SG: Szeged Connection
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Voltam zárás elõtt. _______________
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
egyébként ez a wrt ez a router oprendszere?
kösz
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
van egy matrica és kicsivel: model number: wrt54g v5 pl
köszi
sajnos nem vagyok nagy hozzáértõ személy. Hogy hanyas számú, az alatt arra gondolsz, hogy a router programja hanyas verziószámú?
Hogy lehet ezt megnézni?
dd-wrt ez micsoda? :) hogy kell feltenni?
köszi
mármint, hogy nem tetszik nekik, hogy router-el szétosztjuk a netet 3-4 számgépre, és valamit intézkedtek, hogy ilyenkor szakadozzon a net?
egyébként te is a szegedi tvnetwork-nél vagy?
Nincs bejelentkzeés, rákötöd azt megy. dinamikus ip-t nemtom hogy van, nem én állítottam be a routert, és azon kívül nem is érdekel igazán :P De lehetséges, ja.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
De azért van ez, mert túl nagy az internet -nek a sebessége, amivel a router már nem tud elbánni, és ezért leáll a router?
Meg azt akartam még, hogy miért írtad, hogy a másik szolgáltatónál nincs PPPoE?, akkor dinamikus az IP jük annak ellenére, hogy LAN os a net?
Szvsz nyeldd le, nem igazán van rá megoldás.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A szegedi TvNetwork internet szolgáltatónál vagyok. 50 megabit a lefelé töltés, a felfelét nem tudom pontosan, de azt hiszem, hogy 25 megabit.
Ez a szoláltató úgy továbbítja a netet, hogy panel lakásokban LAN-os netet vezet be. TEhát nem kell modem, hanem bejön a LAN kábel, és azt csatlakoztatom a router-ba, és osztom szét.
PPPoE módon ad a szolgáltató felhasználónevet, és jelszót, meg IP cimet.
A probléma : Ha a LAN kábelt, amin bejön a net rögtön számgépre csatlakoztatom, akkor beállítom a PPPoE kapcsolatot, és megy a net NEM SZAKADOZIK.
Viszont : HA a LAN kábelt router-ra csatlakoztatom, szintén beállítom a PPPoE-t, és rákötök 3 számítógépet, akkor néha lefagy a router, és nincs net. Ekkor kihúzom a routert a hálózatból, és kis idõ után visszacsatlakoztatva õjra továbbítja a netet a 3 számgépnek.
Tehát ez a probléma, hogy néha leáll a rouer, és nem adja tovább a netet, csak a számgépek közötti LAN hálózat marad meg.
Már vásároltam egy jobb routert :
Linksys WRT54G Wireless-G Wifi Router ---> ezt vásároltam
Ezzel a router-el is ugyanaz a baj, idõközönként leáll és a netet nem adja tovább. PEdig ez a router újabb, és 200 megabitet tud kezelni, ha jól tudom. TEhát az sem kellene, hogy baj legyen, ha mind a 3 számgépen nagyobb sebességgel tötünk, mert a routernak birnia kellene, nem?
A routerban beállítom, hogy melyik címtõl ossza ki az IP cimeket a számgépeknek, amelyek csatlakoznak.
Elõre is kösz
üdv.,
üdv.,
amúgy egészen bent van a kereskedõköz végénél (84-es áll meg ott aszem)
Most meg olcsó szúnyeget keresnék :D , szobámat rendezem be, és most valami olcsóbb rongyszõnyeget keresek.
Elõre is köszi
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
6724 Szeged
Csongrádi sugárút 54
06 62 458-131
púúúúú
Most az alábbi boltot keresem :) :
Szóval olyan boltot, ahol lehet vásárolni mûszaki dolgokat. Például kalapácsot, tipliket, csavarokat, facsavarok, lemezcsavarok, kombinált fogók, stb., ilyen jellegû dolgok.
Remélem, hogy nem az OBI-t ajánljátok :D
köszi
üdv.,
de amúgy igen ottvan az elhagyott telek után nemsokkal a mars tér fele.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Tudnátok segíteni, hogy hol található Szegeden méterárú bolt?
Olyan méterárú, ahol méterre lehet venni a különbözõ anyagokat. Méretre vágák, és be is szegik.
Én konkrétan majd függönyt, és elé sötétítõt szeretnék vásárolni.
Elõre is kösz
sadist neked is
Optika meg ofotért, ahogy már mondták elõttem :)
Melyik autósiskolát ajánljátok?
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly