3221
  • homokhat
    hanszóló ?
  • BaliBoy
    Nah. Így gondoltam.
  • BaliBoy
    Tócisok (meg akit még érdekel), nézzetek be a Fotóink címü topikba. Betettem egy képsorozatom amin egy villámot kaptam el egy pár éve a Tóci felett.
  • Membrah
    nem az h utálom,csak nehezen bírom.
    lehetne egy 5-8 fokkal hidegebb...
    vagy lennék már Siófogok mamámnál..:-D
  • Nicci
    egyet értek!
  • BaliBoy
    De utálom a meleget.
  • ugot2know
    lángszóróval és hanszólóval irtom
  • BaliBoy
    Na ezt a pókos dolgot pont jókor írtad. Reggel felkeltem, kimentem a mosdóba, visszajöttem a szobába, úgy gondoltam visszafekszek még 1 kicsit, igazítom meg a takarót, 1x csak egy bogár mászik ki alóla. Egy pók volt. Úgyhogy le kellett tessékelnem az ágyamból. Kiváncsi lennék, hogy hány órától aludtam vele együtt. Azt mondta szobatársam, hogy ő biztos sikított volna. PEdig fiú. Mostmár simán elhiszem azt a kutatást ami szerint egy ember több pókot is megeszik életében amikor alszik.

Régen szerettem volna én is egy madárpókot. De az ősök nem nagyon rajongtak az ötletemért.
  • Membrah

• Maco13
    lóri most vett egy tarantellát, de még kicsi, csak tücsköt eszik
  • Membrah
    az szép....
    "jó kis" amcsi film lehetne belőle..Hibrid darazsak címmel..:DDDD

én a pókokat gyűlölöm igazán..ha csak a világ legapróbb pókját is látom meg a közelemben,leblokkolok...rühellem...undorító sok láb...meg fúúj...
    gusztustalan..meg minnél nagyobb annál félelmetesebb..:DDD
  • BaliBoy
    Hát jah. Már csak az kellett volna, hogy éjszaka legyen. Bár akkor meg az árnyékok nem lettek volna olyan hatásosak.
  • Maco13
    X-akták feeling :)
  • bld
    hát ha sokan vannak akkor adót kell kivetni rájuk
  • Nicci
    nálunk ma este 8körül volt szúnyog írtás. jó közel a házunkhoz, nem is hallottunk semmit, olyan zaj volt, de remélem nem fognak már megenni ma éjjel.
  • BaliBoy
    Mindíg csak az a pia.
    Hát igaz ami igaz, a szúnyogok létszámfölényben vannak. (főleg hozzánk képpest) Bár megjegyezném a múlthéten menetem ki az állomásra és ahogy vártam a 30ast, hogy beálljon a megállóba, arra lettem figyelmes, hogy hirtelen csomó ápró árnyék jelenik meg körülöttem, felnéztem, egy méhraj kellős közepén találtam magam. Vagy 200 méh, vagy darázs volt. CSak úgy menekültem be a megállóba.
  • Membrah
    nah ez meg a másik..:-P
  • Maco13
    ha eleget iszol nem zavarnak a szúnyogok ;)
  • Membrah
    csak hát a szúnyogok többen vannak,h a radnai rossz seb verné őket halálra...
    -.-
    vhogy megoldom,de pl a gyógyit,nem naon szedem,inkább kenegetem utána magam,mint az,h ne ihassak..:-DDDD
    meg eleve..torkig vagyok a sok tabival..annyiszor voltam kiskoromban beteg,h az összestől herótom van!:-)
  • YaniMan
    Én is allergiás voltam a szunyikra........... de már elmúlt.
  • BaliBoy
    Heh. Az lehet. De legalább a szúnyogok távol maradnak.
  • BaliBoy
    Íly , az rossz lehet. Én a darázscsípésre vagyok allergiás. Volt, hogy 2xresére dagadt fel az egész karom darázscsípés miatt. Mondjuk előfordult 1x 2x az is, hogy a szúnyog a szemhélyamat csípte meg. Na akkor tényleg szépen néztem ki.
  • Maco13
    a duna olyan retkes hogy a szúnyogok is menekülnek tőle
  • Membrah
    hmm...én még allergiás is vagyok a szúnyogcsípésre..:-(
    -.-
  • BaliBoy
    Vazzz. Mikor lesz itthon szúnyogírtás?? Megesznek.
    Pesten a koli közvetlenül a Duna parton van. Ott mégsincsenek szúnyogok! Ezt rakja össze valaki!
  • ugot2know
    miért,neked menyni idő alatt sikerült?
  • homokhat
    15 perc de csak neked !
  • parizer
    ????
  • ugot2know
    3000 oda-visszaútból már vadászgépre futja és azzal csak 15 perc
  • BaliBoy
    Hát ja! Egyébként nagyon sokkal nem rövidül az út. Mármint értem ezen azt, hogy maga az utazási idő valóban jelentősen csökken a vonathoz képpest de Debrecenben és pesten is (ami még szégyenteljesebb) nehéz vagy legalábbis hosszadalmas kijutni a reptérre. Otthon a 4es busz visz ki, pesten meg a reptéri járat ami óránként - fél óránként közlekedik. Ráadásul a Ferihegyre kivezető út valami borzalmas. Bár aki áldozz erre manit annak valszeg telik taxira is. :)
  • parizer
    szóval a hülyének is megéri, hát még nekünk...
  • BaliBoy
    Megtaláltam. www.civisair.hu.
    Jegyárak

Debrecen – Budapest

Az egyirányú jegyárak 5.000 Ft + repülőtéri illetéktől, az oda-vissza jegyárak 10.000 Ft. + repülőtéri illetéktől kezdődnek.
  • BaliBoy
    Azt én sem tudom. Van egy honlapja az üzemeltető cégnek. Én ott néztem régebben, hogy Németországba mennyi egy út. De már arra sem emléxem. :$ Ha megtalálom a honlapot megnézem.
  • bld
    mennyi egy jegy? kerestem neten a weblapon a malév foglaló lapját linkelték és ott nincs is oylan h debrecenből utazás, Magyarországról csak pest
  • Magnumrolcsi
    Voltam hétvégén a Fácánban és látom, hogy kicsit alakítottak rajta :)
    Befalazták hátúl az ajtót és kicsibb visszább nyitottak egyet.
  • BaliBoy
    Na jó döntöttem. Jövőre otthonról fogok suliba menni :DDDD Debrecen - Budapest
  • BaliBoy
    Király! Összegyűjtjük mind a négy égtáj szivárványait és összeszerkesztjük. Már van északról, én a keleti égboltról készítettem a képet. Már csak nyugatról meg délről kell. :D
  • BaliBoy
    Na engem abból megrántottak. De ez nekem szerencsére csak annyit jelent, hogy 4. félévben újra fel kell vennem az előadás részét.
  • homokhat

Ez meg józsai szívárvány
  • Maco13
    ma megyek programozni, ha bukó akkor félév csúszás...