DebrecenTopik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

No,nekem ezek a nevek nem sokat mondanak...de a korral elõrehaladván valóban nincs kedve az embernek a nyüzsihez!

Ramadamammy rapidrandi

bld
nekm pl bejön a havanna, fõleg hétköznapokon. Jó kis nyugis hely, lightos zene konszolidált árak.
Amúgy már énse tolerálok pár dolgot amit régebben csináltam😊 kicsit "beleöregszik" a pörgésbe az ember, én speciel ezeket a nagyszabású partykat nem kultiválom

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

parizer
még úgy három éve igen gyakori látogatója voltam a fácánnak...
most már nem tudom tolerálni! a Barátommal ha megyünk valahova, az inkább a géniusz vagy az ibiza... esetleg a dzsoj. néha pedig bekukkantok fél órára(nem többre, és tényleg csak néha) a havannába.
de igazságszerint mostanában, ha kéthavonta el tudunk menni valahova...

[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

Hát nem birom az italt,most lebuktam...de látom más se 😊Még mindig nem derült ki,akkor milyen helyekre is jársz/jártál!

Ramadamammy rapidrandi

parizer
tényleg?? hát ki mihez van szokva. én mindenesetre egy pár éve, már csak nagyon csínján, ünnepekkor iszok pár korty lágy italt!

mondtam én ennek az ellenkezõjét?CSak nekem 2 4-1es meg se kottyant,mig egy palackozott bor 4 decije fejbevert!

Ramadamammy rapidrandi

bld
Nyílván mindenkinek mást jelent az h jól érzi magát😊

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

parizer
micsinálnom? szesz nélkül is jól tudom magam érezni

bld
a szamuráj inkáb nagyobbszabású, alpáribb bulik utáni férészeg aznapos reggeleken tudja visszazökkenteni az embert az elõzõ esti állapotba😊))

Olyat még nem ittam 😊Igaz tavaly voltam utoljára ott!De gondolom neked sem sikerült berúgnod 😊

Ramadamammy rapidrandi

parizer
nem mondtam, hogy sok! irónia, IRÓNIA!
szamuráj? négy deci fehérbor egy deci szprájt

4 deci bor 1 deci kóla 160-ért soook????mi az a szamuráj?

Ramadamammy rapidrandi

parizer
hehe... annak is felvitték az árát? emlékszem amikor még százhúszért ittuk a szamurájt!

A fácánban a 4-1-es 160 ft,de az olyan is 😊

Ramadamammy rapidrandi

parizer
hát engem biztos nem! nem én írtam!
amúgy én a legritkább esetben adok ki pénzt szórakozóhelyeken... és most félreértések elkerülése végett, ez nem azért van, mert állandóan meghívatom magam és lógok az emberek nyakán, csak vagyok annyira kis szûkmarkú, hogy sokalljam...

szia,welcome!
Szórakozóhelyeken ennyibe kerül...kocsmában persze feleannyi!
Engem meghivtak kérem,csak nem verhettek át!

Ramadamammy rapidrandi

SLICK
240?????<#wow1><#wow1>
sztem átbasztak mint sz*rt a palánkon

parizer
csak én sokallok 240 forintot háromdeci õsziért?? ennyibõl már kétlitert is megtudsz venni!

[ANARCHIA 99&#8482;] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

SLICK
a francba nem is figyeltem 😄 ne mbaj

Ma rá akartak venni,hogy csináljak bundáskenyeret...nem sikerült...a bejárónõ most nincs odahaza,csak estére lesz otthon 😄

Ramadamammy rapidrandi

Ték 😄

Ramadamammy rapidrandi

SLICK
az 😞
nálad mizu van?
Én lebetegedtem 😞 legalább lázam nincs aminek örülök...
csajt még mindig nem szereztem
a suli megy
a discmanemet elcseszte a szomszéd srác akit meg fogok verni
más semmi nincs velem

parizer még ebbena hónapban nem is volt!szörnyûûû!

Ramadamammy rapidrandi

SLICK
hi all!
mizu?

Ma senki nem fut be?

Ramadamammy rapidrandi

mindjárt elelszok,dõlök jobbra!

Ramadamammy rapidrandi

SLICK
hi all!
mizu van?

Akkor épp rádiós volt,mert valami partyhangoló zene ment...meg a mellette a boxmeccs

Ramadamammy rapidrandi

bld
milyen zenét szoktak rakni vagy rádiós?

van bent egy nagy plazmatévé a falon,háttérben zene szól,kénylemes és pl. 3 deci õszilötty 240 HuF
Azt hiszem ez a neve...egyébként,megesküdni csak nem mernék rá!

Ramadamammy rapidrandi

bld
hm nm vágom.. miylen hely amúgy? ilyen pronyós?
a kokába régebben egy-két éve jártam de nm adta annyira pedig közel is van, ott ittam elõször absinth-ot csak egyedül én nm emlékeztem rá😊)

OTP sarkánál a Kossuth téren...

Ramadamammy rapidrandi

FtranX
a Conca D'Oroba nem szoktatok járni? Én szombaton ott voltam. 😄

bld
sapphire az hol van miylen hely?

Jó a lábad 😛

Ramadamammy rapidrandi

Voltam bliárdozni és kijöttem a gyakorlatból...ja és Sapphire-ban tök jó csajok voltak szombat este!
De amúgy kúráltam az elmúlt héten szerzett stressz-sérüléseimet!

Ramadamammy rapidrandi

parizer
mindegy, túlélem! korán lefekszem, és késõn kelek! ihi!

SLICK
az nem jó... 😞

parizer
sámli... fáj a fejem!

SLICK
És felétek mi a helyzet?

parizer
átállítottam málnára a fórumhátteret! szép szép!

SLICK
😊 azt én is fogok márciusban, mivel akkor veszek korit

SLICK
hi all!!

Nagyon jól sikerült a hétvége 😊
PEti (itteni Dj) Megengedte hogya közönség elõtt mixelhessek 😊5 számot mixeltem és mind jól sikerült eleinte féltem hogy nem lesz jó...
De bnõt még mindig nem fogtam 😞 sebaj türelmes vagyok.

parizer
voltam korizni!!

Mi történt a hétvégén?

Ramadamammy rapidrandi

bld
pedózni 17(16.5) éves vagy😊)) egyébként pedig a személyiségnek( a csajok személyiségének) nm elsõdleges szempontja a koruk, amíbõl nyilván adódik passzívan élettapszatalat tehát valszeg egy 17 éves csaj érettebb lehet de nm a mennyiség hanem a minõség dominál sztem szal nm mindegy h azt a 14-15-16-17 évet milyen körülmények között éli le valaki ez nagyrészben személyes tapasztalatom is, szóval nézz körül elõítéletek nélkül😊)

SLICK
van minden korosztályból csak kevés a szép csaj meg a normális pedozni meg nem akarok 😛

hány évesek?

Ramadamammy rapidrandi

SLICK
Kata nem hegyesi volt
de kevés a velem kb egyidõs csaj azért nem innen válogatok.

a Kata...õ hegyesi volt?
Akkor ha 3ezres a lélekszám,akkora választék nem lehet,kb. 200 fõre saccolom,aki szóba jöhet...

Ramadamammy rapidrandi