3221
-
#1460 akkor mondom a kédésem, hátha tudja valamelykőjük a választ: hogyan lehet órát programozni netbeans-ben? azaz nekem megvan, de van egy sor ami nem jó, és nem bírok rájönni, hogy miért nem...? -
#1459 nekem van sok haverom aki tud (nekem is kéne már :( ) lehet tudok segíteni -
#1458 Bocs még nem ... :D :( de majd szoplok ha odaértünk :) -
#1457 tud valaki java-ban programozni?? -
#1456 Lemaradok Replika fesztről. :( Miét most kell betegnek lennem? :\ -
#1455 öcsém ez nem a roxford(vagy roxfort vagy az isten tuggya) -
Harry Potter #1454 Jajj, de jó, otthon érzem magam :) -
#1453 figy ha lesz jobb szolok :D ;) -
#1452 ok ;) -
#1451 majd adok vmit..:-)
-
#1450 A haverodat nem Sanyinak hívják? =) -
#1449 jah nem vettem észre, nekem tök mindegy milyen kép cak neked is tetszen... -
#1448 #1441 = én :DDDD De amugy bulis kép kell? -
#1447 hi all! na milyen volt a buli ahol voltatok??? én nemrég értem haza.. nem volt vmi nagy durranás mifelénk :( bár mértéktartóan ittam: mérték volt a vödör, tartó pedig az asztal... :)
a banneral kapcsolatban már prizerről, ftranxról már szedtem le képet de pl membrah te adsz vmiylen képet vagy aami fent van itt azok közzül jó lesz vmelyik??? meg még a többiekről se találtam képet... -
#1446 Hát foggggalmam sincsen de ha lesz megbeszéljük ok? Hivjuk a lányokat is ;) ok? -
#1445 énizsöööö
és holnap lesz buli ha jössz: ))
amúgy fruzsinak lesz a szülinapja -
#1444 Maco is :D -
#1443 smv is debreceni :) -
#1442 hmm...meggondolnám
végre másfél hónap után hazakerülök holnap, lesz valahol buli? -
#1441 huuu nézétek mit találtam bannerre gondolom nem jo :DDD
PFFFFF középen -
#1440 ö... szerintem én pont azt mondtam, hogy olyat válassz amihez kedved van, de adjon felső fokú végzettséget is. és miután... na mindegy. nem akrlak győzködni, mindenki úgy boldogul, ahogy akar! -
#1439 na nagyon alakul adolog -
#1438 nekem a képtárban vannak képeim. mind1 melyiket használod. sztem az első kettő közül valamelyiket. :) -
#1437 ja és azért ti mondjátok meg hogy melyik képet válasszam ki mert ha pont egy bénát fogok ki akkor meg kapom az osztást... :c -
#1436 én csinálnék új bannert csak a photshopot nem tom jól kezelni és más programmal meg túl nyomi lenne habár megpróbálok én is összedobni egyet de akkor írjátok le hogy hol találok rólatok képeket... :) -
#1435 már meg is van :)
amúgy mi legyen a bannerrel? lesz új, vagy rakassuk be azt, amit Sakuu tett be a #1309-ben? -
#1434 üdv. hamarosan egy kis változás fog beállni :) -
#1433 Hát meggondolandó amit mondtál de akkor már olyat választok amit szeretek én is nem csak ugy vagyok aki vagyok az orán tengek lengek ... érted? :dDd -
#1432 sajnos így van...
nagyon nehéz bekerülni..ez is közrejátszott a döntésemben.
először egy biztos szak.
addig legalább gyakorlok.
mellesleg jártam a Medgy. gimi műhelyébe rajzolni,és nagyon sok ismerőm van onnan.
Voltak olyan arcok,akik 6od éven voltka ott,rendkívül tehetségesek voltak,de még sem vették fel elsőre.másodjára sme mindet..volt akit negyedjére vettek fel..:-D
az egyik haverom pedig jelentkezett vagy kétszer,nem vették fel,aztán jelentkezett a nyíregyházira.
azt megunta kb félév után.
Elment egy hajóra dolgozni,és megcsinálta a szerencséjét.
Jah..mellesleg az egész család elköltözima francba,vmi szigetre..
Mesélt egy csomó baromi jó sztorit,amikor visszajött!
ezt csak azért mondtam el,mert tényleg igaz az,h nagyon mást is hozhat al élet,mint mait eltervezünk.
de hogy a másik esetre is legyen példa:egy másik nagyon jó ismerős őpedig másodjára bejutott.
Igaz ő nagyon keményen gyakorolt,készült.És egyedi technikái voltak!
Fantasztikus és meghökkentő képei voltak/vannak! -
#1431 nem akarlak elkeseríteni, de tisztában vagy vele, hogy iparművészetire senkit nem vesznek fel elsőre, desokszor másodikra sem? ugyanez érvényes a képzőre meg a színműre is...
miért nem választasz egy olyan szakot, amivel tanulhatsz is ilyemit, és diplomát is kapsz a kezedbe? pl n ilyenen tanulok :D -
ugot2know #1430 Szoktad számolni a törtütemeket? -
#1429 a zene az nem olyan jó filmeket nézz inkább egyrészt mert hoszsabb másrészt meg tudsz korrigálni ha olyan van -
#1428 Háát iparművészeti akkor a sulin belül van fotos szak oda is ... most fogjuk megkapni a könyvet ha lesz jobb közelebb vagy hasolo akkor majd még elválik... :D -
#1427 írtam hogy már képzem magam iylen téren :D bár inkább zenéket hallgatok mert ott téleg nem értek semmit a szövegből :P -
#1426 nézzél filmeket angolul angol felirattal sokat -
#1425 Én pont a matektól félek meg kicsit az angoltól (bár elég jó vagyok belőle). Az angoltól azért félek kicsit mert néha nem hallok semmit... :D mármint nem vok süket csak nem értem meg normálisan a szöveget... bár most eléggé arra képzem magam... :) de bízok benne hogy sikerül bár még azért 1 év az még elég sok idő :) azután két év a technikusimig, utánna már dolgozni kéne vmi nagy cégnél... remélem azért összejön mert az utóbbi időben annyi hüyleség ért hogy az már borzasztó... de mindegy neketek legyen igazatok az érettsgivel kapcsolatban... :) -
#1424 hm... hát én is úgy voltam vele, egy diploma nem elég. de a mérnöki szakma igencsak nehéz, és nem biztos hogy után akarsz még akárhány évet is tanulással tölteni. én is így jártam, úgyhogy ha ez meglesz, nem fogok újabb egyetemre jelentkezni. elvégzek egy képzést debrecenben, és utána dolgozni akarok!! -
#1423 csak szeretném..
először is "alap" építész dimploát szeretnék..
de a fő cél a belsőépítészet..kb ötéves korom óta készülök a képzőre,de abból nem élek meg..ezt be kell látnom.
A festő-reataurátor szakra jelentkeznék..és az ott végzett emberek nemigen tudnak elhelyezkedni...sajnos..
nah de sebaj..a mérnöki pálya vonz,lévén h a családom nagy része mérnök.:-)
Valamint egyformán érdekel a reál és a humán/képző oldal.
És a belsőépítészet meg pont ezért ideális lenne.A reál részét is kielégíti,valamint meg van benne a kellő alkotási lehetőség, és a szabad(abb) időbeosztás!
Amúgy utánajártam,h milyen lehetőségeim lennének, mint tervező építészmérnök(építész diplomával 3szintig tervezhetek épületeket).
és ehhez még hozzájön a belsőtér megtervezése.Azzal sem járok rosszul
A lényge h nem állok meg egy dimplománál.
Bármilyen számítóan is hangzik, de ahhoz h arra az egyetemre is jelentkezhessek,ahhoz kell anyagi háttér is!
Szóval tanulok ezerrel!:-)
Jah..amúgy lehet Pestre,de Debrecen valószínűbb.
(az iparművészetin van belsőépítészet,de tudtommal levelezőn is tanulhatok!) -
#1422 ez nem igaz... na de mindegy. hova adod be a jelentkezésed? -
#1421 Mivan má ittén?
Én is most fogok én meg alkalmazott grafikus leszek vagy fotos ki tudja ugy sem az lesz amit elterveünk csak ha szerencsénk van :D