3221
-
#1941 Miaz hogy egyetlen? Én ősszel egy képen voltam Magyar Bálinttal meg Batiz Andrással a Népszabadság 2. oldalán. Pont kajáltam. Gyönyörü egy kép lett. -
#1940 na linkeld már be ne szégyelld;)
hírös embör lettél derék legény újságba szereplsz
egyetlen médiasztárja vagy a topicank és akkor sajnálod tőlünk la linket hát.... -
sdfj #1939 de a jobb vagy a bal? -
#1938 hűűű inkább nem linkelem idióta kép :D
amúgy a mai HB Naplóban van az utsó oldalon vagyunk a DJ haverommal! -
#1937 á, ez teljességgel ki van zárva! -
#1936 az az, mindenen átmegy még akár chuck norris(huúúúú) testén is -
#1935 na linklejed
-
sdfj #1934 meiken??? (ma láttam épp és meg is tom nézni...) -
#1933 háhh.. benne vagyok a Naplóban egy bulifotón :D
csak gondoltam megemlítem már -.- -
Zoleeca #1932 "modern busz nem szennyezi a levegőt - BOCCS"
Csak környezetbarát :) És olyan sokat nem látok azért. Bár az igaz, hogy lehet hogy előbb az összes buszt kellene lecserélni (vagy legalábbis jó részüket) ilyenre, illetve a régi trolikat meg régi villamosokat elfelejteni. Bár tudom, azért 4 évente csak szükség van a jó kis festhető "narancssárga" villamosokra. De hát istenem, azt a pár hét kampányt már kibírnánk zötykölőve is ,ha arra az időre újra használnák. -
#1931 a DKV villamosai lehet olyanok, mint a GTA-ban: még tankkal sem lehet őket megállítani. :D -
#1930 figy ha egy villamos előtt van akkro hiába a sok gyúrás a koksz meg a karate:D
(sry az érintettnek csak poén) -
sdfj #1929 én úgy gondolom h a tömegközlekedés tűrhető szinten van
aki meg jobbat akar az keljen fel hamarabb...:P -
sdfj #1928 lényeg az h ezzel is csak a rohadt adósságunkat növejjük
semmi értelme pocsékolni azért h "környezetbarátabbak" legyünk sztem
először rendezzük a hátterünket sztem -
#1927 Hát el kell, hogy keserítselek. Lesz HÉV. Csak nem ilyen néven, hanem elővárosi vonat. És akármit mondasz, egy busz sem lehet környzet barátabb mint a vilamos. Na ezt jól megaszontam.
A metró nem is rossz ötlet. -
#1926 a villamost Böszörményig tervezik kivinni. :)
link -
#1925 honnan ismered ennyire a testét? -
#1924 mágneses vasutat a debrecen-ondód vonalra! -
#1923 örülök hogy van egy villamosunk, de még egyet feleslegesnek tartok mikor ott a sok busz (modern busz nem szennyezi a levegőt - BOCCS!!), meg a troli is. jó hogy nem már metrót akartok vagy hévet debrecen józsa közé!! -
Zoleeca #1922 "Teljes név: b. anita
Foglalkozás, hobby: tömegközlekedő "
Inkább örülj neki :)))
-
ugot2know #1921 Maygarországon kb. 4-5 város van,akinek a költségvetése pozitiv,azaz nincs adóssága! -
#1920 végülis te kultiválod anynira villamost:D:D -
#1919 ez igaz :)) -
#1918 figy ha a nagytenyó már megvolt a tested nem lesz akadály:D:D:D -
#1917 a plázát azt neeeeee!! csak a testemen keresztül! -
#1916 úgy lenne az igazi én már ki is találtam szal a nagytemplomon keresztül a plázán át végig a doberdóig:D:D -
#1915 Na ok meg kell állnia a vilinek is a lámpánál, de nem az autó sorban! A busz viszont az autókkal együtt egy sorban áll, és ez okozza az igazi lassúságát. -
#1914 majd ledózerolnak egy pár fát és épületet. -
#1913 ebben mondjuk igazad van de akkor sem fér el;) -
#1912 ja ez amúgy tényleg röhej:) -
#1911 jah. a belvárosban biciklivel én is hamarabb ottvagyok bárhol, mint busszal. :) -
#1910 például ott van a gyorsaság: a villamos nem függ annyira a forgalomtól, nem akad el a reggeli és délutáni csúcsforgalomban, nagyon pontosan közlekedtethető.
vagy mert, a buszok kapacitása és a járatok sűríthetősége korlátozott.
pl. Ha elindítunk rövid időn belül egymás után két buszt az első busz teleszívja magát emberrel, így lassú lesz és lekési a lámpákat. Az utána indított buszra viszont kevesebb ember száll fel, így sokkal gyorsabban haladhat és egy idő után utóléri a másik buszt.
Gyakran látni olyat, hogy jön egy 31-es agyig tele emberrel, utána pedig egy másik, alig néhány utassal.
Erre az a megoldás, ha az utasokat nagyobb kapacitású, pontosabb járművek viszik. (kisebb tömegnyomor, egyneletesebb utaseloszlás) -
#1909 mintha a buszt olyan kurva nehéz lenne megelőzni...:D -
#1908 a villamosnak is meg kell állnia a kereszteződéseknél és sokkal lassabb mint a busz sztem, legalábbis biciklivel is le lehet előzni megerőltetés nélkül -
#1907 A villamos sokkal gyorsabb mint a busz. Ennek egyetlen nagyon egszerü oka van. Ami nem más mint a kötött pálya. Nem kerül dugóba, forgalomtól független. Mióta pesten tanulok azóta villamosozok sokat. Mivel a deréktől igen messze van a villamos ezért otthon nem sokat használtam, de itt el sem tudnám képzelni a közlekedést vili nélkül. Tényleg f@sza. És még csak a környezetet sem szennyezi, úgy mint a benzin motoros járművek.
Éjszakai járatok is nagyon kellenének. Az is nagyon jó dolog! -
#1906 de miért:
mondj pár érvet
sztem elég lenne sűrűbb járat és nagyobb buszok nincs sem hely sem szükség vilire sztem erre nem tom mit lehet mondani sztem ez így logikus:) -
#1905 jah éjszakai kéne debibe is, kurva hasznos dolog, főleg hogy ingyenes (pesten megverik az ellenőrt ha felmerészkedik ) -
#1904 Ha benézel egy pár közlekedéssel foglalkozó fórumra, ott a szakik nagyon jól elmagyarázzák, hogy egy forgalmas vonalon miért sokkal jobb a vili, mint a busz.
Engem meggyőztek. -
#1903 sztem is totál felesleges a villamo
kúrva drága és semmi értelem lassú és spec páyla is kell, hely sincs neki nem tom h képzelik ezt de komolyan nem értek egyet vele
ahelyett h besűrítenék a bsuzjáratokat és nagyobb buszokat vennének
olcsóbb is lenne logikusabb is
nem beszélve az éjszaai járatokról... -
#1902 Nem, voltak villamos sínek is. kb ott, ahol most az új épületek előtt a járda van. (már akkor is be voltak nőve fűvel)