3221
-
#2501 radiátorok mássága idén is nagy felháborodást fog kelteni a konzervatív hetero lakosság körében -
#2500 parancsolj:
makk -
#2499 Dobjuk fel a topikot értelmes cikkek linkelésével. :)
Vissza a nyugatiba. -
#2498 szörnyű! hogy gondolták ezt mégis?! -
#2497 ja ja felháborító:) -
YaniMan #2496 Ja. Mi lesz most az SG-logós pólósokkal?
Ja, és "követelem" :) a mehet gombot bal szélre, hogy - mint régen - csak egy TABot kelljen nyomni meg egy ENTERt és már küldi is! -
#2495 sztem az sg felirat anynira puritán a logó teljesen jó volt.. -
#2494 new design? sztem érdekes de megszokható -
#2493 jaj... egész meglepődtem! -
#2492 A topik banner új címe:
http://www.sg.hu/galeria/1094570155/10945701551157665665.jpg
Akinek van joga és ideje intézkedjen majd pls -
#2491 jah engem is meglepett, főleg az h ki készítette. A carnation ugyanis webdesign körökben közutálatnak örvend a túldíszített meg csak simán trágya oldalai miatt. Amúgy egész kellemes lett, meg ráfért már egy kis frissítés. -
#2490 zsírság amúgy ez az új dizájn kcisit homolokon vert...
-
#2489 na megyünk szögedre szombaton ^^ -
#2488 jaja..anyámék a munkahelyen kinyomtatták..a fütölő (dohányzó) tele volt agagtva a "plakétjaikkal"..:)
kár h nem indultak..
tényleg jó hely szeged..Flóra is ott tanul immár,szal meg kéen látogatni..:)
főleg mióta tudom,h egy "felmérés" szt ott van az ország legtöbb kocsmája...:D
de persze amúgy is dícsérik..:) -
#2487 lo...mindketten plusz ugot2know is köszöni..:P -
YaniMan #2486 Jaja láttam :DDD
Egyszer buliztam ott valami helyen, és egy ilyen nagy L alakú folyosó volt, és az L mindkét száránál egy-egy terem. Az egyik teremben dübörgött a basszus, ment a hósz, a másikban meg gitárra meg dobra lóbálták a hajukat a rókerek :) Úgy néz ki, a szegediek egy másik nép, akik toleránsabbak... Jóó -
#2485 Szeged egy kurva jó hely. Menni kéne megint :) -
#2484 szegeden sokkal jobb humora van az embereknek pl a kétfarkú kutya pártnak a matricái szétesek nézzétek meg ha ráértek -
YaniMan #2483 Na igen, nekem is lál volt amikor eszembe jutott hogy kiírom, a gond az volt, hogy nem voltam egyedül a liftben. Olyankor ciki a lál.
De akkor már hadd mégegy sztorit: Villamoson hazafele, ablakon: "Kiha..lni veszélyes" :D Persze hogy hazáig hülyének nézett a villamos népe. -
#2482 lál -
YaniMan #2481 Én egyszer a lift falára karcintva olvastam, hogy "faszopó". Aláragasztottam egy cetlit, hogy "Faszopó az, aki szájában egy fadarabot alternálva mozgat". Csak egy napig maradt ott. :( -
#2480 :DDDDDDDDD
ez se rossz, de ma az egyik tanárom a kétkapu-t hosszú ú-val írta :DD
-
#2479 hát ha ez "kőlcsőnős" - lol (kis hülye) -
#2478 Úgylátom nem csak nekem szúrja a szememet ez az abszolult értelmetlen vita. -
ugot2know #2477 hülyeség!inkább verekedjenek nyilvánosan! -
#2476 nyissunk hiszti-topicot -
YaniMan #2475 Jóvanmánna! A tenkjúú direkt, a durci meg fölösleges. -
Varadium #2474 a bénaság kőlcsőnős....azt irod ,tenkjúú,...hamár az angol tudásodat lobogtatod ird-le rendesen,és ne sérteges másokat. -
#2473 talán ha megtanulnál írni normálisan, nem lenne semmi probléma. a saját bénaságod ne kend másra! -
Varadium #2472 pontoson.....de parizer nagy nyelvész -
#2471 ahhaaaa! na így idézőjelekkel már érthetőbb! tenkjúú -
YaniMan #2470 E... szerintem a "vannak it lányok is" topicra gondolt. -
#2469 nem értelmetlen, hanem értelmezhetetlen -azaz nyelvtanilag hibás. ez az egyik, a másik pedig hogy szerintem én gyakrabban olvasom ezt a fórumot, mint Te, de semmi baj! -
Varadium #2468 kattincs a forumra és olvas bele akkor nem értelmetlen -
homokhat #2467 Még sem látalak !!!
-
#2466 csak én érzem úgy, hogy ez a mondtat kissé értelmezhetetlen? -
ugot2know #2465 Gondolod ha beírom,hogy minden este a Kósa-téren vagyok,akkor fennáll a veszély itt is? -
Varadium #2464 vannak it lányok is forum megszűnt addig politizáltak és baromságot irtak,kár érte -
#2463 Szép banner! -
ugot2know #2462 köcce