1492
Mi se maradjunk már ki !
  • Aquir
    Egy pontos kifejezés van erre: LOL
  • Tuvok #316
    Hát tudtommal Calveren kívül más csaj nem jár a topikba :D
  • tHoMaSmAn
    Szerintem is meddő dolog itt ilyen ismerkedős szöveggel nyitni, plána akkor, ha megbézed a fórum statisztikát, ahol láthatod. hogy kb.92% a fiú, 8% a lány! :D
    Én nem akarlak basztatni, vagy elüldözni, de a csajozós dumát hagyd meg inkább a chat.hu-ra! :P
  • Random_
    Hát elég gáz csórikám.
    Jobb lenne ha pl chat-en próbálkoznál bár az igazi a való élet lenne.
  • Calver
    ez basztatás? barátocskám, még bele se lendült itt senki, mondj még pár cifrát, akkor majd talán.
    no, de rendes leszek, leírom mégis mit rontottál el:
    csajozni neten, főleg egy FÓRUMON? öcskös, ez nem társkereső. alapból lúzer dolog lenne amit küldtél, de hogy még bejelented hogy "14-16 éves lányok nyugodtan írjanak!" omfg, ilyet legutóbb DJ Ronesztől olvastam, rajta is a fél ország röhögött, itt csak a fórum egy kis részének tudtad sajnos feldobni a mindennapjait.
  • Stralis 91
    Ja bocs fórum!!!
    De ide se kell jönni többet! Itt amennyi bunkó van!
    Csak a másikat tudjátok basztatni. Látszik mennyire vagytok értelmesek! nagykispeter normális csak úgy látom. Látszik, hogy szőregi.

Ti meg bekaphatjátok.
  • Calver
    nem szoba, fórum, de unalmas lenne ha nem lennél
    amugy mondták már h hasonlít a stílusod a fórum egy másik... hmmm... mókás tagjához? Tarajos Sül néven nyomul...
  • Tuvok #310
    Szoba ?
  • Stralis 91
    ugye-ugye. Nem vagyok kemény...csak idegesít,ha feleslegesen (csúnyán mondva) pofáznak bele a dolgomba. Holott nem is Calver-nek írtam. Szeged szoba..mért ne lehetne akár ismerkednem???!!! Nem láttam, hogy tiltaná valami is!!
  • Stralis 91
    Nem. Nem G-vel kezdődik. (Gondolom a Gyovaira gondoltál!)
  • bens
    15 évesen de kemény valaki...
  • nagykispeter
    Tudom merre van.A vezetékneved kezdőbetűje nem véletlen G betűvel kezdődik?
  • Ch_Slater
    uhh..
  • Sadist
    :D:DF:FASD:SA:D:AS:D
  • Tuvok #303
    :DDDDD
  • Stralis 91
    hehe! nagyon vicces!!
    milyen kár hogy nem neked írtam.
    Vagy esetleg lány vagy?
  • Tuvok #301
    :D
  • Calver
    de a #292 alapján nem a Föld nevű bolygón...
  • Stralis 91
    A Föld ucában!!!
  • nagykispeter
    Azt kérdeztem merre?
  • Stralis 91
    Igen szőregen lekom és 15 vagyok!!
  • Sadist
    Tippelhetek?
    14 alatt :D
  • Tuvok #295
    :DDDD
  • nagykispeter
    Hol laksz Szőregen?
  • Mars
    Ha trendy kis jófej akar lenni az ember, menjen a not café-ba
  • Stralis 91
    Hello szegediek! Én is szegedi(pontosabban szőregi) vok! 14-16 éves lányok nyugodtan írjanak! Szeretnék ismerkedni!
    én 15 éves vok.
  • utni
    hellóóóó!!
    én is szegedi lennék :D
  • Dzsini
    az kötelező gyakorlat, mindenki kicsit produkál önmaga a Metrón :) - ez így ment már 5-6 éve is, marad is amíg csak ER az ER :)

speciel nekem azok, meg amikor nekiállnak improzni a kedvenceim, ott látszik, hogy igazán mennyire profi zenészek, gyakorlatilag rákészülés nélkül tudnak olyanokat alakítani...
  • Tuvok #289
    Már kezdtem medijedni
  • menyasszony
    Ja, mielőtt félregondolnátok, srác vagyok, csak nem lehetett az a nevem amit szerettem volna, mert az már volt és ez lett belőle.
  • menyasszony
    Sziasztok!

Csak köszönök, mert szegedi vagyok .
  • Calver
    Zsebibe Zsé elött:
    "Tibi, Tibi, Ti... ja, az a másik gázsi." azon borultam
    ami nem tetszett az az önistenítés volt amit Veled utazik Zazie után nyomtak mint a zenekar bemutatása, spec én szétuntam rajta az agyam. de a tömeg az művészi volt, 5 percces harccal komával beverekedtük magunkat első fertályra, középre, ott is maradtunk végig - de nagyon megutáltam Hajóst amikor megállás nélkül bagózott én meg nem gyujthattam rá ugye a koncertterembe...
  • Dzsini
    én kicsit finomabban fogalmaznék, de nagyon jó volt tényleg :)

Tööö töttörööö töröröö
    Zözie ins bött :D
  • Calver
    túlélve. kurvajó volt. picsarészeg vahgyok. alvás.
  • Dzsini
    Calver: ezt küldd el a zenekarnak is szerintem, bár a mostani plakátjuk se rossz
  • Calver
    "Nagy nap a mai - Emil.RuleZ! koncert a Jate Klubban, 10 perc múlva! - mondta az ártatlan egyetemista, egy füstös kocsmában, 10 percnyire a Jate Klubtól, december 15-én, 21 óra 50 perckor. A szülők mai napig gyűlölettel ejtik ki ezt a mondatot és a zenekar nevét - Ez a mondat okozta a fiúnk halálát! - mondja az anya könnyes szemekkel. Az erre felpattanó tömeg ugyanis halálra taposta a szerencsétlen fiatalembert és tömegesen rohanta meg a Jate Klubbot. Áldozatok között tartják még számon az egyik biztonsági őrt, aki a fedezékbe huzodokkal ellentétben megpróbálkozott még egy erőtlen "oszt' a pecsét hun van?" mondattal - a tömeg szabályosan eltaposta őt is."

idézet a December 16.-ai Délmagyarból. mindenki tudja a dolgát, legyetek *nagyon jó fejek* és *ultratrendik* és gyertek ERZ koncertre!
  • Calver
    Dec. 15 csütörtök: Emil.RuleZ!@Jate klub, beugró 1000 HUF, eljövetel ajánlott ha jófej akarsz lenni és trendy.
  • kcsbubi
  • Ch_Slater
  • LSL