SG: Szeged Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willenbrock
Jó nagy szerszám kell hozzá biztos😄

Aquir
itt a lehetõség...

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

jazzy
én még sosenem szereltem rénszarvast
Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Különc
Utálom azokat az ajánlatokat, ahol az van hogy maximum, mert akkor a büdös életben se lesz a közelében se, ha viszont az van hogy "akár" ott van minimális esély 8)

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

az nekem is jó lenne, de az utcánkban nem tud szolgáltatni 😞

LasDen
sztem jó a tvnetwork...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

azt úgy, hogy 2 éve kötöttük a szerzõdést. ez amúgy nem is rossz. csak reméltem, hogy válthatunk a t-homeról vmelyik másikra, de ahogy elnézem még mindig ez a legjobb szolgáltató a többihez képest. szegeden legalábbis...

Hegi90
Azt a havi 10-ért 8megát hogy sikerült összehoznod? 😄

Mi szeptemberben kötöttünk albiba eegy ilyet:

(T-Home)
1 próbahónap, 1 év hûségidõ (de át lehet vinni más lakásba is, ha költözik az ember).

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

sziasztok!
izé...épp szolgáltató váltás elõtt állok, és ebben kérném a segítségeteket. most t-online-os netünk van, egy cirka 8Mb/64kB netért fizetünk havi 10et, ami még hagyján, de a szolgáltatás minõsége elég fosh, így aztán elegünk lett.
már ki is néztem magamnak 1 jó kis csomagot a tvnetworknél, ami nem csak gyorsabb lett volna, de sokkal olcsóbb is.
erre ma az irodájukban közölték, hogy abban az utcában ahol mi lakunk felejtõs. nah mondom, királyság.
tudnátok valami jó alternativát ajánlani? az UPC csomagjai eléggé tetszettek most h körbenéztem kicsit, csak aztán azt láttam hogy a UPC-t szidják mint a bokrot, és a p2p forgalmat is korlátozza...
Invitelnél ha jól látom még mindig csak adsl van, nézegettem aztán a t-homeot is de ott még mindig rohadt drága minden...
szóval bármilyen jó ötletet szívesen várok, köszi!

köszi

Ha távolabbra megyünk, pl. csongrád megye, vagy a környezõ megyék, akkor milyen lehetõségek vannak hirdetésre?

Én csak a déliaprót ismerem.

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Dzsini
Szerintem a Déli Aprón kívül nincs igazán jelentõs lap, annak is csak a nyomtatott felülete, az online változat felejtõs (1500 alatti hirdetés).
A módszer pedig az, hogy veszel egy újságot, és abban van ûrlap, amivel hirdethetsz.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Szegeden és környékén hogy lehet hirdetést feladni, és hol?
Olyan helyre szeretnék feladni, ahol sok ember olvassa.

Pl. azt tudom, hogy a déli apró ujságban lehet feladni, és a déliapró honlapján is, de kellene még valami olyan hely, ahol sokan elolvassák.

köszi

Hy!

Tudtok Szegeden olyan helyet, ahol lehet vásárolni kakukkos órát?

köszi

Slayerboy
ja ok ugyanazt irtad omg 😄

Voltam zárás előtt. _______________

Slayerboy
Meg ha fekete zoknit akkor sem. Sõt. Tök 8 milyen cipõ fehér zoknit sportolók viselnek meg a parasztok. (És M Jackson de az más r.i.p) 😊

Voltam zárás előtt. _______________

Sadist
Ehhez ha fekete titokzoknit húzol, akkor sem fognak leköpni az utcán.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Calver
egy
kettõ
tanulj és okosodj kisember! (most ehhez képzeld hozzá ahogy Jean Reno kibassza az ablakon a tévét, lusta vagyok képet dúrni)

"The trees move. Do you not see it?"

Máté94
Azkiaz?
n3whous3
as.AASDASD:ASDaasddasasdasdadssd

púúúúú

Calver
én pár hete legszörnyûségesebb emlékeim szerint kis híján el is basztam bringával Újhíd lábánál... vagy az illetõ csak nagyon gyanúsan hasonlított rá.

n3whous3
Vass Gábor is szegedi, ne hívjuk ide is? <#banplz> (már aki tudja, hogy ki õ)

púúúúú

Dzsini
szerintem van nekik vékony pamutzoknijuk is.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Calver
<#fejvakaras>

kicsit félreolvastad sztem. Mountex oldaluk alapján kiránduló/túrázó cuccokat ad általában el, erre írtam h remélem nem csak olyat találok, mert nekem nem az kell <#vigyor2>

Muki100
Milyen túrázás? Szeged-Makó-Szeged 90 teljesítménytúra meg hasonlók?

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Calver
ezer köszönet, rá fogok nézni holnap. <#vigyor2> remélem van náluk sima vékony cucc is, mert nem túrázáshoz kell, hanem ehhez, amivel színes zoknik... hát, csöppet olyan retardált érzést keltenek, tekintve h fehér <#nyes>

Dzsini
egy kört esetleg megér a Mountex, a kirándulós cuccoknál oda szoktak figyelni a minõségre - vagy ha nekik nincs, talán segíteni tudnak.
viszont ha lesz, drága lesz.

Calver
na, mivel már kb végigkérdeztek itt minden könnyen megtalálható helyet Szegeden, kaptok egy nehezet:
hol a jó édes isten rákfenéjében lehet ebben a roh... gyönyörû városban fehér, 100% pamut zoknit kapni, aminek még esetleg viszonylag rövid szára is van? végigjártam ma a fél várost - Metro, Cora, 1-2 bolt itt-ott - és sehol semmi, a legközelebb a célomhoz valami Joal márkájú cuccal jutottam, de az is csak 90% pamut idióta felirattal egybekötve és már szép lassan fokozatosan felrobbanok. valakinek van valami remek ötlete?
(ohh, az élet nagy problémái)

LasDen
valaki jön??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

köszike

A takaréktár utca végén a sarki épületben (nem a Széchenyi tér, hanem az utca másik végén lévõ) azt hiszem van valami képregénybolt féleség, legalábbis ezt láttam a kirakatba írva amikor arra jártam pár hete. Bár még bent nem voltam az üzletben.
és nem régi képregényeket?

az ujságárusoknál szerintem gyorsan elfogynak, van képregénybolt vhol?

köszi
üdv.,

köszi, nem a legjobb felbontás 😛

de azért ez is sokkal jobb, mint a semmi

ezek biztosan minta példányok, és innen rendelhettek a végzõsök

üdv.,

damondesign
Csá, itt vannak képek a diplomaosztóról.link

Hy!

Tudja esetleg valaki, hogy szegeden hol lehet vásárolni régi képregényeket?

üdv., kösz

hy!

Van valakinek ismerõse, aki a szegedi egyetemen a ttik karon idén végzett?

junius 29-én volt a diplomaosztás. Tudja valaki, hogy képeket honnan lehet megnézni?

kihal a topic...

semmi történés szegeden? 😊

LasDen

hmm..vhol a Felsõ-Tiszapart mentén 😊

Pepsi Twist
rakhatok 1 képet amin a verda látszik a legjobban de a kép jobb meg bal oldalán látszik hol van 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Pepsi Twist
balra máv mögötte üvegpalota jobbra anna kút jobb oldalon magas épület APEH 😊

chhaya

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Máté94
De szépek voltak azok a fák!😞
Viszont ott az iskolám😄
valami nehezebbet! 😉

chhaya
ejnye de gyorsak vagytok 😄

a Glattfelder Gyula téren készült a kép, a Novoteltõl nem messze.
szemben a Radnóti, meg ilyesmi 😉

Máté94
elõtt
Pepsi Twist
Novotel mögött

chhaya

n3whous3
még mindig nem esett le

púúúúú