DebrecenTopik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FtranX
kicsi a világ :)

Falconer
Hát amikor én voltam, én is találkoztam egy másik pesti osztállyal, véletelen a volt áltsulis osztályommal, megmaradt benne kb 5 gyerek, abból is 4csaj, hát nem volt semmi õket négy év után újra látni. Éppen haverral beszélek, amikor meredten elkezd nézni hátra, és beszól, hogy hu bazmeg.. Mondom mivan, én is hátranézek, elképedt pofát vágok a látványtol, erre beszól a 4 csaj, hogy helo -név-, és akkor esett le, hogy ezeket ismerem. Poén volt nagyon :D

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

FtranX
azt hiszem félreértettél. :) tényleg sok jó nõ van debrecenben, csak pont az én osztályom volt tele nyomikkal. :))

Maco13
Debrecen tele van gyönyörû csajokkal!! Nem tudom mi a problémád <#nemtudom>
Mennj ki a Kossuth-térre egy fél órára és nézz szét<#nezze>
FtranX
:))

én meg ma a villamoson egy itt kiránduló pesti(?) osztállyal utaztam. hát ha az én osztályomba jártak volna ilyen csajok.... :))

SLICK
Ha minden igaz akkor most szombaton mek Debrecenbe :)
Veszek görkorit a Keszolban

Falconer
Dehogynem, nem azért írtam, csak többet voltunk lent, mert néztük haverral a forma1et. Az emeletin is nagyon jók voltak, meg volt két qrva jó orosz csaj is, nem semmi volt... De aztán amikor mentünk vissza az állomásra az a sok cigány nagyon lehangoló volt

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Igen ,ott van egy ilyen uzlet a bejaratnal.Emeleti reszen mar nem voltak olyan jok?

Ramadamammy rapidrandi

Falconer
Kis pólókban meg szûk gatyákban, nagyon zsír volt. Amikor a plázába bementünk forma egyet nézni az egyik háztartási gép boltba, a fiatal eladó csávó is össze vissza füttyögött, amikor egy jó bula bejött, mert ez ott volt a bejárat mellett

...kar,hogy a Nagyerdo HAdhazi uti reszet kigytatok,ott meg milyen lanyok vannak...

Ramadamammy rapidrandi

Milyen ruhaban voltak?

Ramadamammy rapidrandi

Falconer
Voltam hétvégén Debrecenben osztálykirándulni, hát hogy ott milyen csajok vannak az nem semmi. Fõleg a pláza környékén. => teccett a város :)

bld
na ezt most nm értem:)
de komoylan

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Jajj,most nem akarok kettõtök közé állni,de sztem:JA!(feltéve,ha az az asszonyod,akire én gondolok)

Ramadamammy rapidrandi

Sebaj ,tedd be õt is!

Ramadamammy rapidrandi

bld
ja bocs nm tõled kérdeztem, hanem ugot2know-tól

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

SLICK
nem :PPP

bld
asszony jár az sg re?

bld
hát ez már csak így szokott lenni: ))

SLICK
hát ki kell h ábrándítsalak... a nõvére nem annyira tetszetõs mint a húga :P

SLICK
ték :)

Nekem is sorba kellett kapcsolni 4 monitort és az olvasószemüvegemet kellett feltennem!

Ha van nõvére,akkor azt a fotót is tedd fel Slick!:)

Ramadamammy rapidrandi

bld
amúgy jó nagy képet sikerült felrakni: )
nekem ki se fért a moncsimra pedig annyira nm pici:))

bld
nagyon csinos barátnõd vna (asszony te ezt nm olvashatod el ha mégis akkor az már innenstõl nm az én dolgom<#idiota>) és nm gázos kicst h miskolci?
és amúgy h ismerted meg?

bld
azt ismered nm hogy wife= w.i.f.e.= Washing Ironing Fucking Etc
: ))))

Hmmm,elképesztõ!<#hehe>
Nem akar Debrecenbe költözni?Vagy jobb a hegyi levegõ?

Ramadamammy rapidrandi

SLICK
én nem fogom iylenekre kényszríteni :PPP én is eltom végezni ezeket :)

süt,fõz,mos,takarit?:D

Ramadamammy rapidrandi

SLICK
nah a galériámban van egy kép róla... rózsaszín felsõben van meg olyan a fülbevalója is

SLICK
nah hát akkor....

annyi a baj ebben a kapcsolatban hogy õ Miskolcon lakik :(((((
de midnenesetre nagyon nagyon rendes leányzó!!! mind2en szeretjük egymást nyáron talizunk is... a neten ismerkedtünk meg van kép is róla azt minnyá be is linkelem nektek :)

Húúú,akkor ez nagyon ütõs anyag lehetett!

Ramadamammy rapidrandi

parizer
no no ki az?! mesélj! zaftos részleteket akarunk!!

[ANARCHIA 99&#8482;] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

SLICK
ha esetleg a buszosra gondolnátok akkor tévedés :)

SLICK
az jó :)

felém egyre jobban zajlik az élet hamarosan próba érettségi töribõl :S
meg holnap is írunk 1 témazárót meg egy sima érettségi tételt :(
de legalább boldogabb vagyok mert van barátnõm :)

Maco13
Kéne, de kurvára nincs kedvem hozzá. Rohadt tompa vagyok. Tegnap este óta démonok meg ördögök vannak bennem : )
bld
most értem haza zen szemináriumon voltam pesten: )))
elég jól sikerült: )

bld
naggyon zsér voolt
tanulsz amúgy?

SLICK
Hi all!!
mi ujság erre??

Maco13
Höhöhö
Tényleg jól sikerült a ZEN - szeminárium! Nyáron továbbképzésre megyünk a buddhistákhoz <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
bld
ha a söröket el is felejtetted akkor télleg nagyon jól sikerült az este:9

bld
most csak a saját szerveimmel foglalkozok:)

akkor mennyiért adod a cigi kartonját?és el kell-e mennem a belvárosi piacra ezért vagy házhoz szállitod?<#felkialtas>

Ramadamammy rapidrandi

Maco13
nem, mi? csak viszkit tudtál hozni... <#duhos2>
bld
áááá én nm bukok le:))) nm szarral gurít az öREG:)

Kérdeztem Nórit,hogy hol a fenébe tekeregsz!Azt hittem már szervkereskedelem miatt kapcsoltak le!

Ramadamammy rapidrandi

bld
no megjöttem
figyelmesebbek észlelhették h az életjeleim megszûntek egy idõre
nos ez azért volt mert elutaztam világot látni és sikerült egyben hazajönni, j újra itthon

SLICK
hi all
mi a helyzet?

Brigicsaj
Hy

xD

Áh

Ramadamammy rapidrandi

parizer
oké ;)

[ANARCHIA 99&#8482;] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!