DebrecenTopik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bld
az izgalamsabb lenne: ))

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

beszélhetünk Bódi Sylvirõl is,miért fél a kígyóktól...vagy milyen kígyókkal bánt már el 😊

Ramadamammy rapidrandi

bld
foci foci foci....

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Reménykedjünk😛

Most látom,ha a Gyõr lesz a második,akkor csak vidéki csapatok indulnak a nemzetközi kupákban 😊

Ramadamammy rapidrandi

Csak ezzel az edzõvel seholse lesznek nemzetközi színtéren...

Ramadamammy rapidrandi

Sztem a Pécs elleni meccsen igazi ünnep lessz, és sokan maradnak a stadionon kívûl is(sajna)
Én ott leszek az 99,9%!

parizer
amúgy kíváncsi lennék, hogy most hogy bajnok a csapatunk, azért kimentek a maradék meccsekre? mert mi nem tudtunk legutóbb elmenni, pedig nagyon szerettünk volna, úgyhogy lehet csak a következõn üvöltözünk a bé középben, és remélem hogy a hangulat marad a régi!

[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

FtranX
A Loki-ra igencsak ráfért már ez a bajnoki cím! 😄

FtranX
jó8

Maco13
jóccakát
bld
hát nm tom engem a foci nm hoz lázba sõt inkább unalmasnak tartom....
mondjuk ott voltunk a pálya mellett szal hallottunk néhány örjöngést de azt se tom h mennyi lett az eredmény

Nagyon, nagyon jó hangulat volt!!!!!
Mi lessz jövõ héten????!!!!

Maco13
Komolyan?? Zsír

<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>
Bajnokok vagyunk!!!!!!!!!!!!!
Kúrva jó volt a hangulat!!!!!!!!!!!!!

Falconer
Hát most hogy mondod, nekem is kéne vmit kajálnom, eddig codoztam 😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Maco13
Hát nem lepõdnék meg...
Na megyek kaját csinálni meg ebédelni. Kérsz te is?<#crazya>
Falconer
Nem hiszem hogy idegbeteg, inkább egy szemét balfasz, az idegbeteg az a gyurcsányi, de mindegy, úgy is ki lesz törölve ez az üzenet...

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Maco13
Maco13
Bocs...
Én is felbasztam az agyam.<#banplz>
Falconer
Hát sajnos így van, a polgármester meg már tizenéve ugyanaz, csak a sok hülye nép nem jön rá, hogy ez így tûrhetetlen ami a városban van, dehát olyan helyes mosolya van demszkinek, úgyhogy szépen válasszuk meg újra! Belem kijön, és már megint qrvára felidegesítettem magam 😞

Maco13
Igen de Debrecennek a város méreteihez viszonyítva sokkal több olyan helye van, ahol szívesen mászkál az ember, és nem hányja el magát a kibaszott nagy mocsoktól meg a hobósoktól. Bazz ma láttam a Kálvinon hogy ágyuk van(!!!) ott az aluljáróban. És ez nem pirít senkit azok közül akik tehetnének az ellen hogy ezek a szerencsétlenek ne a közlekedési csomópontokban éljenek. Meg a telefonfülkék is tele vannak velük.
Amúgy nem lenne csúnya, sõt kifejezetten szép lenne ha nem lenne tiszta kosz az egész. Minden ház mocskos, és nem csak a fos firkákra gondolok amiket nem lehet graffitinek nevezni, hanem a porra, piszokra. És ez nem is fog megváltozni sajnos mivel mindenki szarik rá magasról hogy hogy néz ki az otthonuk. Itt a belvárosban legalábbis ezt látom minden nap.
Falconer
Meg Budapestnek is van jó része, szal azért nem lehet általánosítani

Falconer
Én nem élek Debrecenben, de annak van nagyon lepra része

Maco13
Sajnos tényleg ez csak egy a sok közül. Ez a város csak este szép jó messzirõl, amikor csak a fények látszanak. Szerencsére nekem módom van 8 emelet magasságból nézni a belvárost. Úgy tényleg szép este, mivel ott a házak 6 emeletesek, és olyan mintha az ember lába elõtt heverne az egész. De a felszínen nem láttam még olyat ami megfogott volna. Kurvára örüljetek hogy Debrecenben éltek!
Falconer
Sok undorító dolog van Budapesten sajnos, ez még semmi

Maco13
Nem hiszitek el mit láttam ma ebben a retek városban(Bp)!! Egy plakát amire ráírva: "Virágkarnevál Margitsziget"! Undorító hogy nem bírja ki a "fõváros kulturális vezetése" (ha ilyen létezik) hogy ne legyen pesten valami, ami máshol van és bejött az embereknek.
De jó lenne már hazamenni...
Falconer
Viszont

Maco13
Jó reggelt
Falconer
Az is igaz, de a one way az jobb

végülis akad olyan,akit zsákba tesznek...

Ramadamammy rapidrandi

Maco13
jaja zsákucca
Falconer
A one way az tényleg jobb

Falconer
A Dead end az simán csak zsákutca nem?

Maco13
bocsi elkúrtam. itt a kép az elõzõhöz:

Maco13
Olyan meg nincs hogy egyszer be aztán meg ki

Maco13
Egyszer mindenki ott végzi...

Gondolod aki oda megy,akkor mar elugrik a temetobe is vagy forditva?Engem szombaton kicsit zavart,hogy egy legyott miatt kellett lelepnem az erdo egyik padjatol...

Ramadamammy rapidrandi

FtranX
majdnem? 😊

bld
ajjaj egészen a temetõig vannak a nénik: )))

bld
de énis to egyet nekd olcsón
egy tuningolt aggr.korit
rocsesz

bld
inkább rendelj szegedrõl ha jót akarsz ha csak gurulni kell akkor mondjuk jó..

SLICK
Hi all!!!
mizu???

parizer
u2k

[ANARCHIA 99&#8482;] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

parizer!😊

Ramadamammy rapidrandi

Maco13

jó reggelt
parizer
halihó

[ANARCHIA 99&#8482;] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

Maco13
Jaja, meg a Nagyerdõn is meg egy csomó helyen szerencsére!!!44
Én is lenni debreceni(majdnem<#nyes>)

...vagy az egyetemi részen,ottt s gyülekeznek,ha jó az idõ!De mikor lesz már jó?

Ramadamammy rapidrandi