DebrecenTopik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bld
hát kb.😄

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

BaliBoy
Szinte követhetetlen a fórum téma! <#vigyor2><#vigyor2>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Magnumrolcsi
<#szomoru1>

hi
Magnumrolcsi
csak nem TEis debreceni vagy? :@

DEXTER92
hy

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

SLICK
hát nincs :c

bld
jaj a diszkóó!😄 akkor semmi buli arrafelé?

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

SLICK
hi all!
Mi újság Debrecenben?
Nah mostanában sûrûn fogok Debrecenbe járni bulizni... itt ugyanis bezárt a disco :c

Membrah
:-DDDD

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

Membrah
mondtam h nekem nyolc..
tényleg mondd melyik nap!
kedd?
szerda?
2óra?
holnap tablófotózás..de kedd,szerda,csütörtökön...bmikor,csak szólj!
mondd nyugodtan h hol és mikor..:-)

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

parizer
mert aaaaaaaaaaaaakkora, de akkoraaaaaaaaaaaaa ez a város, hogy az már nem is igaz!

[ANARCHIA 99&#8482;] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

idõ:minél elõbb
hely:minél közelebb hozzám,mert nem nagyon érek rá városnézõ körutat szervezni!<#alien><#alien2><#idiota><#gun>

Ramadamammy rapidrandi

Szegénynek akkor jutott csak ideje rá

Ramadamammy rapidrandi

FtranX
Kósát egyszer láttam hajnalban a háza teraszán virágokat locsolni. A Sárkányból baktattam hazafelé. 😊)

Kósa Lajost ismerem...

Ramadamammy rapidrandi

???????????????????????
parizer
én meg bld-t, meg membraht kicsit, meg van még egy debreceni, de õ csak ritkaritkaritkán ír ide (zolica) na õt is egy kicsit 😊

Magnumrolcsi
azmár majdnem mindenki <#vigyor3>

bld
hátö az túlzás h minenki mindenkit én pl ismerem membrah-t macó-t meg parizert

Magnumrolcsi
<#vigyor><#smile>

Itt mindenki ismer mindenkit személyesen?

parizer
hehe ez lesz a legjobb! égõ debreceniek bannerje 😄

Maco13
ja vagy egymás pofájába röhöghessünk hangosan hogy hogy néz ki a képen <#idiota>
bld
ja ja
h ha véletlen talákozunk az utcán ne ismerjük meg egymást😄

Membrah
nah te se panaszkodhatsz...:-)

Maco13
huh...ezt inkább hagyjuk <#idiota>

vagy csináljunk olyan bannert amin mindenkirõl kurva gáz kép van? <#vigyor>
Membrah
???
figy, mondj majd egy helyet és idõt,és vmelyik nap visszaadom a dvd-det...azt hittem h már múlthéten szólsz.de elmaradt.
mindegy..a lényeg h nekem bmikor szólhatsz!
vannak fajtjaim majd' minden nap,de legfeljebb utána, csak szólj tényleg!

Membrah
mellesleg otromba kép mindenkirõl van..
(rólam jó sok ilyen készült baszlón...<#help> <#idiota> )

Membrah
dehogy van beteg fejed....<#ejnye1>
a szalcsis közös képünk sztem tök jól sikerült pl!

Membrah
sziv.
bármikor...<#smile><#puszis><#vigyor3>

bld
akkor letöltök egy másik fejet😄

Maco13
a te fejeden se segít a fotosop <#eplus2>
bld
nekm elég beteg fejem van de majd fotosoppolok vmi jót😄

Maco13
sztem én is küldök majd rendeset, elég rlgik vannak a fényképalbumban...meg 31-én végzek, utána én is fogok foglalkozni a bannerrel

Membrah : <#worship> a konyháért
SLICK
ez nem kifogás... 😊
csak néhány emberkérõl nem találtam bannerba illõ képet :c
pl Membrah mondta h õ majd ad vmi szépet 😄

parizer
meg szerintem párunkról a fórumfényképeknél még van is fotó... szal nincs több kifogás 😄 !

SLICK
looool.... elõttem írtál topic lakókat, onnan merészeltem felhasználni e szót -.-
amúgy inkább azokra gondoltam akik szinte mindig itt vannak...
pl.: FtranX, parizer, ugot2know, bld, Membrah, Maco13, meg még aki akar a bannerban szerepelni 😊

FtranX
pl. a topiklakókról, debreceni háttérrel? 😊

kit értesz topic lakók allatt? Elég vegyes a társaság!

Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?

SLICK
egyértelmû topiklakóktól 😄 meg persze lehet Debrecenrõl is...

saját fotók saját fotók de mirõl a topic lakókról vagy debrecenrõl ?

Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?

SLICK
hát... saját fotók kellenének amibõl összecsaphatok vmi joak bannert...

Milyen képre gondolsz régebben valaki feltett már nem tudonm hova egy pár képet de azok igen gyengék voltak.

SLICK
ha lesz kép lesz banner :c de msotanában nem volt idõm foglalkozni vele mert itt volt a félév...

No debreceniek ugy látom banner még most sincs - nem is lesz?

Nekem is ezt mondta a múltkor valaki...

Ramadamammy rapidrandi

bld
igyexik az ember😊 na a többit majd msnen

parizer
jaja tényleg találkoztunk... mint már mondotam volt: jól felnõttél! nem csoda hogy nyáron nem ismertelek fel... még most is el kellett gondolkoznom, hogy tényleg Te vagy-e az!! de igen...

Membrah
nagyon helyes!

Membrah
háát majd elválik...;-)