DebrecenTopik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hanszóló ?

Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?

BaliBoy
Nah. Így gondoltam. <#eplus2>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

BaliBoy
Tócisok (meg akit még érdekel), nézzetek be a Fotóink címü topikba. Betettem egy képsorozatom amin egy villámot kaptam el egy pár éve a Tóci felett.

Membrah
nem az h utálom,csak nehezen bírom.
lehetne egy 5-8 fokkal hidegebb...
vagy lennék már Siófogok mamámnál..:-D

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerõs... Már elõzõ életemben sem hittem a reinkarnációban...

Nicci
egyet értek!

BaliBoy
De utálom a meleget. <#falbav>

lángszóróval és hanszólóval irtom

Ramadamammy rapidrandi

BaliBoy
Na ezt a pókos dolgot pont jókor írtad. Reggel felkeltem, kimentem a mosdóba, visszajöttem a szobába, úgy gondoltam visszafekszek még 1 kicsit, igazítom meg a takarót, 1x csak egy bogár mászik ki alóla. <#wow1> Egy pók volt. Úgyhogy le kellett tessékelnem az ágyamból. Kiváncsi lennék, hogy hány órától aludtam vele együtt. <#nevetes1> Azt mondta szobatársam, hogy õ biztos sikított volna. <#hehe> PEdig fiú. <#hehe> Mostmár simán elhiszem azt a kutatást ami szerint egy ember több pókot is megeszik életében amikor alszik.

Régen szerettem volna én is egy madárpókot. De az õsök nem nagyon rajongtak az ötletemért.

Membrah
<#wilting><#wilting><#bdead>

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerõs... Már elõzõ életemben sem hittem a reinkarnációban...

Maco13
lóri most vett egy tarantellát, de még kicsi, csak tücsköt eszik <#finom>
Membrah
az szép....
"jó kis" amcsi film lehetne belõle..Hibrid darazsak címmel..:DDDD

én a pókokat gyûlölöm igazán..ha csak a világ legapróbb pókját is látom meg a közelemben,leblokkolok...rühellem...undorító sok láb...meg fúúj...
gusztustalan..meg minnél nagyobb annál félelmetesebb..:DDD

BaliBoy
Hát jah. Már csak az kellett volna, hogy éjszaka legyen. Bár akkor meg az árnyékok nem lettek volna olyan hatásosak. <#smile>

Maco13
X-akták feeling :)
bld
hát ha sokan vannak akkor adót kell kivetni rájuk

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Nicci
nálunk ma este 8körül volt szúnyog írtás. jó közel a házunkhoz, nem is hallottunk semmit, olyan zaj volt, de remélem nem fognak már megenni ma éjjel.

BaliBoy
Mindíg csak az a pia. <#pias><#nyes>
Hát igaz ami igaz, a szúnyogok létszámfölényben vannak. (fõleg hozzánk képpest) <#nevetes1> Bár megjegyezném a múlthéten menetem ki az állomásra és ahogy vártam a 30ast, hogy beálljon a megállóba, arra lettem figyelmes, hogy hirtelen csomó ápró árnyék jelenik meg körülöttem, felnéztem, egy méhraj kellõs közepén találtam magam. Vagy 200 méh, vagy darázs volt. CSak úgy menekültem be a megállóba.

Membrah
nah ez meg a másik..:-P

Maco13
ha eleget iszol nem zavarnak a szúnyogok ;)
Membrah
csak hát a szúnyogok többen vannak,h a radnai rossz seb verné õket halálra...
-.-
vhogy megoldom,de pl a gyógyit,nem naon szedem,inkább kenegetem utána magam,mint az,h ne ihassak..:-DDDD
meg eleve..torkig vagyok a sok tabival..annyiszor voltam kiskoromban beteg,h az összestõl herótom van!:-)

Én is allergiás voltam a szunyikra........... de már elmúlt.

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

BaliBoy
Heh. <#nevetes1> Az lehet. De legalább a szúnyogok távol maradnak. <#hehe>

BaliBoy
Íly <#wilting>, az rossz lehet. Én a darázscsípésre vagyok allergiás. Volt, hogy 2xresére dagadt fel az egész karom darázscsípés miatt. <#szomoru1> Mondjuk elõfordult 1x 2x az is, hogy a szúnyog a szemhélyamat csípte meg. Na akkor tényleg szépen néztem ki.

Maco13
a duna olyan retkes hogy a szúnyogok is menekülnek tõle
Membrah
hmm...én még allergiás is vagyok a szúnyogcsípésre..:-(
-.-

BaliBoy
Vazzz. Mikor lesz itthon szúnyogírtás?? Megesznek. <#guluszem1>
Pesten a koli közvetlenül a Duna parton van. Ott mégsincsenek szúnyogok! Ezt rakja össze valaki!

miért,neked menyni idõ alatt sikerült?

Ramadamammy rapidrandi

15 perc de csak neked !

Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?

parizer
????

[ANARCHIA 99&#8482;] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

3000 oda-visszaútból már vadászgépre futja és azzal csak 15 perc

Ramadamammy rapidrandi

BaliBoy
Hát ja! Egyébként nagyon sokkal nem rövidül az út. Mármint értem ezen azt, hogy maga az utazási idõ valóban jelentõsen csökken a vonathoz képpest de Debrecenben és pesten is (ami még szégyenteljesebb) nehéz vagy legalábbis hosszadalmas kijutni a reptérre. Otthon a 4es busz visz ki, pesten meg a reptéri járat ami óránként - fél óránként közlekedik. Ráadásul a Ferihegyre kivezetõ út valami borzalmas. Bár aki áldozz erre manit annak valszeg telik taxira is. :)

parizer
szóval a hülyének is megéri, hát még nekünk... <#vigyor4><#vigyor2><#idiota>

BaliBoy
Megtaláltam. www.civisair.hu.
Jegyárak

Debrecen – Budapest

Az egyirányú jegyárak 5.000 Ft + repülõtéri illetéktõl, az oda-vissza jegyárak 10.000 Ft. + repülõtéri illetéktõl kezdõdnek.

BaliBoy
Azt én sem tudom. Van egy honlapja az üzemeltetõ cégnek. Én ott néztem régebben, hogy Németországba mennyi egy út. De már arra sem emléxem. :$ Ha megtalálom a honlapot megnézem.

bld
mennyi egy jegy? kerestem neten a weblapon a malév foglaló lapját linkelték és ott nincs is oylan h debrecenbõl utazás, Magyarországról csak pest

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Magnumrolcsi
Voltam hétvégén a Fácánban és látom, hogy kicsit alakítottak rajta :)
Befalazták hátúl az ajtót és kicsibb visszább nyitottak egyet.

BaliBoy
Na jó döntöttem. Jövõre otthonról fogok suliba menni :DDDD Debrecen - Budapest

BaliBoy
<#eljen> Király! <#smile> Összegyûjtjük mind a négy égtáj szivárványait és összeszerkesztjük. Már van északról, én a keleti égboltról készítettem a képet. Már csak nyugatról meg délrõl kell. :D

BaliBoy
Na engem abból megrántottak. <#boxer> De ez nekem szerencsére csak annyit jelent, hogy 4. félévben újra fel kell vennem az elõadás részét.

Ez meg józsai szívárvány

Maco13
ma megyek programozni, ha bukó akkor félév csúszás...<#gun>
BaliBoy
Én is gratulálok a sikeres vizsgákhoz. Nekem még két vizsgám lesz. Matek, villanytan. Ráadásul villanyból már harmadjára fogok menni. Olyan ideges vagyok hogy..... <#bdead>

BaliBoy
16ból :)

Magnumrolcsi
22-bõl fényképezted vagy a mögöttibõl?

mindenkinek grat!
nekem az irodalom verselemzes nagy temazarom lett 5os<#vigyor2><#finom>

bld
nkem a szigóm lett 4es

parizer
nekem négyes lett az infotech vizsgám!

gratulalok hozza!

BaliBoy
vááááááááááááááá... 4es lett a digit vizsgám vááááááááááááá...<#vigyor2><#vigyor2>

oooh a real tul gyenge ellenfel ehhez a lokihoz...:P

bld
építünk egyet:)
mindenki hozzon magával egy lécet kis betont füvet és széket ennyi