DebrecenTopik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szal nem ez életem legnagyobb problémája

hát erre azt tudom mondani h gratulálok õszintén

de én szeretem az alkohol hatásait mint nagyon sok mindenki(am. nem vagyok 1 nagy ivó és partyzó figura...)

parizer
hát ez legyen életed legnagyobb problémája!
nekem van egy jó barátom, aki arról híres, hogy életében még egy korty szeszt nem ivott soha! . . . és mindenki NAGYON tiszteli ezért!

[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

Alkohólia...az üveghegyen túl!

Ramadamammy rapidrandi

bld
ja ja eszméletlen de ritkán van ilyen sajna😄

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

FtranX
érdekes amúgy amikor "megindul". alapból nem kívánod a piát, meg minden, aztán egy kritikus pont után bármibõl, bármennyit. 😄

FtranX
mindent ki kell harcolni... anyám engem is baszlatott, hogy nem megyek a rokonokhoz. 😊

Maco13
nem is tuttál volna max áramot 😉
bld
én nem vezettem hálistennek😄😄

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Maco13
nem kicsit... asszem bld új sztenderdet állított fel pálinkaivásból 😄
rég láttam valakit ennyit inni (én csak vezettem meg röhögtem)
na basszátok meg én meg nem tok rendesen érvényesülni szülõk miatt...<#ejnye1><#confused><#ijedt><#rinya>
szal az én szünetem baráti körökben telt alkohol mentesen többnyire<#rinya>
nah de jó volt azért!!!<#circling><#finom><#vigyor2><#vigyor4>

bld
ja ja nekm is ez volt
reggel még kicsit viszakoztam... 2 szilva ment le egy becks-szel de aztán megindult...

BaliBoy
Micsoda egy részeges banda. <#pias><#nevetes1>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

FtranX
wáá a pálinkát nem szeretem. 😄

én whiskeykólát ittam leginkább, de volt sör, vörösbor, fehérbor és jager is. 😊
hihetetlenül iszákos társaság volt. pl. vasárnap délben, kelés után 1,5 órával már 4 feles és egy sör volt bennem, pedig még ellenkeztem is az ellen, hogy itassanak. 😄

alkoholból elég is volt egy idõre.

bld
az se gyenge😄
miket ittál?
én a pálinkára szavaztam
erõteljesen persze😄

FtranX
én három napig bogácson ittam. csak anyámat locsoltam meg, mert hétfõn, amikor hazajöttem, nem volt semmi erõm kimozdulni.

bld
na miylen volt a húsvét?
ha vki az enyémre kíváncsi kérdezze meg sztem macót😄😄:
amúgy kb a a kozák hadsereg iszik ennyit egy gyõztes csata után a lovakkal együttfrom vicctopic

SLICK
én Is kellemes ünnepeket kívánok midnen debreceni lakosnak és a topiklakóknak :|

kellemes húsvétot mindenkinek (nõknek sztem minnél kevesebb locsolót😛)!!!

mert megteheted
de én nem...
nah de mind1

parizer
mákos? hmhmhm... a gépészkar nem a mákon múlik azt hiszem! egyszerûen csak úgy alakítottam a dolgaimat, hogy a szünet tényleg szünet lehessen!

[ANARCHIA 99&#8482;] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

)

mert mákos vagy (és idõsebb...<#duhos2><#vigyor2><#finom>

parizer
én nem tanulok, élvezem az életet 😊

mondjuk nekem csak a szünetem 1/3-a megy el tanulásra úgyhogy én nem panaszkodhatok

mákos...

Maco13
nekem nincs szünetem, és nem is tanulok <#nevetes1>
SLICK
sajnos nekem is 😞

BaliBoy
Na ja. Már akinek. Nekem a 'szünetem' is tanulásra fog elmenni. 😞(

szüneeeet

ezzzazzz<#finom><#circling><#vigyor2>

Maco13
htxvm
bld
akkro gyúrd ki magad és hallgass sok hiphoppot<#idiota><#idiota><#idiota>

Maco13
szeretnék brékelni, de nem lehet :@
parizer
hev ö brék, hev ö kitket!

mégha az is lenne...

Maco13
nektek legalább szünet van...
esõ esetén kertásás...

Ramadamammy rapidrandi

parizer
holnap gofriparti lesz nálunk... vagyis remélem végre tényleg meg tudjuk tartani! egyébként semmi újság nincs ebben a poros kisvárosban manapság 😄

az ottlétemmel 😄

Ramadamammy rapidrandi

FtranX
szasz!

kellemes tavaszi este. :o)

szevasz mindenki!!!
mizu van debrecenben???

SLICK
mivel rontanád? -.-

bld
hát én maradok a csendes jó öreg kertipartynál😊

Okés,nem megyek,hogy ne rontsam a szinvonalat!

Ramadamammy rapidrandi

bld
uhhhh😄😄
ehhez még kicsit korán van😄

BaliBoy
Csuklik a cápa csi-biga nyálba héli héli hóóó... <#nevetes1>

SLICK
hi all!

nah emberek, holnap este megint meglátogatom a Club holiday-t szal aki kiváncsi vagy csak jó partyt akar az jöjjön el 😄

Membrah
jó mán neked...😄
nekem felvételi..aztán meg jönnek a rokonok...szóval az is jó "móka" lesz...
áááá...viszont a következõ hétévégét nem hagyom ki...:-)
rég voltam bulizni..

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

Membrah
hali...
minap keresni akartalak,informatika ügyben..de aztán mivel tudom h nem érnél rá úgy sem..lemondtam róla...<#smile>

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

bld
n az a fless lehet mi is beadhatnánk😉