3221
-
homokhat #2221 hanszóló ?
-
#2220 Nah. Így gondoltam. -
#2219 Tócisok (meg akit még érdekel), nézzetek be a Fotóink címü topikba. Betettem egy képsorozatom amin egy villámot kaptam el egy pár éve a Tóci felett. -
#2218 nem az h utálom,csak nehezen bírom.
lehetne egy 5-8 fokkal hidegebb...
vagy lennék már Siófogok mamámnál..:-D -
#2217 egyet értek! -
#2216 De utálom a meleget. -
ugot2know #2215 lángszóróval és hanszólóval irtom -
#2214 Na ezt a pókos dolgot pont jókor írtad. Reggel felkeltem, kimentem a mosdóba, visszajöttem a szobába, úgy gondoltam visszafekszek még 1 kicsit, igazítom meg a takarót, 1x csak egy bogár mászik ki alóla. Egy pók volt. Úgyhogy le kellett tessékelnem az ágyamból. Kiváncsi lennék, hogy hány órától aludtam vele együtt. Azt mondta szobatársam, hogy ő biztos sikított volna. PEdig fiú. Mostmár simán elhiszem azt a kutatást ami szerint egy ember több pókot is megeszik életében amikor alszik.
Régen szerettem volna én is egy madárpókot. De az ősök nem nagyon rajongtak az ötletemért. -
-
#2212 lóri most vett egy tarantellát, de még kicsi, csak tücsköt eszik -
#2211 az szép....
"jó kis" amcsi film lehetne belőle..Hibrid darazsak címmel..:DDDD
én a pókokat gyűlölöm igazán..ha csak a világ legapróbb pókját is látom meg a közelemben,leblokkolok...rühellem...undorító sok láb...meg fúúj...
gusztustalan..meg minnél nagyobb annál félelmetesebb..:DDD -
#2210 Hát jah. Már csak az kellett volna, hogy éjszaka legyen. Bár akkor meg az árnyékok nem lettek volna olyan hatásosak. -
#2209 X-akták feeling :) -
#2208 hát ha sokan vannak akkor adót kell kivetni rájuk -
#2207 nálunk ma este 8körül volt szúnyog írtás. jó közel a házunkhoz, nem is hallottunk semmit, olyan zaj volt, de remélem nem fognak már megenni ma éjjel. -
#2206 Mindíg csak az a pia.
Hát igaz ami igaz, a szúnyogok létszámfölényben vannak. (főleg hozzánk képpest) Bár megjegyezném a múlthéten menetem ki az állomásra és ahogy vártam a 30ast, hogy beálljon a megállóba, arra lettem figyelmes, hogy hirtelen csomó ápró árnyék jelenik meg körülöttem, felnéztem, egy méhraj kellős közepén találtam magam. Vagy 200 méh, vagy darázs volt. CSak úgy menekültem be a megállóba. -
#2205 nah ez meg a másik..:-P -
#2204 ha eleget iszol nem zavarnak a szúnyogok ;) -
#2203 csak hát a szúnyogok többen vannak,h a radnai rossz seb verné őket halálra...
-.-
vhogy megoldom,de pl a gyógyit,nem naon szedem,inkább kenegetem utána magam,mint az,h ne ihassak..:-DDDD
meg eleve..torkig vagyok a sok tabival..annyiszor voltam kiskoromban beteg,h az összestől herótom van!:-) -
YaniMan #2202 Én is allergiás voltam a szunyikra........... de már elmúlt. -
#2201 Heh. Az lehet. De legalább a szúnyogok távol maradnak. -
#2200 Íly , az rossz lehet. Én a darázscsípésre vagyok allergiás. Volt, hogy 2xresére dagadt fel az egész karom darázscsípés miatt. Mondjuk előfordult 1x 2x az is, hogy a szúnyog a szemhélyamat csípte meg. Na akkor tényleg szépen néztem ki. -
#2199 a duna olyan retkes hogy a szúnyogok is menekülnek tőle -
#2198 hmm...én még allergiás is vagyok a szúnyogcsípésre..:-(
-.- -
#2197 Vazzz. Mikor lesz itthon szúnyogírtás?? Megesznek.
Pesten a koli közvetlenül a Duna parton van. Ott mégsincsenek szúnyogok! Ezt rakja össze valaki! -
ugot2know #2196 miért,neked menyni idő alatt sikerült? -
homokhat #2195 15 perc de csak neked ! -
#2194 ???? -
ugot2know #2193 3000 oda-visszaútból már vadászgépre futja és azzal csak 15 perc -
#2192 Hát ja! Egyébként nagyon sokkal nem rövidül az út. Mármint értem ezen azt, hogy maga az utazási idő valóban jelentősen csökken a vonathoz képpest de Debrecenben és pesten is (ami még szégyenteljesebb) nehéz vagy legalábbis hosszadalmas kijutni a reptérre. Otthon a 4es busz visz ki, pesten meg a reptéri járat ami óránként - fél óránként közlekedik. Ráadásul a Ferihegyre kivezető út valami borzalmas. Bár aki áldozz erre manit annak valszeg telik taxira is. :) -
#2191 szóval a hülyének is megéri, hát még nekünk... -
#2190 Megtaláltam. www.civisair.hu.
Jegyárak
Debrecen – Budapest
Az egyirányú jegyárak 5.000 Ft + repülőtéri illetéktől, az oda-vissza jegyárak 10.000 Ft. + repülőtéri illetéktől kezdődnek. -
#2189 Azt én sem tudom. Van egy honlapja az üzemeltető cégnek. Én ott néztem régebben, hogy Németországba mennyi egy út. De már arra sem emléxem. :$ Ha megtalálom a honlapot megnézem. -
#2188 mennyi egy jegy? kerestem neten a weblapon a malév foglaló lapját linkelték és ott nincs is oylan h debrecenből utazás, Magyarországról csak pest -
#2187 Voltam hétvégén a Fácánban és látom, hogy kicsit alakítottak rajta :)
Befalazták hátúl az ajtót és kicsibb visszább nyitottak egyet. -
#2186 Na jó döntöttem. Jövőre otthonról fogok suliba menni :DDDD Debrecen - Budapest -
#2185 Király! Összegyűjtjük mind a négy égtáj szivárványait és összeszerkesztjük. Már van északról, én a keleti égboltról készítettem a képet. Már csak nyugatról meg délről kell. :D -
#2184 Na engem abból megrántottak. De ez nekem szerencsére csak annyit jelent, hogy 4. félévben újra fel kell vennem az előadás részét. -
homokhat #2183
Ez meg józsai szívárvány -
#2182 ma megyek programozni, ha bukó akkor félév csúszás...