DebrecenTopik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hanem pontosan agyilag zoknik kicsit azt hiszik õk jobbak mint bámelyik csaj állandóan ott kavarnak a fiúknál mindenhéten más ágyasa van a csajoknak
Ramadamammy rapidrandi
monnyuk szüleim azt mondták nekem hogy mindegy kivel és hányszor ... csak ygereket ne csináljak ehh<#hehe>#hehe>
Ramadamammy rapidrandi
a csajok azt hitték hogy majd minden srác majd velük fog járni meg minden szall kéynesek... pl haverom Soltész (irgalmatlan hülye gyerek 😄DDD) szobira jár suliba oda jár még néhány hegyesi csaj és látták hogy Soltész szoboszlai csajokkal beszélget (de tudni kell azokról a csajokról hogy jól néznek ki) és hát a hegyesi csajszikból elõjött a féltékenység... pedig soltész elég gyérül néz ki 😄
Ramadamammy rapidrandi
itt hegyesen mikor miylen buli van most csak sima hagyományos (mármint nem szülinap vagy vmi ünnep) buli lesz. Sztem jó bulik szoktak lenni.
És igen pont igazad van ugyanazok az arcok 😞((( éppen ezért nem hegyesi bnõt akarok 😞(( mert mindet ismerem mint a tenyerem (félreneértsd) 😛
Ramadamammy rapidrandi
Itt Nagyhegyesen a fácánban szokott lenni dizsi
Ramadamammy rapidrandi
jah meg discoba azért nem iszok inkább mert fogok kicsit Djskedni <#vigyor>#vigyor> Peti (az itteni Dj) bemutat a közönségnek 😛 Na jó õk már ismernek
holnap pangunk a haverokkal
szombaton meg Iszunk Hányunk Belefexünk party vagy csak simán iszok pár kortyot utánna nõt kellene találni...
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
De hátha én is egyszer megjelenek egy IHB bulin 😊
De most nem is sztorizok tovább,mert akkor ki olvasná el a memoárjaimat?
Ramadamammy rapidrandi
pár hónappal ezelõtt odajött hozzám egy csajszi és kérdezte:
Figyu hány éves vagy?
én megmondtam neki erre õ:
bocsi ez kicsit fura lesz, hát öö... ö.. öm.. NAh... egyszerûen jó segged van jársz velem?
Én ledöbbentem mondtam neki hogy bocsi de van bnõm (akkor még Katával voltam)
õ erre:
hát jó bocsi nem zavarlak tovább (én elfodrultam osztálytársamék röhögnek erre én is elkezdtem)
azután a csajszi pár hétig nézett engem hátha lesz belõle vmi...
de nem lett mert nekem nem jött be picit csúnyácsak volt...
[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
én mek majd holnap jelentem a helyzetet a fronton 😛
továábi jó idõtöltést...
heló, nem Te vagy xy?
nem
igaz... Te szebb vagy!
de vigyázz, nem minden csaj szereti a puncsolást!
és én vagyok. ki más lenne?
Ramadamammy rapidrandi
amikor délben jövök haza busszal akkor legtöbbször jön egy jó csaj...
szal haverom mondta nemhogy leszólítanám!
szted mit monnyak nekije??
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi