DebrecenTopik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
hát kell de sajna van itthon alapanyag :S
pedig hátha vele dis talizhattam volna annak örültem is volna 😉
de majd látom mi lesz.. kérdezõsködöm hátha kell a segítséged 😊

Errõl jut eszembe egy kép,amely egy frissen épült házat láthatunk erkéllyel,csak semmi nyilászáró nincs ami odavinne...

Ramadamammy rapidrandi

Errõl jut eszembe egy kép,amely egy frissen épült házat láthatunk erkéllyel,csak semmi nyilászáró nincs ami odavinne...

Ramadamammy rapidrandi

parizer
az erkélyhez nem kõ betony?

[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

SLICK
hi all!!

mi most fogjuk kipofozni a házunkat igaz csak meszelünk meg csinálunk egy erkélyt...

parizer
ja, hát igen... mindegy. azért ha tudsz valakit aki házat épít, vagy garázsbejárót, vagy bármit, szólj, hogy ismersz valakit, aki megbízhatóan tud segíteni e téren! hehe de szépen mondtam!

a Tudom,kicsit félresikerült a mondatom értelme,nem rátok értettem.Arra értettem,ha vki ennyit foglalkozna a melóval,mint a KFT,akkor nem lennének ekkora lyukak...no!

Ramadamammy rapidrandi

parizer
hát a városvezetéshez nekünk konkrétan nem sok közünk van!

Igen,ezt már mondtad.Bár az utak állapotáért tenne ennyit a városvezetés,tele van lyukakkal mindfele...

Ramadamammy rapidrandi

parizer
azt mondtam már, hogy EURO-BETON KFT... mármint ha betonozni akartok, akkor szóljatok nekem a város egyik legjobb minõségû és legolcsóbb betonjáért!

SLICK
Hi all!
Mizujs?

Holnap este Bikini koncert...az esõben!

Ramadamammy rapidrandi

Jah,oké!

Ramadamammy rapidrandi

bld
ja nm arra a tequilára gondoltam hanem arra h sztem ez egy tequila bár lehet ha ilyen a neve😊

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Tequila nem lehet,az azért kultúráltabb és a maffia helye!

Ramadamammy rapidrandi

bld
most vmi sierra van ott asszem, sztem vmi tequila bár vagy ilyesmi lehet nm voltam még lent

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

...várd meg mig a szteroidok elviszik igazságos Izom Tibit...
Ami a Tesco mellett van,az micsoda most?Régen sakáltanya nébven futott,egyszer voltam ott is,de a sok tini úgy nyomta a cigit,hogy tiszta Kikötõ feeling lett a vége!

Ramadamammy rapidrandi

SLICK
hi all!

Hát ami itt van disco az egy Sláger disco szal ami rádióban megy zene az megy itt is. Persze itt is vannak olyan számok mint a Flashben vagy akárhol...
Mi inkább a Techno, house meg funk zenéket mixelgetünk haverommal azok a jók 😊

WÁÁÁÁÁÁH ma tudtam meg hogy a buszos csajszinak van egy barátja aki elég nagy termetû (izomra) szal inkább nem kezdek<#szomoru1>

Bakutyin
ÓÓÓ nem voltatok még akkor a Rock wellben..na az egy förtelem. Szerintem direkt a 14 év alattiaknak lett kitalálva...volt ott egy tök jó hely régen, vmi Propeller.
NA de ha a Kikötõbe tömeg van, akkor ott valóságos tömegynyomor... a szó-szoros értelmében NEM lehet megmozdulni.

Nem beszélve arról,hogy a fütsöt meg vághatod ezerrel...bejutni meg lökdösõdések után lehet,fõleg az egyszemélyes átjáró tetszik...

Ramadamammy rapidrandi

FtranX
Nekem a Kikötõvel az a bajom, hogy akárhányszor odamegyek, alig lehet bemenni az ajtón, annyian vannak.

bld
ezért kell keresni olyan helyeket ahol ezek nm fordulnak elõ, vagy nm tudnak ilyesmit csinálni, van egy két olyan hely ami inkább az "idõsebb" korosztálynak kedvez😊 ilyen kultúráltabb café-k a royal a havanna, még a panic is néha

Bakutyin
Üdvözletem!
Nohát..ilyen topic is van?<#idiota>
Csak mert én is debreceni vagyok.
A mûmájer dumákról a pultnál meg annyit hogy én egyszer pár évvel ezelõtt beadtam egy olyat hogy: "Személyi? Mér nem nézek ki 18-nak?...Hát bocsi most kinn hagytam a verdámba, de ha gondolod kimehetek érte..."--><#idiota><#idiota><#idiota> A vicces hogy a pultos bácsi elhitte...amúgy én is szoktam a Kikõtõbe mozogni, de télleg nagyon lehangoló...nekem nemis cask az életkorral van bajom, mert lehet vki normális attól hogy fiatal...de akik oda járnak...jáááj...visítozós gumirokker népség.Ott fogócskáznak meg tarhálnak, a padok közt.<#wilting>

bld
miylen zenét raktok?

SLICK
Akkor nem jött 😞!

amúgy hi all!
Mizujs? nincs semmi különlegetes?
A tegnapi disco jó volt! Volt annyi nõ hogy namég, de nem értem rá mert én meg haverom mixeltünk <#vigyor3>...
Sztem tök jól sikerült 😊

bld
ilyesmire gondoltam😊

disznóvágásra pl. echte fütyülõset ajánlatos 😊

Ramadamammy rapidrandi

A petesejtre gondolsz?Azt a csajtól kellene megkérdezni...szted?

Ramadamammy rapidrandi

Frankó,itt egy újabb politikuspalánta.Szavazunk Rád,mert még csak 16 éve vagyunk naivak!

Ramadamammy rapidrandi

parizer
köztelnök? okéka!!

szavazzatok rám! jólétet hozok a népnek, adómentes államot(nem lesz adó, emrt másképp hívjuk majd), és egyszerre minden probléma(a betegségeket is beleértve)megoldódik! szavazzatok és még ingyen kitûzõt is kaptok!

[ANARCHIA 99&#8482;] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

bld
na mi a helyzet? alakul a molekula?😊

bld
mi a jófajta magyaros kultúrát: (vörös)bor + pálinka(barack) ritkán persze megesnek ettõl eltérõ szellemiségû és hangulatú összejövetelek is 😊 ettõl merõben eltérõ céllal ugye😊

SLICK
ááááááááá holnap délbe jövök meglátom 😛

Jó van már,de buszos csajjal mi van máááááááááááááá?

Ramadamammy rapidrandi

SLICK
hi all!
mizu?
Nah már csag 2 hónap ebbõl a szemét suliból!

Csak ne feledjük:különbözõ kultúrák vannak!Ti is a Galapagos szigetekbeli kultúrát ûzitek?

Ramadamammy rapidrandi

bld
hát szokott õ ilyeneket mondani😊 szétesés nm volt csak kultúrált italfogyasztás

Nóri pedig azt mondta,hogy õ nem is iszik...de nem volt szétesés ugye?

Ramadamammy rapidrandi

bld
amit vettünk? viccelsz?😊) nm szarral gurítunk😊 jó volt egyébként a hétvége

...ha vkit meg akarsz dobni kenyérrel...harmadnap.
..és mind megittátok?

Ramadamammy rapidrandi

bld
jó is az😊
nm amúgy egyetlen kiskorú sem volt velünk

Annak a róka a logója,nem?Bandába verõdve vesztek piát a kiskorúaknak?A múltkoriban vettem a TEscoban forró kenyeret,az tök jólesett este a káposztához,viszont másnap estére már erõsen kezdett száraz lenni,harmadnapra meg keménykedett már.Tesco gazdaságos izû kenyér...

Ramadamammy rapidrandi

bld
a múlkor a tescoban láttam egy mosóport a következõ felirattal: tomi+róka na ez nagyon szétcsapott, pont piát venni voltunk asszonnyal meg pár ismerõssel😊))

Nem láttam,de a legközelebbi adásban szerepelhetne parizer.Tegnap este pedig Tomi itt volt...meg a tévében is?Ezt hogy csinálhatta?

Ramadamammy rapidrandi

bld
úgy lesz, majd kell szerezni marketineseket sminkeseket fotóst meg iyleneket mint tegnap este a frei mûsorban, szal sokba lesz de megéri

parizer igaz fideszes városban él,de majd csak nem vétózzák meg,elvégre a fõvárosba fog majd járni...sõt több országba is utazhat!mi majd fizetjük!

Ramadamammy rapidrandi

bld
jól hangzik: )
elnököt a népnek!!!!

parizer legyen a köztársasági elnök!

Ramadamammy rapidrandi

FtranX
micsoda ötlet! 😊

parizer
legyen a téma debrecen... hehehe

[ANARCHIA 99&#8482;] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!