DebrecenTopik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Ki mit fog csinálni húsvétkor? Én asszem egy hosszas punnyadásba kezdek neki holnaptól. 😊 De még ma vár rám egy fincsi programozás zh... <#zavart2>#zavart2>
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
így érzik jogosnak a felháborodásukat, a problémával egyet értek a módszerekkel nem minden esetben😉 de az szóljon be elõször aki élvezi ha hülyének nézik és asszisztál hozzá
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Csak mint megerõsítendõ Membrah példáját szólottam. Hogy milyen idióta párhuzamokat próbálnak vonni😊
Egyébként a márc 15-el amúgy sem értem mit akarnak. Sem az oroszokhoz nem kapcsolódik annyira erõsen, sem az *szp-hez. Vagy csak annyi, hogy állami ünnep és miért ne díboljunk??
de egyébként bizonyos szempontból valóban erõs ferdítés párhuzamot vonni
Ramadamammy rapidrandi
Hát igen, ez a kemény. Egyébként úgy gondolom, hogy Magyarországon sokkal nagyobb, vagy éppen máshol gyökerezõ gondok vannak mint a politika vagy a politikusok. Megfogalmazni nem tudnám, hogy mi az pontosan... Néhány ember lexikai tudásával, néhánynak az alapvetõ emberi normákkal, sokaknak a történelmi tudásával van a gond... És itt most mind1 melyik oldalt nézzük, sztem egyiken sincsnek jobb emberek. Csak annyi, hogy az egyik oldal jobban bizonygatja mostanában a fentebb említett hiányosságaikat.
A héten néztem meg a Szabadság, szerelem c. filmet. Ajánlom mindenkinek, mert amellett, hogy a film technikai kivitelezésében, látványban megfelel a kor követelményeinek sztem nagyon jól bemutatja, hogy mi volt '56-ban. És aki (ha nem is vett elõ vki életében egy nyomorult történelem könyvet) hasonlóságot állít fel 56 és a mostani dolgok között az egy HÜLYE! Ezt nem lehet máshogy mondani sry.
röhej h szétvernek mindent,szerintem tiszta dedó.
és az h lázadás,meg forradalom...vicc az egész.
hasonlítgatják magukat Kossuthoz, a márciusi ifjakhoz, az egri hõsökhöz,stb..(ezeket én magam hallottam)..pff...
Kedvenc eddig:"Eger vára kitartott,Nyíregyháza is kitart...-.-
Nem kell elfogadni a rdsz-t,csak ne ilyan módszerekkel könyörgöm.
Ami még rettentõ zavaró,hoyg oylan emberek si belekeverednek a "csatározásba",csak mert épp arra járt,akiknek még távolról sincs köze a politikához.
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
<#buck>#buck><#buck>#buck>
monjduk sztem csúzli lesz😉, én tuti h ronggyá röhögöm magam ha csúzlis csapatok mondjuk megrohamozzák a parlamentet
egyébként hallottam (vagyis nem hiteles, cska mesélték) h védõfelszereléseket is szereznek be (golyóálló mellény sisakok stb, illetve a narancsban volt (ami már azért hitelesebb forrás) h lövészetre járnak, rendesen szerveznek lõgyakorlatokat, bár azt ott sem írják h miylen fegyverekkel..
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
amúgy most mesélte haverom aki egy sportszerboltban dolgozik h csak az elõzõ hónapban 2500 csúzlit adtak el tudjátok azt a sport változatot ami átviszi a plexit is😉
Ramadamammy rapidrandi
Volt vki a Yamato koncerten otthon?
Én pesten tudtam csak elmenni rá és vmi eszméletlen fergetegesen jó koncert volt. Hihetetlenül csinálják. Jó a zene és, hogy az egészbe még humort is tudnak becsempészni.... A végén már sírtam a nevetéstõl. 😊
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
- Kisfiam! Már megint nem mostál reggel fogat!
- De mama, dógozóm...

Ramadamammy rapidrandi
Az Orange-nem lenne rossz ha nem 16 év körül mozogna az átlagéletkor meg most nagyon fel lett kapva alig lehet megmozdulni-mondjuk az a 400 forintos beugró gyakorlatilag semmi.
A Karaoke-ban egyszer voltunk mondjuk a zsiráfos csapolóból feelinges a sört inni de annyira az sem jött be.
Az unplugged KGS diszkója meg hát kb fél órát bírtam egy sör aztán húzás volt onnan.
Szóval marad a Jakab-Ibolya-Arizona tengely<#vigyor3>#vigyor3>
Fellépõk:
Gilmore ( http://www.globalparty.hu )
globalparty.hu - Debrecen
AndrewJM ( http://www.andrewjm.eu )
globalparty.hu - Budapest
Somi ( http://www.djsomi.hu )
globalparty.hu - Debrecen
Szkvess ( http://www.myspace.com/szkvess )
globalparty.hu - Szombathely
http://www.globalparty.hu/Plakat_Orange.jpg

Üdv., AndrewJM http://myspace.com/andrewjmhun
Ramadamammy rapidrandi
jah egyébként senki ellen semmi rossz..még én is kívántam,mert vagy hatvanan írtam már vmiylen formában h boldog ünnepket...-.-
és már kezd kicsit elegem lenni, h akármelyik postafiókot nézem dugig van ezekkel az üzikkel..Kedves, de sok.😊
Úgyis tom h mindenki mindenkinek boldog karácsonyt kíván!😄