1492
Mi se maradjunk már ki !
-
mai digitális fényképezőnél főleg ilyen 18k körül tökmindegy mit vesz az ember 10eFT os is ugyan olyan képet csinál mint a 20eFtos :) arra tökéletes hogy magad fényképezgesd vagy a törött autódat miután letolattak... vagy ilyesmi, 10eFT kb 1 normális fényképező ami erre a célra megfelel ami ennél drágább és ilyen kis digitális fos annál már csak azt kell megfizetni amit ráírnak :) -
n3whous3 #1211 akkor az pont megfelel, úgyis tuti majd arra fogja az a csaj is használni
-
Legfőképp az optika határozza meg a kép minőségét, illetve az elektronika pontossága (jól állítja-e a fókuszt rosszabb fényviszonyok között is, jól méri-e a fényt, jó lesz-e a fehéregyensúly, stb.). 20k-ért max olyan gépet lehet kapni, amivel a csajok fotózhatják magukat a tükörből. -
n3whous3 #1209 persze, hogy lehet szar képe -
Attól hogy egy fényképezőgép 352352356235 megapixeles még lehet szar képe nem? (Nem értek hozzá, csak kérdezem, mert tudtommal nem az alapján érdemes választani) -
mm kurvadrága, 1-2 akciós cucc szokott jó áron lenni, de amúgy egy nagy szar az egész.
Amúgy edigital, 220volt, foto market
Ezeken ahelyeken tudsz venni még masinát.
pl: EZ a gép átlagos kattogásra tökéletes, de van ezüst, meg barna színben is ugyanitt, vagy 20-ért sony. Azért nézz szét mindenfele. -
n3whous3 #1206 A photo hall tényleg drága, de ha neked a media az, akkor nem tudom hol akarsz még keresni.
"Ja, és a Tesco-t nem tartom valami jó ötletnek, inkább olyan helyet keresek, ami kifejezetten ilyen műszaki dolgokkal foglalkozik":
Aki 18-ért akar keresni fényképezőt, az nem értem miért is foglalkozik ezzel. -
Orionk #1205 Sziasztok !
Köszi az infókat.
Most egy másik kérdésem lenne. :)
Hol lehet, illetve érdemes Szegeden digitális fényképezőgépet venni, és hozzá SD kártyát?
Butának hangzik a kérdés, mert tudom, hogy pl. a MEdia Markt ott van, meg a Kárász utcán a Fuji fényképezős volt, és a Nagyáruháznál a Photo Hall üzlet, de ezek drága helyek.
Valami olyasmi kis boltot keresnék, mint a Kárászon a Fuji bolt, mert az még azért talán jó áron van, és ha garanciás probléma lépne fel, akkor oda visszaviszem, és megnézik, máshol meg postáznák Budapestre.
Tudtok ilyen helyet?, ahol érdemes?
Valami kb. 18ezer körüli dig.fényképezőt keresek, és valami nőieset, mert hölgynek lesz. Tudom, hogy ezért az árért nem kapok túl jót, de azért lehet venni ennyiért, ami még éppen tudja a 8megapixelt, 4optikai zoom-ot, makro zoom-ot, meg még 1-2 tulajdonságot.
Előre is köszi
Ja, és a Tesco-t nem tartom valami jó ötletnek, inkább olyan helyet keresek, ami kifejezetten ilyen műszaki dolgokkal foglalkozik
üdv., -
ocsi-pc
6725 Szeged, Petőfi Sándor Sgt. 50.
Itt szerintem tudnak neked segíteni, és rendesek is. -
drágák de jól dolgoznak, és jobb mint az IDC ami mégdrágább és SZARABB :D van amúgy még ott a körúton a PC Bird vagy a nagykörút végén van még 1 bontó ezekben nem tudom hogy van-e szervíz -
Orionk #1202 Ja, igen, tudom ott van a sarkon.
köszi
esetleg ezen kívül?, mert úgy tudom, hogy ők drágák -
exicom, olajosház aljába van centrum mellett -
Orionk #1200 Sziasztok !
A laptopomban lehet, hogy elromlott a CD/DVD író/olvasóm. Tudnátok ajánlani egy Laptop szervízt szegeden, ahol gyorsan meg tudják nézni, hogy hibás-e?
Előre is kösz
üdv., -
fann #1199 A digisportot nagyon bírom, főleg, hogy ma este nem tudom megnézni élőben a spanyol - holland meccset, mert elutazunk, de holnap délután 6-kor ismétlik az egészet, így nem hagyok ki semmit. Én ezért nagyon tudnám ajánlani. :)) -
n3whous3 #1198 Lehet, hogy attól még érdekel, csak nem tudom, hogy onnan mennyire ok a bejárás, tömegközlekedés. Mintha haverom ott lakott volna és asszem ok is a hely, de nemtom most így. Pmben írd már meg, hogy milyen lakás az, meg részletek stb :) -
én kitudnám adni neked a lakásomat, de mivel az a csillagtéren van így gondolom nem játszik :D -
n3whous3 #1196 Keresek 1, vagy 1,5 szobás, két körút között, vagy újszeged hídhoz közeli részén albit, ami lehetőleg felszerelt is legyen mindennel (mosógép, net, tűzhely, etc.). Találtam sokat itt-ott, de gondoltam megkérdem itt is, hátha valaki tud egy tuti ajánlatot. -
krisztus83 #1195 Hogy őszinte legyek én ebben annyira nem vagyok otthon, a lényeg, hogy nálunk volt rá lehetőség és elégedett vagyok a szolgáltatásukkal. Én annak csak örülni tudok, hogy máshol is lesz hamarosan és nem csak abban az "ötutcában". :) -
n3whous3 #1194 de most komolyan milyen 5 utcáról van szó, behalt az egyik szolgáltató és most szinte egész Szeged le van/lesz fedve. -
krisztus83 #1193 Hát ez engem kevésbé villanyoz fel, ellenben a férjemet.
De amúgy ha ár - érték - szolgáltatás arányt nézzük nekem eddig ez tetszett a legjobban. Szerencsések vagyunk, hogy pont abban az 5 utca egyikében lakunk.
-
rögtön kiállítják. -
Sziasztok! Nem tudjátok véletlen, hogy az okmányirodában a lakcímkártyát r9gtön kiállítják, vagy várni kell rá? Utánakerestem neten, de össze-vissza írkálnak. Ha esetleg valaki nem rég volt ott ilyesmi ügyben az leírhatná, hogy akkor most hogy is van. Volt ahol azt írták, hogy rögtön odaadták valahol pedig azt, hogy 1-2 hét míg kiküldik :S De én is úgy tudom, hogy forgalmit és lakcímkártyát azonnal kiállítják. Valaki megerősítene ebben? :D Kössz -
Viola77 #1190 nekünk is digi van, sztem teljesen jó, a vb miatt különösen megéri, m legalább itt olyan időben is megismétlik a meccseket amikor haza tok érni rá -
PitLer #1189 A tőzsdén már átvette (ha minden igaz) - most már csak a neveket kell átírni... -
de a tvnetworköt átveszik és lesz sok helyen....:D -
Bocs, már öt utcában van lannnet:D -
n3whous3 #1186 looooooool -
De digi csak két utcában van:S -
krisztus83 #1184 Nekünk digi van és nagyon jó az internet és tv szolgáltatása is. Még nem volt vele probléma. A telefonon gondolkodom még, hogy átviszem hozzájuk. -
a tvnetwork megszűnik is átveszi a digi.....legalábbis ezt mondták.... -
tvnetwork is szar, t-online inkább jobb, bár végre lenne digi :/ -
tvnetwork... invitel alapjába szar t online most szar... -
rammfan #1180 Sziasztok! Melyik internet szolgáltatót tudnátok ajánlani? Pozitív tapasztalatok? Mostanában szeretnék váltani. -
ITT mindegyik tipushoz le van írva hogykell, v7-es-re nem lehet feltenni, mert az hardweresen tér el. -
Orionk #1178 aham, és hogyan kell feltenni ezt az új wrt-t?
egyébként ez a wrt ez a router oprendszere?
kösz -
a verzio számot a router alján találod :)
van egy matrica és kicsivel: model number: wrt54g v5 pl -
Orionk #1176 szia!
köszi
sajnos nem vagyok nagy hozzáértő személy. Hogy hanyas számú, az alatt arra gondolsz, hogy a router programja hanyas verziószámú?
Hogy lehet ezt megnézni?
dd-wrt ez micsoda? :) hogy kell feltenni?
köszi -
hányas verzio számú a router? Egy dd-wrt-t feltehetsz rá, abban van rengeteg cucc, lehet meg tudod oldani... -
Orionk #1174 Akkor ez valami védekezés lehet a TvNetwork részéről?
mármint, hogy nem tetszik nekik, hogy router-el szétosztjuk a netet 3-4 számgépre, és valamit intézkedtek, hogy ilyenkor szakadozzon a net?
egyébként te is a szegedi tvnetwork-nél vagy?
-
Nem, azért biztos nem :D
Nincs bejelentkzeés, rákötöd azt megy. dinamikus ip-t nemtom hogy van, nem én állítottam be a routert, és azon kívül nem is érdekel igazán :P De lehetséges, ja.