DebrecenTopik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaliBoy
Erre még majd visszatérünk. <#wink>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Maco13
ja és a munkához annyit még, hogy éreccségi elég hozzá, a többit megtanítják,illetve hogy ez a 130000 a kezdõ fizu. természetesen öltönyös meló😊
Maco13
na néger megyek haza szombaton. holnap este bebaszunk szal sztem délutánra érek haza. este lesz valami, vagy beszervezõdünk megint valahova?

más:aki pesten lakik és suli mellett beférne egy heti 6-8 órát igénylõ meló, amivel 130 körül lehet keresni havonta, keressen meg. szeptember közepe felé indulna valszeg és tejlesen komoly.nem kell érte lopni csalni hazudni, full legális, csak annyi a titok, hogy egy nagyon jó ötlettel indult
Maco13
np 😄
basszus tudom akarmennyire is semmi kozom nincs hozza, de megneztem a videt amit belinkeltel...
es telleg kibaszottul nagy!!!<#worship><#nevetes1><#vigyor2>
es a sondtrackek is baszottul nagyok
szal thx akarmennyire is nem ram tartozik

BaliBoy
Nem is gyakornokságra gondoltam. <#papakacsint> Hanem arra, hogy a TV-hez hivatásos operatõrnek.
Habár én elsõsorban filmes opcsi szeretnék lenni. <#vigyor4>
Egyébként nagyon kitolt velem annak idején vki. Szívesen mentem volna tovább a Színmûvészetire operatõri szakra, csak amikor nekem kellett jelentkezni költségtérítéses volt és 1 !félév! került 400e ft-ba. 😞 Természetesen egy évvel késõbb indítottak áf-es kurzust is. <#boxer>

bld
vagy mégegy iylen videó..

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Maco13
😄D majd veszek neki egy viszkit meg egy gét és túlteszi magát rajta
bld
hiba ez hiba volt😄😄😄
hát figy totó nem udja meg
végülsi csak a karierrjét tettük tönkre... nem lesz tekintélye...
na mindegy😄😄😄😄😄😄
szal ki kellett volna vágni belõle h cska õ legyen a többi szar, cserébe bunzen megcsinálta szal ha kell akkro szójjá

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

parizer
bekerülni gyakornoknak sehova nem nehéz, úgyhogy téged valaki nagyon átvágott. a lényeg hogy jelentkezel és ennyi. felvesznek, mert a gyakornokok 98 százalékának úgyis csak egy aláírás kell, aki meg tényleg csinálja azzal foglalkoznak is. úgyhogy csak kitartás kédése az egész...
pesten pedig nem érdemes kezdei, jobb ha van egy kis tapasztalatod már, különben nem vesznek komolyan!

[ANARCHIA 99&#8482;] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

Maco13
Maco13
nemtom vaze, most hétvégén haza kéne menni, anyámák nem láttak kb 3 hete,és ha most nem megyek akkor megint kimarad 2 hét...
Maco13
jah a rendes meló menni fog suli közben is,és azzal szerencsére keresni is fogok rendesen<#hehe>, a másik meg csak nyári munka, oda pénteken megyek utoljára
bld
mikor jüssz má haza?
meg baszlót is kéne csinálni😊 még muterod is mondta

Membrah
nem rossz....csak nyár végéig fogod csinálni?
vagy suli közben lesz valami?

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

BaliBoy
Persze, hogyha már eljutsz a gyakornokságig. <#buck> Te hogy lettél gyakornok?
A legjobb barátom is gyakornok, már csinált riportokat a Hír tvnek, tv2nek, m1, alföld tv....stb, sõtt nemrégiben megnyert egy filmes versenyt berekdarócon. Neki pl az a baja, hogy dolgozik mint a güzü és nem lát egy fillért sem az egészbõl. Azért is kérdezem, hogy hogy sikerült bekerülnöd, mert õ a TK-ra jár és ott indult egy ilyen médiás kurzus (vagy vmi ilyesmi).
Pesten meg ha lehet, még xarabb a helyzet a bekerülést illetve. Talán ebben a félévben sikerül majd vmit összehekkelnem mert jözsefvárosi kandóba fogok járni, ahol pl van egy szinkron stúdió is. <#lookaround>

Maco13
pesten,jelenleg 2 munkám is van szal nem unatkozom...
parizer
ez nem igaz! ha olgozol, tényleg érdekel és tehetséged is van, ha látják az akaraterõt és hogy tényleg képes vagy bármit bármeddig forgtani nyavajgás nélkül, akkor van esélyed bekerülni. de ehhez tényleg szívet lelket és minden fizikai tudásodat bele kell adnod!

Membrah
zerrrr gúúúúúúúúúúúúúúúúút voolt nekemizs..:-D
hajnali öt körül (vagy azután valamivel) jöttem haza.
te merre vagyol mostanság?:-)

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

bld
súlyos volt😊
én hatalmasba természetesen, verespetyán zoliékkal utánna kispók.... utánna schláááááf😄

Maco13
na milyen volt a 20.-a?
Maco13
na milyen volt a 20.-a?
bld
hát sajnos ez mára elég sok helyen így van... kb minden protekciófüggõ
ezért kell sok ismerõs

BaliBoy
Nem az a baj, hogy telített, hanem az, hogy nem lehet sehova sem bekerülni csak úgy. Csakis ismerettségen keresztül lehet... 😞

bld
hát ja az is egy elég telített szakma...

Nahát nahát! Akad nékem is egy ismerõsöm, aki ezt csinálja. Bár róla sem tudok sokat.
(Beszélgessünk még egy kicsit, hátha szokásommá válik nahátot vagy nofenét pakolni minden mondatom elejére...)

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

parizer
operatõr gyakornok vagyok, illetve technikus. a többi leendõ operatõr tanoncnak üzenem: hogy k.va nehéz ám bekerülni ebbe a szakmába, úgyhogy ha nem szeretik a napi 12-14-16 óra melót akkor inkább próbálkozzanak másfelé!

Nofene! Pontosabban micsinász vagy?

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

bld
hát lehet h énis az leszek...

BaliBoy
Én is operatõr szeretnék majdan lenni egyszer. 😊

parizer
hát a détévénél (meg a regionálisál is, mikor hogy)

BaliBoy
És hol munkálkodsz? Szerencsére a national-hez nem kell bemenni. Mondjuk vasárnap amúgy sem kell mennem. 😊

parizer
öhm... huszadikán munka lesz... azaz inkább MUNKAAAAAAAA

Maco13
höhöhöööhöhöhööhöhöööhöhööhöhöhööh
bld
sztem kitalálunk vmit(höhöhöhöhöhhö)

Maco13
az lesz pesten is,akkor nem is megyek haza 😄
BaliBoy
Vasárnap. 😛

Sven Wittekind a Vigadóban!<#buck>

Maco13
mi lesz otthon 20-án?
mikor hol kiellen?😛
am szivesen😛

Membrah
?

Membrah
Kik jönnek ma meccsre!
Wháááá...Hajrá loki!:-)

Én szerintem meg kifejezetten jó meccs volt-a végeredmény sajnos nem nekünk kedvez de így is tovább fogunk jutni. Az újpest 0-4 éhez képest egész jó eredmény<#hehe>
Meglepett mindenkit a Rabotnicski mert nem egyszerû kis iparosok hanem mezõnyben igencsak jól is adogattak és a 10-es játékosuk szinte mindig lecselezte az õt megtámadót. A hangulat jó volt de a helyzetkihasználásunk ugyanolyan volt mint a szuperkupa meccseken. Meg edzéseken a beadásokat nem gyakorolják? Dombi úgy adja be senki nem éri L kimegy a túloldalon Halmosi az emberbe lövi Börni meg a kapu mögé <#szomoru1> Persze a végén a 2 lest amit beintett szívesen megnéztem volna vonalból is. Szerintem õk ennél azért nem tudnak jobban játszani mi meg igen- szóval szoros meccsen de továbbjutunk!
ez a meccs színvonaltalan,élvezhetetlen volt!Taktikát nem sokat láttam,a passzolás és labdalekezelés gyerekcipõben jár!Rangadókon jobban játszanak!

Ramadamammy rapidrandi

ups, ezt picit elhamarkodtam [#falbav, nem baj, idegenben fogunk nyerni, vagy legalább 2-2-t játszani... köcsög macedónok <#mf1><#mf2><#gunyos1><#ejnye1><#gun><#violent><#boxer><#levele>
Ma MINDENKI jöjjön a meccsre!!! Lealázzuk õket!! Majd meccs után röhögjenek...
BaliBoy
Nincs mit írni. Én amúgy is letíltottam magam. Már teljesen teleszemeteltem a topikot a hülyeségeimmel.

Na azért aenyit mégis írnék:
Kinevették a stadionunkat!
Öszintén szólva nem értem min nevetnek. Nemrégiben átutaztunk Macedónián, ugyan éjszaka haladtunk át, de tekintve Szerbiát (ugyebár nemrégiben még egy köztársaság voltak), hát igaz ami igaz, azon inkább sírni lehet.
HAJRÁ LOKI

nah
mi ez a nyari pangas???
wassup van mindenkivel?

'reggelt baratom😄
udv itt is

sdfj barátom! eltûntél! 😄 gyere csak vissza...(jah, én itt se voltam, csak imerem én õtet 😛😄)