1492
Mi se maradjunk már ki !
  • Sadist
    Biztos? :C
  • Ch_Slater
    DugoNics
  • Sadist
    :D

Tavaly a rendőrök jöttek ki, mert a Dugovics téri szökőkútban ábrahámoztak :D
  • LSL
    Hermann az jó, en is ez a 2 között vacilláltam. Amiket felsoroltál nekem is volt benne részem. Kivéve a néma ábrahámozást. Akkor még tolerálta a város hogy egy 2 hétig lesz pár jókedvű fiatal a városban. Tavaly GT-n (már főgólya voltam) kihajítotak minket a Sörketből, pont az ábrahámozás miatt. Remélem idén is ilyen jó lesz :)
  • ivjoe
    Hermannba. :D
    Well, iszonyat nagy feladatok voltak: pl.: krumpli keresés szökőkútban, négykézláb-autóverseny [megnyerte :D], néma ábrahámozás, ~150kilós srác cipelése, szellemfoci, főgólyák imádása, Clark lemondatása, lejmolás az utcán (többek között viszaszereztük Elekes szüzességét is. :DDD) stbstb, voltmég rengeteg. Főgólya feladatok is nagyon jók voltak, fő látványosság: Elekes bepanírozása egy szál faszban. :D
  • LSL
    majd ha hazaérsz mondd melyikbe :) Meg mesélj a GT-s feladatokról [ötlethiányos]

Aquir: TIK, BTK, Irinyi, Bólyai, Béke, Budó, ÁOK, Sportuszoda
  • Aquir
    ti melyik épületekben szoktatok lenni? :) (már aki TTK-s =)
  • Sadist
    újhúsok
  • Ch_Slater
    uhh, soha nem jöttem volna rá. amikor én jártam akkor simán gólyatábornak hívtuk... :D
  • ivjoe
    TTK mérnök-info :DD
  • jazzy
    Termeszettudomanyin vagyok Programtervezo-info, te ?
  • ivjoe
    Igen, ki nem hagynám.

Melyik karon/szakon vagy?
  • jazzy
    Persze tudom ott lesznek albis dumak csak gondoltam hatha van valaki esetleg itt is akivel tudnek egyezkedni. Neked is holnap golyatabor ?
  • ivjoe
    GólyaTábor.
  • ivjoe
    Ott tuti találsz még olyat, aki albérletet keres.
    [Őt felvették koliba.]
  • jazzy
    Holnap kezdodik. Miert?
  • Ch_Slater
    mi az a GT?
  • ivjoe
    GT?
  • jazzy
    Sziasztok! Van valaki aki most lesz elso eves szegeden es alberletet keres ?
  • LSL
    Én öthalmis vagyok, és tény hogy kint van a picsában(5ös mellett cora,practiker,metró után) de ezek legalább lakások, és aránylag normálisan lehet lakni. központba is bent vagyok 45 perc alatt, ami pesti viszonylatban nem is lenne sok. Szegeden az.
    De vannak saját sportpáyláink, kocsmánk, minden szerdán bulizunk, jó programok szoktak lenni. Szobatárssal heti 1szer projektorral filmet vetítünk, szomszédságban van menza, ami még jó is. De inkább az összeszokott társaság ami miatt szeretek ott lakni.
  • Ch_Slater
    én is azért néztem be a linkelésed. pont akkor keltem :)
  • Sadist
    Ehh, KICSIT elcsesztem :D Mentségemre legyen, hogy akkor keltem fel :D
  • Ch_Slater
    az nem mórahalom, hanem Móra. Mórahalom szgedtől 21km-re lévő település :D
    kolik
    szerk.: nah bazz, a linkedet nem láttam. mindegy, nem törlöm már. jobb 2x, mint 1x sem..
  • Sadist
    Mórahalom van Új-Szegeden, Öthalmi valahol kinn a picsában, többiről én sem tudok semmit :D De úgy tudom küldenek/küldtek egy füzetecskét a szegedi koleszokról.
    itt van az összes koli listája.
  • ivjoe
    Szegedi koleszokról infókat tudna valaki mondani?
    Mondjuk így jelentkeznem kéne koleszba és a Károlyin kívül fingom sincs a többiről. :o
  • Random work
    Mikor elköltöztem Szegedről akkor pont tetőzés volt most hétvégén elég fura volt végigmenni a rakparton. :D

Itt Budapesten is már a Pesti oldalon nyaldossa az út szélét a rakparton a Duna. Lassan ki kell dolgozni egy új munkába járós útvonalat.
  • Calver
    alsó rakpart lezárva, dugók mindenütt de amúgy emészthető
  • Tuvok #370
    Hogy áll a víz ? Képe van valakinek ?
  • Elvie
    (megtaláltam...)
  • Ted Beneky
    Thx all !
  • Dzsini
  • Aquir
  • Aquir
  • Aquir
  • Aquir
  • Aquir
  • Aquir
  • Ted Beneky
    Sziasztok ! Fel tudna tenni valaki pár képet a mostani Tiszáról ?
  • Elvie
    Jaja,az a verzió érdekelne;)(ugyanis tudtommal az nem az eredeti...de javítsatok ki ha még is az...)
  • Ch_Slater
    jah, amikor bejött 90-es évek elején, mi is ezt ordibáltuk. :D :D