DebrecenTopik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezt mind meg tudod csinálni?Melyikbe kell rizs is?

Ramadamammy rapidrandi

Membrah
töltött káposzta,toroskáposzta,székely káposzta,káposztás rétes,rakott káposzta,töltött,sült dagadó tört krumplival és párolt vörös káposztával..és a többi,és a többi..😛

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerõs... Már elõzõ életemben sem hittem a reinkarnációban...

Maco13
nemtok, de egyszer ittam káposzta ízû teát.A miskolci pályaudvaron árulták régen, de mikor legutóbb voltam már nem volt 😞
ki milyen káposztás ételt tud csinálni (káposztástésztán kivül)

Ramadamammy rapidrandi

bld
na lássuk, mit akarsz fõzni

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

bld
az k*b*sz*tt jó az a póló😄

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Membrah
helyes

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerõs... Már elõzõ életemben sem hittem a reinkarnációban...

bld
ja! mindeki kap egy kerületet osztálykiránduláson pl
😄😄😄

Ha meg túl nagy a város,akkor több póló és ---> puzzle 😊

Ramadamammy rapidrandi

bld
nagyon ráagyaltam erre amúgy
szal az 5let az enyém
sok nagyváros térképeit pólóra
és akor nem vész el senki(max átalakul)

BaliBoy
Yeees! Kudlik Juli RuLeZ! <#idiota>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

majd hamarosan én is jelentkezem fõzéssel kapcsolatos kérdéssel...

Ramadamammy rapidrandi

Membrah
ki kék próbálni..😄

Membrah
😄

Maco13
vagy felveszed bld "I love Budapest" pólóját, és kérdezõsködsz 😊
Maco13
np
mateus33
<#nevetes1>

mateus33
Köszi szépen!<#worship>

bld
vagy az új 5letem: rányomtatoda pólódra térképet és szépen lesétálsz: olcsó is biztonságos is<#idiota>

Maco13
23-as villamos nincs, a keletinél biztos, hogy a 24-es megy, a piac mellettit nemtom. Amúgy a kõbányai út mellett van.
mateus33
Köszönöm szépen az infót! A Keletibe érkezek majd vonattal,s azért kérdeztem,hogy hogy érdemes az útvonalat tervezni,h beleférjen az idõbe minden. Vki 23as villamost mondott,az máshova menne akkor?

Maco13
örsrõl elmész a keletihez, ott ha kijössz a fõbejáraton balra fordulsz, átmész az útin, és az ott lévõ kisutca végén van a 24-es villamos végállomása. Azzal elmész az Orczy-térig. Ott balra mész tovább valami villamossal, azt nemtom hányas jár arra. Amúgy az orczyról gyalog se vészes, 1-2 megálló lehet. Jah és bal oldalon lesz.
Ha valami nem világos, írj
mateus33
Arra írtam,h nem kaphatok infót,de már azóta vki segített.

BaliBoy
Sztem egyáltalán nem...

mateus33
Óóó de kár...

parizer
eltaláltad... pest az nem debrecen 😊

[ANARCHIA 99&#8482;] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

mateus33
Sziasztok! Tudom nem feltétlenül ide illik a kérdés,de hátha tud vki segíteni😊
Szóval meg tudná vki mondani,h a Keleti pályaudvarból vagy az Örs Vezér térrõl hogyan lehet eljutni a józsefvárosi piachoz? Köszi szépen a segítséget!

..sziasztok,volt valaki a DEBEXPÓN,érdemes megnézni.
bld
nekm is chello-m van de csak 7500ért

BaliBoy
Azt meglehet kérdezni, hogy mit értesz az alatt, hogy jót nem hallottál róla?

Maco13
debrecenben soha nem volt még netem, pesten is t-online van szal nem tudok segíteni sry
A chellosat én is leírtam...azt tudom,hogy 10 %-ra....,de én a dmcc-rõl érdeklödnék,ott mennyire csökkentik a sebeséget és mennyi adatforgalomnál?....mert ha úgy van lehet átváltok rá..mondjuk idáig sok jót nem hallottam róla...,de azért mégiscsak érdekel,hogy mi a helyzet..a chelloval meg idáig semmi gondom nem volt kellõen gyors..csak nekem néha nem elég a 30gigás limit.
Maco13
asszem a chellonál 10%-ra
mennyire csökkentik le a sebbeséget?---nekem most chello classicom van meg kábeltv...chellonál 40k/sel tölthettek 30giga után ez dmcc-nél hogy van...amúgy UPC-nél így 13e-t pengettek....ténlyeg 6000e a dmcc+kábeltv,mert akkor az csak a fele annak amit most pengettek.
Maco13
az adatforgalom korlátlan, csak a sebességet csökkentik drasztikusan
BaliBoy
Ok. Köszi az infót. A honlapjukon azt írják egyébként, hogy korlátlan adatforgalom. De ezen annyira nem lapõdök meg, hogy mégsem. Túl olcsó. 2 megás netet + 46 tv csatornát kínálnak 6000 ft-ért. Túl szép, hogy igaz legyen.

Maco13
a chellonál is durván csökkentik a sávot havi 30 giga fölött
van egy tesztoldal és valóban kihozott egy ilyen eredményt...nem jellemzõ a sebességingadozás,de talán az adott hónapban a 30 giga feletti letöltésnél történt már olyan,hogy jelentõsen visszaesett a sebesség!DE sztem jobb,ha megérdeklõdöd...

Ramadamammy rapidrandi

bld
hát nem midneki "lokibuzi"
de amúgy én nem onnan ismerem😊

BaliBoy
Vazze, Dzsudzsák Balázs a Loki egyik játékosa.

bld
nagyon ismerõs a neve ki az fúú nem jut ezsembe

Maco13
ammekki?
BaliBoy
Tehát a 2Mbit az 2 mega a nap bármely szakaszában? Nincs sebesség ingadozás? És ez fix IP-s, ugye?

Nálunk nincs gond a szolgáltatásával...

Ramadamammy rapidrandi

Dzsudzsák Balázst autóbaleset érte, amely után mentõhelikopterrel szállították kórházba

Ramadamammy rapidrandi

BaliBoy
Nem ismeri véletlenül valaki a DMCC zrt által nyújtott internetet meg tv, hogy milyen? (valójában) Túl olcsó, hogy igaz legyen. DMCC

Membrah
😊
még szerencse..😊

parizer
csak a détévéééé
egyébként szerencsére nem én vagyok az ügyeletes, úgyhogy ebbõl én teljesen kimaradok 😊

[ANARCHIA 99&#8482;] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

BaliBoy
😮
Te bele látsz a fejembe???? Ezt akár én is írhattam volna elejétõl a végéig, szóról-szóra. <#smile><#eljen>

Két kiegészítést tennék. Amikor kezdõdött a botrány egy Kossuth téri tüntetõ azt nyilatkozta, hogy most megmutatják, hogy a magyar nem bírka nép és ki megy tüntetni... Valószínüleg mielõtt ezt kimondta nem gondolkodott elõtte egy percet sem, mert ha megtette volna akkor rájöhetett volna arra, hogy aki nyílvánosságra hozta a felvételt annak pontosan ez volt a szándéka.

A második kiegészítést is egy tüntetõ megszólalásához kapcsolódóan írom, bár ez inkább egy általános félre értése a történelemnek.
Tehát a nyilatkozatban arra tért ki emberünk (vagyis inkább az volt a mondandója lényege), hogy Gyuriferi nem hasonlít Szt. Istvánra vagy Mátyásra. Összefoglalva a léyneg az volt, hogy az intézkedései nem szolgálják a haza érdekeit. Jelezném ebben a hozzászólásban nem kívánok állást foglalni abban, hogy jó-e nekünk vagy sem, csak egy kicsit a tisztán látás kedvéért írok még pár sort.
Tehát vegyük Istvánt. Tuti, hogy olyan jó kiráylunk volt? A válasz természetesen igen! Ezt igazolja, hogy még mindíg létezünk. De! Vajon a kor embere is úgy gondolta-e, hogy István jó király? Az már nem olyan biztos, hiszen rákényszerítette a kereszténységet a magyarokra akik addig évszázadokon keresztül - vagy a fene sem tudja mióta megjelent a földön a magyar - pogány hitben élt. És ahogy a rockopera is mondja István "tûzzel, vassal" térítette át az embereket az új vallásra. De ma már mindezt megköszönjük neki, mert valószínü már nem lennék, ha nem teszi meg ezt a radikális lépést. (aki tanult törit az tudja, hogy muszáj volt az ellenségeskedés helyett közelíteni európa felé)

Még a vallásos témánál maradva. Reggel nem csak arra a papra gondoltam akit te emlegettél, hanem egy másikra is aki a Kossuth téren szokott beszédet mondani. (http://index.hu/politika/belfold/egyhvsgyf101/)

Azt hiszem nem tudom jobban zárni a hozzászólást csak, hogy idézek tõled: "nem az a baj,ha az okos ember hülyéskedik,hanem ha a hülye okoskodik."

BaliBoy
Elhiszem. Én se mennék ki szívesen minden nap... De hát ez az operatõr dolga ezzel azért gondolom te is tisztában vagy. És nem is azzal van gond, hogy rögzítésre kerül. A gond azzal van, hogy milyen körítéssel tálalják a tv-k. Ahogy Membrah is leírta, elsõ sorban a kereskedelmi tv-k.