1492
Mi se maradjunk már ki !
-
Azért jó lenne ha írnál környéket, mert gondolom nem akarsz elmenni a halál ... ;) -
a kálvária téren a 90-es, 16-os megállójában a sarkon van egy... -
Orionk #1250 SZegeden keresnék DVD kölcsönzőket.
Tudtok segíteni pár dvd kölcsönző felkutatásában?
Én egyet tudok a Mars téren, ahol az Attila utcába befordul a troli, és ott van a sarkon.
Köszi, ha tudtok mondani még jópárat.
üdv, -
Orionk #1249 Ennek a Supershop kártyának utánnanéztem.
Nem éri meg, báris számomra. :)
1 pont az csak 1 forintot ér. 1 millió forint után kapnék 10ezer Forintot. Ugyhogy nem érdekes. -
Orionk #1248 Végül megrendeltem IPON ról. Hétfő délelőttre igérték a szállítást.
Kösz még 1x az Ipon oldalt.
Egyébként nektek Szegedieknek mi a véleményetek a SuperShop kártyáról?
Sok helyen lehet rá pontot gyűjteni. Pl. Spar, InterSpar, PhotoHall, OBI, meg még pár helyen. A honlapján fennt van.
https://www.supershop.hu/Nyitolap.html
Sok ilyen pontgyűjtő kártya van, de ennél már 100 Ft után is lehet 1 pontot kapni.
Aztán meg a PhotoHall-ban, meg a többi helyen, akár műszaki cuccra is be lehet váltani.
Most ráadásul olyasmit olvastam a SuperShop oldalán, hogy ha most regisztrálsz, és kitöltesz valami űrlapot, akkor 200 pontot kapsz kezdésnek.
Ezért a 200 pontért meg már a PhotoHall-ban is lehet akár külső merevlemezt kérni.
Ez ilyen egyszerű lenne? mik a vélemények ezekről a pontgyűjtő kártyákról?, vagy konkrétan a SuperShop-ról -
nemtudom, kérdezd meg ipon-tól, a mailekre elég gyorsan válaszolnak -
Orionk #1246 Azt olvastam neten hozzászólásként, hogy jártak már úgy EZZEL a hancuccal, hogy csak az egyik satellite hangszóró szólt, a másik csak akkor, ha a hangerő fel lett tekerve.
Ez miatt:
Az IPON-nál van olyasmire lehetőség, hogy ha jön a futár, akkor gyorsan összerakom, hogy szól-e mind a kettő. Mert, ha nem szól, akkor a futár rögtön tudja visszavinni a garancia miatt.
köszi -
sima 2.0 -
Orionk #1244 Egyébként EZ nem is 2.1-es ugye?, mert máshol is rákerestem, és 2.0-ásnak írják.
5.1-et akkor érdemes venni, ha a hangkártyád is 5.1-es, ugye? -
én kb minden pc alkatrészt innen veszek, havernak is innen rendeltük 1 hónapja komplett pc-jét. Beregelsz rendelsz és kész, kb 3 nap és csönget a futár. -
Orionk #1242 ja most olvasom, hogy 2500 a futár szolgáltatás, amit azért találok soknak, mert akkor meg már megint 13ezernél tartok.
Futár nélkül itt 10ezer lenne.
Esetleg tudtok másik helyet, ahol meg lehet venni 10 ezer ért? :) -
Orionk #1241 Örülök, hogy írtál, mert én EZT néztem ki magamnak a médiában, ezt próbáltam ki, és megtetszett. Viszont nem vettem meg, mert 16ezer Ft-ot kérnek ott érte.
Ahogyan te is mondod 10ezer felett nem nagyon éri meg 2.1-est vásárolni.
Viszont ezt meg lehet venni ezen az IPON oldalon venni 10ért. Teljesen ledöbbentem, hogy a Média ennyit rádob az árakra.
Ugyhogy szerintem innen fogom megrendelni. Rendeltél már az IPON-ról?
Hogyan működik?, beregisztrálok, és megrendelem, ennyi?
PL. a fenti linknél azt látom, hogy a GENIUS SW-HF 2.1 1200 Fa 9.375 Ft-ba kerül.
Akkor meg tudom ugy rendelni a honlapról, hogy ezen felül ne kelljen fizetni semmiért?
köszi -
mediaba nem éri meg megvenni, oda max meghallgatni menny, mert elvetemült áraik vannak.
Énis úgy terveztem, hogy bemegyek mediába, meghallgatni, majd megrendelem valahonnan. Aztán bementem, mondtam hogy melyiket szeretném meghallgatni, és azt a választ kaptam, hogy ők max mp3-at tudnak rádugni az meg csak sztereo -.- (mondjuk én 5.1-et vettem)
Amúgy 13 körül szerintem nem éri meg a 2.1
Havernak EZT vettük, és nagyon jól szól a dolog :)
de EZ és EZ sem rosz. Innen 2500ft a pk, a futárnak kell fizetni és jár a garanciafutár szolgáltatás, ami azt jelenti, hogyha meghibásodik a termék, ingyen viszik és hozzák. -
Orionk #1239 Igen, tényleg van ott egy. Az az Exicom, majd ott is megnézem.
köszi -
mondjuk az pc bolt, de szerintem ott is van.....a centrum árúház mellett a sarkon van egy bolt...:D -
Orionk #1237 Sziasztok !
Szeretnék vásárolni Szegeden 2.1-es kis hangrendszert, amelyhez tartozik egy mélyláda is. Tudjátok ezek azok, amelyeket egy Jack dugóval lehet csatlakoztatni a számgép hangkártyájához, és ezen kívül a 220-ba megy még csatlakozó, mert a mélyládában van az erősítő.
Ezek olyan 13ezer Ft körül vannak.
A Media Markt-ot, és a Dugonics térnél a Műszaki Pincét ismerem, ahol ilyen műszaki cikket lehet vásárolni.
Ezeken kívül tudnátok még ajánlani valami helyet?
Pl. az http://www.edigital.hu/ és a http://www.220volt.hu/ üzletek nem lennének jók, mert ott rendelni kell.
Én meg olyan helyen szeretnék vásárolni, ahol meg tudják mutatni, megnézzük, és utánna megvásárolnám.
Előre is kösz.
ÜDv., -
jah én tudom már melyik...a Kálvária tér és a Katona József utcában van...
(arra pont csak a 16 meg 90 és 90F megy..erre emlékszem mert ott van a volt sulim :D) -
kálvária térhez közel is van egy másik bolt, egy kis utcában, arra, amerre a 90-es 16-os meg még nemtom melyik buszok mennek (nem a mars tér fele hanem ellenkező irányba :D)
(kálvária térhez tényleg nagyon közel, a buszok épphogy befordulnak a sarkon meg is állnak, na ott van) -
na mindegy feladom, majd valamit találok, aztán esetleg felvarró készítésre kellene keresni valami helyet, a városomban talán van mondjuk ilyen. -
az asszem ugyanaz, mint az alábbi link, de kösz :) -
nagykörúton van 1 ilyen katonai airsoft akármilyen shop :D -
köszi, de szerinted nem ez volt az első, amit megtaláltam? :D És egyáltalán nem olcsó, ha itt veszek valamit, azt kár lenne elkúrni a felvarrásaimmal. -
én itt vettem kb 5 vagy 6 éve egy puli pólót,az nem volt annyira szar viszonylag :D -
Ez van. Minőségről nem tudok nyilatkozni, nem vettem ott semmit még. -
dzseki helyett valami mást mondanék de nem vágom minek nevezzem, nem olyan vastag, csak kb mint egy viharkabát :D hülye vagyok -
7-8-9 ezerből kéne kijönnie legalább a ruhának dzsekivel meg nadrággal, annyiért hallottam már mástól is, úgy, hogy ráadásul külföldről rendelt ruhát. -
Ki tud itt Szegeden katonai/terep ruhát áruló boltot? Olcsófos is megteszi, csak legyen azért tartósabb, egy spetsnazos katona cuccot akarok összehozni, ahhoz kéne egy bizonyos típusú woodland mintás terep ruha meg majd ilyen-olyan felvarrás. Mindenféle turkálós cucc is szóba jöhet. -
Ugggyanezt mondta. :O -
Ilyen ez a fogyasztói társadalom
-
Azt mondta a srác, hogy már egyáltalán nem gyártanak külön szivacsokat, még a komolyabb fülesekhez sem.
Nem akarok hinni neki. :| -
Vagy, senki nem viszi el, és most már valakire rá kell sózni azt a szutykot. -
n3whous3 #1221 mert ha már azt mondja X-re, hogy az jó bőven és 3x drágább egy másik, akkor most minek adjam ki a pénzt a drágábbra... Azt hittem, hogy az eladó 2 féleképp gondolkozik:
1. pénzközpontú: ajánlja a drágábbat. Egy senheiser füles tényleg fasza, így el is hittem volna, ha arra rábeszél.
2. ügyfél központú: a jobbat ajánlja. Mint kb a biciklis boltos arc itt Orosházán, akinél a kerómat vettem. 1 ezressel drágábban volt km óra, mint amit vettem, de emezt ajánlotta, mert ez cateye és a másikat igazából nem éri meg (gondolom volt vele milliónyi hiba meg baj és csak a gond volt vele, hogy visszavitték esetleg).
Ezek szerint van olyan is, aki nekem is meg magának is rosszat akar... -
ne az eladóra legyél pipa....mér hagytad magad??? :D -
n3whous3 #1219 Eladóra ott én pipa vagyok, rábeszélt egy fülesre, ami olcsó volt ahhoz képest, de kalap szar és RÁBESZÉLT, nem hogy bazmeg drágábbra, még azt is megvettem volna, de ő az olcsóbbra beszélt rá... Vettem neten egy ugyanolyan árú panasonic fülest és az atomjól szól emez meg egy kalap szar -
műszaki pincében?? Dugó téren...reökkel szembe.... -
Sziasztok! Valaki tudna segíteni? Olyan üzletet keresek, ahol lehet venni fejhallgatóra szivacsot... ilyen fülre akaszthatós izém van, Thomson, és semmi baja nincs azon kívül, hogy foszlik le róla a szivacs. Nagyon nem vagyok otthon az ilyen elektronikai boltokban, fogalmam sincs hol lehet kapni. Köszi. :] -
-
Lencse átmérő, autófókusz sebessége, pontossága, zoom sebessége, vaku teljesítménye, LCD kijelző mérete, fényereje, meddig bírja egy feltöltéssel. Persze ezek nincsenek külön feltüntetve az adatlapokon, hanem inkább csak tesztekből lehet utánaolvasi.
Az egyik legjobb oldal a http://www.dpreview.com/ -
Akkor milyen más paraméter van amit inkább érdemes ügyelni? Az áron kívűl, pl. Carl Zeiss optika? -
egy 6mp körüli gép tökéletesen elég az átlagfelhasználónak, jó optikával. Átlagfelhasználó alatt azt értem, hogy nem akar méteres plakátokat nyomtatni a képből :)