DebrecenTopik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaliBoy
Én a 2:35 is besokallok. Egy percel sem kell hosszabb út. 😊

Egyébként láttátok a Milliomost??

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

BaliBoy
Nekem a tesóm találkozott egy ilyennel, ráadásul a liftünkben kezdte el tornáztatni. 😞 Mákja volt, hogy pont teknikusi vizsgán voltam. Picit rosszul járt volna. <#boxer>

Mobiltelefon kamerájával készítettek felvételeket annak az iskolának a diákjai, akik rendszeresen vertek egy fiút a szünetekben, olvasható a Debreceni TV honlapján. A felvételeket a bántalmazott hatodikos édesanyja is látta, aki feljelentést tesz.

bocs az offolásért

Ramadamammy rapidrandi

Maco13
na meg htx 😊
Maco13
német közép. neked sikerült?
na meg jó szórakozást!

háh

én most nyelvvizsgáztam!
mien fok?

jah és sok sikert nekik!!!

Maco13
az én barátnõm fog nyelvvizsgázni meg még egy ismerõsünk, azt fogjuk kipihenni. meg az én szigorlatomat 😊
parizer
persze, olyat én is tudok nézni ahol a csatlakozásra másfél órát kell várni. de vegyünk akkor egy másik példát kishaver:

remélem látod az árkülönbséget is!

[ANARCHIA 99&#8482;] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

most nyelvvizsgáztál?
mien nyelv?

bld
remélem összeverték😊😊
iylenkor az a szokás egy zárt hely úgysem látta senki... két járõr vs egy tahó...😄

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

"Az akkor már bilincsben lévõ illetõhöz végül a mentõsöket is ki kellett hívni, mivel a kerítésen átugorva olyan súlyos sérüléseket szenvedett a kezén"

Na ez a szerencséje. Mikor az átugrott a kerítésen részt olvastam, egy pillanatra elgondolkoztam, hogy hogyan volt bátorsága hozzá. Persze talán a világnak jobb lett volna, ha nem csak a keze sérül...<#gun><#violent>

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

bld
hogyne csapnánk😊 méghozzá magunkat és szét😉
ezeket a nyelvvizsgákat meg kell ünnepelni

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Maco13
énis megyek, szombaton sztem csaphatunk valamit ugye B?
SLICK
hi all!

Hétvégén mek bulizni Debrecenbe -.-

Nicci
nagynéném is találkozott egy ilyennel, de azon az emberen egy hosszú kabát volt, alatta semmi, s egyszercsak szétnyitotta. szegény nagynéném meg hazafutott.

egyébként én nem értem az ilyen embereket.

Már filmesítik!

Lehetne beszélni a nõi kézilabdáról,a férfi kosárlabdáról is,de itt mki a focira állt be!

Ramadamammy rapidrandi

BaliBoy
Jó, hagyjuk ezt. Én nem fogom az ic-t lecserélni a szakadt, koszos személyért. Az ic sem valami tiszta a személy pedig fõleg. De tényleg hagyjuk.

Viszont EZT olvastátok? Kõkemény. Fõleg a Bem teres rész.

Maco13
mindig gyorssal utazok, és csak akkor áll órákat ha valami idióta beugrik elé, vagy felsõvezeték szakadás van, akkor meg baszhatod az ic-det is...

a sör pedig létezik 😄
BaliBoy
Khm. Nem kéne nem létezõ sörrõl vitatkozni. <#nyes>

És én a késsel együtt írtam kb 4 órát. Ma délelõtt az ic késett vagy 20-25 percet. A gyors ami minden fûszálnál megáll és mindent xart bevár...
Nem a levegõbe beszélek. Utaztam már gyorsal. Alig álltunk egyhelybe 1,5 !!!!!!! órát. Na akkor határoztam el, hogy nem utazok többször lepukkant személy vonattal amin mindenféle emberek vannak. <#szomoru1>

Maco13
<#eplus2>
bld
<#fejvakaras><#nemtudom><#rinya>

Maco13
a szádra vigyáznál inkább 😄
bld
csak vigyázok rá<#nezze>

Maco13
nem csoportosítjuk át a másik sörét <#ejnye1>
bld
az istván 135be lesz és dreher bak😄

Maco13
jössz egy sörrel <#nezze><#buck><#pias>
Maco13
.
bld
ott a pont😊

Hajrá Debrecen!!!!
<#wave>

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Maco13
<#nezze>
parizer
hát az marhára nem négy óra ezt jobb ha nekem elhiszed!

[ANARCHIA 99&#8482;] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

BaliBoy
mióta az IC is néha fél, egy, másfél órákat késik néha. 😞

Maco13
pestig? mióta?
BaliBoy
Mert nincs kedvem 4 órát zötyögni gyorsal.

Maco13
mé jársz ic-vel bazz?
BaliBoy
Vazzz. Olyan hülye vagyok, hogy nem igaz. A buszon az állomásra menet jutott az eszembe, hogy tegnap elfelejtettem elmenni a vonatjegyért. 😊)
Természetesen a szegény embert az ág is húzza. Akik nem sokat utaznak vonattal azok nem tudják, hogy a vasárnapra meg péntekre már egy héttel hamarabb meg kell venni a jegyet vagy legalábbis meg kell rendelni. Szóval azt gondoltam, hogy nem lesz már jegy, de abban reménykedtem, hogy valaki hátha visszavitt egy jegyet. Csakhogy nem volt kp-m. És éljen soká a debreceni vasutállomás, itt még mindíg nem lehet kártyával fizetni, szóval elmentem egy automatához az állomáson. Csakhogy beállt elém egy nõ aki elkezdett szarakodni vele. Végül pár perces várakozás után sikerült pénzt felveneml. Fordulok a pénztárhoz, egy srác volt elõttem. Nem találjátok ki melyik vonatra kért jegyet... 😄 Elõttem vette meg az uccsó elfekvõben lévõ jegyet. <#mf1><#nyes><#nevetes1>

bld
aminemigaz😊

Maco13
ezt úgy mondod mintha korábban keltél volna mint én 😄
bld
az igen

Maco13
jóreggelt
Maco13
itt járok egyetemre
bld
én egyébként is😄😄

Nicci
mit csinálsz pesten?

Maco13
pattanjunk már le a fociról, kezdem unni itt a debitopikban
telószámok meg a lottószámok

Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?

ha már pestnél vagyunk akkor
az újpest megszívtaaa!!!!!!😛😛😛(nem hiszem el h ide mindíg csak fociról írok szinteee...)

Maco13
én pesten :/
Nicci
nem vagyok egyedül! 😊

bld
hajrá loki!