DebrecenTopik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

parizer
mit csináltam?? és akko az a 60 éves nõci is kikezdtett velük??
egyébként szerintem is homokozó volt... mondjuk utána már nem annyira tûn melegnek a helyzet, és a srácok sem!

[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

BaliBoy
Én is tettem fel egy-két képet a Fotóink c. topikba.
Egyébként vannak terhelõ videófelvételeim arról, hogy a görögesten, hogy kikezdtél a két táncos sráccal a széken állva. <#pias> LOL <#nevetes1> (Megjegyezném egyébként, hogy szerintem õk egymást szeretik.<#idiota>)

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Membrah
hi all!
visszajöttem nyaralázs...csütörtökön megint..:p
mamám siófokon lakik..^^
és még van pár utazás hátra...
jó ez a nyár..hawai,dizsi,turbórágó..:-D

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

BaliBoy
Jah. Az is jó volt. 2 hullócsillagot is láttam. <#smile> Kívántam is gyorsan 2õt. Biztosra kell menni, ezért mind a 2 kivánság ugyanaz volt. 😊 Meg a Korintosznál is ua. kívántam amikor ment át a csatornán a hajó. 😄 Biztos ami biztos. <#nevetes1>

parizer
görög est? húha... abból gyakorlatilag csak a táncolásra emlékszem(nem, nem ittam, de semmi más nem kötött le igazán-azt hiszem túl sokat vártam tõle eredetileg). amúgy a legjobb szerintem az esti hajókázás volt!
amúgy nem soká teszek fel új képet magamról, természetesen afféle jó kis nyarlós portékát, bikiniben, habok közt 😄

[ANARCHIA 99&#8482;] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

BaliBoy
Családdal mentünk. 4en. Voltunk a BBQ hajón, meg a görögesten elõször velünk szemben ültetek a barátoddal amíg meg nem jött az a két pár. Amúgy sejtettem végig, hogy te vagy az, mert miután mondtad, hogy mentek görögbe megnéztem a fotókat. Csak ahogy mondtad is, hogy levágattad a hajad nem voltam benne biztos. Persze mindez csak akkor igaz ha ti is Tolo-ban voltatok busszal. LOL
Egyébként arra példa, hogy milyen kicsi is a világ. A köv. turnusban jött az 1ik barátom a feleségével. <#nyes> Azt hittem elõször, hogy rosszul látok. <#nevetes1> Egyébként, hogy éreztétek magatokat? Nekem a BBQ tetszett a legjobban. Bár ahogy elõször kiszálltam a hajóból ráléptem egy kavicsra aminek köszönhetõen szerdán alig bírtam lábra állni. <#szomoru2>

parizer
és Te melyk voltál a sok ember közül? - egyébként levágattam a hajam, grat hogy így is felismertél 😄

parizer
tényleg?? ilyen kicsi a világ? lol

BaliBoy
sdfj: THX!

Parizer: Megnéztem a fénykép albumod. 1üt nyaraltunk. <#buck><#nevetes1>

Welcome!

BaliBoy
Ájem et hóm! <#wave>

Ams
áhh... kétlem, de kösz 😊

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

bld
nem de tok ugyanolyat ötezeré'😉<#wink>

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

hat a svetkoba jartam altolanosba 6 evig sajna:S
de ha mondassz vmi konkretabbat akko lehet segithetek...

Méghogy nem lehet fürödni a tóban... :-D
Normális embernek valóban, de ebben az idõben...
Ams
ismeri vki Kiss Zsuzsannát, a svetits gimibõl?

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

bld
nem tom kik voltak még velem meg kivel voltam😄😄

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Maco13
és merre jártál?
bld
Na én msot jöttem haza egy kéthetes nyaralásból😊 azt hiszem rám fér a pihenés itthon😄😄

Köszi, ez megy! : ))
Bocsi, csak kiváncsi vagyok, hogy így lehet-e linket feltenni!

<a href="http://onmegvalositas.freeweb.hu/onismereti%20tanfolyam%20budapest%20dunaujvaros.html" > Önismereti tanfolyam</a>
jo szorakozast!

BaliBoy
:o Én is. Busszal???

parizer
holnap indulunk görögbe!!!!!

BaliBoy
Dali kiállítás a Bikában
Õ a kedvencem. Nagyon birom a szürrealizmusát!

sok sikert kivanok hozza!
szerencsere nekem nincs ien gondom😊: 8 csatis erositom van
1 reggebbi fajta pioneer erosito(asszem meg ndk-s😛)
jooo kis 1000W-al😛😛😛

BaliBoy
Hát sajna nem milliós értékü. De majd 1x lesz olyan is. <#whatever> Pont azért írtam egyébként, hogy nem csak a 'watt-ot' kell figyelni mert egy olcsóbb rendszernél is sokat jelent(het). Egyébként a 4 hangfalból 1x csak 2õt használok, mert egy 4 csatis erõlködõ még hiánycikk. Naívan azt hittem, hogy fõsuli elsõ évében lesz annyi idõm, hogy "összetákoljak" 1et. <#confused><#idiota> Talán nyáron összejön.

ismerem en a hangtechnikat csak tod igassag szerint nem naon gondoltam en h neked ien millios rencer durombolne otthon...
azt 1reszt hallanam😛
masreszt hallottam vna rola...😛

am. nem rossz kis gepezet
el lehet vele lenni

BaliBoy
Én is az nap csináltam a képet. <#smile>

Nicci
május 19-én csináltam, s a vénkertben

BaliBoy
Nagyon cool. <#eljen> Szerintem akkor készült ez a kép amikor az enyém is. Mikor csináltad?

Nicci
http://nicci.dynamicweb.hu/

itt van

BaliBoy
Megkérdeztem! Nem tud õ sem más helyrõl. Pedig neki 4 éven keresztül volt szüksége ilyen stuffokra.

BaliBoy
Én általános iskolás koromban voltam utoljára mûvész ellátóban. Úgyanis mûvész tagozatos voltam. 😛 De azóta nem nagyon. Én is vettem sok ilyen "vackerájt".
Megkérdem tesómat nem tud-e vhol még. A meggyesis volt májusig.

Membrah
waaaaz..
ma délelõtt voltam a mûvészellátóban
mondhatom szép!
háát...8rongyot kölöttem.:-S
egy db pasztellceruza 210ft(ebbõl 10db), egy ív ingrees papír jobb esetben 110-180 ft-ig terjed.(nekem15re votl szükségem)
és akkor még kelett szén,radír,tudtintához cucc,táblához csipesz,olajkréta-szettet is vettem,hozzá papaírokat..
szal ok..lehet h ez soknak tûnik..de tényleg nem oylan sok dolgot vettem.
még így lenne mire szükségem.

szokott még itt vki ilyesmire költeni?
debiben tudtok még mûvészellátóról a rákóczi utcain kívül??

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

Membrah
jahm..
tudom..-)
siófokon zajlik az élet esténként..
régen pedig javasoltam h gyertek.
mamámék kiadják a feslõ szintet..
bti alapon letudtam volna zsírozni egy ingyenkecót..:-P
de hát..ez a vonat már elment
viszont ha akartok,tényleg jöjjetek vmikor és öfuthatunk Siófokon!

Maco13
uh bazz most voltam egy hétig földváron meg esténként átmentünk Siófakk-ra, hát valami kurva jó volt <#eljen>
BaliBoy
Hány watt, hány watt. Nem szabad bedõlni a watt-oknak. Nem tudom ismered-e a tölcséres hangfalakat? Azok mindössze 10 watt-osak, és mégis leordítják a hajadat. Mégpedig azért mert az érzékenységük 100dB felett van. Ami arról is tanúskodik, hogy a hangminõségük briliáns. Persze az áruk is elég szép. Majd rakok fel High End Show-s képeket. Aki szereti a minõségi zenét, és zene hallgatást el kell oda látogatnia. Érdekességnek sem gyenge, amikor leülsz egy cd lejátszó, 1db erõsítõ, 1 pár hangfal+kábelek(amiknek métere milliós értékû) és elõtted dorombol 50-60 milka (de nem a boci). <#nyes>
Egyébként:
- mély 100W 84dB
- magas 120W !91dB!

BaliBoy
Lássuk! <#eljen>

ja meg a tobbi kep is cool😛

nekem a hangfalak bejonnek😛

hany watt???

Nicci
lángoló egem nekem is van

BaliBoy
Nem egészen, de közelít. <#nevetes1>

Magnumrolcsi
Kis Templom 😊

BaliBoy
Akad még. 😊 psszt! titok 😊

pláza lesz inkább !!

Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?

Membrah
ááá...hhúú...olyan ismerõs..ez a Nagyállomás?<#idiota>

jó..sry..
te csináltad?
van más munkád is?
muti!;-)

BaliBoy
Remélem rá lehet ismerni. <#wink>