3221
-
#1340 jaja én is erre a megoldásra gondoltam. majd ha lesz rá időm mekcsinálom faszára, bár nemtom az mikor lesz...Sakuu hajrá!
-
#1339 pl be lehetne rkani rákattintós fakuba mondjuk egy térképet linkeket iylesmi amit fontosnak tartunk
-
#1338 hát ez az hogy én se. annyi mindent bele lehetne rakni ami érekes és fontos hoyg nemtom :(( -
#1337 Én is csinálok egyet de kiváncsi vagyok a tiedre is -
homokhat #1336 itt annyi kép van , hogy nem tudok választani -
#1335 na arra gondoltam hogy ha már ennyi ötletem van akkor megcsinálom magam a bannert, de most látom hogy Debrecenben KURVA SOK dolog van és egyszerűen nem tudom hogy mit rajkak rá és mit nem Segítsetek! szerintem itt van a legtöbb használható kép, nézzetek szét -
#1334 követem a topigot csak írni nem szoktam. de ha már itt vagyok...a bannerről annyit hogy sztem se partyzó emberekkel kéne telerakni, mivel abban semmi "debreceni" nincs. Inkább a város hangulatát kéne valahogy átadni, bár tudom h kurva nehéz érzést közvetíteni ennyi pixelben. A nagytenyóról meg sztem olyan kép kéne ami távolabbról van fényképezve úgy hogy láccik rajta a főucca meg ott a tér és mondjuk ilyen esti világítós kép lenne és a templomot meghagyni élesbe a kép többi részére meg nyomni egy kis motion blurt. Meg rajta lehetne mondjuk a Déri-park, nagyerdő akármelyik része, valami virágkarneválos kép, stb.. -
#1333 nocsak..téged is lehet itt látni néha -
#1332 hehe -
#1331 akkor már hárman vagyunk :) -
#1330 kb énis ezt csinálom, max néha tanulok és van amikor lemegyek vhová: ) -
#1329 itthon döglök, meg néha bemegyek a suliba :) -
#1328 na cső te is itt vagy látom: )
régen láttalak melózol? -
#1327 akkor üdv a klubban! :o) -
#1326 ja csak mert eddig nm láttalak a topicban: )
amúgy énis -
#1325 ÉNNNNNNNNN Tősgyökeres kisapám :DDDD Még itt is születtem... Miért? -
#1324 te is debreceni vagy?
-
#1323 Épp úgy ahogy mondod -
#1322 jó munkához idő kell
(meg sok pia...)
-
#1321 Meglátom mit tehetek értetek van is ötletem csak az eltart egy ideig. -
#1320 a partyarcok helyett jobb lenen inkább pár épület
érted azok lehetnek akárholvagy kósa meg ilyen debreceni arcok legyenek inkább: ))
szal érted, de a tenyó az jó lett, ja meg lászlóűkos grafika: ) -
#1319 hát így nem jut eszembe semmi, esetleg a kereten változtathatnál. pl. lehetne vékonyabb :) -
#1318 Valami ötlet vagy tanács hopgy mit javitsak ki? :D Megköszönném ha közölnéd elgondolásod .Szolidabb extrémeb vagy laza vagy mi? :DDD -
#1317 nekem tetszik.
ha kész van, szólok hykaonak, hogy rakja be :) -
#1316 Jár még valami bulis lélek ide (gondolom). -
#1315 i know :P -
#1314 Jahhh akkor készült amikor volt a szallagtűzőnk :D -
#1313 Medgyessy-s gyíkok jobbfenn -
#1312 Rendben csak mindig később jut eszembe amit akarok még akkor keltem fel amikor azt irtam. -
#1311 vékemény és tanács egyben: esetleg legközelebb egy hozzászólásban is leírhatnád, amit most csak nyolcban sikerült :) -
#1310 Véleményt lehet rólla irni meg tanácsot hogy mi kéne bele. -
még nem a legjobb de csinálgatom... Mit szolsz hozzá?Érdekel? -
#1308 Csinálgatok egy bannet érdekelne Ftanx? -
#1307 D e csak menni mert a partyba már jo lenni :D -
#1306 Elég hideg van ránk mostanság igy még buliba menni sem élvezet :(( -
#1305 Jó reggel minden Debreceninek! -
#1304 tudom,tudom...:-) -
#1303 dehogy..:-) -
#1302 na jó, talán kicsit tulzásba estem... -
ugot2know #1301