3221
  • bld
    hát de este amikor ivás van...
  • BaliBoy
    Húúú gyerekek... Jól kezdődik ez a kolis év is.
  • bld
    hát a 24es kicseszés bazz de a 27 es nem is rossz
  • BaliBoy
    Ezt el is felejtettem. Asszem megnézem a kalózos filmet. :)
  • Maco13
    dejó hogy otthon kocsival járok
  • Membrah
    jujj télleg:)
    moziünnep..^^
  • ugot2know
    mától 4 napig olcsóbb a mozi,használjátok ki!
  • Membrah
    amúgy hali mindenkienk,újra itthon,gólyatáborból frissen üdén..
    khm..nah jó...nem is olyan frissen és üdén..17óra alvás segített kicsit!
  • Membrah
    jah olvastam...zsír..-.-
    mondjuk hétévégén ha midnen összejön,elköltözök az aliba,szal anynira nem érint meg,de mégis debreceni maradok,szal ez a 24-es nagy kiba**ás!
    a 27 is durva...
  • BaliBoy
    Mi a baj????????
    Áhh, semmi!
  • bld
    na mi a baj?
  • BaliBoy
    DKV
    Ennél többet nem is mondok!
  • Maco13
    na most látom, hogy az elején is feltűnök néha fekete póló szürke pulcsi kombóban
  • Maco13
    én alszok egy piros pólóban, valamint egy gyönyörű skitben nyírom a füvet (harvesting in progress )
  • bld
    hát én nem sokat, egy borotválkozásos dolog van rólam meg amikor reggel próbálok felkelni (elenyésző sikerrel..)
  • sdfj
    hallod majd esetleg elmagyarazod h ki kicsoda a filmen?
    mer ha jolsejtem akkor te meg bld benne vagytok:D
  • Maco13
    jaja leszedtem én is...
  • sdfj
    aaaaah mar cim alapjan leszettem limewire-el de azer kossz szepen
    tok fasza
    most enis kedvet kaptam 1 ien leforgatasahoz
  • Maco13
    el van baszva a suondtrack vége, az utolsó szám nem Jay-Z, hanem a Fort Minor - Where'd You Go
    Ha kell vegyetek fel emesenen
  • bld
    nyugdotan nézze meg mindeki azrét lett feltéve mutasd meg a haveroknak is:D
    ez nállunk a sztenderd:D:D
  • BaliBoy
    Erre még majd visszatérünk.
  • Maco13
    ja és a munkához annyit még, hogy éreccségi elég hozzá, a többit megtanítják,illetve hogy ez a 130000 a kezdő fizu. természetesen öltönyös meló:)
  • Maco13
    na néger megyek haza szombaton. holnap este bebaszunk szal sztem délutánra érek haza. este lesz valami, vagy beszerveződünk megint valahova?

más:aki pesten lakik és suli mellett beférne egy heti 6-8 órát igénylő meló, amivel 130 körül lehet keresni havonta, keressen meg. szeptember közepe felé indulna valszeg és tejlesen komoly.nem kell érte lopni csalni hazudni, full legális, csak annyi a titok, hogy egy nagyon jó ötlettel indult
  • Maco13
    np :D
  • sdfj
    basszus tudom akarmennyire is semmi kozom nincs hozza, de megneztem a videt amit belinkeltel...
    es telleg kibaszottul nagy!!!
    es a sondtrackek is baszottul nagyok
    szal thx akarmennyire is nem ram tartozik
  • BaliBoy
    Nem is gyakornokságra gondoltam. Hanem arra, hogy a TV-hez hivatásos operatőrnek.
    Habár én elsősorban filmes opcsi szeretnék lenni.
    Egyébként nagyon kitolt velem annak idején vki. Szívesen mentem volna tovább a Színművészetire operatőri szakra, csak amikor nekem kellett jelentkezni költségtérítéses volt és 1 !félév! került 400e ft-ba. :( Természetesen egy évvel később indítottak áf-es kurzust is.
  • bld
    vagy mégegy iylen videó..
  • Maco13
    :DD majd veszek neki egy viszkit meg egy gét és túlteszi magát rajta
  • bld
    hiba ez hiba volt:D:D:D
    hát figy totó nem udja meg
    végülsi csak a karierrjét tettük tönkre... nem lesz tekintélye...
    na mindegy:D:D:D:D:D:D
    szal ki kellett volna vágni belőle h cska ő legyen a többi szar, cserébe bunzen megcsinálta szal ha kell akkro szójjá
  • parizer
    bekerülni gyakornoknak sehova nem nehéz, úgyhogy téged valaki nagyon átvágott. a lényeg hogy jelentkezel és ennyi. felvesznek, mert a gyakornokok 98 százalékának úgyis csak egy aláírás kell, aki meg tényleg csinálja azzal foglalkoznak is. úgyhogy csak kitartás kédése az egész...
    pesten pedig nem érdemes kezdei, jobb ha van egy kis tapasztalatod már, különben nem vesznek komolyan!
  • Maco13
    szted ez paraszt volt?
  • Maco13
    nemtom vaze, most hétvégén haza kéne menni, anyámák nem láttak kb 3 hete,és ha most nem megyek akkor megint kimarad 2 hét...
  • Maco13
    jah a rendes meló menni fog suli közben is,és azzal szerencsére keresni is fogok rendesen, a másik meg csak nyári munka, oda pénteken megyek utoljára
  • bld
    mikor jüssz má haza?
    meg baszlót is kéne csinálni:) még muterod is mondta
  • Membrah
    nem rossz....csak nyár végéig fogod csinálni?
    vagy suli közben lesz valami?
  • BaliBoy
    Persze, hogyha már eljutsz a gyakornokságig. Te hogy lettél gyakornok?
    A legjobb barátom is gyakornok, már csinált riportokat a Hír tvnek, tv2nek, m1, alföld tv....stb, sőtt nemrégiben megnyert egy filmes versenyt berekdarócon. Neki pl az a baja, hogy dolgozik mint a güzü és nem lát egy fillért sem az egészből. Azért is kérdezem, hogy hogy sikerült bekerülnöd, mert ő a TK-ra jár és ott indult egy ilyen médiás kurzus (vagy vmi ilyesmi).
    Pesten meg ha lehet, még xarabb a helyzet a bekerülést illetve. Talán ebben a félévben sikerül majd vmit összehekkelnem mert jözsefvárosi kandóba fogok járni, ahol pl van egy szinkron stúdió is.
  • Maco13
    pesten,jelenleg 2 munkám is van szal nem unatkozom...
  • parizer
    ez nem igaz! ha olgozol, tényleg érdekel és tehetséged is van, ha látják az akaraterőt és hogy tényleg képes vagy bármit bármeddig forgtani nyavajgás nélkül, akkor van esélyed bekerülni. de ehhez tényleg szívet lelket és minden fizikai tudásodat bele kell adnod!
  • Membrah
    zerrrr gúúúúúúúúúúúúúúúúút voolt nekemizs..:-D
    hajnali öt körül (vagy azután valamivel) jöttem haza.
    te merre vagyol mostanság?:-)
  • bld
    súlyos volt:)
    én hatalmasba természetesen, verespetyán zoliékkal utánna kispók.... utánna schláááááf:D