DebrecenTopik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként láttátok a Milliomost??
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
bocs az offolásért
Ramadamammy rapidrandi
én most nyelvvizsgáztam!
mien fok?
jah és sok sikert nekik!!!
remélem látod az árkülönbséget is!
[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!
mien nyelv?
iylenkor az a szokás egy zárt hely úgysem látta senki... két járõr vs egy tahó...😄
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Na ez a szerencséje. Mikor az átugrott a kerítésen részt olvastam, egy pillanatra elgondolkoztam, hogy hogyan volt bátorsága hozzá. Persze talán a világnak jobb lett volna, ha nem csak a keze sérül...<#gun>#gun><#violent>#violent>
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
ezeket a nyelvvizsgákat meg kell ünnepelni
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
egyébként én nem értem az ilyen embereket.
Lehetne beszélni a nõi kézilabdáról,a férfi kosárlabdáról is,de itt mki a focira állt be!
Ramadamammy rapidrandi
Viszont EZT olvastátok? Kõkemény. Fõleg a Bem teres rész.
a sör pedig létezik 😄
És én a késsel együtt írtam kb 4 órát. Ma délelõtt az ic késett vagy 20-25 percet. A gyors ami minden fûszálnál megáll és mindent xart bevár...
Nem a levegõbe beszélek. Utaztam már gyorsal. Alig álltunk egyhelybe 1,5 !!!!!!! órát. Na akkor határoztam el, hogy nem utazok többször lepukkant személy vonattal amin mindenféle emberek vannak. <#szomoru1>#szomoru1>
<#wave>#wave>
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!
Természetesen a szegény embert az ág is húzza. Akik nem sokat utaznak vonattal azok nem tudják, hogy a vasárnapra meg péntekre már egy héttel hamarabb meg kell venni a jegyet vagy legalábbis meg kell rendelni. Szóval azt gondoltam, hogy nem lesz már jegy, de abban reménykedtem, hogy valaki hátha visszavitt egy jegyet. Csakhogy nem volt kp-m. És éljen soká a debreceni vasutállomás, itt még mindíg nem lehet kártyával fizetni, szóval elmentem egy automatához az állomáson. Csakhogy beállt elém egy nõ aki elkezdett szarakodni vele. Végül pár perces várakozás után sikerült pénzt felveneml. Fordulok a pénztárhoz, egy srác volt elõttem. Nem találjátok ki melyik vonatra kért jegyet... 😄 Elõttem vette meg az uccsó elfekvõben lévõ jegyet. <#mf1>#mf1><#nyes>#nyes><#nevetes1>#nevetes1>
Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?
az újpest megszívtaaa!!!!!!😛😛😛(nem hiszem el h ide mindíg csak fociról írok szinteee...)