DebrecenTopik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!
Ramadamammy rapidrandi
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
6 éves szakon vagyok most vagyok 2.-os, még 2és fél év az éretteségi utánna 2 év szakmai gyakorlat...
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
de muszály mert az jó szakma és sokat lehet vele kaszálni
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
gödöllõn tanulok, gépészmérnöki karon, kommtech mérnöknek.
Ramadamammy rapidrandi
teljes megújítása...azaz már van/volt
Ramadamammy rapidrandi
A Ganz Transelektro a megbízást közbeszerzési eljáráson nyerte: a cég új, alacsony padlós jármûveket juttat majd a városnak, ezekbõl öt önjáróan, azaz felsõvezeték nélkül is képes lesz közlekedni. Ha a trolibuszok beválnak, akkor jövõre Debrecen további tizenegyet vásárol belõlük.
A tíz trolibusz szállításával megkezdõdik a város trolibusz-közlekedésének teljes megújítása."
Debrecenben van troli? 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
:p
anti hero
Ramadamammy rapidrandi
képzeldd több gyerek is születik naponta és több hamburgert eszenek a mekiben😊))
Ramadamammy rapidrandi
Minden városban vannak gondok!
S van egy-két sokkal gázosab település Magyarországon!
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
eletemben kb 3szor voltam ott es olyan kis bekes varoskanak tunt :p
anti hero
anti hero
><
anti hero
Ramadamammy rapidrandi
A tizenévesnek motorosnak nem volt jogosítványa, jármûvérõl pedig hiányzott a rendszám. A fiatalemberre rendõrjárõrök figyeltek fel, amikor a fiatal a záróvonal ellenére elõzött. Igazoltatni kívánták, ám õ menekülõre fogta.
A motoros jó néhány percen keresztül száguldozott a városban, számos stoptáblát is figyelmen kívül hagyott, ámokfutása végül szerencsére nem végzõdött tragédiával.
Könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba egy motorost, aki uralmát veszítve jármûve fölött elesett, gépe pedig beszorult a szalagkorlát alá a Vágóhíd utcán, Debrecenben.
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Nagy erény egy nõt megütni...
S mi történt pontosan...
Hogyan kerültél ki közülök/tõlük?
Mit csináltak?
A szemetek...
<#boxer>#boxer> <#gonosz2>#gonosz2> <#levele>#levele>
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
amúgy az a gázolás a kövér egérnél volt konkrétan, nem?! csak mert az ottani emberek nem kifejezetten a szimpátia, kedvesség, barátságosság jelképei!
De ettõl függetlenül, ha ott lettem volna és az én ismerõsömet ütik el, akkor lehet hogy nekem is elborult volna a fejem de nem valószínû, inkább megpróbáltam volna valahogy segíteni.
Sok a hülye ember ez van. Na ezért nem járok én sehova Debrecenben.
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
Tudom,hogy majdnem eglincselték õket,de kérdés jogos-e vagy sem....
Én biztos jól hekybenhagynám azt,aki elüti a gyerekem/testvérem/anyám/apám/szerelmem/barátomat/barátnõmet...
Viszont az is igaz,hogy nem lenne jogom hozzá,én nem ítélkezhetek felette,még ha fáj is!