SG: Szeged Connection
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Futár nélkül itt 10ezer lenne.
Esetleg tudtok másik helyet, ahol meg lehet venni 10 ezer ért? :)
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Ahogyan te is mondod 10ezer felett nem nagyon éri meg 2.1-est vásárolni.
Viszont ezt meg lehet venni ezen az IPON oldalon venni 10ért. Teljesen ledöbbentem, hogy a Média ennyit rádob az árakra.
Ugyhogy szerintem innen fogom megrendelni. Rendeltél már az IPON-ról?
Hogyan mûködik?, beregisztrálok, és megrendelem, ennyi?
PL. a fenti linknél azt látom, hogy a GENIUS SW-HF 2.1 1200 Fa 9.375 Ft-ba kerül.
Akkor meg tudom ugy rendelni a honlapról, hogy ezen felül ne kelljen fizetni semmiért?
köszi
Énis úgy terveztem, hogy bemegyek mediába, meghallgatni, majd megrendelem valahonnan. Aztán bementem, mondtam hogy melyiket szeretném meghallgatni, és azt a választ kaptam, hogy õk max mp3-at tudnak rádugni az meg csak sztereo -.- (mondjuk én 5.1-et vettem)
Amúgy 13 körül szerintem nem éri meg a 2.1
Havernak EZT vettük, és nagyon jól szól a dolog :)
de EZ és EZ sem rosz. Innen 2500ft a pk, a futárnak kell fizetni és jár a garanciafutár szolgáltatás, ami azt jelenti, hogyha meghibásodik a termék, ingyen viszik és hozzák.
köszi
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szeretnék vásárolni Szegeden 2.1-es kis hangrendszert, amelyhez tartozik egy mélyláda is. Tudjátok ezek azok, amelyeket egy Jack dugóval lehet csatlakoztatni a számgép hangkártyájához, és ezen kívül a 220-ba megy még csatlakozó, mert a mélyládában van az erõsítõ.
Ezek olyan 13ezer Ft körül vannak.
A Media Markt-ot, és a Dugonics térnél a Mûszaki Pincét ismerem, ahol ilyen mûszaki cikket lehet vásárolni.
Ezeken kívül tudnátok még ajánlani valami helyet?
Pl. az http://www.edigital.hu/ és a http://www.220volt.hu/ üzletek nem lennének jók, mert ott rendelni kell.
Én meg olyan helyen szeretnék vásárolni, ahol meg tudják mutatni, megnézzük, és utánna megvásárolnám.
Elõre is kösz.
ÜDv.,
(arra pont csak a 16 meg 90 és 90F megy..erre emlékszem mert ott van a volt sulim :D)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
(kálvária térhez tényleg nagyon közel, a buszok épphogy befordulnak a sarkon meg is állnak, na ott van)
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Nem akarok hinni neki. :|
1. pénzközpontú: ajánlja a drágábbat. Egy senheiser füles tényleg fasza, így el is hittem volna, ha arra rábeszél.
2. ügyfél központú: a jobbat ajánlja. Mint kb a biciklis boltos arc itt Orosházán, akinél a kerómat vettem. 1 ezressel drágábban volt km óra, mint amit vettem, de emezt ajánlotta, mert ez cateye és a másikat igazából nem éri meg (gondolom volt vele milliónyi hiba meg baj és csak a gond volt vele, hogy visszavitték esetleg).
Ezek szerint van olyan is, aki nekem is meg magának is rosszat akar...
púúúúú
púúúúú
Az egyik legjobb oldal a http://www.dpreview.com/
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
púúúúú
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Amúgy edigital, 220volt, foto market
Ezeken ahelyeken tudsz venni még masinát.
pl: EZ a gép átlagos kattogásra tökéletes, de van ezüst, meg barna színben is ugyanitt, vagy 20-ért sony. Azért nézz szét mindenfele.
"Ja, és a Tesco-t nem tartom valami jó ötletnek, inkább olyan helyet keresek, ami kifejezetten ilyen mûszaki dolgokkal foglalkozik":
Aki 18-ért akar keresni fényképezõt, az nem értem miért is foglalkozik ezzel.
púúúúú
Köszi az infókat.
Most egy másik kérdésem lenne. :)
Hol lehet, illetve érdemes Szegeden digitális fényképezõgépet venni, és hozzá SD kártyát?
Butának hangzik a kérdés, mert tudom, hogy pl. a MEdia Markt ott van, meg a Kárász utcán a Fuji fényképezõs volt, és a Nagyáruháznál a Photo Hall üzlet, de ezek drága helyek.
Valami olyasmi kis boltot keresnék, mint a Kárászon a Fuji bolt, mert az még azért talán jó áron van, és ha garanciás probléma lépne fel, akkor oda visszaviszem, és megnézik, máshol meg postáznák Budapestre.
Tudtok ilyen helyet?, ahol érdemes?
Valami kb. 18ezer körüli dig.fényképezõt keresek, és valami nõieset, mert hölgynek lesz. Tudom, hogy ezért az árért nem kapok túl jót, de azért lehet venni ennyiért, ami még éppen tudja a 8megapixelt, 4optikai zoom-ot, makro zoom-ot, meg még 1-2 tulajdonságot.
Elõre is köszi
Ja, és a Tesco-t nem tartom valami jó ötletnek, inkább olyan helyet keresek, ami kifejezetten ilyen mûszaki dolgokkal foglalkozik
üdv.,
6725 Szeged, Petõfi Sándor Sgt. 50.
Itt szerintem tudnak neked segíteni, és rendesek is.
köszi
esetleg ezen kívül?, mert úgy tudom, hogy õk drágák
A laptopomban lehet, hogy elromlott a CD/DVD író/olvasóm. Tudnátok ajánlani egy Laptop szervízt szegeden, ahol gyorsan meg tudják nézni, hogy hibás-e?
Elõre is kösz
üdv.,
púúúúú
púúúúú
púúúúú