SG: Szeged Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver
Szegedi sörfeszt egy érdekes jelenség... fõleg egy körtés ember, aki a 9. emeletrõl körtéket dobál, de ezt majd holnap elmesélem mert lenne vagy 2000 karakter és már így is össze-vissza ütök, emlékeztessen pls holnap vki, htx.

"The trees move. Do you not see it?"

Ch_Slater
18-án lesz valami banzáj a ligetben. asszem vmi Soproni turné. Supernem, HS7, Zanzibár, Hollywoodoo...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

katze
Holnap Demjén?...Vasárnap Korda György? Mért nincs egy héttel késõbb a sörfeszt?

486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...

Calver
vasárnapira kimegyek még én is <#vigyor1> tavaly SZIN-en iszonyatosat tomboltunk rá 4 tequila után... az a baj h vasárnap talán végre - bár remélem ma sem - ugy kelek fel h "na folytassuk a tegnapit!" mert 3 napja így kicsit káosz és folyamatos vedelés az életem, sörkert, sörfeszt, Bordány, minden befigyel... ehh csúnya és gonosz alkohol...

Random work
A sörfesztet minden haver elkerüli nagy ívben szerintük nincs ott olyan jó program amiért megéri kimenni.
Igazuk lehet mert most kimész és iszol sört meg eszel ezt-azt annyi. Ha lenne egyéb program meg lehetõség akkor talán, de inni bent is tudok és igényesebb nincs porfürdõ.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Mars
Hú, a Bajorban már nagyon rég nem voltam (4-5 éve biztos), de majd szakítok rá idõt. Mostanában kevés idõ marad sörözni, de amikor van akkor meg kötelezõ a bepótlás. Nem egészséges...<#szomoru1>

Éhes makkal az ember disznókat álmodik...

Random work
Nekem a kedvenc helyem a Bajor sörkert ott jó kaja van és jó zene meg szép pincércsajok.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

kcsbubi
Ma 12 órától ismét kinyit a szegedi sörfesztivál
"ma a Groovehouse zenekar, pénteken Demjén Ferenc lép fel. Szombaton Bagi–Nacsa-show lesz, míg vasárnap Balázs Klári–Korda György-koncert"

&#8222;Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.&#8221; http://finomoldal.atw.hu

Mars
Lassan már minden utca megtartja a maga kis sörfesztiválját. Nem mintha baj lenne. Megyek mindegyikre.<#pias><#kacsint>

Random work
Kihagytam múlt héten, de most megyek!

Haverokat összeszedjük vagy a csajszikámmal kinézünk mindenféleképpen. Nagyon remélem, hogy a héten szép napos idõ lesz.

kcsbubi
Jövõ héten szerdától vasárnapig ismét sörfesztivált rendeznek az Etelka soron – állapodtak meg tegnap a szervezõk a terület tulajdonosával.
Jövõ héten ismét szegedi sörfesztivál

&#8222;Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.&#8221; http://finomoldal.atw.hu

kcsbubi
Információnk szerint kínai étterem nyílik a szegedi Nagyáruház melletti passzázssoron – a Pick márkabolt helyén. A Pick Szeged Rt. vezérigazgatója lapunknak azt mondta: a vevõ olyan árat kínált, amit nem tudtak visszautasítani.
Kínai lesz a Pick márkabolt

kcsbubi
Hosszú idõ után tegnap ismét megindulhatott a közúti forgalom a szegedi alsó rakparton. Közel három hónapot töltött a rakpart víz alatt, ami rekord közeli idõszaknak számít

kcsbubi
Elmosta az esõ a XIII. szegedi sörfesztivált. Az Etelka soron térdig ér a víz, a programok egy része elmarad. Ha egyezség születik, a sörünnep a jövõ héten folytatódik.Délmagyar 2005-06-10

Calver
khmm, khmm, publikus bejelentés következik...

2005-06-11 - Fade-Out koncert Dugonics téren

szal gyertek, mer' eddigi ismereteim szerint jó lesz! én ott leszek, ha valaki csatlakozik akár kijöhetne egy kisebb Szeged Connection...

tHoMaSmAn
Az idézõjel elmaradt 😊 Nem látszik annyi a lányokból, hogy azt mondhassam rájuk, hogy szépek, vagy csúnyák-e!

Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb

tHoMaSmAn
És jöhetnek az aszfaltosok is!!<#ravasz1>
Szépek a lányok!

Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb

kcsbubi

Apad a Tisza Szegednél

Random_
Hát megtértem és leszoktam az alkoholról, de azért jó buli lesz látni a lerészegedett haverokat. 😄
Na meg elkezdtem diétázni és az tiltja az alkoholt.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

kcsbubi
akkor <#nemtudom> miért várod? talán a Korda-Balázs Klári koncert miatt?

tHoMaSmAn
Off

ELADÓ LOGITECH MOMO Racing Kormány!
Szegeden
Érdeklõdni priviben

On

tHoMaSmAn
Miért is?<#fejvakaras>

Random_
Elsõ sörfeszt amin nem ihatok. 😊
Már nagyon várom.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

kcsbubi
Etelkás <#eljen>

Ch_Slater
ez az Etelkás lesz vagy a Mars teres?

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

tHoMaSmAn
<#taps>
OTT A HELYÜNK!!!
<#taps>

kcsbubi
XIII. szegedi Sörfesztivál

2005. jún. 8-12.

programok

damondesign
Ebben fürödtem, a másik oldalon <#nyes>

katze
Bikini... És eztetet hagytam ki :/

486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...

KG21
aha ok, nemtuttam<#wilting>

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Tuvok
Attól, hogy nins hegy, szõlõ még lehet, sõt van is ! Szeged környékén 19 arany fokozatú bor van . Mórahalom, Ásotthalom, Pusztamérges, Sóshalom nagy bortermelõ területek, Kékfrankos, Rizling, Zweigelt borokat termelnek, a csongrádi Kövidinka pedig világhírû .

KG21
mivel nem épp hegyvidék, tudtommal nagyon semmilyen <#vigyor5>

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

maozedong
szegeden mien borok vannak?

Resurrection!

Calver
voltam borfeszten, be de nagyon. Fade-Out kezdésnek pofás volt Széchenyi téren, utána Bikini is határozottan, fõleg a kivetítõ a "Szeretlen pityu.Imádlak.Borisz" és hasonló bölcsességekkel. szóval sokat. de bort nem, nem szereti a gyomrom...

tHoMaSmAn
Szép képek ezek!!
Voltunk a szülinapon, tök jó ötlet volt, hogy ajándék 1 gombóc fagyit kaptunk az acapella cukiban <#finom>(ez itt a reklám helye) és a pincérlányok is nagyon szépek ott!
Puszi a hasukra, ha olvassák, vagy ha ismeri vki õket adja át!
Nagyon aranyosak voltak, ahogyan a Fiestára ketten táncoltak tálcával a kezükben! <#taps><#crazya><#circling>

Mars

Ezzel szembe laktam, a híd másik oldalán<#wink>

kcsbubi

kcsbubi
Délmagyarország születésnap

8.00-900: Reggeli zenés ébresztõ -városnézõ kisvonattal fúvószenekar járja be a várost.

10.00-10.30: Bohócok az állatkertben -a szegedi Kövér Béla Bábszínház mûsora.

10.30-11.00: Görkorcsolya-bemutató, játékos feladatok gyerekeknek Délmagyarország-nyereményekért, a Vasárnapi Délmagyarország gyermeknapi játékának nyereményátadása.

11.00-11.45: A Pom-Pom együttes Ernõ Afrikában címû gyermekmûsora.

11.45-12.00: A Délmagyarország konstrukciós fizikaverseny díjátadása, nyertes konstrukciók bemutatása.
Grease -elõadják az Orczy István Általános Iskola tanulói.

12.00-12.45: Csonka András mûsora.

13.00-14.00: Színpadon a Délmagyarország: kérdezz-felelek játék nyereményekért, utazási és születésnapi nyereményünk díjátadása, a Délmagyarország vándordíj átadása.

14.00-14.15: Aero kick-box bemutató.

14.15-14.45: Fiesta együttes mûsora.

14.45-15.45: Színpadon a Délmagyarország: kérdezz-felelek játék nyereményekért, 95 éves olvasók, intézmények köszöntése. Vendégünk Gregor József, Janics Natasa, Darvasi László és a Mercedes-Benz Csillagtúra résztvevõi.

15.45-16.00: Küzdõsport-bemutató.

16.00-16.30: Délmagyarország szülinapi tortaszegés.

17.00-18.30: Zséda-koncert.

10.00-18.00:
A városnézõ kisvonat egész nap ingyen szállítja az érdeklõdõket a Fekete Ház elõl.
A Klauzál téren élõben jelentkezik Csörög rovatunk, személyesen találkozhatnak olvasóink a szerkesztõség munkatársaival.
Egész nap ajándéktárgy-árusítás.
Látványos fizikai kísérletek a fizika éve alkalmából.
Szülinapi fotóparaván -a fényképezõgépet ne felejtse otthon! Sportegészségügyi információs pavilon -ingyenes vérnyomásmérés, testzsír-meghatározás, US Army fittségi teszt. Hûsítõrõl gondoskodunk!
Az A Capella cukrászdában mindenki, aki fagylaltot vásárol, 1 gombóc fagyit ajándékba kap az erre a napra megalkotott tejszín-blue curacao DM-fantáziafagylaltból.

Mars
Bár nem gond, hogy ilyen. Ma, magyarországon, egy szebb városban csak szegényebbnek érzed magad...<#circling><#szomoru1>

Bucser
kérdés, hogy mihez képest marad le....

ÉS mi épült le?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Random work
Már évek óta csak leépül. Idõvel fejlõdni fog biztos, de a lemaradás az megmarad.

Bucser
Azért nem ásnám Szeged sírját....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Mars
Nem voltam borfeszkón sajna. (Még elõtte berúgtam mint a tücsök, és nem bírtam elmenni)<#vigyor1>

tHoMaSmAn
Asszem ezek a zsebek feneketlenek, én ebben nem nagyon bíznék, hogy ha megtelik, akkor majd nem maguknak fognak csalni...mindig akad egy rokon valahonnan, akinek juttatni kell valamit, meg kell vele nyeretni a leghátrányosabb pályázatot...stb!
Én is most még Szegeden dolgozom, szeretem a várost, de nem versenyképes!!

De inkább beszéljünk arról ki mennyit ivott a borfeszten? <#eplus2><#pias><#pias><#pias><#pias>

Mars
Tiszta sor, hogy délen nehezebben lop-csal-hazudik az önkormányzat, de majdcsak feléünk vmelyik északi nagyváros szintjére, ha már minden zseb telelessz a Szegedi felsõ tízezerben.<#vigyor1>

Random work
Nincs munkahely ha az itteni melódból kirugnak csak a fõváros lehet alternatíva.
Pedig határmenti település vagyunk csak az önkormányzat nem vállalkozó barát a mi cégünk egyik helyi üzeme is inkább átköltözött 100km-el arébb.

Az autópálya hiánya az elsõ ok. Mikor a fõnökünk szerzett befektetõket a Szegedi ipari parkunkba akkor az urak leszáltak Pesten a repülõrõl lejöttek kocsival ide ugye autópálya és síma ötösön. Majd mikor leértek azt mondták köszönik szépen nekik ebbõl nem kell megebédeltek és mentek vissza.

Tuvok
Hmm
Ilyenekben nem vagyok jártas, de ahogy látom ahhoz képest elég sokszor felújítgatnak erre-arra, építgetnek ezt-azt .

Random work
Pl. gazdaságilag, de ez már évek óta megy

Gondoltam ez nektek is nyílvánvaló.

ezt hogy érted ?

Tuvok
Hûha, hogy érted ?