SG: Szeged Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Viktorr
Valaki ismeri Azbei Szilárdot?

Tuvok
Jah, a fél csoportom ott volt, csak nekem jött a vonatom . 😞

Aquir
tegnap - ma voltam reklámzabálók éjszakáján a TIK központban =)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

LSL
<#vigyor2>

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Ch_Slater
az a kocsihoz jár. szériatartozék <#vigyor3>

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

LSL
Nah azt már én is láttam. Mekkora gyík arc vezeti, és mien bomba pipi szállt ki mellõle <#falbav>

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Aquir
Református templom elõtt 😊

Sadist
Honvéd tér felé? 😊 Az egy Opel Tigra lesz karbon mociháztetõvel 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Aquir
na ma láttam egy spécizett nemtommilyen márkájú kocsit is, az egész piros, kivéve a motorháztetõ ami fekete meg fekete spoilerrel 😊

tigerbácsi
yaaaa s JATE is kezd elgyermekesedni sajnos

még egy külöbség eszembe jutozz a lent említett clubb között, mármint kik idejárnak, s ezt nem én vettem észre, hanem a vendégek mondták kik járnak mind a két helyre. Õk azt mondják, hogy Jateba lehet beszélgetni az ellenkezõ nem-mel. csak beszélgetésrõl van szó nem fûzésrõl.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

tigerbácsi
én a JATEba dolgozom rendezõként, s onnan szedem hogy a singes arcok kötözködnek legtöbbet, mert el is dicsekednek vele, hogy ilyenért Õt még Singbõl nem dobták ki. s nem azért mondtam mert kategorizálom az embereket, csak a stílusból is már sokk mindenre rá lehet jönni egy klubban. de nem szerettem volna senkit megsérteni. szóval sorry!

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

tHoMaSmAn
Akkor lehet, hogy én azért nem látom így a helyzetet, mert csak néha van úgy, hogy a pulnál iszogatunk, és az idõ nagyobb részét a tánctéren bulizással töltjük

Tinidiszkóként tényleg nagyon megy, hiszen péntek esténként a 14-18 éves korosztály 80-90%-a ott van, látszódik a képeken milyen teltházasak a bulik!

Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb

bens
úgylátom a sing a fiataloknak, a jate meg idõsebbeknek jön be. általában.

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

Random work
Én is ezért kerülöm a Singet. Az arra jó, hogy tinidisco legyen ott és a középiskolások kiéljéák magukat. Szintén Jate párti vagyok bár az utóbbi idõben csak Szote-n voltam.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Calver
nem is tudom... én egyszer mentem be mert ex-barátnõ (ide mindenki képzeljen sok csúnyát) berángatott... sok debil, bebaszott ember, akiknek télleg az a heppjük h egymással kötözködik. a pultnál ketten épp akkor akarták agyonverni egymást, mire a többiek kb ugy reagáltak mintha mi sem lenne természetesebb... lehet h diszkónak a legigényesebb, de oda eleve az a réteg jár, aki szvsz maradjon is ott - nem, kinõttem már a szubkultúrákból, egyszerûen az emberi ostobaságot nem viselem jól.

"The trees move. Do you not see it?"

tHoMaSmAn
Miért kötözködõsek a "siges arcok"?? Én rendszeresen járok oda, és sohasem volt semmi gondom... Nem kötöttek belém, verekedés is alig volt! És ha valaki a jatéban bulizik miért gondolod, hogy singes arc? Nem tudom miért kritizálják olyan sokan singet, mikor itt a régióban szerintem (viszonylag) a legszínvonalasabb szórakozóhely (persze annak aki a "modern elektronikus tánczenét" 😛 kedveli)

Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb

tigerbácsi
JATE-t én is ajánlom! bár én nem vaok bulizós tipus, de elég sürün ott vaok. álltalába nincs gond, de ritkán lejönnek singes arcok, s õk szoktak kötözködni. de ez ritka hála az (ide képzelje mindenki saját valásának megfelelõ fõnököt). de mondható hogy nyugis hely!

bens
kszi

Calver
Jate klub, Old Timer... de utóbbit imho kerüld el, sok a kötekedõs ember - és ha nem egy társulattal vagy, akkor könnyen bajban... még ilyen helyként Inferno is számításba jöhet v. Géniusz, de ezeket annyira nem ismerem, na meg Infernoban láttam már 4 buzit egymással táncolni... de izlés kérdése, akár Der-bit is tudom ajánlani <#vigyor1>

LSL
#250 😊

Sadist 😄DD

Sadist
Dígó ócskavas 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

bens
hmm... nem emléxem hol, de láttam már nem 1×

és láttam már ilyet, v ezt máshol is, nem csak Szegeden.

és láttam már porsche 911-est is Újszegeden.

Aquir
ez hol láttad? 😊 Én eddig azt a nagyánál levõ felspécizett alfa rómeót láttam 😊

bens
ezt én is szoktam látni. kva yoo

LSL
Csak már ha ment a kocsi linkelgetés, akkor mutatom én mit láttam Szegeden😊

Autó

bens
ez nekem szólt? mert ha igen, akkor köszi.

LSL
2005.ápr. 14. Szeged, Oroszlán utca (Mistral)
galéria, bocs de vmiért nem akarja engedni h belinkeljem...

bens
ha yól megnézed, láccik rajta...

egyébként nem láttam még ezt a kocsit, amit ez a rajz ábrázol. de nagyon lecsó.

Taylor
Tudom mi az a rajz, ne aggódj. 😄
Ettõl függetlenül tudtad mire gondolok...

bens
: D azért rajz, mert rajz. érted? olyan mit a Mikiegér. nem igazi.

Taylor
Már miért lenne rajz, de mindegy neked elhiszem...
Kár kötöszködni...

bens
ezt nem, mivel, h ez egy rajz...

Taylor
És ezt a gyönyörû Maseratit nem láttátok még?

Tuvok
Inkább maradok két lábbal a földön, nem azért tetszik egy autó, mert tudom, hogy sosem lesz olyanom, hanem azért, mert a közeljövõben esetleg olyat vennék .

Random_
Ez a város túl kicsi két ilyen autónak! Csak egy maradhat. 😄

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Sadist
Gagyi. Széchényi térnél én kb. minden másnap látok egy fekete Porsche Cayenne-t 😄 Egyszer volt, hogy ott állt a parkolóban, következõ sarkon meg egy ugyan olyat látok kifordulni 😄 Azért milyen égõ már, hogy két ugyan olyan Porsche is van a városban 😄 Én már biztos lecseréltem volna 😄

bens
mondjatok már olyan szórakozóhelyeket, ami nem kifejezetten disco, nem is kocsma, hanem úgy a kettõ közt. disconál nyugisabb, de nem csak arra jó, hogy berúgjak.

Tuvok
Aki lát egy metálzöld 325-ös BMW-t BMW-109 rendszámmal, az közölje a vezetõjével, hogy hamarosan el fogom lopni az autóját 😊
Már kétszer láttam a héten a Tesco parkolóban, most egy órája is ...

Aquir
Hi Én is szegedi vagyok 😄D

Gyõrbõl jöttem ide a Tudományegyetemre 😊

nem is tudom mért nem írtam még ide😊)

tigerbácsi
addig tartod nagyon yooo csávónak! sztem

bens
asz nem tom milyen zenét kavar.

de jócsávó : )

tigerbácsi
hát lehet hogy yooo csávó, de zenélni nem tud az biztos! nem csoda hogy esik a Klubb népszerûsége! az teccik benne, hogy zárás elõtt táncolnak max 9 - en, s azt mondja hogy nagy pöri van bent a terembe! ahh neki még a döglött ló is nagy pörit nyújt, ha hallja a zenéjét, s nem fut el! na mind1!

bens
Alma jócsávó. egyszer voltam vele sítáborban.

Random_
Alma? Egyszer voltam sing-ben mikor õ ott mûködött azóta ha meghallom a nevét kerülöm nagy ívben.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

tigerbácsi
Ekkolákko!

szerintetek milyen JATe Club?
nbem azt igérték, hogy megváltozik szeptemberre?
ahhoz képest csak színesedett, de maradtak a régi öreg Dj-k. nem mondom van köztük yoo is, de pl a gyümölcsel nem vaok megelégedve. a fiatalabb dj-k pedig nem tudnak keverni! egymás után rakják be a számokat mint minden ember otthon a winamp-ba!

szereintem lehetne kicsit változatossabb! pl kicsit több rock, meg metál, esetleg több koncert, csak ne ez a mindenhónapos mi szokott lenni!

asszem ennyi a véleményem!

ekkolákko!

Taylor
Akkor én is beköszönök. Sziasztok szegediek, én is az volnék.<#wink>

Random_
Isten hozott a fedélzeten.

Sadist
Hi! Gondoltam beköszönök!

Calver
holnap (2005.10.20., csütörtök) IFI házban, 20:00-tól, csak az oldalukon basznak kiírni. 1 hete is volt Jate klubban