3221
-
ugot2know #2581 esett a hó,rögtön elkezdték szerelni a fenyődíszitést a téren :) -
#2580 én is.
[én nem]
-.-
:D:D -
#2579 én is.
[én is] -
ugot2know #2578 káposztás rétest!
szoktam főzni és nem állok le a teánál!
[most nagyot nőtt mki szemében] -
#2577 toroskáposztát és káposztás rétest még nem csináltam.
nah vajon?
melyiket nem ismered?:) -
#2576 :) és te főzöl? -
ugot2know #2575 káposzta még nincs,fáklyás felvonulás...az van! -
#2574 akár bölcs indián mondás is lehetne:)
amúgy mia cél van 10kiló kposztád meg rizsed és abból akarzs kajákat építeni? -
ugot2know #2573 ismerni és megcsinálni 2 különböző dolog -
#2572 Ne mond már, hogy nem ismered ezeket a kajákat...
sztema a töltött káposztán és a rakott káposzán kívül a többibe nem kell rizs. -
ugot2know #2571 ezt mind meg tudod csinálni?Melyikbe kell rizs is? -
#2570 töltött káposzta,toroskáposzta,székely káposzta,káposztás rétes,rakott káposzta,töltött,sült dagadó tört krumplival és párolt vörös káposztával..és a többi,és a többi..:P -
#2569 nemtok, de egyszer ittam káposzta ízű teát.A miskolci pályaudvaron árulták régen, de mikor legutóbb voltam már nem volt :( -
ugot2know #2568 ki milyen káposztás ételt tud csinálni (káposztástésztán kivül) -
#2567 na lássuk, mit akarsz főzni -
#2566 az k*b*sz*tt jó az a póló:D -
#2565 helyes -
#2564 ja! mindeki kap egy kerületet osztálykiránduláson pl
:D:D:D -
ugot2know #2563 Ha meg túl nagy a város,akkor több póló és ---> puzzle :) -
#2562 nagyon ráagyaltam erre amúgy
szal az 5let az enyém
sok nagyváros térképeit pólóra
és akor nem vész el senki(max átalakul)
-
#2561 Yeees! Kudlik Juli RuLeZ! -
ugot2know #2560 majd hamarosan én is jelentkezem főzéssel kapcsolatos kérdéssel... -
#2559 ki kék próbálni..:D -
#2558 :D -
#2557 vagy felveszed bld "I love Budapest" pólóját, és kérdezősködsz :) -
#2556 np -
#2555 -
#2554 Köszi szépen! -
#2553 vagy az új 5letem: rányomtatoda pólódra térképet és szépen lesétálsz: olcsó is biztonságos is -
#2552 23-as villamos nincs, a keletinél biztos, hogy a 24-es megy, a piac mellettit nemtom. Amúgy a kőbányai út mellett van. -
#2551 Köszönöm szépen az infót! A Keletibe érkezek majd vonattal,s azért kérdeztem,hogy hogy érdemes az útvonalat tervezni,h beleférjen az időbe minden. Vki 23as villamost mondott,az máshova menne akkor? -
#2550 örsről elmész a keletihez, ott ha kijössz a főbejáraton balra fordulsz, átmész az útin, és az ott lévő kisutca végén van a 24-es villamos végállomása. Azzal elmész az Orczy-térig. Ott balra mész tovább valami villamossal, azt nemtom hányas jár arra. Amúgy az orczyról gyalog se vészes, 1-2 megálló lehet. Jah és bal oldalon lesz.
Ha valami nem világos, írj -
#2549 Arra írtam,h nem kaphatok infót,de már azóta vki segített. -
#2548 Sztem egyáltalán nem... -
#2547 Óóó de kár... -
#2546 eltaláltad... pest az nem debrecen :) -
#2545 Sziasztok! Tudom nem feltétlenül ide illik a kérdés,de hátha tud vki segíteni:)
Szóval meg tudná vki mondani,h a Keleti pályaudvarból vagy az Örs Vezér térről hogyan lehet eljutni a józsefvárosi piachoz? Köszi szépen a segítséget! -
Varadium #2544 ..sziasztok,volt valaki a DEBEXPÓN,érdemes megnézni. -
#2543 nekm is chello-m van de csak 7500ért -
#2542 Azt meglehet kérdezni, hogy mit értesz az alatt, hogy jót nem hallottál róla?