majd 9.után tudom visszaadni! -
#907 hát a mi szombatunk nem volt annyira jó. egyik buliból a másikba mentünk, aztán géniusz... és ennyi. egyik sem volt nagyszám most. -
#906 ááááá veszett jó buli volt tegnap iz! Azzal kezdtük hoty iszogattunk, utánna jött unoka testvérem ő mék fizettet néhány italt, azután ahoty megláttuk a cigány egyéneket azonnal elkeztük őket verni iz!!!!
Rám fért már ez, amúty is ideges voltam a meleg miatt. -
#905 te debreceni vagy???? :DDDD -
ugot2know #904 -
#903 ti aztán jól megkavartátok :D -
#902 hú mi nagyon bepunnyadtunk tegnap. összeűltünk, hogy akkor eldöntjük hová menjünk, és úgy tűnt a gösszer jó lesz kezdésnek... aztán szépen meggondoltuk magunkat, menjünk a zebrába... aztán végül kikötöttünk a H&H-nél, de csak gondolatban, mert aztán el sem indultunk... inkább pókereztünk egyet :D -
#901 jah TÉK voltö!