SG: Szeged Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ch_Slater
én is azért néztem be a linkelésed. pont akkor keltem 😊

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Sadist
Ehh, KICSIT elcsesztem 😄 Mentségemre legyen, hogy akkor keltem fel 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Ch_Slater
az nem mórahalom, hanem Móra. Mórahalom szgedtõl 21km-re lévõ település 😄
kolik
szerk.: nah bazz, a linkedet nem láttam. mindegy, nem törlöm már. jobb 2x, mint 1x sem..

Sadist
Mórahalom van Új-Szegeden, Öthalmi valahol kinn a picsában, többirõl én sem tudok semmit 😄 De úgy tudom küldenek/küldtek egy füzetecskét a szegedi koleszokról.
itt van az összes koli listája.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

ivjoe
Szegedi koleszokról infókat tudna valaki mondani?
Mondjuk így jelentkeznem kéne koleszba és a Károlyin kívül fingom sincs a többirõl. :o
Random work
Mikor elköltöztem Szegedrõl akkor pont tetõzés volt most hétvégén elég fura volt végigmenni a rakparton. 😄

Itt Budapesten is már a Pesti oldalon nyaldossa az út szélét a rakparton a Duna. Lassan ki kell dolgozni egy új munkába járós útvonalat.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Calver
alsó rakpart lezárva, dugók mindenütt de amúgy emészthetõ

"The trees move. Do you not see it?"

Tuvok
Hogy áll a víz ? Képe van valakinek ?

Elvie
(megtaláltam...<#vigyor2>)

Thx all !

\" Mi minden voltam helyettem, mielőtt meg nem születtem ? \"

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir

Aquir

Aquir

Aquir

Sziasztok ! Fel tudna tenni valaki pár képet a mostani Tiszáról ?

\" Mi minden voltam helyettem, mielőtt meg nem születtem ? \"

Elvie
Jaja,az a verzió érdekelne😉(ugyanis tudtommal az nem az eredeti...de javítsatok ki ha még is az...)

Ch_Slater
jah, amikor bejött 90-es évek elején, mi is ezt ordibáltuk. 😄 😄

KG21
hát azt a verziót, hogy sing hallelujah, SZEGED! (de tényleg ezt ordítjuk refrénnek😊)

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Elvie
Sziasztok!<#wave>Én sajnos nem vagyok szegedi,de lenne egy kérdésem,remélem tudtok segíteni.😊Szóval😄r Alban Sing Hallelujah c. számának melyik verzióját játsszák pl olyan helyeken,mint a szote,sing sing? Elõre is köszi!

Calver
heh, ezer köszönet <#vigyor2> trükkös, de ott még egy harmadik nick is az enyém <#kacsint>

Tuvok
HBD Calver, és skizo barátja, Calversuli 😊)

Random work
Sajna nem tudtunk kinézni hétvégén mert sok dolgunk volt. 😞

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

LSL
Volt
De a Shelby-t otthon felejtették. Viszont volt 2 skyline, cadilack, 8as Mazda most wanted rendõrautónak öltözteve, meg még rengeteg finomság.

Makettek topikba már raktam pár képet, ha vkit érdekel...

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Sadist
áz

Amúgy utána néztem:
# 40 1999 Porsche 996 - Tina
# 41 2000 Porsche Boxster - Marsha
# 42 1961 Porsche Speedster - Natalie
# 43 1988 Porsche 959 - Virginia
# 44 1997 Porsche 911 Twin Turbo - Tanya

Az elején a #40-es volt.

Taylor
Mindegy, lényeg hogy szép autó 😄

Sadist
Öhm, nem tudom biztosra, én Turbo-ra emlékszem, bár már rég láttam a filmet utoljára (fõleg az elejét).

Taylor
Az "csak" egy Carrera volt nem? 😊

Sadist
Porsche 911 Turbo lesz-e? :| (Tolvajtempó elején azt kötötték el egy szerszámnak nevezett féltégla segítségével)

Ch_Slater
tyûûû. engem csak a shelby érdekelne. de az nagyon...

kcsbubi

&#8222;Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.&#8221; http://finomoldal.atw.hu

kcsbubi

JOBB, HA IDÕBEN FELKÉSZÜLSZ...

...mert 2006. március 25-26-án, Szegeden egy igazi exkluzív szenzációval lepjük meg hazánk autókat kedvelõ közönségét! A Top Tuning magazinnal karöltve szervezett Szezonnyitó Sportautó és Tuning Show keretei között, Magyarországon elsõ ízben mutatunk be néhányat, a hazánkban is nagy sikert aratott autós cult-filmekben - Fast and the Furious (Halálos iramban), Gone in 60 seconds (Tolvajtempó) - fõszerepet játszó négykerekûek közül!

bõvebben itt

&#8222;Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.&#8221; http://finomoldal.atw.hu

Mars
Szombat este elsétáltam a not elõtt. Gondoltam rátok...<#vigyor1><#vigyor1>

Éhes makkal az ember disznókat álmodik...

Bucser
Az hagyján de még a naptárt is elnézted😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

bens

hát kár lett volna, ha ez most benned marad.

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

tHoMaSmAn
és ez így február 19-én ezen a szép napsütéses napon kibukott belõled, igaz... LoL!!

Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb

takitibi
Útálom a február 14-et. <#mf3>

..::http://takrisz.fw.hu::..

Aquir
=)

LSL
Utálom h nincs visszavonás...

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

LSL
Egyet értrtek

bens
sztem ejtsük a témát :-) <#vomit><#fogmosas>

Calver
hidd el zavarni fog ha elõtte mész el éjszakai csajozás után, és épp két buzi nyalja-falja a hely elõtt egymást...

Aquir
detto
😊

LSL
Ez nekem is új... De nem is zavar<#nevetes1>
Absinthe-ban voltatok már?

Sadist
Kezdem szerencsésnek érezni magam, hogy még nem is hallottam róla <#idiota>

Mars
Miért? Bucser haverja is nagyon örült neki.<#hehe><#vigyor1> (#323)

Éhes makkal az ember disznókat álmodik...

bens
vááá asszem jobb is h nem ismerem...

Dzsini
A város egyik híresebb melegbárja - kávézója.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.