3221
  • ugot2know
    Kinek van itt kerékpárja és ki az aki használja is?
  • Membrah
  • ugot2know
    kezét csókolom!:D
  • bld
    ja hát most erről volt szó kicsit off dehát volt már itt ilyen...
  • Membrah
    ??mi történt?
  • ugot2know
    zenefórum...
  • Membrah
    ????
  • SLICK
    WTF?
  • ugot2know
  • ugot2know
  • bld
    aha. understand
  • parizer
    frl: fürgerókalábak
  • bld
    hát ja azt énse... amúgy tiesto azt énis szoktam az frl az micsoda? (a gánzen'róziszt megfejtettem de mondjuk arra emlékeztem is:)
  • parizer
    hát öhm... valójában én egyik szélsőséges zenéből a másikba csúszok át. régen esküdtem a g'n'r-ra, utána az frl-re, majd tiesto jött... valójában mára sikerült eljutnom oda, hogy minden jó zenét szeretek, és bármire tudok bulizni, ha a társaság jó! egy zenével állok csak hadilábon de nagyon: a populáris rádiós lájtos nyávogós tucattal. azt sajnos még nem tudom tolerálni!
  • Brigicsaj
    hát ja,......
    én azt nem bírom hogy mondjuk én szeretek egy számot és azt a másik lefikázza hogy szar.......az egy dolog hogy ő nem szereti, attól még nem kell fikázni, akkor fikázza amikor én az övét........
    ilyen nem egyszer történt már velem......
  • bld
    énis hallgatok mindenféle zenét mindent ami jó (persze ez relatív) szal tech zenéket komolyt is, rockot is de perszea hiphop dominál (és nm az a rakás szar amit a tvben láttok..)
  • Brigicsaj
    na hát én egy külön világ vagyok.....:DDDD
    én minden féle, én az egésznek a keveréke vagyok, jó mondjuk az elsőnek kevésbé, de a többiből, fú hát nagyon.........
    mondjuk a macska zenéket nyikorgást meg ilyen szarokat nem hallgatok.....:DD
    érzékeny rá az én kis zenész fülem.....:DDDD
  • bld
    hál' istennek nm vagyunk oylan kevesen: )
    miért te pl melyik tábort boldogítod?
  • Brigicsaj
    ahan....:) hát olyan tényleg kevés van, de ember is veés van aki nem ezt a divatzenét szereti.......
    a legtöbbek diszkózenét, meg rock zenét szeretnek, a harmadik típus meg ezeket keverve meg a popot, szal azokat amiket a rádiók meg a zenecsatornák felkapnak......és van egy nagyon kis része az embereknek akik így az igazi zenét szeretik.....
  • bld
    amit nm műanyagtálban kevernek... tudod a tucc tucc nyomiságok meg amiket a rádiók orrba szájba nyomnak mert a kiadó lekeni az egészet
    szal az igazi , hagyományosan jó értelemben vett nagybetűs ZENE ellentéte nm a stílus a lényeg hanem az igényesség
  • Brigicsaj
    szélsőséges zenével mire céloztál? :D
  • Magnumrolcsi
    Szia!! :)
    Régen jártál erre!
    Hogy vagy ?
  • bld
    akkor te ilyen diszkósabb típus vagy?
    nm tom nekm annyira nm jön be az a fajta zene ezért nm is járok iylen helyekre, max joy 100 évben egyszer.. nm nagyon van igazán jó hely debrecenben a szélsőséges zene kedvelőinek csak mainstreem megy mindenhol....
  • parizer
    na sziasztok... nem tudom mi a téma, nem fogok visszaolvasni, de elcsíptem a flash szót... én személy szerint sajnálom, hogy vége! nagyon sok szép emlék fűz hozzá!
  • Brigicsaj
    Jó volt, szép volt........:DDD
  • SLICK
    hi!
    Na élet költözik az sg-re
    Mi újság? Milyen volt a városnézés? :P
  • Brigicsaj
    Hali vissza jöttem.....:D
  • FtranX
    na jah.
    meg nem tudom kié volt a flash, de a diszkótulajdonosokra gondolva nem a becsületes, jól öltözött üzletemberek jutnak eszembe.
  • bld
    htá az sztem elég gyakori az iylen helyeknél, ugyanis kíválló téptalajaa pénzmosásnak egy diszkó...
    szal érted nm tuti a bevétel
    annyit kérsza beugróért amennyit akarsz(persze amennyi ki is fizetnek) és soha senki nm mondja meg h júli 12.én nálad 237en vagy 240en buliztak, követhetetlen az egész
  • FtranX
    Én úgy hallottam, hogy nem voltak meg nekik a szükséges engedélyek, félig-meddig feketén működött a hely.
  • bld
    vágom, de még mindíg nm értem h ezért miért kellett bezárni az egészet hiszen ha jól tudom jól működött, menő dj-k voltak, ilyesmi
  • SLICK
    gondolom személységi jogok vagy mi a tököm -.-
  • bld
    miért nm írták be egyébként
  • Nadi
    Alexsession, Gyallai, Joseph, a "nagy trió"
  • bld
    de attól még működhetne más arcokkal a diszkó....
  • SLICK
    Hát az utolsó bulikat nem vállalták pedig ők a rezidens Dj-k...
    a DJk közzül csak Alexsession-t ismerem.
    a nevezetes DTP (Dance Tuning Party) Meg a Flash találta ki ami a hónapok végén volt egy különleges buli... És ha ezzel a DTP-vel visszaélnek akkor a DJ-k a saját hasznukat keresik belőle pedig ha ezt terjeszteni akarják akkor a Flash vezetőségének fizetni kell... na ezt jól megkevertem... de a lényeget gondolom kivetted...
  • bld
    nm voltam soha.. nm vok egy diszkós de jó a honlap jók a cikkek, ismertetők a dj-kről
    meg néztem h egész komoly arcok lementek
    de amúgy konkrétan mit értenek azon h kvázi elárulták a dj-k a helyet?
    miért kellett ezért bezárni?
    és miért nm írják h melyik djk voltak?
  • ugot2know
    :(
  • SLICK
    Itt megtalálod az okát
  • Nadi
    Olvastam:((