SG: Szeged Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuvok
Büdös Bohóc
az algyõi úton vannak kereskedések, egy része új autós, de azok is szoktak árulni használtat (beveszik a régit új autó vételekor stb)

többet én se vágok, csodálkozom is, hogy nincs egy hosszabb út ilyenekkel, Békéscsabán pl. kurvasok használtautós van

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Igen, erre gondolok.
Mikor van ott autópiac?

Egyébként nem csak erre gondolok, hogy a saját autóikat viszik ki. Hanem arra, hogy egy forgalmazó árul autókat, de nem újak, és mások adták át neki, hogy árulja õ.

köszi

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

kifli
Ha olyan autó piacra gondolsz, hogy kiviszik az emberek a saját autóikat árulni egy nagy parkolóba, akkor a cserepessoron szokot lenni a parkolóba
Tuvok
Algyõi úton van több is .

Hy !

SZegeden van autópiac?
Ha igen, akkor merre? :)

köszi

LasDen
szerintem kint a napfény parkba az intersportban....más nem nagyon jut eszembe...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Hali !

Szegeden merre?, hol van olyan sportbolt, ahol minõségi felszerelést lehet vásárolni teniszezéshez?

Nem muszáj, hogy sportbolt legyen, de teniszezéshez keresek cuccot.

köszi

Lyukasbogrács
szerintem szifonfüggõ, a régibe ugyanolyan patron ment.

Büdös Bohóc
legtöbbször nem egyezik a mérete

köszi a tájékoztatást. :)

Lyukasbogrács
szódásüveget nemigen fogsz már boltokban találni, legfeljebb régiség kereskedõnél. régi alumínium szódásszifont se nagyon. bár neten szétnézhetsz, biztos lesz, vaterán meg hasonló helyeken.

a habpatron a habszifonhoz kell, amivel tejszínhabot tudsz csinálni. a szódásszifonhoz a szódapatron szén-dioxidot tartalmaz, a habpatron meg dinitrogén-oxidot, ami kéjgáz, vagy nevetõgáz, azért írta kifli, hogy ha arra kell :D amúgy a két patron méretre megegyezik.

Fogalmam sincs, hogy mi az a habpatron.

Egyik ismerõsöm szeretne egy szódásüveget.

kifli
a habpatron más méretû, ha amiatt kell <#idiota>

amúgy vatera...
nem szeretem különösebben a szódát.
Nekem csak egy régebbi szürke színû-fém szódásüveg kellene, amibe a patront helyezték el, és a benne lévõ sima vízbõl szódavíz lett.

tudtok ilyet?

köszi

vigyori14
Hello.
Régrõl megmaradt dragon ball os kártyákat/figurákat keresek. Akinek van az írjon privit, v írjon erre a címre: [email protected]

kifli
ha nagyon szódavíz fétised van, van szódás, aki házhoz viszi neked :)
Köszi az elõzõt.

Szegeden tudtok-e olyan helyet, ahol lehet vásárolni fém - szürke színû szódásüveget, amelybe szódaszifon(patron) helyezhetõ?

Ez már kiment a divatból, de hátha lehet még vásárolni.

vagy esetleg szódást tudtok-e szegeden, esetleg környékén?

köszi

Hegi90
a bal.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Sziasztok !

SZegeden, amikor az utcáról beléptek a Nagyállomásra(vasút), akkor jobbról, és balról is van egy újságárús.

Tudjátok-e, hogy ez a kettõ újságárús közül melyi a RELAY nevû újságos?

köszi

Büdös Bohóc
ijj nekem van egy adag dragon ballos kártya meg figura valahol, ha nem felejtem el akkor áttúrom a cuccaimat majd. Az albiban valszeg nincs, majd következõ hétvégén megnézem otthon is.

Tuvok
Hát autózni is egy élmény a belvárosban ... <#idiota>

Calver
de még mennyire... örülök neki h felújítanak (kb mint kórboncnok a tömegbalesetnek), de legalább arról szokjanak le, hogy a telefonkábeleket vadásszák... utóbbi hónapban már kétszer kellett... khmm... "kölcsönkérnem" a szomszéd internetét, mert kedves munkások meglátják a rézkábelt, és... a tököm tudja, kígyónak nézik? <#fejvakaras>

"The trees move. Do you not see it?"

vigyori14
Hello. Régrõl megmaradt Dragon ball os és Sailor moon os figurákat, és kártyákat keresek.
Akinek van bármiféle ilyesmi ccca eladó az írjon privit, vagy email erre a címre: [email protected]

Hegi90
loool

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Büdös Bohóc

Hegi90
Ja, tényleg így van, csak mikor elõször találkozik az ember az ilyennel, az nagyon furcsa.

Büdös Bohóc
Pont a körutas kialakítás alatt nem lehet szerintem eltévedni, megjegyzel kb 2 kézen összeszámolható fõbb utat + pár fontosabb látványosságot és mindent el lehet ezek segítségével kb magyarázni :D

Lasden: ja az meg már csak a hab a tetõn, a fasz ki van vele, hogy még mindig nincs kész pl az új villamos vonalnak legalább a keresztezõdései... 8as troli mehetne ki rókusra de még mindig végállomás a nagyteszkó :S Ja és a 3/4es vonalon ahogy hallom lesz még móka, kiderült, hogy gyártási hibásak a lefektetett kábelek (szigetelési hiba), teszt során kiderült, hogy a villamos síneken átjött az áram stb, amit alul elvezettek pluszban, bonthatják fel az egészet a meddig is... anna kútig: fú de hiszen az az egész vonal, amit eddig felújítottak.

Hegi90
"és nem lehet eltévedni"

na ez nagyon nem igaz :D
emlékszek mikor elõször jártunk itt, csak keringtünk össze vissza. Ez a körutas rendszer nagyon nincs megszokva máshol.

Bár az tény, hogy mindenhova gyorsan el lehet jutni, eddig azt hittem, hogy kicsi város, de most nézem, hogy a harmadik legnagyobb az országban.

LasDen
csak mindig felvan túrva....:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Büdös Bohóc
beszt város, nagy, de mégis mindenhová könnyen eljut az ember és nem lehet eltévedni

Tuvok
És akkor tuti még felét se láttad :)

The Protector
A Szegedi Tudomány Egyetemen voltam felvételizni.Csodaszép városotok van.Legyetek rá büszkék.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

LasDen
hát a makkosház-józsef attila sarkán (tarján elõtt) az OMV-nél van valami szõnyeg bolt...talán Diego ha jól emlékszem.....

Sziasztok !

Szegeden hol lehet olcsón vásárolni KIS MÉRETÛ szõnyeget?
1 méteres; 1,5 méteres érdekelne.

Kb. 1 évvel ezelõtt a Nagy Tescoban, a pénztárak és az üzeltsorok közötti úgynevezett kis trafikokban árultak.
Ezek a kis trafikok között volt a Lottózó is. Szóval itt volt 1-2, akik kisméretû szõnyegeket árultak.

Viszont most ezek a trafikok nincsenek ott, mert újítják a tesco pénztárait, és nagyobb lesz a tesco.

Tudtok másik ilyen helyeket?, vagy hova költözhettek ezek a trafikok?

köszi
ÜDv.,

Hegi90
Szerencsére nem nekem kell:D

De amúgy nincs <#szomoru1>

Fabio Capello
mivan, nincs asszony aki mosna rád? <#idiota>

Büdös Bohóc
nagytesco a rókusi krt-on, ott van egy mosoda

Hegi90
Szegediek! Kellene egy mosoda <#zavart1>
Hol találok?
Ez pl mennyire megbízható?

Aquir
hónap elsõ pénteke vagy szombatja valahány órától (17?), ki van írva itt ni

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Büdös Bohóc
oda én is felnéznék barátnõmmel valamikor, az hogy és mint van nyitva felmenés szempontjából?

Aquir
akkor marad a szent istván téri víztorony xD

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Büdös Bohóc
Sõt, ha jól tudom, a dómba nem is lehet 1-2 embernek felmenni, minimum egy nagyobb csoportot engednek csak fel

kifli
A ketrecharc gáláról sajna már lecsúsztál :D

Amúgy dómba tudtommal nem lehet felmenni mindig csak évente 1-2 nap. A tarjáni víztoronyba, ha megfûzöd a karbantartót talán felengednek :D

Amúgy nemnagyon tudok ilyen helyet :/
Hy !

Szegeden tudtok jó randihelyet?
Oké tudom, hogy van ezer1, és olyan helyre kell menni, ahol van látnivaló, és tudtok mirõl beszélgetni, és közös élményt nyújt..., mint pl. a Vadaspark.

Viszont ez csak egy Elsõ randi lesz, ahol csak ismerkedés a cél, és beszélgetés, de én mégis szeretnék valami kis élményt, érdekességet.

Valami kilátóra gondoltam. Pl. a szegedi Dóm-ba fel lehet menni vasárnap?, vagy valami hasonló ötlet?

köszi :)

kifli
ugye senki nem látta az arcod? XD
foxpal
Szegeden nyílt Gomoa head & grow shop!
Szeged, Petõfi sgt. 50.
Nyitva: H-P:11.00-19.00
Sz:13.00-19.00
Pipák,vaporizerek,bongok,grinderek,mérlegek,cigeretta papírok minden mennyiségben :D
Növényápolás stb.

Büdös Bohóc
nem vágom ki az

Sadist
Nem, még valamikor hét elején jött mail Pásztor Gyuritól az egyik kollégánknak.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Büdös Bohóc
haha de poénos volt és teljesen kiszámíthatatlan.