DebrecenTopik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként szerintem is homokozó volt... mondjuk utána már nem annyira tûn melegnek a helyzet, és a srácok sem!
[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!
Egyébként vannak terhelõ videófelvételeim arról, hogy a görögesten, hogy kikezdtél a két táncos sráccal a széken állva. <#pias>#pias> LOL <#nevetes1>#nevetes1> (Megjegyezném egyébként, hogy szerintem õk egymást szeretik.<#idiota>#idiota>)
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
visszajöttem nyaralázs...csütörtökön megint..:p
mamám siófokon lakik..^^
és még van pár utazás hátra...
jó ez a nyár..hawai,dizsi,turbórágó..:-D
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
amúgy nem soká teszek fel új képet magamról, természetesen afféle jó kis nyarlós portékát, bikiniben, habok közt 😄
Egyébként arra példa, hogy milyen kicsi is a világ. A köv. turnusban jött az 1ik barátom a feleségével. <#nyes>#nyes> Azt hittem elõször, hogy rosszul látok. <#nevetes1>#nevetes1> Egyébként, hogy éreztétek magatokat? Nekem a BBQ tetszett a legjobban. Bár ahogy elõször kiszálltam a hajóból ráléptem egy kavicsra aminek köszönhetõen szerdán alig bírtam lábra állni. <#szomoru2>#szomoru2>
Parizer: Megnéztem a fénykép albumod. 1üt nyaraltunk. <#buck>#buck><#nevetes1>#nevetes1>
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
de ha mondassz vmi konkretabbat akko lehet segithetek...
Méghogy nem lehet fürödni a tóban... :-D
Normális embernek valóban, de ebben az idõben...
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
<a href="http://onmegvalositas.freeweb.hu/onismereti%20tanfolyam%20budapest%20dunaujvaros.html" > Önismereti tanfolyam</a>
Õ a kedvencem. Nagyon birom a szürrealizmusát!
szerencsere nekem nincs ien gondom😊: 8 csatis erositom van
1 reggebbi fajta pioneer erosito(asszem meg ndk-s😛)
jooo kis 1000W-al😛😛😛
azt 1reszt hallanam😛
masreszt hallottam vna rola...😛
am. nem rossz kis gepezet
el lehet vele lenni
Megkérdem tesómat nem tud-e vhol még. A meggyesis volt májusig.
ma délelõtt voltam a mûvészellátóban
mondhatom szép!
háát...8rongyot kölöttem.:-S
egy db pasztellceruza 210ft(ebbõl 10db), egy ív ingrees papír jobb esetben 110-180 ft-ig terjed.(nekem15re votl szükségem)
és akkor még kelett szén,radír,tudtintához cucc,táblához csipesz,olajkréta-szettet is vettem,hozzá papaírokat..
szal ok..lehet h ez soknak tûnik..de tényleg nem oylan sok dolgot vettem.
még így lenne mire szükségem.
szokott még itt vki ilyesmire költeni?
debiben tudtok még mûvészellátóról a rákóczi utcain kívül??
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
tudom..-)
siófokon zajlik az élet esténként..
régen pedig javasoltam h gyertek.
mamámék kiadják a feslõ szintet..
bti alapon letudtam volna zsírozni egy ingyenkecót..:-P
de hát..ez a vonat már elment
viszont ha akartok,tényleg jöjjetek vmikor és öfuthatunk Siófokon!
Egyébként:
- mély 100W 84dB
- magas 120W !91dB!
hany watt???
Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?
jó..sry..
te csináltad?
van más munkád is?
muti!;-)