3221
  • BaliBoy
    Miaz hogy egyetlen? Én ősszel egy képen voltam Magyar Bálinttal meg Batiz Andrással a Népszabadság 2. oldalán. Pont kajáltam. Gyönyörü egy kép lett.
  • bld
    na linkeld már be ne szégyelld;)
    hírös embör lettél derék legény újságba szereplsz
    egyetlen médiasztárja vagy a topicank és akkor sajnálod tőlünk la linket hát....
  • sdfj
    de a jobb vagy a bal?
  • SLICK
    hűűű inkább nem linkelem idióta kép :D
    amúgy a mai HB Naplóban van az utsó oldalon vagyunk a DJ haverommal!
  • parizer
    á, ez teljességgel ki van zárva!
  • bld
    az az, mindenen átmegy még akár chuck norris(huúúúú) testén is
  • bld
    na linklejed
  • sdfj
    meiken??? (ma láttam épp és meg is tom nézni...)
  • SLICK
    háhh.. benne vagyok a Naplóban egy bulifotón :D
    csak gondoltam megemlítem már -.-
  • Zoleeca
    "modern busz nem szennyezi a levegőt - BOCCS"

Csak környezetbarát :) És olyan sokat nem látok azért. Bár az igaz, hogy lehet hogy előbb az összes buszt kellene lecserélni (vagy legalábbis jó részüket) ilyenre, illetve a régi trolikat meg régi villamosokat elfelejteni. Bár tudom, azért 4 évente csak szükség van a jó kis festhető "narancssárga" villamosokra. De hát istenem, azt a pár hét kampányt már kibírnánk zötykölőve is ,ha arra az időre újra használnák.
  • FtranX
    a DKV villamosai lehet olyanok, mint a GTA-ban: még tankkal sem lehet őket megállítani. :D
  • bld
    figy ha egy villamos előtt van akkro hiába a sok gyúrás a koksz meg a karate:D
    (sry az érintettnek csak poén)
  • sdfj
    én úgy gondolom h a tömegközlekedés tűrhető szinten van
    aki meg jobbat akar az keljen fel hamarabb...:P
  • sdfj
    lényeg az h ezzel is csak a rohadt adósságunkat növejjük

semmi értelme pocsékolni azért h "környezetbarátabbak" legyünk sztem
    először rendezzük a hátterünket sztem
  • BaliBoy
    Hát el kell, hogy keserítselek. Lesz HÉV. Csak nem ilyen néven, hanem elővárosi vonat. És akármit mondasz, egy busz sem lehet környzet barátabb mint a vilamos. Na ezt jól megaszontam.
    A metró nem is rossz ötlet.
  • FtranX
    a villamost Böszörményig tervezik kivinni. :)

link
  • Maco13
    honnan ismered ennyire a testét?
  • Maco13
    mágneses vasutat a debrecen-ondód vonalra!
  • parizer
    örülök hogy van egy villamosunk, de még egyet feleslegesnek tartok mikor ott a sok busz (modern busz nem szennyezi a levegőt - BOCCS!!), meg a troli is. jó hogy nem már metrót akartok vagy hévet debrecen józsa közé!!
  • Zoleeca
    "Teljes név: b. anita
    Foglalkozás, hobby: tömegközlekedő "

Inkább örülj neki :)))

• ugot2know
    Maygarországon kb. 4-5 város van,akinek a költségvetése pozitiv,azaz nincs adóssága!
  • bld
    végülis te kultiválod anynira villamost:D:D
  • FtranX
    ez igaz :))
  • bld
    figy ha a nagytenyó már megvolt a tested nem lesz akadály:D:D:D
  • FtranX
    a plázát azt neeeeee!! csak a testemen keresztül!
  • bld
    úgy lenne az igazi én már ki is találtam szal a nagytemplomon keresztül a plázán át végig a doberdóig:D:D
  • BaliBoy
    Na ok meg kell állnia a vilinek is a lámpánál, de nem az autó sorban! A busz viszont az autókkal együtt egy sorban áll, és ez okozza az igazi lassúságát.
  • FtranX
    majd ledózerolnak egy pár fát és épületet.
  • bld
    ebben mondjuk igazad van de akkor sem fér el;)
  • bld
    ja ez amúgy tényleg röhej:)
  • FtranX
    jah. a belvárosban biciklivel én is hamarabb ottvagyok bárhol, mint busszal. :)
  • FtranX
    például ott van a gyorsaság: a villamos nem függ annyira a forgalomtól, nem akad el a reggeli és délutáni csúcsforgalomban, nagyon pontosan közlekedtethető.

vagy mert, a buszok kapacitása és a járatok sűríthetősége korlátozott.

pl. Ha elindítunk rövid időn belül egymás után két buszt az első busz teleszívja magát emberrel, így lassú lesz és lekési a lámpákat. Az utána indított buszra viszont kevesebb ember száll fel, így sokkal gyorsabban haladhat és egy idő után utóléri a másik buszt.
    Gyakran látni olyat, hogy jön egy 31-es agyig tele emberrel, utána pedig egy másik, alig néhány utassal.
    Erre az a megoldás, ha az utasokat nagyobb kapacitású, pontosabb járművek viszik. (kisebb tömegnyomor, egyneletesebb utaseloszlás)
  • Maco13
    mintha a buszt olyan kurva nehéz lenne megelőzni...:D
  • bld
    a villamosnak is meg kell állnia a kereszteződéseknél és sokkal lassabb mint a busz sztem, legalábbis biciklivel is le lehet előzni megerőltetés nélkül
  • BaliBoy
    A villamos sokkal gyorsabb mint a busz. Ennek egyetlen nagyon egszerü oka van. Ami nem más mint a kötött pálya. Nem kerül dugóba, forgalomtól független. Mióta pesten tanulok azóta villamosozok sokat. Mivel a deréktől igen messze van a villamos ezért otthon nem sokat használtam, de itt el sem tudnám képzelni a közlekedést vili nélkül. Tényleg f@sza. És még csak a környezetet sem szennyezi, úgy mint a benzin motoros járművek.
    Éjszakai járatok is nagyon kellenének. Az is nagyon jó dolog!
  • bld
    de miért:
    mondj pár érvet
    sztem elég lenne sűrűbb járat és nagyobb buszok nincs sem hely sem szükség vilire sztem erre nem tom mit lehet mondani sztem ez így logikus:)
  • Maco13
    jah éjszakai kéne debibe is, kurva hasznos dolog, főleg hogy ingyenes (pesten megverik az ellenőrt ha felmerészkedik )
  • FtranX
    Ha benézel egy pár közlekedéssel foglalkozó fórumra, ott a szakik nagyon jól elmagyarázzák, hogy egy forgalmas vonalon miért sokkal jobb a vili, mint a busz.
    Engem meggyőztek.
  • bld
    sztem is totál felesleges a villamo
    kúrva drága és semmi értelem lassú és spec páyla is kell, hely sincs neki nem tom h képzelik ezt de komolyan nem értek egyet vele
    ahelyett h besűrítenék a bsuzjáratokat és nagyobb buszokat vennének
    olcsóbb is lenne logikusabb is
    nem beszélve az éjszaai járatokról...
  • FtranX
    Nem, voltak villamos sínek is. kb ott, ahol most az új épületek előtt a járda van. (már akkor is be voltak nőve fűvel)