3221
-
#1420 településmérnök csucsán:D -
#1419 nocsak... milyen mérnök leszel, hol? -
#1418 ment privi
inkább nem ide kockulok: )) -
ugot2know #1417 computer -
#1416 figy én is most fogok érettségizni..
igazából a töritől tartok..de abból is amx a szóbelitől..bár nem nehéz...ki lett adva,nem bonyolult..
a tavalyi írásbelit meg megnéztem..pffff..a nagyrészét úgy megtudtam oldani,h gyakrolatilag csak a feladatot olvastam el rendesen!!!
töriből nem vok a legjobb(pedig humán tagozatos vagyok)...és mégis úgy láttam,h a térkép segítségével meg a feladat szövegénéek megértésével már min egy 3at össze lehet hozni az írásbelin!
nem hiszem h annyira el lehet szúrni..
bár igaz h inkább 3szor írásbeliznék amtekból mitn egyszer töriből szóbeliznék.
(én sem vagyok komplett...humánról megyek mérnöknek..:-D)
-
#1415 mármint melyik készülékem? -
ugot2know #1414 Tényleg,milyen készüléked van?! -
#1413 : ))
ez vicces
egyáltalán nem volt könynebb... ugyanis tételeket seggeltünk nem a józan paraszti észre építették a dolgot..
nektek sok előny lesz a forrásanyagok miatt is
bár nem tom egy két tárgyból azért lesz szopás: ))
de nem vészes nyugi sima ügy -
#1412 akkor azért volt neked könnyű az érettségid :D
a mi fejünket telebeszélik mindenféle hülyeséggel :C már a kedvem kezd elmenni tőle :c -
#1411 aha
hirtelen nem vágtam de mondom lehet h az én készülékemmel van a baj: ))
-
ugot2know #1410 Finom zenécske... -
#1409 jap -
#1408 te még a régi rendszer sezrint érettségiztél??? -
#1407 hát... na mindegy. nálunk nem okozott különösebb kihívást sekinek szerintem (talán csak egy csaj gőzölt be, ert ő olyan magolós fajta, aki nem tudja kiválasztani mi a szükséges és mi nem kell... és ép ezért összezavarodott teljesen) -
#1406 na ezt msot nem vágom: )
amúgy énis oylan tételt húzta mamit már nem tudtam átnézni... kétszer is
nekm nem tűnt oylan egyszerűnek az érettségi ezen része: ))) -
#1405 hehe... hát a mi osztályunk nem erről volt híres. egyébként szerintem irtó egyszerű volt az érettségi. -
ugot2know #1404 Matt Simpson - Mixed signals :) -
#1403 ok de te gondolom tanultál legalább kicsit a 4 év alatt...mi nem -
#1402 2-3 nap? én csak történelemre készültem, arra is cak egy délutánt, és olyan tételt húztam ki, amit már nem volt kedvem megnézni... 4,5-re érettségiztem!! -
#1401 bázz magyarra felkészültünk 2-3 nap alatt :D és 5ös lett :D:DD:DD -
#1400 hát ja arra nem, pedig h fostunk ááá nem tudok semmit meg minden...
mondjuk lehet a nyelvtanérettségire nem a sirályban kelelt volna felkészülni: )) -
#1399 Happy "börtsdéj tújú" -
#1398 szeretnék, csak sajnos semmiee nincs időm most és nem is lesz február végéig a k***** vizsgaidőszak miatt :(( Utána viszont ha még aktuális lesz akkor csinálok valami banner félét. Sakuu ha neked van időd akkor hajrá. Éreccségire úgysem kell még feszülni... -
#1397 Köszi szépen, 18.Majd buli lesz valamikor téliszünetbe dual party mert havernak is most lesz ... :DDDD -
#1396 nekem a képtárban van egy csomó... lehet válogatni!! -
#1395 cső
mindenkinek
nagyon felpörgött a topic
-
#1394 Boldog Szülinapot Sakuu!! hanyadik?
-
#1393 üdv a klubban -
#1392 Még szép hogy van topikunk! :D -
#1391 :D -
#1390 Svédországban voltam egy helyen ahol egy folyó vágta ketté a várost és pont így nézett ki -
#1389 Bp-n, a Feneketlen tó mellett :D -
#1388 ami a képtárban van egy folyószerű valami mellett ez -
#1387 ittvagyok. Melyik vízmelletti? -
#1386 FTranX élsz még? A víz melletti kép hol készült rólad? -
#1385 okok ;I -
#1384 aszt majd válogatok he :D -
#1383 ömmm jövőhéten szülinapi dual party lesz onnan szervázok képeket aszt válogass... :DDDD -
#1382 Vágom itt mindeki mindenkinek haverja ha itt valami csunya szo hangzik el azt már alapból tudja mindenki hogy csak vicc. -
#1381 ezt csak poén kedvéért mondtam... -.-