DebrecenTopik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bld
hát zstem az összes helyen zártkörû lesz...

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Sziasztok!

Tudtok egy jó helyet ajánlani szilveszterre ahol Funky-t vagy Hip-Hop-ot vagy R'n'B-t estleg Hip-Hopot fognak egész éjszaka nyomatni?!
20 éves korosztály! Joy bár, Sárkány? vagy mi?
Lesz egyátalán értelmes buli szilveszterkor?

Segítségeteket elõre is köszönöm!
bld
zsírság

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Ha lesz 40 nõ akkor lehet róla szó 😄 😄 😄 😄
Maco13
pesten a lakásomban <#vigyor2>
Sziasztok!

Tudtok egy jó helyet ajánlani szilveszterre ahol Funky-t vagy Hip-Hop-ot vagy R'n'B-t estleg Hip-Hopot fognak egész éjszaka nyomatni?!

Segítségeteket elõre is köszönöm!
BaliBoy
Nah ezt jól megcsináltam, a szmájlik helyett a mehetre kattintottam. <#nevetes1>

Hát nekem vmi últra brutál volt ez a félévem. Szerencsére sikerült 2 tárgyból megajánlott jegyet szerezni, így csak 4 vizsgám van. De azokhoz már csak 2007ben akaródzok neki feküdni.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

BaliBoy
Pont ezt akartam én is mondani. LOOOL
Csak egy a gond. Nagyon kell vigyázni mennyit iszik ott az ember. Túlságosan hamar meg lehet tenni azt 30 métert hazáig.

Membrah
egyébként meg marad a sirály...hozzám kva közel van..
naon "kedves" a kiszolgálás, a biliárd asztal sosem leejt, a golyók sincsenek összetörve, és mindig rend is tisztaság van..<#kuss><#idiota>

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

Membrah
má né háráguggy, dé áz ibolyá áz égyik kédvénc hélyém!
ott ván ám occsó kommérsz..😄

nah de télleg..sztem nem rossz, jobb a "színvonal",mint régebben.
anno éreccségi után ott dorbézoltunk..ill ott kedztünk.
nem volt rossz.
ok,h vannak jobb,színvonalasabb helyek,de azért nem oylan tróger, már mégbocsásáá...😄

egyébként nem lilla má a meg,hanem unpluged v mi a szösz.
mondjuk ezt se így, se úgy nem kedveltem.

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

Membrah
én egy idõ után már nem számolóm..
a suli, a rádió, az újság, a HÖT mellett örülök ha van idõm másra(home, boy-friend, alcohol, etc.)

Tényleg..alig tok hazajárni, és bulizni sem voltam itt igazán, mióta idejárok..Itt a BTMFK-sok és ezenbelül is a magyarosok meg a törisek tanulnak naon sokat az elsõévesek között..nah jó talán az nk-sok még, de már nem BTMFK.
én persze magyarra mentem..szupi..-.-
még 3 vizsgám van a köv héten, plusz egy beadandóm, és ezután jön a januári dömping..ott lesz csak jócskán..
brrr...

Maco13
télleg bazz a kortyoló...szégyen hogy elfelejtettem.
Jobb mint otthon nevû kocsma van Szoboszlón is, és nem rózsaszín mint debiben 😄
bld
ja meg van még egy oylan is h jobb mint otthon😄😄

BaliBoy
Bakker, hogy ti miket ismertek. <#nevetes1>

bld
tavasz, kortyoló is kimaradt meg az omega az állomáson az is elég alpári hely

Maco13
ezekhez képest az kurva igényes
parizer
hát szép kis kínálat! a vadászkür miért maradt ki? 😄

[ANARCHIA 99&#8482;] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

BaliBoy
Én ezeket simán pöcegödörnek tartom. <#nevetes1>

Maco13
Hullamosó, Csobi, Hajnal, Jakab
no vigyázz,mert a Kikötõt nem is emlitettük!

Ramadamammy rapidrandi

BaliBoy
<#action>
Sikerült felsorolnotok Debrecen legótvarosabb helyeit.<#zavart1>

Ibolya,Lilla?

Ramadamammy rapidrandi

bld
én csak arra gondltam h annak ellenére h populáris hely vannak ott nehezebben emészthetõ elemek😊😊

Hógyisnemán! Én sem teleportálni szoktam... ;-)

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

bld
na pl azt nem ajánlom így hirtelen utcáról😄

Hát a Fácán!

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

bld
attól fögg merrõl jössz a városba, vagy a külvárosba van egy pár hely ahová érdemes benézni, de sok oylan is van ami gázos..

PíszLávJuniti

hi, felétek kocsma, beülõshely, merrefelé érdemes benézni?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

bld
detto
legjobb amúgy nincs hüjéskedés, kocsmázás, haverozás, csajozás csak tanulás most egy pár hétig de kell amúgy már nagyon betunyultam iyln téren gatyába kell rzzon avizsgaidõszak

BaliBoy
Húúúú... milyen hetem volt! 5 nap alatt 8 ZH! <#zavart2><#zavart2>
Ti, hogy álltok?

KIVÁNOK MINDENKINEK KRAMPUSZMENTES MIKULÁST
már én sem..
bld
elmés ötlet😊

parizer
szia, nem

..szia itt vagy még?
parizer
mondom, hogy eredetileg szép volt a fa, csak amikor kihúzták az erdõbõl akkor törtek le az ágai!

a szponzor aki fizette(vagy fizették),megnézhette volna mire adja a pénzt,elvégre pénzes cégek,ism párat kõzzûlúk.remélem a ragasztás megbirja az üres dobozokat.
Gaara
Láttam már szebb fát is...

parizer
azért mert ezt az erdõbõl vágták ki és amikor kihúzták, letörtek az ágai... ezért egy másik fának az ágait kötözték hozzá!

..hát én láttam ezt a pocsék fát vasárnap,nemtudom pfujjjjj ronda,mintha megrágták és kikõpték (szomoru)
parizer
szép városunk már felhúzta az erdõ legcsúnyább fácskáját (de legalább a tuning hatásos volt)

Maco13
mi a pálya otthon?
Szép városunk nemsokára karácsonyi diszbe fog öltözni...
Gaara
Még szerencse, hogy valamennyire jó idõ van, így tudom legeltetni a szemem kedvenc városom igencsak domború lányain!<#hehe>

parizer
köszi mindnekinek 😄

bld
Boldog szülinapot

ja ésa körforgalom k*b*sz*tt jó (látom mindennap itt utazok mellette😄😄)

Maco13
HB Parizer ^^
BaliBoy
Én is Boldog Születésnapot kívánok!

SLICK
HBD ^^

no,én tojok a körforgalomra,csak azért jöttem,hogy:
HB parizer!

Ramadamammy rapidrandi