SG: Szeged Connection
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Keresek olyan füzetet, ami a Szegeden levõ kulturális mûsorokat gyûjti egybe. Tehát pl. mozi elõadások, szinház, opera estek, mindenféle kiállítások, ilyenekre gondolok.
Állítólag van ilyen füzet, de nem láttam még, és azt sem tudom, hogy ez a füzet, ez havi megjelenésben történik, vagy akár hetente.
Az ilyen kiadványok ingyenesek szoktak lenni, de lehet, hogy egy keveset kell érte fizetni.
Tud valaki ilyenrõl?, hol tudok ilyet találni?, vagy neten van valami elérés?
Tudom, hogy a SzegediEST hasonló, de szerintem másikra gondolok.
köszi szépen.
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Voltam zárás elõtt. _______________
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
más ötlet?
állítólag a JATE márciusban nyit, és az hasonló lesz. Viszont addig is keresek hasonló helyet, mint a képen.
köszi
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ismertek Szegeden olyan helyet /pub, szórakozóhely, beülõs hely, kávézó/, ami olyan stílusú, mint a lenti képen látható?
Ahol hasonló díszítése van a helynek, mint a képen.
köszi

Sötétedés után az asztalrugdosós srácok hazamennek, és átadják a helyüket az igazi 50+ arcoknak :D hááááát ja
Vidám eseményeket lehet látni, és jó sztorikat hallani!
Megéri bepróbálni ;)
De nem mondom el, hogy hol van :):D:)
Pontosabb infó esetleg?!
Bár lehet, hogy majd a buszsofõr helyismeretére bízom magam :D
Asszem jobban össze kell barátkoznom guglival :)
Kösz a segítséget elõre is!
Egy kis segítségre lenne szükségem.. :)
Merre van Tápén a Lottó sörözõ?
-esetleg a 73as végállójánál?
A gyors helyes megoldások jutalompontot érdemelnek!!!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Egyik kollégám a Microsoft szegedi diáktanácsadója, õ foglalkozik az MSDNA licenszekkel, rendezvényszervezéssel, és nem engedték el egy Microsoft tech konferenciára. Mi ilyenekre bármikor mehetünk anélkül, hogy szabit kellene kivennünk, mert késõbb úgyis jól jön az a plusz tudás, amit ott szedünk össze, és ezt a munkáltatónk is pontosan tudja.
Volt, hogy a fentebb említett kolléga prémiumként nem kapott egy huncut vasat sem, mert 2 hét híján nem volt meg a 6 hónap munkaviszonya.
Voltam zárás elõtt. _______________
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
SZegeden hol lehet vásárolni Karácsonyfát?
Élõ fenyõre gondolok, és nem pedig Mû fenyõre.
Azt tudom, vagyis gondolom, hogy a Mars téren a piacon van erre lehetõség, de azon kívül hol lehetséges még ez?
köszi
üdv.,
Énnekem is van jó pár epamos haverom, tõlük jót hallottam, máshonnan meg már nem olyan jó dolgokat.
Mondom ezt úgy, hogy nem rég beszélgettem olyannal, aki régebbóta az epamnál dolgozik.
Csak JAVA?
köszi
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"