3221
-
#2661 én egy idő után már nem számolóm..
a suli, a rádió, az újság, a HÖT mellett örülök ha van időm másra(home, boy-friend, alcohol, etc.)
Tényleg..alig tok hazajárni, és bulizni sem voltam itt igazán, mióta idejárok..Itt a BTMFK-sok és ezenbelül is a magyarosok meg a törisek tanulnak naon sokat az elsőévesek között..nah jó talán az nk-sok még, de már nem BTMFK.
én persze magyarra mentem..szupi..-.-
még 3 vizsgám van a köv héten, plusz egy beadandóm, és ezután jön a januári dömping..ott lesz csak jócskán..
brrr... -
#2660 télleg bazz a kortyoló...szégyen hogy elfelejtettem.
Jobb mint otthon nevű kocsma van Szoboszlón is, és nem rózsaszín mint debiben :D -
#2659 ja meg van még egy oylan is h jobb mint otthon:D:D -
#2658 Bakker, hogy ti miket ismertek. -
#2657 tavasz, kortyoló is kimaradt meg az omega az állomáson az is elég alpári hely -
#2656 ezekhez képest az kurva igényes -
#2655 hát szép kis kínálat! a vadászkür miért maradt ki? :D -
#2654 Én ezeket simán pöcegödörnek tartom. -
#2653 Hullamosó, Csobi, Hajnal, Jakab -
ugot2know #2652 no vigyázz,mert a Kikötőt nem is emlitettük! -
Sikerült felsorolnotok Debrecen legótvarosabb helyeit. -
ugot2know #2650 Ibolya,Lilla? -
#2649 én csak arra gondltam h annak ellenére h populáris hely vannak ott nehezebben emészthető elemek:):) -
YaniMan #2648 Hógyisnemán! Én sem teleportálni szoktam... ;-) -
#2647 na pl azt nem ajánlom így hirtelen utcáról:D -
YaniMan #2646 Hát a Fácán! -
#2645 attól fögg merről jössz a városba, vagy a külvárosba van egy pár hely ahová érdemes benézni, de sok oylan is van ami gázos.. -
hi, felétek kocsma, beülőshely, merrefelé érdemes benézni? -
#2643 detto
legjobb amúgy nincs hüjéskedés, kocsmázás, haverozás, csajozás csak tanulás most egy pár hétig de kell amúgy már nagyon betunyultam iyln téren gatyába kell rzzon avizsgaidőszak
-
#2642 Húúúú... milyen hetem volt! 5 nap alatt 8 ZH!
Ti, hogy álltok? -
Varadium #2641 KIVÁNOK MINDENKINEK KRAMPUSZMENTES MIKULÁST -
Varadium #2640 már én sem.. -
#2639 elmés ötlet:) -
#2638 szia, nem -
Varadium #2637 ..szia itt vagy még? -
#2636 mondom, hogy eredetileg szép volt a fa, csak amikor kihúzták az erdőből akkor törtek le az ágai! -
Varadium #2635 a szponzor aki fizette(vagy fizették),megnézhette volna mire adja a pénzt,elvégre pénzes cégek,ism párat kőzzűlúk.remélem a ragasztás megbirja az üres dobozokat. -
#2634 Láttam már szebb fát is... -
#2633 azért mert ezt az erdőből vágták ki és amikor kihúzták, letörtek az ágai... ezért egy másik fának az ágait kötözték hozzá! -
Varadium #2632 ..hát én láttam ezt a pocsék fát vasárnap,nemtudom pfujjjjj ronda,mintha megrágták és kikőpték (szomoru) -
#2631 szép városunk már felhúzta az erdő legcsúnyább fácskáját (de legalább a tuning hatásos volt) -
#2630 mi a pálya otthon? -
Varadium #2629 Szép városunk nemsokára karácsonyi diszbe fog öltözni... -
#2628 Még szerencse, hogy valamennyire jó idő van, így tudom legeltetni a szemem kedvenc városom igencsak domború lányain! -
#2627 köszi mindnekinek :D -
#2626 Boldog szülinapot
ja ésa körforgalom k*b*sz*tt jó (látom mindennap itt utazok mellette:D:D) -
#2625 HB Parizer ^^ -
#2624 Én is Boldog Születésnapot kívánok!
-
#2623 HBD ^^ -
ugot2know #2622 no,én tojok a körforgalomra,csak azért jöttem,hogy:
HB parizer!