DebrecenTopik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
más:aki pesten lakik és suli mellett beférne egy heti 6-8 órát igénylõ meló, amivel 130 körül lehet keresni havonta, keressen meg. szeptember közepe felé indulna valszeg és tejlesen komoly.nem kell érte lopni csalni hazudni, full legális, csak annyi a titok, hogy egy nagyon jó ötlettel indult
es telleg kibaszottul nagy!!!<#worship>#worship><#nevetes1>#nevetes1><#vigyor2>#vigyor2>
es a sondtrackek is baszottul nagyok
szal thx akarmennyire is nem ram tartozik
Habár én elsõsorban filmes opcsi szeretnék lenni. <#vigyor4>#vigyor4>
Egyébként nagyon kitolt velem annak idején vki. Szívesen mentem volna tovább a Színmûvészetire operatõri szakra, csak amikor nekem kellett jelentkezni költségtérítéses volt és 1 !félév! került 400e ft-ba. 😞 Természetesen egy évvel késõbb indítottak áf-es kurzust is. <#boxer>#boxer>
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
hát figy totó nem udja meg
végülsi csak a karierrjét tettük tönkre... nem lesz tekintélye...
na mindegy😄😄😄😄😄😄
szal ki kellett volna vágni belõle h cska õ legyen a többi szar, cserébe bunzen megcsinálta szal ha kell akkro szójjá
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
pesten pedig nem érdemes kezdei, jobb ha van egy kis tapasztalatod már, különben nem vesznek komolyan!
[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!
meg baszlót is kéne csinálni😊 még muterod is mondta
vagy suli közben lesz valami?
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
A legjobb barátom is gyakornok, már csinált riportokat a Hír tvnek, tv2nek, m1, alföld tv....stb, sõtt nemrégiben megnyert egy filmes versenyt berekdarócon. Neki pl az a baja, hogy dolgozik mint a güzü és nem lát egy fillért sem az egészbõl. Azért is kérdezem, hogy hogy sikerült bekerülnöd, mert õ a TK-ra jár és ott indult egy ilyen médiás kurzus (vagy vmi ilyesmi).
Pesten meg ha lehet, még xarabb a helyzet a bekerülést illetve. Talán ebben a félévben sikerül majd vmit összehekkelnem mert jözsefvárosi kandóba fogok járni, ahol pl van egy szinkron stúdió is. <#lookaround>#lookaround>
hajnali öt körül (vagy azután valamivel) jöttem haza.
te merre vagyol mostanság?:-)
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
én hatalmasba természetesen, verespetyán zoliékkal utánna kispók.... utánna schláááááf😄
ezért kell sok ismerõs
(Beszélgessünk még egy kicsit, hátha szokásommá válik nahátot vagy nofenét pakolni minden mondatom elejére...)
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
am szivesen😛
Wháááá...Hajrá loki!:-)
Meglepett mindenkit a Rabotnicski mert nem egyszerû kis iparosok hanem mezõnyben igencsak jól is adogattak és a 10-es játékosuk szinte mindig lecselezte az õt megtámadót. A hangulat jó volt de a helyzetkihasználásunk ugyanolyan volt mint a szuperkupa meccseken. Meg edzéseken a beadásokat nem gyakorolják? Dombi úgy adja be senki nem éri L kimegy a túloldalon Halmosi az emberbe lövi Börni meg a kapu mögé <#szomoru1>#szomoru1> Persze a végén a 2 lest amit beintett szívesen megnéztem volna vonalból is. Szerintem õk ennél azért nem tudnak jobban játszani mi meg igen- szóval szoros meccsen de továbbjutunk!
Ramadamammy rapidrandi
Na azért aenyit mégis írnék:
Kinevették a stadionunkat!
Öszintén szólva nem értem min nevetnek. Nemrégiben átutaztunk Macedónián, ugyan éjszaka haladtunk át, de tekintve Szerbiát (ugyebár nemrégiben még egy köztársaság voltak), hát igaz ami igaz, azon inkább sírni lehet.
HAJRÁ LOKI
mi ez a nyari pangas???
wassup van mindenkivel?
udv itt is