DebrecenTopik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FtranX
grillparty havernál. remélem jó idõ lesz. :-]

bld
nem

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Maco13
akkor egyedül baszok be 😊
Mindenki vagy tanulni, vagy aludni fog... 😊

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

Maco13
mi a helyzet debiben? szombat este <#pias>?
joó van...

bld
a kettes nem gyenge..

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

BaliBoy
Nemrégen volt egy kis eszmecserénk ehhez találtam két linket. <#nevetes1>
Link 1
Link 2

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

SLICK
hát figy eddig én is csak kétszer voltam...
Péntekenként azt mondja haverom h senki sincs, szombaton meg vagy sokan vagy kevesen ez változó, amúgy jó kis igéynes lett a hely, sztem nem is túl drága...
a belépõ fiúknak 1000 Ft de abból 600at leihat lányoknak megy 800 és õk is 600at ihatnak le ha jól tom...
amúgy a zene az változatos az megy amit kérsz... de ha technot kérenk akkor én következek és könyörtelenül megtáncoltatok mindenkit 😄
de amúgy jó kis hely az anynira ne mrossz h ne lehessen odamenni egy jót piálni szórakozni... 😊
majd várunk midnenkit szívesen 😊
nah én lassan lépek... bye

bld
Még nem voltam lent soha miylen lett a hely? még anno sakáltanyában voltam egyszer de anynira nem adta nyomorgós volt és drága a szesz...

SLICK
amúgy talán jövõhéten megint mek a Club Holidaybe... ott megtaláltok 😊

bld
hát a hc dolgokat anyira nem én pl a hiphoppot favorizálom de amúgy minden ami jó

SLICK
miylen zenéket szerettek?
mert én Electro, House, Techno, Hard Technoban yomulok 😄 és nem akrom elvenni a kedveteket 😛

bld
majd szervezel egy topic estet vmelyik diszkóba'
maj ha már nagyon menõ leszel😉

SLICK
hát majd ha DJ leszek akkor még híreseb leszek vagyis remélem -.-

bld
jó logód mivel csináltad?

bld
dicsak!😉
na híresemberees képünk is van😊
megcsináltuk(ezt is)

ReTeK
villamost Böszörményig - húú ez jól hangzik igaz 2012 odébb van még

Nem,sztem nem láttam!

Ramadamammy rapidrandi

FtranX
<#vigyor>

SLICK
nah lehet röhögni -.- amúgy mi voltun ka sztár DJ-k 😄

bld
a képet linkeldd már be!na.
😊

látom kicsit lehûlt ez az extra forró tropik...😛

parizer
perfida.... miért, talán láttad?

[ANARCHIA 99&#8482;] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

SLICK
fehér pulcsi van rajtam 😄 vagyis a bal oldali vok én... -.-

háh a kis sztár brigád...

mi volt a szereped?

Ramadamammy rapidrandi

parizer
én meg szerepeltem a perfekta cínû kisfilmben, melyet többször is levetített a dlta mozi, nagyon sokszor az alföld tévé, és részt vett az apolló mozi mûvészfilm versenyén is - bár ott nagy csítelés volt, ezért nem mi nyertünk!!

Nicci
meg talán a péntekiben kép van rólunk

Nicci
én is benne vagyok, bár nemtoom a naplóban vagyok e, de a haonon vagyok, és még videón is látszok 😊

BaliBoy
Miaz hogy egyetlen? Én õsszel egy képen voltam Magyar Bálinttal meg Batiz Andrással a Népszabadság 2. oldalán. Pont kajáltam. Gyönyörü egy kép lett. <#nyes><#nyes><#nyes>

bld
na linkeld már be ne szégyelld😉
hírös embör lettél derék legény újságba szereplsz
egyetlen médiasztárja vagy a topicank és akkor sajnálod tõlünk la linket hát....

de a jobb vagy a bal?

SLICK
hûûû inkább nem linkelem idióta kép 😄
amúgy a mai HB Naplóban van az utsó oldalon vagyunk a DJ haverommal!

parizer
á, ez teljességgel ki van zárva!

bld
az az, mindenen átmegy még akár chuck norris(huúúúú) testén is

bld
na linklejed

meiken??? (ma láttam épp és meg is tom nézni...)

SLICK
háhh.. benne vagyok a Naplóban egy bulifotón 😄
csak gondoltam megemlítem már -.-

"modern busz nem szennyezi a levegõt - BOCCS"

Csak környezetbarát 😊 És olyan sokat nem látok azért. Bár az igaz, hogy lehet hogy elõbb az összes buszt kellene lecserélni (vagy legalábbis jó részüket) ilyenre, illetve a régi trolikat meg régi villamosokat elfelejteni. Bár tudom, azért 4 évente csak szükség van a jó kis festhetõ "narancssárga" villamosokra. De hát istenem, azt a pár hét kampányt már kibírnánk zötykölõve is ,ha arra az idõre újra használnák.

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

FtranX
a DKV villamosai lehet olyanok, mint a GTA-ban: még tankkal sem lehet õket megállítani. 😄

bld
figy ha egy villamos elõtt van akkro hiába a sok gyúrás a koksz meg a karate😄
(sry az érintettnek csak poén)

én úgy gondolom h a tömegközlekedés tûrhetõ szinten van
aki meg jobbat akar az keljen fel hamarabb...😛

lényeg az h ezzel is csak a rohadt adósságunkat növejjük

semmi értelme pocsékolni azért h "környezetbarátabbak" legyünk sztem
elõször rendezzük a hátterünket sztem

BaliBoy
Hát el kell, hogy keserítselek. Lesz HÉV. Csak nem ilyen néven, hanem elõvárosi vonat. És akármit mondasz, egy busz sem lehet környzet barátabb mint a vilamos. Na ezt jól megaszontam.
A metró nem is rossz ötlet. <#nevetes1>

FtranX
a villamost Böszörményig tervezik kivinni. 😊

link

Maco13
honnan ismered ennyire a testét? <#vigyor3>
Maco13
mágneses vasutat a debrecen-ondód vonalra!
parizer
örülök hogy van egy villamosunk, de még egyet feleslegesnek tartok mikor ott a sok busz (modern busz nem szennyezi a levegõt - BOCCS!!), meg a troli is. jó hogy nem már metrót akartok vagy hévet debrecen józsa közé!!

"Teljes név: b. anita
Foglalkozás, hobby: tömegközlekedõ "

Inkább örülj neki 😊))

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc