DebrecenTopik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bld
ja kcsit pang ez a topic lehetne vmi téma😊

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

FtranX
pangás van

Na csaö mindenkinek!Mizu?
FtranX
hehe
inkább a por, mint a hó meg a hideg.

<#beka2>
A hétvégére ez nem mondható el.Vki beirt a Naplóba,hogy a polgármester csináljon vmit a Füredi úton,mert nagy a por...hátha az esõ elveri!

Ramadamammy rapidrandi

FtranX
már vagy három hete, hál' istennek

Hozzászólások növekedése miatt:Süt a napocska!

Ramadamammy rapidrandi

bld
á ne zavarjuk össze a fiatalokat😊

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

és a fal is adhatná a másikat,úgy is abba kötbe bele,aki utoljára adott neki!

Ramadamammy rapidrandi

bld
az a lényeg h tanulságosan elég erõteljes legyen az adott pofon😊

(megoldás a pofáncsapás,másnap úgy sem fog emléklezni rá ki adta)

Ramadamammy rapidrandi

bld
meg ezek a mûlaza szövegek amikor elkérik tõlük a személyit😊

Ne is mondd!

Az a legröhejesebb amikor odaálnak a pulthoz, és a csapos meg se látja õket <#vigyor>

Abit NF7s,Barton 3000+,256 DDR,120Gb Maxtor, Pioneer 109 DVDRW, 19\" Samsung 913N TFT

bld
az a legkeményebb amikor a két sörtõl lerészegedett hetedikes gyerek jön oda hozzád arcoskodni, még csak nm is zavartatják magukat..😊 meg is érdemlik h az "öregek" helyrerakják õket: )))

SLICK
hát ez már szinte mindenhol így van. általános suli után mintha nagy vagányok lennének és hót részegen mulatoznak

FtranX
a 16 évesek még haggyán. De az utóbbi idõben mintha a 14 évesek is rászoktak volna a bulizásra. (vagy csak én öregszem)

bld
na ez a másik amitõl falramászok, a kis tizenhatéves jasszerek, gyakorlatilag tele van velük minden hely, pedig levioleg ki se szolgálnák õket... nm baj lagalább tízre haza kell menniük: )))

SLICK
amúgy hi kendish weekend!!!

Mizu?

SLICK
Te szemét!
<õ is azt csinálja><#idiota>

Jut eszembe:
TÉK!

Ramadamammy rapidrandi

A múltkor pár sínhead kicsit terrorizálta a hangulatot...arról ne is szólva,hogy péntek esténként a kivagyokén 16 éves lányok-fiúk nyomják a vakert a fülembe!

Ramadamammy rapidrandi

bld
ja, énis, engem irritál az a hely ha nagyon muszáj max akor teszem be oda a lábam de akkor sem szívesen..

Õt tuti nem ismerem,Ibolyakerülõ vagyok!

Ramadamammy rapidrandi

parizer
na és Lajos a fácánból(bár úgy tudom újabban inkább az ibolyában nyomul). ismertebb nevén dzsekszon?! leáll a padok közt táncolni, és úgy rázza a lábait, mint egy igazi jampi!

[ANARCHIA 99&#8482;] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

FtranX
hehe, jók ezek a figurák 😊

Van egy olyan fószer (nem jut eszembe a neve), aki azt állítja magáról, hogy ezredes volt a honvédségnél. Kitüntetésekkel teletûzdelt egyenruhában szokott kocsmába járni. A múltkor leállt velünk "beszélgetni". Mi persze csak röhögtünk a hülye szövegén. 😊
Erre õ: "Ugye maguk nem rajtam röhögnek, ugye nem néznek hülyének??"

"ÁÁ dehogy!" <#vigyor>

bld
még van egy másik csávó is akin nagyon szétzuhant az agyunk a múltkor, az a jellegzetessége, h ilyen undorító rikítószínû overall-okban mászkál és mérsékelten értelemi fogyatékos is, de õ nm túl beszédes inkább a passzivitása romboló hatású😊)

Akkor azt lehet ismerem,ritka egy rövid haja van néha...de sztem az én emberemet nem übereli...aki 2-3 bazi nagy erõs szatyorralj ár és a kukákat bújja,meg néha nekem beint!

Ramadamammy rapidrandi

bld
ja asszem vörös szakálla van, az öltönye az sztenderd: )

parizer
nem ilyen vörös szakállas figura?

[ANARCHIA 99&#8482;] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

Lol!

Ramadamammy rapidrandi

bld
helyes😉

SLICK
megpróbálom 😉

bld
óvatosan azért megkörnyékezehtnéd, mondjuk szemezgetés ilyesmi, hátha õ is félõs és az is lehet h tetszel neki😊

bld
volt oszt társakhoz hölgyismerõsökhöz de avégén úgyis az lesz mint mindíg....😊))

SLICK
Mármint a tavaszi szünet kezdõdött meg szal még mennem kell 2 és fél hónapot kb...
Hát nem vagyok az a rámenõs típus, eltaláltad. mert lehet ha nagyon az lennék akkor elijjeszteném szal...

Én leginkább a kertbe!Locsolkodjanak a fijatalok,meg akik szeretik (általában a részeges alkatok fordulnak meg nálunk ezen apropóból,mert õk nem egészen a húsvétot szeretik,hanem az alkoholt).
Vége a sulinak?Akkor idén már nem is mész?
Még mindig semm ia buszos csajjal?Nem vagy egy rámenõs tipus 😛

Ramadamammy rapidrandi

SLICK
velem nincs semmi különlegetes... 😞
amúgy Hi Kendish Weekend!!!
még mindig nincs hölgy bár szemeltem ki, a buszos leányzót... <#idiota>
Végre vége a sulinak...
Hova mentek locsolkodni??? 😛

És az év nagy fogása...

Ramadamammy rapidrandi

bld
jól csinálta
õ most az év üzletembere😊))

Mostanában elég szûkszavú,úgy vettem észre!
Tegnap a tv-ben döbbentem hallgattam,hogy vki 25 évesen lehet a kábszerelosztó piramis tetején!Elég korán kezdhette a figura...

Ramadamammy rapidrandi

bld
semmi különös.. veled mik történtek mostanság? van valami hölgyike érzelmi életed horizontján?

SLICK
hi all!
mizu van erre?

na az LoL lenne,még talán a jo.zan.hu-ra is beférkõzhetne!

Ramadamammy rapidrandi

bld
ritkán látom mostanság de már csináltak neki igazolványt meg névjegykártyát is😊) majd nyáron csinálok róla egy videót nagyon komoly

Akkor vmi diktafont a kézbe,megkeresni és riportozni,hogy legyen vmi mondanivalója a netes társadalom számára...
Gondolod az alkohol viszi el?

Ramadamammy rapidrandi

bld
egy másik komoly hobós
mindíg zakóban van és sörözik, olyan szövegei vannak... az az ember télleg romon van😊)

De ki lenne az????

Ramadamammy rapidrandi

bld
á akkor is lujó a király😊)

ENm tudom,de már 2 szökõkút tele van a környéken...

Ramadamammy rapidrandi