DebrecenTopik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bld
és miylen amúgy? miylen stílus iylenek az árak milyen a zene?
(lehet h holnap elmegyek..nm otm nm hinném)

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

parizer
azt hiszem egy hete talán, vagy másfél. nem rég óta... és én is csak szombaton tudtam meg!

[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

bld
bár én is azt tettem volna: )

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

höhö,aludtam akkor 😄

Ramadamammy rapidrandi

bld
na ezt a pulcsiból meg kistáskából álló hátrányt én nm nagyon érzem át: ))
amúgy mióta bázis a géniusz, (tudom h bunkó az én vagyok de sosem kedveltem a helyet, most meg ugye tks lettem/leszegetek és lehet meg kéne fodulnom párszor)

parizer
kalóz?! fúúúúújj
mi a bázisba mentünk... nem lett volna rossz, ha nem lett volna nálam pulcsi meg kistáska 😊

bld
gabesznek volt ott vmi pénzes témája feriékkel és azért mentünk le vele meg zolcsival: )

Maco13
Milyen dolgod van neked a kalauzban vazz?
bld
hát nm sok minden volt tegnap..., mondjuk nm is úyg mentem fel h bulizok: ) szal lehet ha azért de megjártam pár helyet és sehol semmi extra, a legviccesebb a kalóz volt oda egyébként se mennék de dolgunk volt ott, na ami ott megy az szánalmas komolyan, akkora képmutatás az a hely..lol..

parizer
szombat van srácok, irány a dzsí!

Membrah
gyalogoltunk drága...nem is volt piskóta az fix..de még szerencse,h már ment akkor a 31-es...
fitti lett volna hazacaplatni az erdõrl hazáig...
meg még neked ugyebár plussz 20perc tõlünk...:-)

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

Brigicsaj
<#vigyor>

xD

Mindegy,ma vettem egy gazdaságos baltát,ebbe kössön bele!De birtam,hogy vki üvöltöte,hogy Kuss legyen már!
Irigy Hónaljmirigy:Naplemente
Azt játszhatja!14-15 perces...semmi

Ramadamammy rapidrandi

Brigicsaj
Ahan! Értem! 😄DDDDD

xD

Maco13
TCS lenni jó
bld
sztem csengess be hozzá és adj neki egy jobb cd-t, valami kamillásabbat amire lehet aludni azt bömböltetheti: ))
amúgy kap egy laza fiygelmeztetést, szal semmi komoly, ha rendszeresen megismétlõdik a dolog akkor szabhatnak ki rá bírságot, esetleg ah szólsz még pár embernek akiket zavar akkor lehet belõle komolyabb baja, amúgy lehet h csak vmi party volt

a fene a pofáját annak az újkerti köcsögnek,aki este 11-kor bömbölteti a Tankcsapdát!Ha ma este megismétli a tegnapi produkciót,akkor balhéja lesz a fõtörzzsel!

Ramadamammy rapidrandi

parizer
hm... én tegnap nem voltam hivatalos a baráti bulira, mert nálunk meg "kanbuli" volt... mindegy, ezt is túlélem valahogy!

[ANARCHIA 99&#8482;] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

bld
egy volt oszt. társamnál volt ilyen... összejövetel: ) amúgy csajbuli volt engem is csak úgy felhívtak aztán lenéztünk és jól éreztük magunkat

Brigicsaj
mit csináltál te ott a nagyerdõn? 😄DD

xD

bld
hú én tegnap megint jól éreztem magamat.... csak ne lenen tõlünk olyan messzire a nagyerdõ.... legalább egy óra volt mire hazagyalogoltam pedig még egy kis 31es buszt is sikerült beiktatni...

Brigicsaj
😄DDDDDDD én akkor már nem voltam ott......Pál Tominál leléptem! 😄DDDD
Nem bírtam hogy olyan zombik ott az emberek........😄D

xD

magus
*ra

magus
nekem nagy party volt, kiscsajok csapoltak habzoszajjal palcso tomire az elso sorban, jot rohogtem

SLICK
nekem nem a talpammal van baj, hanem a tartásommal... :/ ibnkább karót kötök a hátamra és nem görnyedek mek iz -.-

parizer
na és pont most nem tudtunk menni 😞

bld
nofene kezd egyere jobban tetszeni a hely

FtranX
most is volt akció. A beugró 500 volt, e mellé pedig mindenki kapott egy CD-t és egy fél hubertust vagy egy fél vodkát.

bld
ott egyszer volt mars-vodka akció.ingyen volt. többet nm árulhatok el.

FtranX
én akkorát partyztam a geniusban, mint még tán soha. 😄

bld
jó majd lehet feltöltök egyet poénból vmi alpárit: ) vhova
amúgy senki nm készül vmi kis nyárbúcsúztató ucccsóhétvégés dologra?

Brigicsaj
Nem, nem! 😄DD
Én kértem elõsször! 😄DD
Ha mutacc akkor megigérem hogy én is mutatok! 😄DD

xD

bld
én képet: )
nm vagyok én fotogén fõleg nm excibionista: ))
mutass inkább te egy képet: ))

bld
hú az a h&h.... soha be nm teszem oda lábamat.. pff
sztem nagyon gáz az a hely

parizer
melyk ortopédiára? a LaBelly-t tudom ajánlani ugyanis, mert a legjobb talpbetéteket Õk csinálják!

FtranX
tegnap amúgy a pincében voltunk, de szar volt a zene ezért átmentünk a Heaven&Hell-be. utána túl "fáradt" lettem és hazamentem. <#idiota>

FtranX
hát én sem vagyok oda az ilyen hülyeségekért. max néha jó ilyeneken iszogatni és nézni a hülye fejeket. 😄

En nem voltam kint!Bent voltam...

Ramadamammy rapidrandi

Brigicsaj
Jajaja nagy tömeg volt! De bejutottam teljesen elõre mindig, de ott volt nagynéném és kiráncigált hogy így nem fog megtalálni....😄D
az eszébe sem jutott volna hogy mondjuk meg beszélünk egy helyet ahol találkozunk a koncert után.....😄DD
De télleg ha kinn voltál akkor lehet hogy láttalak! Mutassál képet!! 😄DD

xD

bld
friss hús<#hehe>
amúgy nmtom h miért pont egy megsztár koncerten kellen hatalams pörgésnek lennie: )
sztem egy akkora lol az egész, mondjuk lehet kicsit elfogult vagyok az ilyne vlóságsó meg társai féle népbutításokkal szemben...
amúgy énis voltam kint de meg se lehetett moccanni annyian voltak.
A fiesta mondjuk engem se villanyozott fel de a dzsipszi king ól sztárz az nm volt rossz sztem: )

FtranX
<#hehe>

Brigicsaj
nem tudni......😄DDDD lehet.......😄DD

xD

FtranX
tán elkapták a nyanyák? 😄

Brigicsaj
ja akikkel én voltam vagyis mi voltunk csapatban 8-an mentünk ki a Fiesta koncsertre ott a fiúk jól bepiáltak de fõleg az egyik aztán ott ordibált mindenkinek kritizálta õket, de hótt röhelyesen aztán egyik pilannatról a máikra eltûnt a tömegben.....😄DDD

xD

FtranX
ne is mondd, mert kiráz a hideg! 😄D Legutoljára ilyet pár éve láttam, amikor Lagzilajcsit néztük részegen. 😄

Brigicsaj
ja, de õk most nem koncerteztek.....😞
De hát a Megasztár koncerten annyi öreg nyanya volt, kb minden 3. ember....😄DD
és tátott szájjal bámulták a szimpadot....😄D
lekellett volna fényképezni röhögõ görcsöt kaptam! 😄DDD

xD

FtranX
talán rossz koncertre mentél ki. 😊 egyszer próbáld ki a Tankcsapdát. 😊

Brigicsaj
késõn szoltál! 😄DD
most jöttem haza Debrecenbõl........3 hétig ott voltam....😄DDDDDDDD 😛
és még maradtam volna tovább is, de nem lehetett! 😞 , Na nem baj októberbe úgy is megyek vissza kb másfél hétre.....😄
Debrcenbe csak 1-et nem bírok, hogy a koncerten olyanok az emberek mint a zombik, szinte semmi buli.......😄D
Legalább is amikor kinn voltam a Megasztár koncerten akkor ez volt.......😄
a Fiesta koncertnél már azért egy fokkal jobb volt......😄DD

xD

FtranX
mi a Borostyánban ültünk 😄

BontottCsirke
én néztem a kertbõl, nyugágyban 😊

törpe és rohadék