DebrecenTopik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bld
hallod a tüzijátékot most énsem láttam: ))
bomba-vodka utánna meg irány a medence: )) szép ksi este volt😊

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

FtranX
höhö, én még a tüzijátékot sem láttam.

azért sikerült rendesen betintázni.

BontottCsirke
pusztulatnagy tömeg volt a karneválon, nem-e?

törpe és rohadék

magus
en meg pentekig vagyok itthon.. najo akkopr asszem bukta

Membrah
nah akkor jó,mert folyton változik a program..sztem majd aug. vége-szept. eleje környékén tudom visszaadni...majd írj..!

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

jössz a vasárnapi misére a Nagytemplomba?

Ramadamammy rapidrandi

okés,de ráér!😊...3 hét múlva?

Ramadamammy rapidrandi

bld
imádni fogod mi olyanokat alpáriztunk mondjuk..: )))

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

SLICK
Amúgy megyek ortopédiára, de csak szeptember 12-én.
Jött nekem egy katonai alkalmassági papír, megcsináltam néhány vizsgálatot de utánna mondta a doki, hogy a hátam miatt megkell látogatnom az ortopédiát, szerinte hanyag tartásom van :/. És ebben az a poén, hogy felhívtam az ortopédiát de majd csak szept 12-én mehetek mert akkor lesz szabad hely és akkor is csak idõpontot kérhetek...

SLICK
Én ráérek -.- de nem szóltatok nekem, monnyuk én lemaradtam errõl a témáról

Petyus_
Láttam a prividet is, sajna én nem megyek haza a hétvégére, jövõ péntekig Pesten leszek. <#whatever>

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

magus
no, lesz vmi debrecen sg talalka? kicsit unatkozom errefele...

Membrah
helló!
már itthon vagy?
a cd-ket majd 9.után tudom visszaadni!

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

parizer
hát a mi szombatunk nem volt annyira jó. egyik buliból a másikba mentünk, aztán géniusz... és ennyi. egyik sem volt nagyszám most.

[ANARCHIA 99&#8482;] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

SLICK
ááááá veszett jó buli volt tegnap iz! Azzal kezdtük hoty iszogattunk, utánna jött unoka testvérem õ mék fizettet néhány italt, azután ahoty megláttuk a cigány egyéneket azonnal elkeztük õket verni iz!!!!
Rám fért már ez, amúty is ideges voltam a meleg miatt.

Brigicsaj
te debreceni vagy???? 😄DDD

xD

<#taps>

Ramadamammy rapidrandi

SLICK
ti aztán jól megkavartátok 😄

parizer
hú mi nagyon bepunnyadtunk tegnap. összeûltünk, hogy akkor eldöntjük hová menjünk, és úgy tûnt a gösszer jó lesz kezdésnek... aztán szépen meggondoltuk magunkat, menjünk a zebrába... aztán végül kikötöttünk a H&H-nél, de csak gondolatban, mert aztán el sem indultunk... inkább pókereztünk egyet 😄

SLICK
jah TÉK voltö!

SLICK
Felhõs délutánt! 😞
este buli? csak az esõ ne essen!!!

Membrah
nagyon jó mûsrokat adnak õk is,de mióta láttam már a "Konzerveseket",azóta nekem inkább õk,de hangulat kérdése néha,h milyen stílusú darabhoz van kedvem...
Mi érdekel jobban az adott pillanataban...

parizer
hát nem tudom... én a studiószínházra szavazok, annál jobb szerintem nincs!

Hát ez egyértelmû😄DDD

Petyus_
Nálunk dupla annyi nézõ van a bajnokikon a fele akkora pályánkon. =)

Hát mondjuk a fagyinak a Feyenord ellen 2000 volt a belépõ, ugyanúgy a kapu mögé. És a Feyenord azért jóval nagyobb csapat egy hajduk splitnél.

Petyus_
Mit akarsz? Lassan olasz és jugó válogatotakkal teletûzdelt sztárcsapat leszünk, jó, hogy drága a jegy. =) (értem mire gondolsz, arányaiban tényleg hülyén veszi ki magát, de a B-be a 6 rongyos bérlet gondolom diák)

De, azért kemény, hogy a diák bérletem egész évre 6000 volt, itt meg 1 meccsre 4000....

Petyus_
Nem, tini koromban ott voltam, de most már I-ben nyomom. =) Szurkolni én is szoktam, szolidan. Idegenben meg nem szolidan. <#vigyor1>

Én is kint vagyok minden meccsen és szurkolni is szoktam. A Szuperkupa meccsen 5-6 fõs társaság állt elõttem. Az egész meccsen csak egymással beszélgettek és söröztek. Akkor mért jönnek a B-be? Nem értem.....
Te a B-ben szoktál?

Petyus_
Na ha B-be van jegyed, szurkoljá' mint az állat. Én nem megyek, két nap szabit ki kellene vennem, meg nem bírom ezt a nagy feszültséget.. sima bajnokit egyet sem hagyok ki (bérlet), de a múltkor a Brûzs ellen majdnem infarktust kaptam. Elõtte a Bordó ellen meg fõleg. Mondjuk az életem legjobb meccse volt.

Szerintem én is megyek!
Ezt csekkold:
<#vigyor2>

Petyus_
Nem, de holnap menni kell edzõmeccsre, ha minden igaz SIGNORI fogja magára ölteni a Loki mezét. =))

SLICK
Ahoj!

Brigicsaj
Hy

xD

bld
áá nm megyek mert akkor nm fogok tudni felállni a gép elõl, majd lehet késõbb...

Membrah
Ugye-ugye..
Az elõadás,vagy a bor miatt emlékszela darabra,amit ott adtak?;-)
Sztem nagyon érdekes volt...
gyere msnre kicsit!:-)

bld
ja. elõhívás: )

Membrah
nem tudom,h most vannak-e elõadásai a konzervartaudriumnak...
De õket ajánlom..Nagyon jó darabjaik vannak...
"kicsit" elvontak,de egyéniek,s tényleg remek színészek...
Bld-del az LEõhívás c darabon voltunk...még õsszel..Rohadt érdekes volt...
A tanárt/rendezõt pedig ismerem...engem is tanított...

Hali! Volt tegnap valaki a meccsen?

SLICK
Hi all!
mizujs? hogy telik a nyár?

magus
oh, én utobbi 3 utan kerulom a szinhazakat... Kretakor szintarsulat eros eloadasokkal rendelkezik

parizer
errõl jut eszembe... színházba kéne menni!

bld
de jó má nekünk: ))

A csokonai oldal hamarosan ismét elérhetõ lesz .
parizer
a háhá valóban iszonyat drága, és én sem szimpatizálok vele különösebben... mondom, mi inkább a géniuszba járunk bulizni, hétköznap meg kávézókba csínózni.

magus
hm?😊

bld
nekm azt mondták az ismerõseim h a hevön end hell gagyi hely és h nagyon drága ahhoz képpest
mellesleg volt oszt társamé
hat évet húztunk le együtt de annyira nm volt képes h meghívja az osztályt v vmi...

parizer
ú majdnem oda mentünk mi is!!

Petyus_
Annál jobb, akkor jóval olcsóbban szórakozik egy jót ez ember, és másnaposság sincs. =)