3221
-
#2181 Én is gratulálok a sikeres vizsgákhoz. Nekem még két vizsgám lesz. Matek, villanytan. Ráadásul villanyból már harmadjára fogok menni. Olyan ideges vagyok hogy..... -
#2180 16ból :) -
#2179 22-ből fényképezted vagy a mögöttiből? -
sdfj #2178 mindenkinek grat!
nekem az irodalom verselemzes nagy temazarom lett 5os -
#2177 nkem a szigóm lett 4es -
#2176 nekem négyes lett az infotech vizsgám! -
sdfj #2175 gratulalok hozza! -
#2174 vááááááááááááááá... 4es lett a digit vizsgám vááááááááááááá... -
sdfj #2173 oooh a real tul gyenge ellenfel ehhez a lokihoz...:P -
#2172 építünk egyet:)
mindenki hozzon magával egy lécet kis betont füvet és széket ennyi -
#2171 Debrecen Bajnok csapat!!!!! ez már nem vitás... de ha nicsen stadionunk hol tudjuk fogadni a Realt ? :DDD -
sdfj #2170 BAJNOKCSAPAT!!!(es kepzeljetek hozza h a decibel-mero kiakad)((meg ien a fuletek mar faj...:P)) -
sdfj #2169 osx szerencset az ereccsegizoknek es a vizsgazoknak!!!
(sry ha kicsit keson...) -
#2168 nam sotmár vágom, amúgy msot esett le h msnen is megkérdezhettem volna:D -
#2167 Zolika.... Zoltán... na jó,inkább csak simán Zoli :) -
#2166 ja ja ezt mondom énis, amúgy egyszer már találkoztunk a városban asszem a bajcsin még nyáron talán. Amúgy h hívják? -
#2165 nkem van egy kézis csoporttársam vmi hivatásos kézis még iylen autogram lapja is volt sajna nem vok nagyon rajta ezen a sporton szal nem vágom h kicsoda
-
ugot2know #2164 lehet ehf-kupát kell ahhoz nyerni...? -
#2163 nekem számításelmélet 8tól -
#2162 Én nagyon szívesen ünnepelném őket is hidd el. Több évig kézilabdáztam, szóval nekem nem kell ezt mondani. De nekik nem szerveznek bulit. :( Tényleg sajnálom. -
#2161 Szurkoljatok holnap! Reggel 8-tól villanytan vizsga!!! Ti hogy álltok a vizsgákkal? És az érettségizők? -
#2160 pedig pulyi a legjobb barátja, gyakran lógunk vele! -
ugot2know #2159 a kézis csajokat miért nem ünneplik ennyire,pedig ők a nemzetközi kupában is jóval több körön keresztüljutnak... -
#2158 émmég sose láttam pedig pulykával is mennyit ütközök:)
jó most nem 5napig:) -
#2157 jóvannah...:-D -
#2156 wáááá..akkor onann ismerős nekem pasid...:-D
tuttti láttam már..ezt bezséltük..anno nem ugrott be,h hol láttam..nah jól van..ez izs kiderült.. -
#2155 én nem.... de az ekszem igen(istván út), úgyhogy egy évig én is ott laktam.... meg a mostani párocskám is (derék utca), úgyhogy időm jelentős részét megint csak ott töltöm.... meg az egyik Nagyikám is odaköltözött pár éve (angyalföld tér)... de én nem :D -
#2154 kussoljál:D:D
amúgy nóri ott lakik felétek -
#2153 Ezt már egyszer-kétszer átbeszéltük, hogy ki hol lakik. :) Még azt is, hogy kik laknak az elején és kik a végén.
Na de térjünk vissza a hétvégére. Tudjátok, hogy mi lesz A CSAPAT menetrendje? Meccs után party a főtéren mint tavaly? -
#2152 hátö... -
#2151 itt mindenki a tóciban lakik?:D -
#2150 Jaja. Tóci. Annak is az eleje a 4. emeletről. :) -
#2149 ehhe szétofoljuk a tápikot... egyébként szintén semmi:suli, vizsgák, szerelem, nyár... -
#2148 nem rossz! tócóskert? -
YaniMan #2147 Semmi. Meló tép ezerfele (nem öccáz). Veled? -
#2146 Ezt nem rég fotóztam az ablakból. Igazi, original DEBRECENI szivárvány.
-
#2145 Nem nagyon szoktam kijárni meccsekre. Ráadásul amikor a fradival játszottunk asszem pont pesten voltam, amikor a honvéddal akkor meg pont fordítva, itthon voltam. De egyébként néha megvan az élmény meccs nélkül is. Volt már olyan, hogy Újpesti szurkolókkal kellett egy vonaton utaznom. :) Mondjuk ők csak Szolnokig mentek mert ott mind1iket leszállították mert egyiknek sem volt jegye.
Visszatérve a hétvégi meccsekre, már beszéltem a Székesfehérvári barátommal, hogy intézkedjen mert meg kell verniük az utét. -
#2144 jé mán egy Janimen! hát veled cimbi meg vaccápp van?? -
#2143 én megyek!
már naon várom..:-)
voltál a honvéddal vagy a fradival való mérkőzésen?? -
#2142 Jöttök a LOKI meccsre? Nagy buli lesz az tuti!!! HAJRÁ LOKI