1492
Mi se maradjunk már ki !
-
nem tudom. -
BREEDLEE #436 HAJRÁ SZEGEDI AMAZONOK!!!! ÉLJEN A NŐI FOCI!!! AKI SZERETI JELENTKEZZEN???? -
de hova menjek Szegeden? gondolom nem a hidak kelős közepén/folyóban/erdős részeken lesz :P -
ja,leginkább... -
Főleg Szegeden?
-
főleg hol? -
Május 19-20.: Szegedi Extrém Játékok
Gyertek sokan, mert csak.
-
Köszi :) -
isten éltessen! -
Monoton #428 :D -
hura
=) -
Monoton #426 megtalaltam -
Monoton #425 haliho szegediek :)
olyan kérdésem lenne hogy ilyen üzletközpont mint Pécsen az ÁRKÁD van e szegeden?
tudjátok ami rohadt nagy és televan kisüzletekkel :) (plaza) thx
ja éshavan akkor vmi honlap vagy nyitvatartás jo lennne köszönöm -
hg1dmt #424
Szeretnék köszönetet mondani a gázművek szeged ügyfélszolgálatán dolgozó hölgyek udvarias, segítőkész hozzáállásáért.
Több alkalommal, innen Kőszegről tudtam nagyon hamar elintézni sürgős ügyemet, a szakszerű, udvarias munkájuknak köszönhetően.
Az ember félve tárcsáz, hiszen többnyire csak automata irányítja a menüben, és mire embert talál a vonal végén, lefogy a kártyája.
De most a hitemet újra visszaadták az ÜGYFÉL - ÜGYINTÉZŐ kapcsolat kérdésében.
-
SHARK13 #423 Én nem sokat vettem észre az egészből. Talán mert bálnazsírral világítunk :-)
-
Ja persze az űrből lehetett látni is
-
...és Európa területének nagy részén. -
A fél országban áramingadozás volt -
itt is elment az áram egy pillanatra párszor, szerencsére miután egy tápomat hasonló dolog tönkrevágta én az egészből annyit érzékeltem h piskákol a lámpa, gépem nem szállt el -
jaja. először halványodott a lámpa fénye, majd kiment a TV, szgép 1 mp-re, majd vissza. és ez egymás után 4-5x.
#416: én meg pont most jöttem haza Szegedre SzFehérvárról. Kezdtem parázni hogy oda a gyorsnetes hétvégém.. :)
ja igen mert pár hete (4) már inkább székesfehérvár konneksönös vagyok, mint szegedes (azaz mind2) -
Akkor nem a házunk hálózatával volt a gond.
Elég fura volt, nem csak úgy pakk, elmegy az áram, inkább az áramerősség ingadozott (ezért is kérdeztem, mert ilyet még nem láttam). 100%, hogy betesz a számítógéphez hasonló érzékeny elektromos dolgoknak. -
még jó hogy hazajöttem őszi szünetre
-
igen.
agybajt kaptam, hogy a gépem 10mp alatt 4x resetelt... és utána még vagy 15x... -
Másoknál is akadozott az áramellátás az utóbbi 10-15 percben? -
MihBen #413 Hi.
Ha kell vkinek egy 25 000 ft-os kupon autosiskolába az küldjön egy e-mait a [email protected] vasárnap délig. -
Rendelés miatt kérdezem, hogy esetleg valaki szokott-e rendelni Capriovus Kft-től tojásfehérjelét, mert a kiszállítási költség elég sok 1 embernek, hátha akad pár szegedi akinek szüksége van rá és akkor megrendelnénk közösen így feleződik a postaköltség. -
Mit szeretnél tudni? -
Esetleg jar errefele valami testepito ? -
Tudna valaki segiteni, hogy a csillag ter kozeleben merre talalok Plus -t? -
Yetike #408 Huj
Nem vágjátok, itt Szegeden hol tudnék elpasszolni egy igényesebb helyre egy Maracana versenyasztalt ?
Yeti -
amikor láttam, hogy van 1 új hozzászólás, 70%-ban biztos voltam benne, hogy erről fog írni valaki. és láss csodát :D :D -
FELHÍVÁS!
(és nem reklám)
"Kedves Kollégák!
A hétvégén, szeptember 17-én vasárnap rendezzük a Szabad Szoftverek Világnapját immáron harmadjára Szegeden, a Kiss Árpád teremben, amire ez úton szeretnénk mindenkit meghívni, és segítséget kérni abban, hogy a hír a diákokhoz is eljusson.
Délelőtt a Informatikai múzeumba látogatunk (különbusz indul a Rerrich Béla térről 9:00-s gyülekezővel), majd az előadások 12:00-kor kezdődnek, melyek mindegyike szabad szoftverrel kapcsolatos.
Minden látogató vihet hivatalos Ubuntu CD-t, matricát, a szünetben kaphat open-source palacsintát (bináris formában lekvárral vagy kakaóval), és vásárolhat önköltségi alapon a rendezvényre készült saját pingvin logós pólóból illetve CD tartókból. Lesz tombola is (ingyenes, a belépő matrica a tombola jegy), ahol szponzorok által felajánlott könyvek és ajándékok kerülnek kisorsolásra. De hogy ne csak a szerencse döntsön a rendezvényen kihirdetésre kerülnek szabad szoftveres pályázatok is, melyeknek dijazását a szponzoraink adják.
Az egész rendezvény ingyenes - ugyancsak a szponzoroknak köszönhetően.
A pólók/CD tartókból származó esetleges többlet bevételt az Infromatika Történeti Múzeumnak fogjuk felajánlani.
A rendezvény weboldala: http://www.inf.u-szeged.hu/opensource/sfd/
A többi szervező nevében is köszönöm:
Havasi Ferenc"
-
Jó buli, aki kihagyta az bánhatja. Ráadásul itt könnyebb ismerkedni, minden szempontból
-
Idén minket is. 
404 tekk -
Néma ábrahámozás az az éjjszakai vetélkedőn volt, mert hiába volt bejelentve a rendőrségen a dolog, a polgárőrség meg túl befolyásosnak érezte magát és ugatott, h ne hangoskodjunk. -.-
Ezt leszámítva máskor teli torokból ment az abrahámozás szökőkútban, tüzijáték előtt stb. :D -
tavaly előtt mi is, sőt minden szökőkútba bevittek minket -
én megyek, de csak szombaton ^^ -
Gólyatábor a Délmagyarban -
emberek, valaki SZINre jön innen? -
pazdet, tényleg :C