DebrecenTopik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
ja persze vannak kivételek

SLICK
hát ahogy kinéznek azzal nincs gond mert úgy egy egy körre bejön mind
hanem pontosan agyilag zoknik kicsit azt hiszik õk jobbak mint bámelyik csaj állandóan ott kavarnak a fiúknál mindenhéten más ágyasa van a csajoknak

Annyira szörnyüek a hegyesi csajok?És agyilag milyen szinten vannak?

Ramadamammy rapidrandi

SLICK
az hiányzik még!!!!!
monnyuk szüleim azt mondták nekem hogy mindegy kivel és hányszor ... csak ygereket ne csináljak ehh<#hehe>

majd 9 hónap múltán csak-csak jelentekznek 😛

Ramadamammy rapidrandi

SLICK
a multkori csajok nem hegyesiek voltak... nem tom azóta se hogy mi van velük

SLICK
hát mondhatnám hogy mivel hegyesen kb 3000 fõ él
a csajok azt hitték hogy majd minden srác majd velük fog járni meg minden szall kéynesek... pl haverom Soltész (irgalmatlan hülye gyerek 😄DDD) szobira jár suliba oda jár még néhány hegyesi csaj és látták hogy Soltész szoboszlai csajokkal beszélget (de tudni kell azokról a csajokról hogy jól néznek ki) és hát a hegyesi csajszikból elõjött a féltékenység... pedig soltész elég gyérül néz ki 😄

Van akit már közelebbrõl is...lásd a múlt hetet!Õk hogy viselik a történteket,vagy nekik is teljes a flash és csak a fejfájás maradt meg?Ha mindet ismered,akkor annyira rossz kislányok?😛

Ramadamammy rapidrandi

SLICK
hát jah végülis...
itt hegyesen mikor miylen buli van most csak sima hagyományos (mármint nem szülinap vagy vmi ünnep) buli lesz. Sztem jó bulik szoktak lenni.
És igen pont igazad van ugyanazok az arcok 😞((( éppen ezért nem hegyesi bnõt akarok 😞(( mert mindet ismerem mint a tenyerem (félreneértsd) 😛

Azt hittem Debrecenben ütöd a népet 😊 A hétvégén is ott voltál?Jók a bulik?De mindig uazok az arcok vannak,nem?

Ramadamammy rapidrandi

SLICK
Hát nem tom hogy megint 5 csaj lesz e de nekem már csak egy kell aki télleg olyan aki pont jó.
Itt Nagyhegyesen a fácánban szokott lenni dizsi

És megint uaz lesz,mint múlt héten...Nekem hétvégén nem lesz buli,sztem.Szerinted?Melyik dizsiben fox nyomulni?

Ramadamammy rapidrandi

SLICK
és feléd mi a helyzet?
jah meg discoba azért nem iszok inkább mert fogok kicsit Djskedni <#vigyor> Peti (az itteni Dj) bemutat a közönségnek 😛 Na jó õk már ismernek

SLICK
hát nálam ennyi kb...
holnap pangunk a haverokkal
szombaton meg Iszunk Hányunk Belefexünk party vagy csak simán iszok pár kortyot utánna nõt kellene találni...

Jön a hétvége,milyen programmok várhatóak?

Ramadamammy rapidrandi

SLICK
hi 😊
hát nem igazán látok én se témát... 😞

Mára nincs téma? 😞

Ramadamammy rapidrandi

Legfeljebb ha legközelebb megy IHB buliba és ilyenbe keveredik,akkor én is megyek kamerával,legalább amatõrfilmes életét beinditjuk 😄

Ramadamammy rapidrandi

bld
igazad van😄

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Myomhattál volna neki valami alkoholszondát...Nekem semmi ilyen észrevételt nem mondtak,mikor nadrág volt rajtam 😄
De hátha én is egyszer megjelenek egy IHB bulin 😊
De most nem is sztorizok tovább,mert akkor ki olvasná el a memoárjaimat?

Ramadamammy rapidrandi

SLICK
😄 lol
pár hónappal ezelõtt odajött hozzám egy csajszi és kérdezte:
Figyu hány éves vagy?
én megmondtam neki erre õ:
bocsi ez kicsit fura lesz, hát öö... ö.. öm.. NAh... egyszerûen jó segged van jársz velem?
Én ledöbbentem mondtam neki hogy bocsi de van bnõm (akkor még Katával voltam)
õ erre:
hát jó bocsi nem zavarlak tovább (én elfodrultam osztálytársamék röhögnek erre én is elkezdtem)
azután a csajszi pár hétig nézett engem hátha lesz belõle vmi...
de nem lett mert nekem nem jött be picit csúnyácsak volt...

SLICK
hi all! 😊
mizu?

parizer
igazad van, nem sajnos, mert amilyen jól nézett ki, olyan nagyra tartotta magát, és olyan tapló is volt! és hát amúgyis, a mostani Szerelmem mindenben különb a mûanyag srácnál

[ANARCHIA 99&#8482;] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

Sajnos????:-)

Ramadamammy rapidrandi

parizer
hehehe... amúgy nem. volt egy csávó akivel randiztam párszor(testépítõ, nagyon hiú stb - amúgy tényleg baromira ki volt gyúrva meg minden!!), aztán kiderült, hogy tangát hord. ez engem sajnos nem hoz lázba!

NO,a Chip and Dale fiuk nem hoznak lazba?😊

Ramadamammy rapidrandi

parizer
igaz! 12-13 évesen még csodáltam a nagymenõ bõgatyás laza vagány srácokat, és aztán ez gyorsan el is múlt. a Kedvesem pl a sportosan elegáns kategóriába tartozik, és szerintem ez a legjobb!! ugyanis a legtöbb pasi nagyon szekszis öltönyben, ingben... huhh... szabad itt ilyet mondani? bár! tény és való, hogy egy jó farmer mindennél többet ér néha(az a jó, amelyknek az ülepe nem a térdednél van, hanem normális egyenes fazonú, nem agyonkoptatott trendi izé, hanem csak egyszerûen jó - és jól mutatja a popsit - a lányok is szeretik ám a fiúk fenekét nézegetni!!), úgyhogy kombináljátok a kettõt kedves fiúkák!!

Ez igy van!Ez egy bankos orszag,a nep penzet a feneketeln Postabank es tarsaiba kell belenyomizni,meg kulonbozo kepviseloi nyertes tenderekre kell kolteni!Sajnos az oktatas szinvonala csokken,mint az egeszsegugy allapota,s oda jutunk,hogy mehetunk delebbre es azt mondjak:Ez itt a Balkan!

Ramadamammy rapidrandi

bld
elég gáz, fõleg azt tartom visszataszítónak h a képzés/oktatás olyan fontos része sztem egy országnak amely támogatottsága alapján valamilyen szinten képviseli, tükrözi az ország helyzetét,minõsíti a vezetést....én komolyan nm tudom elképzelni h hogyan lehet ilyen dolgokon spórolni és ugyanilyen nonszensz állapot van az egészségügyben is, pedig talán ez a két dolog a legfontosabbak között van minimum a top5

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

En ugy hallottan,hogy mult het szerdan derult ki,hogy ennyi embert kell elbocsajtani,es szinte azonnal!Masfelol azt mondtak,hogy olyan emberektol valnak meg,akik mar nyugdijkorhatart elertek,illetve a fizikai reszlegen is valtoztatnak!

Ramadamammy rapidrandi

FtranX
már én is hallottam róla. az ok egyszerû: a pénz.

bld
még nm hallottam róla, amúgy milyen okból? ráadásul egyik napról a másikra csak úgy nm lehet senkit lapátra tenni legjobb tudomásosm szerint

Mit szoltok az egyetemi elbocsajtasokhoz?500 embert tesznek marol-holnapra lapatra...

Ramadamammy rapidrandi

Most mar ertem miert szeretnek a bankba menni a lanyok...

Ramadamammy rapidrandi

FtranX
hmm. már te vagy a harmadik lány, aki ezt mondja. Egy barátom (lány) most mondta el, hogy anno a gimiben mindig várták az ünnepségeket, mert nagyon bejöttek nekik az öltönyös pasik.

parizer
na jó, nem osztogatok itt tanácsokat, mert minden lány mást szeret, aztán le lesz harapva a fejem!

parizer
mondjuk az is igaz, hogy ha nem szimpatizálok valakivel, akkor teljesen mindegy mit mond, úgyis kosár, míg ha tetszik, akkor csak az a fontos, hogy ne essen ki a kapanyél a szájából!

parizer
ugyanmár, nálam bejön ez a szöveg! persze sok múlik azon, hogy milyen elõadói képeségei vannak...

ha igy próbálkozol,nem utal be a sebészetre vagy az intenzivre!!!

Ramadamammy rapidrandi

SLICK
ok megpróbálom
köszi 😊
na bye

SLICK
na jó fiúk lányok...
én mek majd holnap jelentem a helyzetet a fronton 😛
továábi jó idõtöltést...

parizer
hehe... sok jó szöveg van! pl...
heló, nem Te vagy xy?
nem
igaz... Te szebb vagy!

de vigyázz, nem minden csaj szereti a puncsolást!
és én vagyok. ki más lenne?

SLICK
jah majd utánna kapjak tõle egy nyakast mi?vicces<#hehe>

Igyál egy kicsit és szólitsd le 😄 De semmi több!!!

Ramadamammy rapidrandi

SLICK
ok én amúgy se szoktam nagyképû lenni 😊 megfogadom a tanácsaidat 😊

SLICK
na jó... <#hehe>
amikor délben jövök haza busszal akkor legtöbbször jön egy jó csaj...
szal haverom mondta nemhogy leszólítanám!
szted mit monnyak nekije??

Nekem 20-ként is bejössz 😄

Ramadamammy rapidrandi

húúú,ha ez te vagy,akkor tényleg jó nõci vagy!

Ramadamammy rapidrandi

parizer
az jó. lehet vele dicsekedni(de csak visszafogottan, a nagyképûség... blöáááá)

parizer
nyugi, valójában, egy 15-16 éves lányhoz nem vagy fiatal, de konkrétan én már a második ikszemet töltöm idén! amúgy ha érdekel a véleményem, úgy érzem a mai lányok sokkal jobban szeretik az elegáns fiúkat, mint a menõ lazákat... (most konkrétan öltözködésre gondolok, bár tény és való, hogy ezer meg ezer a kivétel)