DebrecenTopik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
Én is Attila vagyok szal félreértés ne essék 😄
Én még nem láttam De Benke haverom mindig szivatja szegényt <#hehe>

parizer
hehe, régen ha mondtad Neki, hogy "motorozz Attila", elkezdte lóbálni a kezét, és gyorsuló köpködõ motor hangot adott ki.. nem tudom, hogy még mindig csinálja-e, de amúgy szerintem egy szimpatikus figura.

[ANARCHIA 99&#8482;] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

SLICK
amúgy hi all!!!!

Elgondolkodtam azon hogy lehet leteszem a DJ vizsgát!!
és le fogom rakni 😄

SLICK
Akkor haverom azt a Bóbita nevû fazont emlegette nekem 😄
De amikor haverom bemutatta hogy hogyan bólogat a fazon azt hittem úgy lehidalok hogy namég! 😄DDDD

bld
hát azért sztem lujó ûbereli a villon idézeteivel avgy a sztoriaival

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Nem is talalatam hozza hasonlot...o...olyan egyedi!

Ramadamammy rapidrandi

parizer
bólogatós fazon? Attila? a város unikuma Õ!!

SLICK
hát az 😞

sux

Ramadamammy rapidrandi

SLICK
sajnos nem mert ezen a héten már nem mek délbe haza majd jövõhéten 😊

akkor holnap?

Ramadamammy rapidrandi

SLICK
hát nem 😞(( most se volt rá alkalmam mert a suli kézilabda csapata jött a déli busszal és sokan voltunk nem tudtam mellé ülni 😞
amúgy az a vörös hajú akirõl meséltem már

melyik buszos?még mindig nem beszéltél vele?

Ramadamammy rapidrandi

SLICK
hát remélem hamar melegebb lesz az idõ mert azt a buszos csajt megnézném rövidebb öltözetben is 😛PPP<#hehe>

én egybevagyok,a csajok meg jól felöltöztek 😞

Ramadamammy rapidrandi

SLICK
hát még nézelõdök 😊 most picit beteg vagyok szal kicsit visszafogtam magam ezen a téren
és tefeléd??
hogy vagy?

hi!

csajok?

Ramadamammy rapidrandi

SLICK
hi all!

mizu van?

Talán tavaly...

Ramadamammy rapidrandi

FtranX
LOL! 😊 mióta nem jártál a belvárosban? 😊)

Újkert...ma meg is volt a séta!Most láttam,hogy a Hatvan utca sarkáõn hirtelen odanõtt egy nagy magas épület.Lottózó már lesz...Egy fazon meg tangóharmonikán játszott a Nagytemplom elõtt.Továbbra is leszólitanak a Rossmann elõtt,hogy adakozzak,illetve az arab kinézetû bólogatós fazon még mindig énekel!

Ramadamammy rapidrandi

bld
miért merre lax amúgy?

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Lehet a héten benézek a belvárosi részbe,már olyan rég voltam arrafele...
Veszteségek vannak,de ekkora azért sose legyen 😊

Ramadamammy rapidrandi

bld
vannak veszteségek

Remelem,mert igy eleg priviszagunak tunne ez az amugy sem egetveroen nagyforgalmu topic!

Ramadamammy rapidrandi

bld
jön még õ ide sztem😊
nyugi

Pedig meg akartam kerdezni tole,hogy vannak a spinek...

Ramadamammy rapidrandi

bld
😊)nm gonoszságból, csak nm lehetett kihagyni bocsi😊

Na jól elhúztad a nótáját...bezzeg ha én 20 éves leszek 😊

Ramadamammy rapidrandi

bld
1. én 20 éves leszek: namármost ez egyáltalán nm biztos😄D
2.építkezni fogok: mibõl öcsi 20 évesen max kutyaólban vagy madáretetõben gondolkodhatsz😊
3. ha még itt leszel: na ezzel egyet kell értsek ez így van

SLICK
hi all!
ti aztán írtatok 😊
Ok Parizer én 20 éves leszek építkezni fogok ez 100%... akkor ha még itt leszel szólok 😊)))

parizer
megtettem, jaj meg!

Ma elnézem,ha egykézen állsz de most!

Ramadamammy rapidrandi

parizer
bocsánat a kistéért, figyelmetlenség volt!

ammeg a másik!!!!

Ramadamammy rapidrandi

Jó,értettük...bár nálunk most nemigen lesz betonozás,igy is már sok a beton...a fû hive vagyok,ha nem nekem kell nyirnom!

Ramadamammy rapidrandi

parizer
te amúgysem kedves ismerõs vagy, hanem kedvetlen hihi

Akkor az nem én lennék!

Ramadamammy rapidrandi

parizer
hehe... na de most komolyan... ha errõl van szó, bármikor szavesen segítek!

parizer
hehe géniusz: bogyós pasik, és "na milyenkocsidvan?, mennyipénzedvan?, jóáronmegdughatsz" lánykák járnak... természetesen tisztelet a kivételnek!!

bld
van egy "kedves" ismerõsöm kb 170 cm magas kb mennyibe jönnek ki egy bebetonozás(elég a nyakáig)?😊)

parizer
betongyár... családi vállalkozás!
tényleg, ha BÁRKI építkezik, betonozik stb, akkor szóljon NEKEM! a városban jobb minõségû, és olcsóbb (köszönhetõen, hogy még fiatal cég) betont nem lehet kapni!! de komolyan! szóljatok nekem!! még a telefonszámomat is megadom, ha errõl van szó!!

bld
a genius szmélyszerint nekm nagyon nm kedvencem az odajáró társaságok miatt, ilyen elit helynek van titulálva
a havanna a halközben van és ott nm igen találkozol kiskölykökkel inkább valamivel idõsebb korosztály, szal neked is bátran tudom ajánlani

bld
munkamániás? mit dolgozik?

pnzt sokat keress,azt adja ide és elmegyünk mulatni 😊

Ramadamammy rapidrandi

Legfõképp a keret...elverni egy 5-öst egy este és mi lesz belõle ?Amnézia és másnap rosszullét?Hát ja!
A szórakozóhelynevek nem mondanak sokat,egyszer voltama Géniuszban,de sok volt ott a gyerek...oszt ennyi!

Ramadamammy rapidrandi

parizer
se energia! drága Barátom munkamániás... mégilyet?!

bld
Hát ja az meg a másik h soxor se idõ se keret nincs rá..

bld
milyen neveket?😊

parizer
mondom, elég ritkán megyünk mi is... bár ennek sok más oka is van!