SG: Szeged Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bens
miért, milyen a beállítottsága? had mûvelõdjek már...

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

Dzsini
Római krt, belsõ oldalon - elég látványos már kívülrõl is, belül nem jártam de elég könnyû levenni a hely beállítottságát 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

bens
mosmá +kérdem: hol van ez a notcafé, amirõl dumáltok? mert szegedi vok, de fogalmam sincs.

Mars
Hehe... Van egy-két csacsifiú a notban <#vigyor1>

Éhes makkal az ember disznókat álmodik...

Bucser
Haverom egyszer büszkén bejelentette, hogy a Not Caféban tartották a születésnapját😄 (nem volt szegedi) És furcsénak találta, hogy a Szegediek közül miért röhögte körbe mindenki a fejét😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

LSL
Azért maradtam le, mert Kispál oldalán nem volt fent, Btk-n kívül máshol meg nem láttam plakátot...

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Aquir
nem voltam gépnél, magad nézd majd 😛 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

LSL
Legközelebb kéretik elõre szólni.... thxvm

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

bens
:-DD mondom én...

b@szki! nem gondoltam volna, h ma még feldob valami...

köszi Stralis!

Aquir
Jó volt tegnap a Kispál koncert a Jatéban =)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
Egy pontos kifejezés van erre: LOL

Tuvok
Hát tudtommal Calveren kívül más csaj nem jár a topikba 😄

tHoMaSmAn
Szerintem is meddõ dolog itt ilyen ismerkedõs szöveggel nyitni, plána akkor, ha megbézed a fórum statisztikát, ahol láthatod. hogy kb.92% a fiú, 8% a lány! 😄
Én nem akarlak basztatni, vagy elüldözni, de a csajozós dumát hagyd meg inkább a chat.hu-ra! 😛

Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb

Random_
Hát elég gáz csórikám.
Jobb lenne ha pl chat-en próbálkoznál bár az igazi a való élet lenne.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Calver
ez basztatás? barátocskám, még bele se lendült itt senki, mondj még pár cifrát, akkor majd talán.
no, de rendes leszek, leírom mégis mit rontottál el:
csajozni neten, fõleg egy FÓRUMON? öcskös, ez nem társkeresõ. alapból lúzer dolog lenne amit küldtél, de hogy még bejelented hogy "14-16 éves lányok nyugodtan írjanak!" omfg, ilyet legutóbb DJ Ronesztõl olvastam, rajta is a fél ország röhögött, itt csak a fórum egy kis részének tudtad sajnos feldobni a mindennapjait.

"The trees move. Do you not see it?"

Stralis 91
Ja bocs fórum!!!
De ide se kell jönni többet! Itt amennyi bunkó van!
Csak a másikat tudjátok basztatni. Látszik mennyire vagytok értelmesek! nagykispeter normális csak úgy látom. Látszik, hogy szõregi.

Ti meg bekaphatjátok.

Calver
nem szoba, fórum, de unalmas lenne ha nem lennél <#vigyor1>
amugy mondták már h hasonlít a stílusod a fórum egy másik... hmmm... mókás tagjához? Tarajos Sül néven nyomul... <#nyes>

Tuvok
Szoba ?

Stralis 91
ugye-ugye. Nem vagyok kemény...csak idegesít,ha feleslegesen (csúnyán mondva) pofáznak bele a dolgomba. Holott nem is Calver-nek írtam. Szeged szoba..mért ne lehetne akár ismerkednem???!!! Nem láttam, hogy tiltaná valami is!!

Stralis 91
Nem. Nem G-vel kezdõdik. (Gondolom a Gyovaira gondoltál!)

bens
15 évesen de kemény valaki...

nagykispeter
Tudom merre van.A vezetékneved kezdõbetûje nem véletlen G betûvel kezdõdik?

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Ch_Slater
uhh..

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Sadist
😄😄F:FASD:SA😄:AS😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Tuvok
😄DDDD

Stralis 91
hehe! nagyon vicces!!<#action>
milyen kár hogy nem neked írtam.
Vagy esetleg lány vagy?

Tuvok
😄

Calver
de a #292 alapján nem a Föld nevû bolygón...

Stralis 91
A Föld ucában!!!

nagykispeter
Azt kérdeztem merre?

Stralis 91
Igen szõregen lekom és 15 vagyok!!

Sadist
Tippelhetek?
14 alatt 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Tuvok
😄DDD

nagykispeter
Hol laksz Szõregen?

Mars
Ha trendy kis jófej akar lenni az ember, menjen a not café-ba <#vigyor1><#fogmosas>

Éhes makkal az ember disznókat álmodik...

Stralis 91
Hello szegediek! Én is szegedi(pontosabban szõregi) vok! 14-16 éves lányok nyugodtan írjanak! Szeretnék ismerkedni!
én 15 éves vok.

hellóóóó!!
én is szegedi lennék 😄

\"Az élet egy olyan játék, amit végig kell játszanod.Soha nem adhatod fel!\"

Dzsini
az kötelezõ gyakorlat, mindenki kicsit produkál önmaga a Metrón 😊 - ez így ment már 5-6 éve is, marad is amíg csak ER az ER 😊

speciel nekem azok, meg amikor nekiállnak improzni a kedvenceim, ott látszik, hogy igazán mennyire profi zenészek, gyakorlatilag rákészülés nélkül tudnak olyanokat alakítani...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tuvok
Már kezdtem medijedni <#idiota>

Ja, mielõtt félregondolnátok, srác vagyok, csak nem lehetett az a nevem amit szerettem volna, mert az már volt és ez lett belõle.
Sziasztok!

Csak köszönök, mert szegedi vagyok <#wave>.
Calver
Zsebibe Zsé elött:
"Tibi, Tibi, Ti... ja, az a másik gázsi." azon borultam <#nyes>
ami nem tetszett az az önistenítés volt amit Veled utazik Zazie után nyomtak mint a zenekar bemutatása, spec én szétuntam rajta az agyam. de a tömeg az mûvészi volt, 5 percces harccal komával beverekedtük magunkat elsõ fertályra, középre, ott is maradtunk végig - de nagyon megutáltam Hajóst amikor megállás nélkül bagózott én meg nem gyujthattam rá ugye a koncertterembe...

Dzsini
én kicsit finomabban fogalmaznék, de nagyon jó volt tényleg 😊

Tööö töttörööö töröröö
Zözie ins bött 😄

Calver
túlélve. kurvajó volt. picsarészeg vahgyok. alvás.

Dzsini
Calver: ezt küldd el a zenekarnak is szerintem, bár a mostani plakátjuk se rossz

Calver
"Nagy nap a mai - Emil.RuleZ! koncert a Jate Klubban, 10 perc múlva! - mondta az ártatlan egyetemista, egy füstös kocsmában, 10 percnyire a Jate Klubtól, december 15-én, 21 óra 50 perckor. A szülõk mai napig gyûlölettel ejtik ki ezt a mondatot és a zenekar nevét - Ez a mondat okozta a fiúnk halálát! - mondja az anya könnyes szemekkel. Az erre felpattanó tömeg ugyanis halálra taposta a szerencsétlen fiatalembert és tömegesen rohanta meg a Jate Klubbot. Áldozatok között tartják még számon az egyik biztonsági õrt, aki a fedezékbe huzodokkal ellentétben megpróbálkozott még egy erõtlen "oszt' a pecsét hun van?" mondattal - a tömeg szabályosan eltaposta õt is."

idézet a December 16.-ai Délmagyarból. mindenki tudja a dolgát, legyetek *nagyon jó fejek* és *ultratrendik* és gyertek ERZ koncertre!

Calver
Dec. 15 csütörtök: Emil.RuleZ!@Jate klub, beugró 1000 HUF, eljövetel ajánlott ha jófej akarsz lenni és trendy.

kcsbubi

&#8222;Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.&#8221; http://finomoldal.atw.hu

Ch_Slater
<#idiota><#vigyor><#vigyor>

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

LSL
<#falbav>