SG: Szeged Connection
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Mi szeptemberben kötöttünk albiba eegy ilyet:
(T-Home)
1 próbahónap, 1 év hûségidõ (de át lehet vinni más lakásba is, ha költözik az ember).
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
izé...épp szolgáltató váltás elõtt állok, és ebben kérném a segítségeteket. most t-online-os netünk van, egy cirka 8Mb/64kB netért fizetünk havi 10et, ami még hagyján, de a szolgáltatás minõsége elég fosh, így aztán elegünk lett.
már ki is néztem magamnak 1 jó kis csomagot a tvnetworknél, ami nem csak gyorsabb lett volna, de sokkal olcsóbb is.
erre ma az irodájukban közölték, hogy abban az utcában ahol mi lakunk felejtõs. nah mondom, királyság.
tudnátok valami jó alternativát ajánlani? az UPC csomagjai eléggé tetszettek most h körbenéztem kicsit, csak aztán azt láttam hogy a UPC-t szidják mint a bokrot, és a p2p forgalmat is korlátozza...
Invitelnél ha jól látom még mindig csak adsl van, nézegettem aztán a t-homeot is de ott még mindig rohadt drága minden...
szóval bármilyen jó ötletet szívesen várok, köszi!
Ha távolabbra megyünk, pl. csongrád megye, vagy a környezõ megyék, akkor milyen lehetõségek vannak hirdetésre?
Én csak a déliaprót ismerem.
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
A módszer pedig az, hogy veszel egy újságot, és abban van ûrlap, amivel hirdethetsz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Olyan helyre szeretnék feladni, ahol sok ember olvassa.
Pl. azt tudom, hogy a déli apró ujságban lehet feladni, és a déliapró honlapján is, de kellene még valami olyan hely, ahol sokan elolvassák.
köszi
Tudtok Szegeden olyan helyet, ahol lehet vásárolni kakukkos órát?
köszi
Voltam zárás előtt. _______________
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
"The trees move. Do you not see it?"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
kicsit félreolvastad sztem. Mountex oldaluk alapján kiránduló/túrázó cuccokat ad általában el, erre írtam h remélem nem csak olyat találok, mert nekem nem az kell <#vigyor2>#vigyor2>
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
viszont ha lesz, drága lesz.
hol a jó édes isten rákfenéjében lehet ebben a roh... gyönyörû városban fehér, 100% pamut zoknit kapni, aminek még esetleg viszonylag rövid szára is van? végigjártam ma a fél várost - Metro, Cora, 1-2 bolt itt-ott - és sehol semmi, a legközelebb a célomhoz valami Joal márkájú cuccal jutottam, de az is csak 90% pamut idióta felirattal egybekötve és már szép lassan fokozatosan felrobbanok. valakinek van valami remek ötlete?
(ohh, az élet nagy problémái)

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
az ujságárusoknál szerintem gyorsan elfogynak, van képregénybolt vhol?
köszi
üdv.,
de azért ez is sokkal jobb, mint a semmi
ezek biztosan minta példányok, és innen rendelhettek a végzõsök
üdv.,
Tudja esetleg valaki, hogy szegeden hol lehet vásárolni régi képregényeket?
üdv., kösz
Van valakinek ismerõse, aki a szegedi egyetemen a ttik karon idén végzett?
junius 29-én volt a diplomaosztás. Tudja valaki, hogy képeket honnan lehet megnézni?
semmi történés szegeden? 😊

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
szemben a Radnóti, meg ilyesmi 😉