DebrecenTopik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ráadásul én pont "csokonais" vok...:-)
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
Ugylátom mindenki partyzott 😊
Igaz cén nem végtam készre magam de a két portoericoi megtette a hatását 😊
amúgy a társaság valóban jó volt, annak ellenére is, hogy senki nem ivott semmilyen "butítószert"
[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!
Te benne lennél debreceni sg-s taliban?
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
lementük a géniuszba, onnan át a h&h-ba, majd vissza géniuszba, és hajnal ötkor haza... megelpõen jó buli volt az okosban most!
most július 24-ig végéig telejesen be vagyok táblázva (meló, nyaralás), de utána visszatérhetünk rá. 😊
a fácán boroskólája tényleg finom volt, csak nem kellett volna 4-et inni 3/4 óra alatt. <#hehe>#hehe>
amúgy ha bulizni akarsz, akkor h&h a gambrinusz köznél, a piac utcán!
-én is ott leszek ma, miután az okos elgagyisodott-
mekkorát hánytam egyszer a boroskólájuktól! 😄 <#hehe>#hehe>
Ramadamammy rapidrandi
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
a brékelésre visszatérve ez szó szerint így volt szal ott vannak a szeren a rend õrei, ill. az egyik spanom ment hazafele rh-ról kcsit romos állapotban és igazoltatták, miután ez megtörtént távozáskor megeresztett egy laza fák polísz-t erre megkérdezték h mit mondott õ meg erre azt felelte h egy külföldi zenének a videóklippjében mondogatták és h onnan tanulta: )))))) szal bekajálták h a gyerek nm tudja h mit jelent csak mondogatja: )) sztem még nagyanyám is vágja h mirõl van szó😊
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Ramadamammy rapidrandi
az munka!
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
és ezért nem akartam én sem utána keresni, mert iszonyat sok a hozzászólás abban a topikban. na de elmondom akkor, ezt a roppant érdekfeszítõ sztorit:
szóval valaki valóban az én nevemmel regelt, az é képemet használta, az adataim, meg minden. csak hogy ez kiderült, és az egyik srác elkezdett nyomozni utánam, aztán G meg is talált, tájékoztatott, hogy mi történt, és kért hogy jöjjek rendbepakolni a dolgokat! ugye az "ANITA" név elég csúnyán el lett ûztatva, úgyhogy valami teljesen más kellett... de bármit írtam be, már volt olyan. akkor kaptam egy akkori barátomtól(FRL Balázstól) egy smst, amiben ez állt: "szeretlek, mint macska a parizert"... gondoltam ez jó lesz 😛 és be is jött!
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi