3221
-
#2381 htxvm -
#2380 Újra lakossági fórum a 24-es visszaállításáért (hozzászólások)
Sajna én már Pesten leszek. :( -
sdfj #2379 juuuuuj:D
am naon f*sz* lett a banner!
grat -
#2378 follow the white rabbit -
Varadium #2377 inkáb Dorotit -
#2376 totót vágjuk be a bannerba? :D
-
#2375 áá az élmény az nem kifejezhető munkában, látszik ez a totós videón is:D -
#2374 sokkal több munka mint amennyit dobni tudna rajta szvsz -
#2373 azért kell felvenni;) -
#2372 jah pont erre gondoltam én is, csak egy szökőkutat beanimálni nem fél óra ha azt akarod, hogy szép legyen -
#2371 akár animálva is meg lehetne csinálni egy hasonlóan szép napon télleg egy pár frémes szökőkutas kis vízmozgással -
#2370 htx -
#2369 télleg nagy f*sz* lett, oyla mntha nem is te csináltad volna:D;) -
#2368 geciszép -
#2367 Go! :) (beraktam...:D) -
#2366 ready
-
#2365 Na erre rakd rá a betűket, ha megfelel a topiklakóknak a kép. Csak a széleit húztam szét.
Itt van .png-ben, hogy ne romoljon a minőség. Ha rajta vannak a betűk, mehet .jpg-be: KATT -
#2364 Valóban vannak ennél még lóbaszóbb bannerek, de nem a rossz példát kell követni! :) Na majd kisütök valamit mindjárt... -
#2363 na elhúztam melóba, döntsétek el h mi legyen -
#2362 ugyanaz 180 pixel magasságban
-
#2361 PS-hez van rengeteg betűtípusom, ez az elegáns illik sztem leginkább a főtér hangulatához -
#2360 az a baj, hogy ha leveszek a magasságból akkor vagy a tornyok nem látszanak,vagy a szökőkút, és egyiket sem akarom lehagyni...
amúgy ha megnézed pl az NBA topikot, ott ennél is nagyobb a banner -
#2359 Nagyon király!
Eredetileg én is bannerbe szántam a 3d-s nagytemplomot, de nyár közepe óta hozzá sem nyúltam. -
#2358 Légyszi a bannerkép közelítsen a 760x150-hez, köszi! Ha kicsit szélesebb, nem baj, de ne legyen már ilyen magas. -
#2357 milyen progival csináltad ezeket a betűket? -
#2356 ez király!! :D
szólok is, hogy rakják be. -
#2355 csináltam egy bannert, mit szóltok hozzá?
-
#2354 ohh, köszi mindenkinek ^.^ -
#2353 jaja HB!! -
#2352 HBD -
sdfj #2351 Én is csatkalokzom! HB! -
#2350 Csatlakozom! Boldog Szülinapot Slick! -
ugot2know #2349 HB SLICK! -
YaniMan #2348 K.A.M.E.R.A.: Karodat Annyira Megnyomja hogy Ellilul Rettenetesen Apparátus -
#2347 hát éppen láthatott is - mindig ki akarják venni a kezemből, de nem hagyom magam (persze amikro a 100 kilós emberkék mondják hogy nem vihetem mert nekik az nagyon ciki... na akkor engedek talán :) )
most amúgy egy kedves kis lila folt mutatja a felkaromon hogy dolgoztam - a svenkkar kellemesen megnyomta három óra mászkálás után :D ! -
#2346 ma mesélte muterom h látott téged egy bazinagy kamerával gondolom imádod cipelni:D
mondjuk sztem ez férfimunka...;)
amúgy aki tud jöjjön sztem én monjuk lusta leszek meg nem hiszek az összefogásban (főleg amióta iylen kormányunk van...) de aki viszont igen annak itt a nagy alkalom -
#2345 ez most komoly?
fakk - akkor biztos menni kell oda is forgatni... -
#2344 tüntetés lesz holnap a meggyesibe' holnap 18:00 (szept 6) a 24 es miatt akit érdekel esetleg lehet gyülekezni:D
-
#2343 Háát a suli még nekem sem. Csak a koleszba kellett tegnap beköltözni. Ma meg be kellett iratkozni az új félévre. De már haza is jöttem. Asszem a holnapi nap maratoni káromkodással fog telni. (tantárgy felvétel a neptunban - mindenki álma ) Szerdától péntekig meg dolgozok még egy kicsit a nationalben. -
#2342 pff nekem még el se kezdődött az iskola :D:D:D:D:D:D