3221
-
#2741 Semmi kül:) -
#2740 mizu? -
#2739 cska egy bizonyos véralkohol szint után lehet menni, nyílvánvaló h ennek megállapításához nincs szükség szakértőre:D:D -
#2738 nem véletlen az elnevezés -
#2737 Nem ismerem de már a neve is király! -
#2736 Hullamosó -
#2735 :D jellemző:D
amúgy tényleg bepunnyadt kicsit a topic -
#2734 Úgy látom ha szórakozásról vagy piálásról van szó egyből belendül a topik. -
#2733 Ha a diszkózenét szeretitek,akkor a főtér környékén kérdezősködjetek majd,onnan már 1-2perc bármelyik. -
#2732 hát énis catlakozom az előttem szólókhoz, van a soho a bajcsizsilinszkin (könnyen megtalálható főleg este:D
a másik meg ha felültök a villamosra és annak a vonalán gyakorlatilag midnen megállónál van vmi hely:D -
#2731 én a bázisra és a retróra szavazok inkább... attól függ, milyen zenét szerettek! -
#2730 Az Aranybika mellett lévő Bajcsizsilinkszki utcában egymás hegyén-hátán vannak a diszkók/pub-ok. Vagy a nagytemplom mellett (jobbra) a Kálvin téren szintén van néhány. A Déri téren is akad 1-2 a múzeumnál vagy ha van kedvetek elhagyni a belvárost akkor a Nagy erdőn a csónakázónál van jónéhány diszkó, pub. Így kapásból ennyi jutott az eszembe. Én személy szerint a Déri téren lévő Karaoke Pub-ot kedvelem mostanság a leginkább. Igaz a beugró 1 ezres, de az teljes egészében leiható! -
#2729 Hi sziasztok ,Debrecenbe mennénk osztálykirándulásra 2 és fél napra mit tudnátok alyánlani (inkább bulízós a csapat az átlag életkor 20 év ,)előre is köszi. -
#2728 -
#2727 áhhh. ide érzem. :D -
#2726 már mindegy..:)
hát szép volt..köszi...:)
még most is érzem a pacsuliszagot,szóval jöhet a második adag tusolás..nem bírom!:)
nah azért köszi midnenkinek...még egy évig tuti nem hervadok el..:) -
#2725 ismét hatalmas lesz:D:D csak ne engedjet a páleszhez.... -
#2724 isten óvjon Tőlünk -
#2723 Csak is a Ti érdeketekben teszünk mindent. Nehogy elhervadjatok. -
#2722 könnyű nektek hímek...:D
Isten óvjon minket a locsolóktól...:D
-
#2721 mi végigjárjuk a várost 2-3 kocsival és támadunk :D -
#2720 Én már nem igazán járok locsolkodni. Meglocsolom a nagyanyáimat, meg 2 lány uncsitesómet és ennyi. Ja meg persze muteromet meg hugomat, de ahhoz, hogy őket meglocsoljam nem kell messzire menni. :D -
#2719 természetesen locsolkodunk :) -
#2718 it seems. :(
Ki mit fog csinálni húsvétkor? Én asszem egy hosszas punnyadásba kezdek neki holnaptól. :) De még ma vár rám egy fincsi programozás zh... -
#2717 topik dead? -
#2716 ű2önben volt már kullancs?" :D:DD -
#2715 Villámvoks HAON módra! Nézzétek meg, hogy milyen válaszokból lehetett válogatni. LOOOL -
#2714 igzaából a párhuzam egyedül az h sem az akkori sem a mostani vezetés sincs a polgárokért, pláne most, h ők válaszották meg őket (főleg az lehet kiakadva aki nem:D)
így érzik jogosnak a felháborodásukat, a problémával egyet értek a módszerekkel nem minden esetben;) de az szóljon be először aki élvezi ha hülyének nézik és asszisztál hozzá -
#2713 Kössz, tudok róla, hogy nem ugyanaz. :DD
Csak mint megerősítendő Membrah példáját szólottam. Hogy milyen idióta párhuzamokat próbálnak vonni:)
Egyébként a márc 15-el amúgy sem értem mit akarnak. Sem az oroszokhoz nem kapcsolódik annyira erősen, sem az *szp-hez. Vagy csak annyi, hogy állami ünnep és miért ne díboljunk?? -
#2712 az 56 os dolgok nemtom h kerültek ide, márc. 15.-e 1848, az egy kicsit más:D:D
de egyébként bizonyos szempontból valóban erős ferdítés párhuzamot vonni -
ugot2know #2711 Énekeljük el közösen az Internacionálét! -
#2710 Kedvenc eddig:"Eger vára kitartott,Nyíregyháza is kitart...-.- LOL
Hát igen, ez a kemény. Egyébként úgy gondolom, hogy Magyarországon sokkal nagyobb, vagy éppen máshol gyökerező gondok vannak mint a politika vagy a politikusok. Megfogalmazni nem tudnám, hogy mi az pontosan... Néhány ember lexikai tudásával, néhánynak az alapvető emberi normákkal, sokaknak a történelmi tudásával van a gond... És itt most mind1 melyik oldalt nézzük, sztem egyiken sincsnek jobb emberek. Csak annyi, hogy az egyik oldal jobban bizonygatja mostanában a fentebb említett hiányosságaikat.
A héten néztem meg a Szabadság, szerelem c. filmet. Ajánlom mindenkinek, mert amellett, hogy a film technikai kivitelezésében, látványban megfelel a kor követelményeinek sztem nagyon jól bemutatja, hogy mi volt '56-ban. És aki (ha nem is vett elő vki életében egy nyomorult történelem könyvet) hasonlóságot állít fel 56 és a mostani dolgok között az egy HÜLYE! Ezt nem lehet máshogy mondani sry. -
#2709 nevetséges ez az egész felhajtás...
röhej h szétvernek mindent,szerintem tiszta dedó.
és az h lázadás,meg forradalom...vicc az egész.
hasonlítgatják magukat Kossuthoz, a márciusi ifjakhoz, az egri hősökhöz,stb..(ezeket én magam hallottam)..pff...
Kedvenc eddig:"Eger vára kitartott,Nyíregyháza is kitart...-.-
Nem kell elfogadni a rdsz-t,csak ne ilyan módszerekkel könyörgöm.
Ami még rettentő zavaró,hoyg oylan emberek si belekeverednek a "csatározásba",csak mert épp arra járt,akiknek még távolról sincs köze a politikához.
-
Nadi #2708 Március 16.
-
#2707 hát volt ott egy két nagy rakétatudós bőrhajú, nehezen ment az artikulálás , de a dögöjjjé meg mocskos zsaru/zsidó stb stb az ment;) -
#2706 Nem tudom mi lesz. De sok mindent el tudok képzelni. Láttam én tavaly is, hogy milyen emberek jártak 'tüntetni'.... De ebbe nem folyok bele jobban mert ennek nem itt van a helye. Az viszont tuti, hogy nem várom meg itt a 15ét. Szerdán húzok haza mint a vadlibák. -
#2705 hát én azért nagyon kíváncsi vok, h mi lesz itthon tuti h semmi, esetleg egy-két fanatikus fog részegen barmolni aminek semmi értelme, de h pesten háború lesz az majdnem tuti, csak az a vicces, h amíg a """"felkelők"""" tudják h mire számíthatnak (hisz már látta mindenki h miket vethetnek be ráadásul vita is volt róla, így pontosan tudják h a rendőrök kezét oszlatásnál kötik a törvények) addig a titkoszolgálatok szóvívői annyit tudtak felmutatni h szereztek információt a fegyverkezésről, de a nyilatkozataikban csak ködösítenek mindeféle emberi élet kioltására fokozottan alkamas, ill. fokozottan veszélyes dolgokról de h konkrétan mi várható azt senki sem tudja
monjduk sztem csúzli lesz;), én tuti h ronggyá röhögöm magam ha csúzlis csapatok mondjuk megrohamozzák a parlamentet
egyébként hallottam (vagyis nem hiteles, cska mesélték) h védőfelszereléseket is szereznek be (golyóálló mellény sisakok stb, illetve a narancsban volt (ami már azért hitelesebb forrás) h lövészetre járnak, rendesen szerveznek lőgyakorlatokat, bár azt ott sem írják h miylen fegyverekkel.. -
#2704 lál -
#2703 :D:D:D:D -
#2702 Nem szeretem ezt a sportot. Remélem az ellen megnehezíti a dolgukat amennyire csak lehet. Ez nem megoldás!