DebrecenTopik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de én szeretem az alkohol hatásait mint nagyon sok mindenki(am. nem vagyok 1 nagy ivó és partyzó figura...)
nekem van egy jó barátom, aki arról híres, hogy életében még egy korty szeszt nem ivott soha! . . . és mindenki NAGYON tiszteli ezért!
[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!
Ramadamammy rapidrandi
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
rég láttam valakit ennyit inni (én csak vezettem meg röhögtem)
szal az én szünetem baráti körökben telt alkohol mentesen többnyire<#rinya>#rinya>
nah de jó volt azért!!!<#circling>#circling><#finom>#finom><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor4>#vigyor4>
reggel még kicsit viszakoztam... 2 szilva ment le egy becks-szel de aztán megindult...
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
én whiskeykólát ittam leginkább, de volt sör, vörösbor, fehérbor és jager is. 😊
hihetetlenül iszákos társaság volt. pl. vasárnap délben, kelés után 1,5 órával már 4 feles és egy sör volt bennem, pedig még ellenkeztem is az ellen, hogy itassanak. 😄
alkoholból elég is volt egy idõre.
miket ittál?
én a pálinkára szavaztam
erõteljesen persze😄
ha vki az enyémre kíváncsi kérdezze meg sztem macót😄😄:
amúgy kb a a kozák hadsereg iszik ennyit egy gyõztes csata után a lovakkal együttfrom vicctopic
de én nem...
nah de mind1
ezzzazzz<#finom>#finom><#circling>#circling><#vigyor2>#vigyor2>
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
mizu van debrecenben???
Ramadamammy rapidrandi
ehhez még kicsit korán van😄
nah emberek, holnap este megint meglátogatom a Club holiday-t szal aki kiváncsi vagy csak jó partyt akar az jöjjön el 😄
nekem felvételi..aztán meg jönnek a rokonok...szóval az is jó "móka" lesz...
áááá...viszont a következõ hétévégét nem hagyom ki...:-)
rég voltam bulizni..
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
minap keresni akartalak,informatika ügyben..de aztán mivel tudom h nem érnél rá úgy sem..lemondtam róla...<#smile>#smile>
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...