1492
Mi se maradjunk már ki !
-
Feladó: BREEDLEE
Elküldve: 2007. 06. 11. 12:47
Tárgy: :P:P
NA VISSZAJÖTTEM, DE HA MÉG TELJESSEN IS KITILTANAK LESZAROM VELED EGYÜTT? ÉS BAZD MEG AZT A JÓ SZAROSVALAGU KURVA A.....................
Megkérdezi, hogy leszar-e :D -
-
Nem igazság.
-
"Ha valaki megtalálja a hozzászólásomban a tapló szót"
Nincs csoki, nem is volt
-
Na hol csoki?
-
Óbazeg, ott nem is kerestem ...
Buktam egy tábla csokit :( -
Mondjuk akkor ez a breedlee hülyébb, mint egy marék molylepke, ha az hitte az aláírásom neki szólt :D -
Loál, tényleg :D El is felejtettem, hogy az aláírásomban szerepel, már vagy 2 éve ez van :D -
"De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló."
Erre gondoltál? :D -
Elküldve: 2007. 06. 03. 16:51
Tárgy: :D:D
NE TAPLÓZZ TE TAKONY A GALÉRIÁDAT ELNÉZVE, KOMOLYABBAKNAK NINCS ILYEN HÜLYESSÉG. ÉS TAPLÓ AZ ANYÁD SEMMIBE SEM NÉZEK ILYEN PARASZTOKAT!!!!!
Írta mindezt még #457-re.
Ha valaki megtalálja a hozzászólásomban a tapló szót, annak a nyereménye egy tábla csoki, amit átvehet a Dóm téren, vagy a Bolyai épület előtt :) -
Elküldve: 2007. 06. 03. 16:55
Tárgy: :D:D
ki kérdezett? csak itt kérdezem tényleg ne ugass bele más dolgába,eddig hol voltanapokig nem volt bejegyzés, most meg beleugatsz. Vagy talán tzwelibe találtam az üzenettel!!!!!!! Kussoljál, mert még durvábbakat irok,amit mindenki látni fog!!!!!
-
Hehe, bannolták szegényt.
-
mi történt BREDLIKE????
megy a hasad????
???????
-
elképesztő, hogy a mai 10-12 éveseknek mikre nincs idejük... -
Saját lakás, fizetés, aha :) Érettségi összejött, 'potkivánok? Vagy már akkor is ilyen kőbunkó voltál? :) -
Vajon, ha szimplán beírok a topikba, nekem is letépi az arcom? :D -
Programtervező vagyok nem tesiszakos, koleszos sem vagyok képzeld, és tanulok köszi, hogy ne legyek ilyen faszbunkó tanyasi paraszt. -
És neked nincs munkád? 
Egyébként meg vizsgaidőszakról nem hallottál még?
-
Valaki bannolja már pls, unalmas eleggé.
Ha tényleg olyan idős vagy amilyennek mondod magad, akkor elég nagy szégyen, hogy ilyen stílusban irogatsz. Egy szóval nem írtad az első hsz-dbe, hogy ne reagáljunk, hát akkor miért rinyálsz itt?? -
net huszár!!!
majd meglátjuk ki nevet a végén!!! -
"10 év szigorított kötél általi tarkónlövés."

-
Elemezgessünk:
Életkor: ismeretlen (Tehát max 16 éves, de inkább 12-14)
Neme: ismeretlen (99%, hogy fiú, a herpeszes ödönke fajtából)
Regisztráció időpontja: 2007. 05. 10. (újreg, nem kicsit)
Diagnózis:
Tizenéves vérpistinek nyárra apuci behúzatta a netet, és most kiéli az isiben elszenvedett sérelmeket, mert azt hiszi anonim módon beszólhat mindenkinek.
Javasolt kezelés:
Ban, 2 jó nagy atyai pofon
Ha kezelés hatására a tünetek nem múlnak, akkor nadrágszíj, ha a tünetek tovább erősödnek, akkor 10 év szigorított kötél általi tarkónlövés. -
Hát igen, van aki felvállalja magát, van aki idióta stílusban hazudozik, a szint azért megvan. -
lassan leálhatsz,kisgyerek!!! -
Ha nem akarod hogy válaszoljanak, akkor ne fosd ide töpörödött agyad beteg gondolatait, hanem válaszd a biztos alternatívát, a mély kussolást :)
És ne küldözgess priviket, mert repülni fogsz innen nagyon gyorsan (és lehet, hogy a szádba is belelépnek egy kicsit) :) -
Szerintem vágd föl az ereidet. -
És téged ki ? :) -
-
9 évesek szerelmi bánata . -
Válasz gombot ismered vagy csak magadba spammelsz?
Szerinted honnan találjuk ki kinek írsz iqbetyár? -
BREEDLEE #450 Gázos mi?????
-
Mi a dugó téren lévő Sánta egérbe szoktunk járni. Elég olcsó és elég jó:) -
Zápor? -
Rózsafa
-
Javaslom látogatás céljából a József Attilán a Rózsafa kocsmát és beljebb tőle a másik oldalon a Kedves presszót. Valamint a Lechner téren is van egy söröző, de a neve nem ugrik be. És a Mars tér hátsó utcájában lévő Cellárium nevű műintézményt is.
Ej régi szép emlékek. :D
Na és a Sörkert alap! nem szabad kihagyni bár időszaki, de elég népszerű.
Algyői úton van a Tyúkász kocsma és vele szemben is van egy presszó.
Valamint kihagyhatatlan a Mérey útcában a Búbos (asszem ez a neve).
Ha esetleg a hosszúhétvégén mennétek szemlézni szívesen csatlakozok. :D
Jaj igen és van a Jumbó is ami elég jellegzetes a Centrumnál lévő trolimegállóval szemben kicsit trükkös bejutni mert pince. -
Polemius #443 Mintha láttam volna valahol Bp-i kocsma-gyűjteményt is. Mi egyelőre a szegedi szórakozóhelyekre koncentrálunk. Abból is van rengeteg. :)
A Szamosba fogunk menni. Illetve voltunk is csak nem írtunk fel mindent (árakat) amit kellett volna, ezért majd még megyünk (meg amúgy is nyilván).
Egyébiránt minden kommentet köszönettel veszünk, ha pedig netán valaki küld nekünk ismertetést egy helyről mi nagyon örülni fogunk neki és kiteszzük azt is. :) -
Hehe felét jól ismerem. :D
Írok pár kommentet úgylehet. Nekem a Mignon a személyes kedvenc, de a laposról is van szép emlékeim. A Nyugi-ban meg van családi érdekeltség mert egyik távolabbi rokon a tulaj vagyis egyszer volt tulaj. :D
A budapesti kocsmákról nincs ilyen oldal? -
Polemius #440 Ha valaki Szegedre vetődne és nem tudná hol igyon egyet. :)
Szegedi kocsmák
Nemrég indult, de folyamatosan bővül. -
affene ezt nem hittem :P -
extrém játékok ember
eleve csak az jogosult rá, aki megtalálja