SG: Szeged Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuvok
20 km-re tõle -18 :C

bogyoka
sziasztok😊))

Szegeden mennyi minusz van most? <#rolleyes>

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Calver
hmmmm... Vár? valamikor? ott legalább lehet sakkozni és Stellajuk is van, na meg pofás áraik!

"The trees move. Do you not see it?"

Gyurma83
Nem vagyunk túl sokan!😊

Az élet olyan mint a kisöcsém! Mindig visszaüt, de azért szeretem!

Tuvok
<#wave>

Gyurma83
Szegassztok! Mi a helyzet szeged?😊

Az élet olyan mint a kisöcsém! Mindig visszaüt, de azért szeretem!

petee
ja,talált süllyedt.😊
Emlékszem rád,király volt anno a BF.Mi van veled?hogy vagy?

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

Calver
nemtom, nem volt szerencsém kipróbálni, mi mindig pultnál rendelünk... Jegest szeretem még csak az amolyan aljakocsma...

Calver
és annakidején BF-ben ***The Company***-s voltál vmint Robi szomszédja is vagy <#vigyor1> (ott még claw néven balhéztam)

Random work
Minden szegedi bárról hallottam már valami rosszat.
Mi a meló után a Mignon-ba szoktunk menni arról azt híresztelik, hogy buzibár. Persze ez is teljesen hülyeség.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

petee
hi
szegedi vok😊
<#integet2>

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

Bucser
Átbasznak a számlával.... Eleget szívtam ott régebbi bandával...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Random work
BUÉK!

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Calver
na, szóval helynek én aszondának hogy Zápor Józsi, jó árai vannak és kellemes hely, valamint isten a forralt boruk, már lassan ott tartok h odamegyek a pulthoz és hozzák. szóval oda be lehet ülni tali címszó alatt... vélemény?

Így jár az az ország, amelyiknek folyója átfolyik Ukrajnán. <#levele>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Tuvok
Aha <#bee1>

Random_
Jólesett a kényszerpihenõ?

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Tuvok
😄

Random_
Az nem gond Tuvok is Vásárhelyi. Csak most bannoltatta magát. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Bucser
Én is Szegedi voltam õõ izé szal hazaköltöztem Vhelyre:<#zavart1>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

KG21
láttátok ma a Tiszát? Tele van szeméttel, ekkora pusztulat még nem volt a látvány a ciánincidens óta <#levele>

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Calver
eddig jól állunk, gyûlik a nép... törzshelyek? <#hehe>

Random_
Helyes!

KG21
én is <#integet2>

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

peteragoston
szeged

peteragoston
en is itt Vok.

Random_
Mióta nem iszok alkoholt kicsit jobban megmarad a pénz bár valahogy így se sokáig mert ha nem iszok akkot öszök. 😊

Calver
hmmm, akkor régi BFesek? <#confused> Belgára én is szándékoztam csak az anyagiak közbeszóltak... <#gonosz3> Jateban azt nem szeretem h egy üveg Dreher 290 HUF ami nekem kicsit soknak tünik... na mind1. fáradt vagyok, megyek aludni inkább...

Random_
Pszt! Ne okozzunk neki csalódást! 😄

Depresszión nem voltam. Utoljára Belga koncertre akartunk odaérni csak leragadtunk egy kocsmában. 😄

Tuvok
hahó 😊

Van itt BF-es ? 😊)

Tuvok
Én is megfogadtam, hogy magamtól nem megyek el berúgni, de valami mindig közbejön 😄 (pl most András, Ferenc és Miklós nap egybevonva)

Céges buli ? Oda csak cégesek mehetnek akkor, nem ?

Calver
jóestét szeged népe és BFesek! kik lesznek csütörtökön Jatéban? mondjuk ott is legutóbb Depresszión voltam, kicsit kicsi volt a hely de ez adta meg a fílingjét a dolognak...

Random_
Jómagam felhagytam az alkoholizálással. Heti egy pohár pia kivéve orvosi vészhelyzetben! 😊) Pölö leesett vérnyomás orvoslása jó ki Villányi borocskával. 😄

Csütörtökön céges buli lesz és 22-kor ugrunk át Jate-ba koncertre mert ismerõs játszik.

Tuvok
Õõõõ, nemtom, épp most hétvégén basztam be, 1 hét alatt nemigen szoktam 2x 😄

Kik lesznek ?

Random_
Codálatosz! 😊

Tuvok
tess, ilyen volt:

Random_
Kerestem a láma pontjaid és akkor láttam a nyitott fórumaid között. 😄
Szép pics! 😊

Csütörtök JATE koncert?

Tuvok

Random_
Igen? 😊)

Gyors vagyok?

Már csak 1 kérdés van:
Részegen ki visz majd haza?

karalábé

Én is jövök

karalábé

Bucser
De igen ez a környék😊

Tuvok
végül is alig kéthetente járok a westernbe, szal nem emlékezhetek mindenre 😊

Bucser
Nem. Pont a bejárattal szemben van egy utca... Ott van egy csomó kertes ház... Meg van egy kisbolt is.... Amire te gondolsz az Óvoda egyrészt másrészt arrébb van kicsit

Tuvok
ott nem a bölcsõde van ? 😊))

Bucser
NA kicsit tisztábban: Westernel szemben???

Tuvok
felett ?
i want to believe

Bucser
Ha hdt akkor nem is vagyunk messze... Én meg bajcsy Zs. felett egyel...

Tuvok
lál
+2ó

Tuvok
hdt