DebrecenTopik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sakuu
Debrecen Bajnok csapat!!!!! ez már nem vitás... de ha nicsen stadionunk hol tudjuk fogadni a Realt ? 😄DD

.:HaZaFi//Hks:.

BAJNOKCSAPAT!!!(es kepzeljetek hozza h a decibel-mero kiakad)((meg ien a fuletek mar faj...😛))

osx szerencset az ereccsegizoknek es a vizsgazoknak!!!
(sry ha kicsit keson...)

bld
nam sotmár vágom, amúgy msot esett le h msnen is megkérdezhettem volna😄

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

parizer
Zolika.... Zoltán... na jó,inkább csak simán Zoli 😊

[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

bld
ja ja ezt mondom énis, amúgy egyszer már találkoztunk a városban asszem a bajcsin még nyáron talán. Amúgy h hívják?

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

bld
nkem van egy kézis csoporttársam vmi hivatásos kézis még iylen autogram lapja is volt sajna nem vok nagyon rajta ezen a sporton szal nem vágom h kicsoda

lehet ehf-kupát kell ahhoz nyerni...?

Ramadamammy rapidrandi

Maco13
nekem számításelmélet 8tól
BaliBoy
Én nagyon szívesen ünnepelném õket is hidd el. Több évig kézilabdáztam, szóval nekem nem kell ezt mondani. De nekik nem szerveznek bulit. 😞 Tényleg sajnálom.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

BaliBoy
Szurkoljatok holnap! Reggel 8-tól villanytan vizsga!!! Ti hogy álltok a vizsgákkal? És az érettségizõk?

parizer
pedig pulyi a legjobb barátja, gyakran lógunk vele!

a kézis csajokat miért nem ünneplik ennyire,pedig õk a nemzetközi kupában is jóval több körön keresztüljutnak...

Ramadamammy rapidrandi

bld
émmég sose láttam pedig pulykával is mennyit ütközök😊
jó most nem 5napig😊

Membrah
jóvannah...:-D

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

Membrah
wáááá..akkor onann ismerõs nekem pasid...:-D
tuttti láttam már..ezt bezséltük..anno nem ugrott be,h hol láttam..nah jól van..ez izs kiderült..

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

parizer
én nem.... de az ekszem igen(istván út), úgyhogy egy évig én is ott laktam.... meg a mostani párocskám is (derék utca), úgyhogy idõm jelentõs részét megint csak ott töltöm.... meg az egyik Nagyikám is odaköltözött pár éve (angyalföld tér)... de én nem 😄

bld
kussoljál😄😄
amúgy nóri ott lakik felétek

BaliBoy
Ezt már egyszer-kétszer átbeszéltük, hogy ki hol lakik. 😊 Még azt is, hogy kik laknak az elején és kik a végén. <#vigyor4>
Na de térjünk vissza a hétvégére. Tudjátok, hogy mi lesz A CSAPAT menetrendje? Meccs után party a fõtéren mint tavaly?

Maco13
hátö...
Membrah
itt mindenki a tóciban lakik?😄

BaliBoy
Jaja. Tóci. Annak is az eleje a 4. emeletrõl. 😊

parizer
ehhe szétofoljuk a tápikot... egyébként szintén semmi:suli, vizsgák, szerelem, nyár...

[ANARCHIA 99&#8482;] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

FtranX
nem rossz! tócóskert?

Semmi. Meló tép ezerfele (nem öccáz). Veled?

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

BaliBoy
Ezt nem rég fotóztam az ablakból. Igazi, original DEBRECENI szivárvány.

BaliBoy
Nem nagyon szoktam kijárni meccsekre. Ráadásul amikor a fradival játszottunk asszem pont pesten voltam, amikor a honvéddal akkor meg pont fordítva, itthon voltam. <#smile> De egyébként néha megvan az élmény meccs nélkül is. Volt már olyan, hogy Újpesti szurkolókkal kellett egy vonaton utaznom. 😊 Mondjuk õk csak Szolnokig mentek mert ott mind1iket leszállították mert egyiknek sem volt jegye. <#nyes>
Visszatérve a hétvégi meccsekre, már beszéltem a Székesfehérvári barátommal, hogy intézkedjen mert meg kell verniük az utét. <#vigyor2>

parizer
jé mán egy Janimen! hát veled cimbi meg vaccápp van??

Membrah
én megyek!<#eljen><#smile>
már naon várom..:-)
voltál a honvéddal vagy a fradival való mérkõzésen??

BaliBoy
Jöttök a LOKI meccsre? Nagy buli lesz az tuti!!! HAJRÁ LOKI

BaliBoy
Köszönöm. 😊

Mermér? Tudodekivagyoke?

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

parizer
érdekes, hogy az egy arc...

ja és HB utólag is Balinak 😄😄😄

BaliBoy
Nem az a lényeg, hogy milyen gyorsan készül el hanem az, hogy mennyire õszinte. <#wink>
Egyébként is én ügyi vagyok! <#vigyor2><#vigyor0>

Ez most komoly?

Maco13
amúgy milyen kapcsolatban vagy a flipflopokkal?
Maco13
érdekes arcú...
Csúnya lány nincs, csak szép. Meg ti túl józanok vagytok...

Maco13
"Vonatot lekésni nem lehet, csak hamar kimenni a következõhöz"
Én úgy tudtam, hogy elõtte és utána hat hónappal nem késõ...

Maco13
elszabadultak a smiley-k? <#vigyor2>
Membrah
így már nem is olyan édes..:-P<#crazya><#beka2><#vigyor2><#vigyor3><#idiota>

nah jó..azért szívesen..<#puszis><#idiota>

BaliBoy
10 perc kb. A laptopnak van egy olyan progija amivel bármilyen ablakot átlátszóvá lehet tenni. Beírtam Photoshopba és csak "átrajzoltam". <#nevetes1>

Maco13
ezzel mennyit szoptál? 😄
BaliBoy
Remélem jó lesz. 😊

Membrah
HB!!!
én is kicsit késõn..:-)

BaliBoy
Köszönöm. Azt szokták mondani, hogy 8 napon belül még nem késõ. Még bõven benne vagyunk a 8 napban. 😄

sorry ha kicsit lekestem en is naon sok HB-t kivanok!

BaliBoy
Köszönöm. Tényleg jól esik. 😊

FtranX
Csatlakozom: Boldog szülinapot!