3221
-
ugot2know #1220 Kinek van itt kerékpárja és ki az aki használja is? -
#1219 -
ugot2know #1218 kezét csókolom!:D -
#1217 ja hát most erről volt szó kicsit off dehát volt már itt ilyen... -
#1216 ??mi történt? -
ugot2know #1215 zenefórum... -
#1214 ???? -
#1213 WTF? -
ugot2know #1212 -
ugot2know #1211 -
#1210 aha. understand -
#1209 frl: fürgerókalábak -
#1208 hát ja azt énse... amúgy tiesto azt énis szoktam az frl az micsoda? (a gánzen'róziszt megfejtettem de mondjuk arra emlékeztem is:) -
#1207 hát öhm... valójában én egyik szélsőséges zenéből a másikba csúszok át. régen esküdtem a g'n'r-ra, utána az frl-re, majd tiesto jött... valójában mára sikerült eljutnom oda, hogy minden jó zenét szeretek, és bármire tudok bulizni, ha a társaság jó! egy zenével állok csak hadilábon de nagyon: a populáris rádiós lájtos nyávogós tucattal. azt sajnos még nem tudom tolerálni! -
#1206 hát ja,......
én azt nem bírom hogy mondjuk én szeretek egy számot és azt a másik lefikázza hogy szar.......az egy dolog hogy ő nem szereti, attól még nem kell fikázni, akkor fikázza amikor én az övét........
ilyen nem egyszer történt már velem...... -
#1205 énis hallgatok mindenféle zenét mindent ami jó (persze ez relatív) szal tech zenéket komolyt is, rockot is de perszea hiphop dominál (és nm az a rakás szar amit a tvben láttok..)
-
#1204 na hát én egy külön világ vagyok.....:DDDD
én minden féle, én az egésznek a keveréke vagyok, jó mondjuk az elsőnek kevésbé, de a többiből, fú hát nagyon.........
mondjuk a macska zenéket nyikorgást meg ilyen szarokat nem hallgatok.....:DD
érzékeny rá az én kis zenész fülem.....:DDDD -
#1203 hál' istennek nm vagyunk oylan kevesen: )
miért te pl melyik tábort boldogítod? -
#1202 ahan....:) hát olyan tényleg kevés van, de ember is veés van aki nem ezt a divatzenét szereti.......
a legtöbbek diszkózenét, meg rock zenét szeretnek, a harmadik típus meg ezeket keverve meg a popot, szal azokat amiket a rádiók meg a zenecsatornák felkapnak......és van egy nagyon kis része az embereknek akik így az igazi zenét szeretik..... -
#1201 amit nm műanyagtálban kevernek... tudod a tucc tucc nyomiságok meg amiket a rádiók orrba szájba nyomnak mert a kiadó lekeni az egészet
szal az igazi , hagyományosan jó értelemben vett nagybetűs ZENE ellentéte nm a stílus a lényeg hanem az igényesség -
#1200 szélsőséges zenével mire céloztál? :D -
#1199 Szia!! :)
Régen jártál erre!
Hogy vagy ? -
#1198 akkor te ilyen diszkósabb típus vagy?
nm tom nekm annyira nm jön be az a fajta zene ezért nm is járok iylen helyekre, max joy 100 évben egyszer.. nm nagyon van igazán jó hely debrecenben a szélsőséges zene kedvelőinek csak mainstreem megy mindenhol.... -
#1197 na sziasztok... nem tudom mi a téma, nem fogok visszaolvasni, de elcsíptem a flash szót... én személy szerint sajnálom, hogy vége! nagyon sok szép emlék fűz hozzá! -
#1196 Jó volt, szép volt........:DDD -
#1195 hi!
Na élet költözik az sg-re
Mi újság? Milyen volt a városnézés? :P -
#1194 Hali vissza jöttem.....:D -
#1193 na jah.
meg nem tudom kié volt a flash, de a diszkótulajdonosokra gondolva nem a becsületes, jól öltözött üzletemberek jutnak eszembe. -
#1192 htá az sztem elég gyakori az iylen helyeknél, ugyanis kíválló téptalajaa pénzmosásnak egy diszkó...
szal érted nm tuti a bevétel
annyit kérsza beugróért amennyit akarsz(persze amennyi ki is fizetnek) és soha senki nm mondja meg h júli 12.én nálad 237en vagy 240en buliztak, követhetetlen az egész -
#1191 Én úgy hallottam, hogy nem voltak meg nekik a szükséges engedélyek, félig-meddig feketén működött a hely. -
#1190 vágom, de még mindíg nm értem h ezért miért kellett bezárni az egészet hiszen ha jól tudom jól működött, menő dj-k voltak, ilyesmi -
#1189 gondolom személységi jogok vagy mi a tököm -.- -
#1188 miért nm írták be egyébként -
Nadi #1187 Alexsession, Gyallai, Joseph, a "nagy trió" -
#1186 de attól még működhetne más arcokkal a diszkó.... -
#1185 Hát az utolsó bulikat nem vállalták pedig ők a rezidens Dj-k...
a DJk közzül csak Alexsession-t ismerem.
a nevezetes DTP (Dance Tuning Party) Meg a Flash találta ki ami a hónapok végén volt egy különleges buli... És ha ezzel a DTP-vel visszaélnek akkor a DJ-k a saját hasznukat keresik belőle pedig ha ezt terjeszteni akarják akkor a Flash vezetőségének fizetni kell... na ezt jól megkevertem... de a lényeget gondolom kivetted... -
#1184 nm voltam soha.. nm vok egy diszkós de jó a honlap jók a cikkek, ismertetők a dj-kről
meg néztem h egész komoly arcok lementek
de amúgy konkrétan mit értenek azon h kvázi elárulták a dj-k a helyet?
miért kellett ezért bezárni?
és miért nm írják h melyik djk voltak?
-
ugot2know #1183 :( -
#1182 Itt megtalálod az okát -
Nadi #1181 Olvastam:((