SG: Szeged Connection
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Éhes makkal az ember disznókat álmodik...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
b@szki! nem gondoltam volna, h ma még feldob valami...
köszi Stralis!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Én nem akarlak basztatni, vagy elüldözni, de a csajozós dumát hagyd meg inkább a chat.hu-ra! 😛
Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb
Jobb lenne ha pl chat-en próbálkoznál bár az igazi a való élet lenne.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
no, de rendes leszek, leírom mégis mit rontottál el:
csajozni neten, fõleg egy FÓRUMON? öcskös, ez nem társkeresõ. alapból lúzer dolog lenne amit küldtél, de hogy még bejelented hogy "14-16 éves lányok nyugodtan írjanak!" omfg, ilyet legutóbb DJ Ronesztõl olvastam, rajta is a fél ország röhögött, itt csak a fórum egy kis részének tudtad sajnos feldobni a mindennapjait.
"The trees move. Do you not see it?"
De ide se kell jönni többet! Itt amennyi bunkó van!
Csak a másikat tudjátok basztatni. Látszik mennyire vagytok értelmesek! nagykispeter normális csak úgy látom. Látszik, hogy szõregi.
Ti meg bekaphatjátok.
amugy mondták már h hasonlít a stílusod a fórum egy másik... hmmm... mókás tagjához? Tarajos Sül néven nyomul... <#nyes>#nyes>
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
14 alatt 😄
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Éhes makkal az ember disznókat álmodik...
én 15 éves vok.
én is szegedi lennék 😄
\"Az élet egy olyan játék, amit végig kell játszanod.Soha nem adhatod fel!\"
speciel nekem azok, meg amikor nekiállnak improzni a kedvenceim, ott látszik, hogy igazán mennyire profi zenészek, gyakorlatilag rákészülés nélkül tudnak olyanokat alakítani...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Csak köszönök, mert szegedi vagyok <#wave>#wave>.
"Tibi, Tibi, Ti... ja, az a másik gázsi." azon borultam <#nyes>#nyes>
ami nem tetszett az az önistenítés volt amit Veled utazik Zazie után nyomtak mint a zenekar bemutatása, spec én szétuntam rajta az agyam. de a tömeg az mûvészi volt, 5 percces harccal komával beverekedtük magunkat elsõ fertályra, középre, ott is maradtunk végig - de nagyon megutáltam Hajóst amikor megállás nélkül bagózott én meg nem gyujthattam rá ugye a koncertterembe...
Tööö töttörööö töröröö
Zözie ins bött 😄
idézet a December 16.-ai Délmagyarból. mindenki tudja a dolgát, legyetek *nagyon jó fejek* és *ultratrendik* és gyertek ERZ koncertre!

„Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.” http://finomoldal.atw.hu
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.