DebrecenTopik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ramadamammy rapidrandi
Amúgy már énse tolerálok pár dolgot amit régebben csináltam😊 kicsit "beleöregszik" a pörgésbe az ember, én speciel ezeket a nagyszabású partykat nem kultiválom
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
most már nem tudom tolerálni! a Barátommal ha megyünk valahova, az inkább a géniusz vagy az ibiza... esetleg a dzsoj. néha pedig bekukkantok fél órára(nem többre, és tényleg csak néha) a havannába.
de igazságszerint mostanában, ha kéthavonta el tudunk menni valahova...
[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Ramadamammy rapidrandi
szamuráj? négy deci fehérbor egy deci szprájt
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
amúgy én a legritkább esetben adok ki pénzt szórakozóhelyeken... és most félreértések elkerülése végett, ez nem azért van, mert állandóan meghívatom magam és lógok az emberek nyakán, csak vagyok annyira kis szûkmarkú, hogy sokalljam...
Szórakozóhelyeken ennyibe kerül...kocsmában persze feleannyi!
Engem meghivtak kérem,csak nem verhettek át!
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
nálad mizu van?
Én lebetegedtem 😞 legalább lázam nincs aminek örülök...
csajt még mindig nem szereztem
a suli megy
a discmanemet elcseszte a szomszéd srác akit meg fogok verni
más semmi nincs velem
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Azt hiszem ez a neve...egyébként,megesküdni csak nem mernék rá!
Ramadamammy rapidrandi
a kokába régebben egy-két éve jártam de nm adta annyira pedig közel is van, ott ittam elõször absinth-ot csak egyedül én nm emlékeztem rá😊)
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
De amúgy kúráltam az elmúlt héten szerzett stressz-sérüléseimet!
Ramadamammy rapidrandi
Nagyon jól sikerült a hétvége 😊
PEti (itteni Dj) Megengedte hogya közönség elõtt mixelhessek 😊5 számot mixeltem és mind jól sikerült eleinte féltem hogy nem lesz jó...
De bnõt még mindig nem fogtam 😞 sebaj türelmes vagyok.
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Akkor ha 3ezres a lélekszám,akkora választék nem lehet,kb. 200 fõre saccolom,aki szóba jöhet...
Ramadamammy rapidrandi