DebrecenTopik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
A zene jó volt, a környezet is elfogadható.
Nem voltak sokan mikor mi voltunk így arról nem tudok mit mondani.
Elkell menni megnézni 😄
nagyon gagyi lett mi?😄😄
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
- elnézést túrista vagyok, eltévedtem merre van az eiffel torony
- nám tudom nem vagyok ideválósi, nem vagyok pesti...
(90es évek eleje Mo. tv-be volt) <#nevetes2>#nevetes2>
na de azert az is ott van h ez oket nem naon erdekli (pont azert mert jol elelnek minden kulfoldi dolgok nelkul...)
am. meg kell vallanom h en szeretem amerikat
DE A KORMANYUKAT UTALOM MERT MINDENKINEK MEGPROBALJA KIMOSNI AZ AGYAT!!!
ugyanis ok nem tanittatyak a nepuket
(csak zarojelben megjegyzem h ez meg azert van mert ez pont igy jo nekik((mert igy konnyebben lehet mosni az agyukat...)))
szal majd ien gondold at...
ja meg tok ajanlani 1 filmet!
megpedig: "911 - Loose Change"
jó tudni,hog franciaország egy sziget 😄
[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!
hát nekm is megvolta hétvége😊
agyalás agylagatás
kedden nem tom h lesz e omlás mert szerdán lesz egy gecinagy zh és valszeg reggel 8ra kell menni... meg sok lern de megoldós egy két blá meg egy sörci tuti sztem
ien akkora jo napom volt h mar ien reg nem volt ennyire jo...
Ramadamammy rapidrandi
magyarul: HB😛
debreceni lányok rulez!!!!!!!!!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
A szaloda is volt egy balagasi buli. 😊
Tenyleg szepek voltak 😊)
Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?
Ramadamammy rapidrandi
Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
ma egész normális eddig az idõ talán látni fosz ezt azt😊
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
Ramadamammy rapidrandi
-Divatszakember vagyok.
-Aham... és mi a divat?
-Csöcsök.
-Fasza!
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom